- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Benim de erkek ve benim de ogluş az hareket ediyodu 26 haftanın sonunda yanı 4-5 gundur kıpır kıpır ve acayip kuvvetlendi karnımı yamultuyo hareketleriyle ve gün içinde surekli kiprasiyo senin de öyle olur bende diyodum çok hareketsiz diye ama hafta ilerleyince kuvvetlendi
Bende iki tane başlıklı havlu aldım bornozu önermedi kimseEki Görüntüle 1913747
Kızlar bu markayi bilen varmi havlu seti alicam şimdi çarsiya gidiyorm bi magazada bunlardan vardı dikkat etmem gerekn bisey varmi havlu alirken
Olma olma her haftaya girdiğinde degisiyo bende niye hareketsiz diyodum 26 bitti şuan kıpır kipir maşallah senin de öyle olur her haftaya giriş degisiyo kuvvetleniyoInsallah oyle olur ya. Hareket etmeyince tedirgin oluyorum
Yok canim anliyorm ben seni sen keşke deseydin siz başka biIyi akşamlar herkese... Canım sıkkın biraz bugün gereksiz stres mi yapıyorum acababugün kayinvalidemdeydik puset konusu açıldı daha doğrusu eşim açtı bende daha nasıl bişey alsam karar veremedim ama kayınvalidem daha önce eltimin bebegine puseti onların aldığını söylemişti onu kullan falan demişti bende kullanmam demiştim o torunsa buda torun ona aldiysan buna da al ozaman dedim neyse üstünden baya zaman geçti eltimin bebeğinin puseti kayinvalidemdeymis kızı büyüdüğü için ve evinde yer olmadığı için benim daha önce kullanmam dediğimi yenisini al dedigimi soyledi bende tekrar söyledim kullanamayacagimi huyun çok kötü dedi bana bende belki benim beğendiğim farklı bişey istediğimi alicam hem neden başkasının eskisini kullaniyim ki bu benim ilk bebegim ve herseyi dogal olarak yeni olsun istiyorum çok moralim bozuldu ya ben kendim alicam zaten onlara illede alin demedim çok mu hassas davraniyorum sizce ağlamaktan alamıyorum kendimi
Ama bu setin 8çinde başlıklı havluda varBende iki tane başlıklı havlu aldım bornozu önermedi kimse
Kız nası halı falan çırpıyonuz yaa maşallah
Ben 2.5 lt lik şişeyi yerinden kaldıramıyom
Ayy maşallah bu ne enerji.. ben 1 saat mutfağa girdim yemek hazırladım şimdi yorgunluktan ölüyorumtemizlik falan artık çok zor benim.. ancak küçük süpürgeyi çalıştırıyorum..
Iyi akşamlar herkese... Canım sıkkın biraz bugün gereksiz stres mi yapıyorum acababugün kayinvalidemdeydik puset konusu açıldı daha doğrusu eşim açtı bende daha nasıl bişey alsam karar veremedim ama kayınvalidem daha önce eltimin bebegine puseti onların aldığını söylemişti onu kullan falan demişti bende kullanmam demiştim o torunsa buda torun ona aldiysan buna da al ozaman dedim neyse üstünden baya zaman geçti eltimin bebeğinin puseti kayinvalidemdeymis kızı büyüdüğü için ve evinde yer olmadığı için benim daha önce kullanmam dediğimi yenisini al dedigimi soyledi bende tekrar söyledim kullanamayacagimi huyun çok kötü dedi bana bende belki benim beğendiğim farklı bişey istediğimi alicam hem neden başkasının eskisini kullaniyim ki bu benim ilk bebegim ve herseyi dogal olarak yeni olsun istiyorum çok moralim bozuldu ya ben kendim alicam zaten onlara illede alin demedim çok mu hassas davraniyorum sizce ağlamaktan alamıyorum kendimi
Naptin canim aldin.mi havlu setini?havlu alirken suyu cekebilmesi onemli sadece bornoz simdi giyemez yani dogdugunda ama 1 yasindan itibaren giyebilirEki Görüntüle 1913747
Kızlar bu markayi bilen varmi havlu seti alicam şimdi çarsiya gidiyorm bi magazada bunlardan vardı dikkat etmem gerekn bisey varmi havlu alirken
Eki Görüntüle 1913767 Medela Calma biberon hakkinda şöyle bir yorum yapılmış,bilemedim...
