2017 Şubat Anneleri

Ne kadar kine :) bide ilk çorap tan mi başladın :) iyi bu baya yeter bebise
13 tl canım.
Ama bedavasında 3lü bi ürün de alabiliyosun.
Yani 4 çorao 13e geldi.
Çorap ve bi kaç kıyafet işte.
Onu da zor aldım :))
Tabureye oturup seçtim mağazada:))

Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadım
Canım geldi mi peki ürünün kalitesi nasıl? Bi de kaç kilosun kaç beden aldın? Ben de baktım d şimdi çok güzel ürünler var.. eğer kaliteliyse ben de sipariş vermek istiyorum..

Ayy maşallah bu ne enerji.. ben 1 saat mutfağa girdim yemek hazırladım şimdi yorgunluktan ölüyorum temizlik falan artık çok zor benim.. ancak küçük süpürgeyi çalıştırıyorum..

Çok teşekkür ederim cahil kalınca korkularım da çok oluyor ..bilgilendikce rahatlıyorum inşallah herşey gönlümüzce olur:)

Kızlar bu markayi bilen varmi havlu seti alicam şimdi çarsiya gidiyorm bi magazada bunlardan vardı dikkat etmem gerekn bisey varmi havlu alirken

Canım geldi mi peki ürünün kalitesi nasıl? Bi de kaç kilosun kaç beden aldın? Ben de baktım d şimdi çok güzel ürünler var.. eğer kaliteliyse ben de sipariş vermek istiyorum..
Ben mağazasından aldım.kiyafet konusunda internetten alamıyorum nasıl gelir yada bedeni tutar mi diye:) ben 78 kiloyum suan boyumda 176.44 beden aldım.bundan sonra kilo alsamda dogum yapınca muhtemelen su halime gelirim sonuçta karnımız hemen gitmez diye düşündüm:) şuanki halime uygun aldım.kumasi falan gayet kaliteli cok ince ve tiril tiril degil tam kış anneleri icin bence :)

Abimin adi Faruk , eşimin adı Emre ..Emin olun oğlunuz çook yakışıklı olacak

Eki Görüntüle 1913747
Kızlar bu markayi bilen varmi havlu seti alicam şimdi çarsiya gidiyorm bi magazada bunlardan vardı dikkat etmem gerekn bisey varmi havlu alirken
Markayı bilmiyorum ama havlu seti bana pek kullanışlı gelmedi.. bornoz falan 2 yaşından önce kullanılamaz gibi geldi sanki bana.. kafalı havlular var ya onlar çok kullanışlı oluyomuş.. ben mothercare den aldım 3lü olarak ve 39 liraya aldım.. ablamda ordan almıştı ve yeğenim 2 yaşında hala kullanıyo

Evet en güzel mağazadan almak deneyerek ama burda ben hiç görmedim bu markayı.. kesin yoktur.. modelleri güzel ve kaliteli duruyo.. ben de burdan bi takım sipariş vereyim o zaman teşekkürler pahlaştığın için..

Medela Calma biberon hakkinda şöyle bir yorum yapılmış,bilemedim...

Canim idil baby nin sadece baslıkli havsu 45 tlydi bundada başlikli havlu bornozu terligi de dahil 45 tl buda :)

Saka yapiyom zaten canım ya bende öyle 4)4 luk bi temizlik yapamiyom valla aha şimdi mutfağı oturma odasını supurdum yatagimi duzelttim belim benim de aynı sanki bütün evi yikamisim gibi ne olcaz bilmiyom

Rica ederim:) benim normalde de kullandığım bi marka cok memnunum hatta bide bunu aldım esimin ısrarıyla cok beğendi:)) bebeğe minik fare diye sesleniyoruz artık

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 83
13 tl canım.
Ama bedavasında 3lü bi ürün de alabiliyosun.
Yani 4 çorao 13e geldi.
Çorap ve bi kaç kıyafet işte.
Onu da zor aldım :))
Tabureye oturup seçtim mağazada:))
Alirsin daha bende öyle çıktıkça parça parça bakıyorum dediğin gibi bi hevesle çıkıyorum yarım saat dolaşmadan bel agrisi hevesim de gidiyo öyle olunca

Ayy maşallah bu ne enerji.. ben 1 saat mutfağa girdim yemek hazırladım şimdi yorgunluktan ölüyorum temizlik falan artık çok zor benim.. ancak küçük süpürgeyi çalıştırıyorum..
Ayni bende oyleyim

Erkek canim bebegim sanirim ondan dolayi az hareket ediyor bebegim

Erkek canim bebegim sanirim ondan dolayi az hareket ediyor bebegim
Benim de erkek ve benim de ogluş az hareket ediyodu 26 haftanın sonunda yanı 4-5 gundur kıpır kıpır ve acayip kuvvetlendi karnımı yamultuyo hareketleriyle ve gün içinde surekli kiprasiyo senin de öyle olur bende diyodum çok hareketsiz diye ama hafta ilerleyince kuvvetlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…