13 tl canım.Ne kadar kine :) bide ilk çorap tan mi başladın :) iyi bu baya yeter bebise
Canım geldi mi peki ürünün kalitesi nasıl? Bi de kaç kilosun kaç beden aldın? Ben de baktım d şimdi çok güzel ürünler var.. eğer kaliteliyse ben de sipariş vermek istiyorum..Ben cross by aqua dan aldım.biraz Pahalı ama ikinci cocuk olursa ondada giyerim o yuzden krem rengi aldım.resmini ekliyim birde sabahligi var ama onun resmini nette bulamadım
Ayy maşallah bu ne enerji.. ben 1 saat mutfağa girdim yemek hazırladım şimdi yorgunluktan ölüyorumselam kizlar
.. bugun hava mis gibi... butun halilarimi cirptim.. heryeri sildim mis oldum mis.. kendimi iyi hissediyorum bugun ... isim konusulmus benim oglumun ismi faruk emre olucak insallah... emreyi ben ekledim... emre isimli cocuklar genel olarak cok yakisikli oluyo
Çok teşekkür ederim cahil kalınca korkularım da çok oluyor ..bilgilendikce rahatlıyorum inşallah herşey gönlümüzce olur:)Dogum seklini aslinda.bebek belirliyor,yani sana yada dr a cook bagli degil soyleki,eger acilma varsa gunu dolmussa ve sen caba sarfetmiyorsan mesela dr inatci degilse sezeryan,36 haftalik iken rutin kontrole gittim ve bebegin hareketleri yoktu nst ye tam 5 kere girip elimdeki putona basamadim okadar hareketsizdi bebek,iki gun hastanede yattim gelisme olmadi,pozisyonu da tersti bas yukardaydi o haftaya kadar dönmemisti zaten acil.sezeryana alindi gunu dolmadan,arkadasim 35.haftasinda dr kontrolundeyken suyu geliyor acilmasi var ama.ikinamiyor ve bebek asagiya inmis ama,ikinamiyor sezeryana aliniyor,gunu doluyor normal.dogum tarihi geliyor ama.acilma.yok mesela ki o haftada bebegin kakasini yeme durumu var riskli sezeryana aliniyor,arkadasim normal haftasinda son kontrolune gidiyor ve kontrolde 7cm acikligi oluyor uc ikinmada dogum yaptim dedi
Bunlar sana ornek...durum dr bebek sen dogum.konusunda etken seyler
Bende hep hayal.ediyordum suyum gelir sancim olur giderim.dr a diye ama ummadigim anda beklemedigim tarihte dogum yaptim sezeryanla....hakkimizda hayirlisi olsun,biz ikinci bekleyenler olarak sezeryan olacagi icin gunumuz.vs belli oluyor haliyle,siz ilk bebis bekleyenlerin insallah hersey yolunda gider de sorunsuz.normal dogum yaparsiniz,insallah anlatabilmisimdir sordugun soruya karsilik yanlisim varsa tecrubeli diger arkadaslarim aciklik getirebilir
Ben mağazasından aldım.kiyafet konusunda internetten alamıyorum nasıl gelir yada bedeni tutar mi diye:) ben 78 kiloyum suan boyumda 176.44 beden aldım.bundan sonra kilo alsamda dogum yapınca muhtemelen su halime gelirim sonuçta karnımız hemen gitmez diye düşündüm:) şuanki halime uygun aldım.kumasi falan gayet kaliteli cok ince ve tiril tiril degil tam kış anneleri icin bence :)Canım geldi mi peki ürünün kalitesi nasıl? Bi de kaç kilosun kaç beden aldın? Ben de baktım d şimdi çok güzel ürünler var.. eğer kaliteliyse ben de sipariş vermek istiyorum..
Abimin adi Faruk , eşimin adı Emre ..Emin olun oğlunuz çook yakışıklı olacakselam kizlar
.. bugun hava mis gibi... butun halilarimi cirptim.. heryeri sildim mis oldum mis.. kendimi iyi hissediyorum bugun ... isim konusulmus benim oglumun ismi faruk emre olucak insallah... emreyi ben ekledim... emre isimli cocuklar genel olarak cok yakisikli oluyo
Markayı bilmiyorum ama havlu seti bana pek kullanışlı gelmedi.. bornoz falan 2 yaşından önce kullanılamaz gibi geldi sanki bana.. kafalı havlular var ya onlar çok kullanışlı oluyomuş.. ben mothercare den aldım 3lü olarak ve 39 liraya aldım.. ablamda ordan almıştı ve yeğenim 2 yaşında hala kullanıyoEki Görüntüle 1913747
Kızlar bu markayi bilen varmi havlu seti alicam şimdi çarsiya gidiyorm bi magazada bunlardan vardı dikkat etmem gerekn bisey varmi havlu alirken
Evet en güzel mağazadan almak deneyerek ama burda ben hiç görmedim bu markayı.. kesin yoktur.. modelleri güzel ve kaliteli duruyo.. ben de burdan bi takım sipariş vereyim o zamanBen mağazasından aldım.kiyafet konusunda internetten alamıyorum nasıl gelir yada bedeni tutar mi diye:) ben 78 kiloyum suan boyumda 176.44 beden aldım.bundan sonra kilo alsamda dogum yapınca muhtemelen su halime gelirim sonuçta karnımız hemen gitmez diye düşündüm:) şuanki halime uygun aldım.kumasi falan gayet kaliteli cok ince ve tiril tiril degil tam kış anneleri icin bence :)
Canım bazı doktorlar keyfii sezeryan yaptığı gibi bazı durumlarda da gerekli olabiliyor. Bunun cevabını en iyi kim verebilir bilmiyorum.