Iyi akşamlar herkese... Canım sıkkın biraz bugün gereksiz stres mi yapıyorum acababugün kayinvalidemdeydik puset konusu açıldı daha doğrusu eşim açtı bende daha nasıl bişey alsam karar veremedim ama kayınvalidem daha önce eltimin bebegine puseti onların aldığını söylemişti onu kullan falan demişti bende kullanmam demiştim o torunsa buda torun ona aldiysan buna da al ozaman dedim neyse üstünden baya zaman geçti eltimin bebeğinin puseti kayinvalidemdeymis kızı büyüdüğü için ve evinde yer olmadığı için benim daha önce kullanmam dediğimi yenisini al dedigimi soyledi bende tekrar söyledim kullanamayacagimi huyun çok kötü dedi bana bende belki benim beğendiğim farklı bişey istediğimi alicam hem neden başkasının eskisini kullaniyim ki bu benim ilk bebegim ve herseyi dogal olarak yeni olsun istiyorum çok moralim bozuldu ya ben kendim alicam zaten onlara illede alin demedim çok mu hassas davraniyorum sizce ağlamaktan alamıyorum kendimi
Ay alın benden de o kadar.. halı çırpmak bana hayal olalı çok oldu.. halıyı bırak banyo paspaslarını bile eşim silkeliyo.. ivonun dediği gibi şişeyi bırak ketıl tam doluyken onu bile kaldıramıyorum.. tkml in de dediği gibi bi yemek yapana kadar anam ağlıyo sonra da gün boyu kasılmalarımın ardı arkası kesilmiyo.. hey gidi ben böylemiydim fırtına gibi kadındım şimdi yere cüzdanım düşse eğilip alacak halim yok:)) 9 uncu aya Allah kerim:)) Allah eşimden bin defa razı olsun
Olma olma her haftaya girdiğinde degisiyo bende niye hareketsiz diyodum 26 bitti şuan kıpır kipir maşallah senin de öyle olur her haftaya giriş degisiyo kuvvetleniyo
Ya kararsiz kaldim canm bunun icinde sapkali havlusuda var aslinda kaynvaldeme sordum bende oda diyo suyu çekmesi önemli kaliteli olsun sen alma özdilekten alayim ben dedi tmm dedim o zaman markayida bilmyorm iyimi kötumu almadm bendeNaptin canim aldin.mi havlu setini?havlu alirken suyu cekebilmesi onemli sadece bornoz simdi giyemez yani dogdugunda ama 1 yasindan itibaren giyebilir
Fazlasiyla haklisin. Ilk cocugunda kimsenin eskisini kullanmak istememen gayet dogal. Tabi şoylede bir durum var. Senin maddi durumun iyi olmazsa kullanabilirsin ona birsey diyememIyi akşamlar herkese... Canım sıkkın biraz bugün gereksiz stres mi yapıyorum acababugün kayinvalidemdeydik puset konusu açıldı daha doğrusu eşim açtı bende daha nasıl bişey alsam karar veremedim ama kayınvalidem daha önce eltimin bebegine puseti onların aldığını söylemişti onu kullan falan demişti bende kullanmam demiştim o torunsa buda torun ona aldiysan buna da al ozaman dedim neyse üstünden baya zaman geçti eltimin bebeğinin puseti kayinvalidemdeymis kızı büyüdüğü için ve evinde yer olmadığı için benim daha önce kullanmam dediğimi yenisini al dedigimi soyledi bende tekrar söyledim kullanamayacagimi huyun çok kötü dedi bana bende belki benim beğendiğim farklı bişey istediğimi alicam hem neden başkasının eskisini kullaniyim ki bu benim ilk bebegim ve herseyi dogal olarak yeni olsun istiyorum çok moralim bozuldu ya ben kendim alicam zaten onlara illede alin demedim çok mu hassas davraniyorum sizce ağlamaktan alamıyorum kendimi
Anladim canim ozdilek varsa iyi olur bende markayi bilmiyorum simdi gordum yazayim dedimYa kararsiz kaldim canm bunun icinde sapkali havlusuda var aslinda kaynvaldeme sordum bende oda diyo suyu çekmesi önemli kaliteli olsun sen alma özdilekten alayim ben dedi tmm dedim o zaman markayida bilmyorm iyimi kötumu almadm bende
Güle güle kullanın bende anne yanı olarak kullanmak için alicam inşallah:)Eki Görüntüle 1913834 Evi bebeğe oda yapmaya müsait olmayanlara fikir olsun, beşiğimizi paylaşayım. Bebek doğduğunda benim yatağıma bitiştirip anne yanı beşik gibi kullanacağımız için yan barını takmadık, yatağı da en alt seviyede kurduk böylelikle ikimiz aynı hizada olacağız. Beşik ikea'nın gulliver modeli beşiği. İkea'da sadece iki model beşik yan barı çıkartılarak kullanılabiliyor: gulliver ve sundvik. İkisi de iki kademeli. Eğer orta kademede kullanacaksanız içine koyacağınız yatağın 12 cm'i geçmemesi gerekiyor yükseklik olarak, mecburen ikea yatak almak zorunda kalıyorsunuz. Bizim gibi alt kademede kullanacaksanız istediğiniz yatağı alabilirsiniz. Bebeklere yenidoğan döneminde omurga gelişimi açısında latex yatak öneriyorlar, biz yatsan'ın happy modeli yatağını aldık. 60*120 ölçülerde. Yatak latex, ama üzerinde fermuarlı, çıkartılıp yıkanabilen bir kılıfı var, kılıfın bir tarafı pamuk, bir tarafı yün dolgu. Mevsime uygun olaral değiştirerek kullanıyorsunuz, ayrıca alez sermenize de gerek kalmıyor. Latex yatak düşünen varsa bu model tavsiyemiz olsun:) hepimiz bebeklerimize sağlıkşa kavuşalım, huzurla uyutalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?