Doktora güvenmekten başka çare yok gibi...
- 6 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu oğlum
- 8 ay civarı tutunarak kalkmayı öğrendi
- beşikten çıkma çalışmaları her bebeğe göre değişir. Benim oğlum hiç çıkma girişiminde bulunmadı.
- 1 yaşında 9500 kiloydu (boyunu hatırlamıyorum ama minyon bir bebekti)
Şuan 4.5 yaşında ve 106 cm 16 kilo.
Yaşıtlarına göre kilo olarak hep geride oldu.
Ben ilk oğlumda dr.browns aldım.
Oğlum ilk haftadan mama içmeye başladı ama gaz önleyici bir etkisini görmedik...
İçinin pipetini de her seferinde temiz tutmak gerekiyor. Faydasını göremeyince medela calma'ya geçmiştik...
Canim idil baby nin sadece baslıkli havsu 45 tlydi bundada başlikli havlu bornozu terligi de dahil 45 tl buda :)Markayı bilmiyorum ama havlu seti bana pek kullanışlı gelmedi.. bornoz falan 2 yaşından önce kullanılamaz gibi geldi sanki bana.. kafalı havlular var ya onlar çok kullanışlı oluyomuş.. ben mothercare den aldım 3lü olarak ve 39 liraya aldım.. ablamda ordan almıştı ve yeğenim 2 yaşında hala kullanıyo
Saka yapiyom zaten canım ya bende öyle 4)4 luk bi temizlik yapamiyom valla aha şimdi mutfağı oturma odasını supurdum yatagimi duzelttim belim benim de aynı sanki bütün evi yikamisim gibi ne olcaz bilmiyomAy ne tembeli belim çatlıyo tatlım.
Allah kimseye vermesin.
Uykudan uyandırıyo ağrısı.
Yoksa işim çok yoğun olmasına rağmen evim hep tertemizdir söylemesi ayıp
Ama artık mükemmeliyetçilikten kurtulmak istiyorum çünkü belimin ağrısından yapamıyorum
Rica ederim:) benim normalde de kullandığım bi marka cok memnunum hatta bide bunu aldım esimin ısrarıyla cok beğendi:)) bebeğe minik fare diye sesleniyoruz artıkEvet en güzel mağazadan almak deneyerek ama burda ben hiç görmedim bu markayı.. kesin yoktur.. modelleri güzel ve kaliteli duruyo.. ben de burdan bi takım sipariş vereyim o zamanteşekkürler pahlaştığın için..
Alirsin daha bende öyle çıktıkça parça parça bakıyorum dediğin gibi bi hevesle çıkıyorum yarım saat dolaşmadan bel agrisi13 tl canım.
Ama bedavasında 3lü bi ürün de alabiliyosun.
Yani 4 çorao 13e geldi.
Çorap ve bi kaç kıyafet işte.
Onu da zor aldım :))
Tabureye oturup seçtim mağazada:))
Ayni bende oyleyimAyy maşallah bu ne enerji.. ben 1 saat mutfağa girdim yemek hazırladım şimdi yorgunluktan ölüyorumtemizlik falan artık çok zor benim.. ancak küçük süpürgeyi çalıştırıyorum..
günaydın herkese
ben de sabaha karşı çok değişik şeyler hissettim. başının ve ayaklarının olduğu yerler yani karnımın iki tarafı da seyirir gibi oldu gece fark etmeden sağ tarafıma yatmışım uyanıp döndüm soluma ama hep kötü rüyalar gördümşimdi de pekmez yedim ama hala kıpırdamıyor normalde günde 40 kere oynardı
Evet ya oynamiyorr bugunbenim bebegim zaten cok hareketli bir bebek degil. Uyuyor herhalde
Erkek canim bebegim sanirim ondan dolayi az hareket ediyor bebegimBenim bebeğimde çok hareketli değil doktora söylediğimde iç karnın genişse ve yağlıysa hareketlerini az hissedersin demişti ve çok geç hissetmiştim hareketletini. Doktorun normal diyorsa çok takma. Erkek çocuklar biraz tembel oluyor kızlara göre diyor büyüklerimiz.Senin bebeğinin cinsiyeti ne.
Benim de erkek ve benim de ogluş az hareket ediyodu 26 haftanın sonunda yanı 4-5 gundur kıpır kıpır ve acayip kuvvetlendi karnımı yamultuyo hareketleriyle ve gün içinde surekli kiprasiyo senin de öyle olur bende diyodum çok hareketsiz diye ama hafta ilerleyince kuvvetlendiErkek canim bebegim sanirim ondan dolayi az hareket ediyor bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?