2017 Şubat Anneleri

Ya kararsiz kaldim canm bunun icinde sapkali havlusuda var aslinda kaynvaldeme sordum bende oda diyo suyu çekmesi önemli kaliteli olsun sen alma özdilekten alayim ben dedi tmm dedim o zaman markayida bilmyorm iyimi kötumu almadm bende
Ben özdilekden bambu takım aldim canim

Canım bu aylarda çok normal bence hiç sıkma canını.. neyseki anlayışlı ve yardımcı olan eşlerimiz var.. ben de temizlik deyince gözlerim ışıldardı asla erinmezdim.. şimdi büyük temizliği eşim yapıyo ben yapamıyorum.. ben de aşırı halsizlik ve uyku hali hakim.. bugün gece 11.45 de yatıp sabah 9 da kalktım ve yemek yaptıktan sonra sanki hiç uyumamış gibi 4 saat uyumuşum kan değerlerim de iyi biye böyleyim anlamadım.. ben iki güne bi 15 dk küçük süpürgeyle şöyle bi ancak süpürüyorum evi.. buna da şükür

Zaten hıçkırıklar çok cılız ve ritmik oluyor.
Öyle tekmeye filan benzemiyor yani.
Belki hıçkırıyordur ama çok cılız olduğu için hissedemiyorsundur.

3.cü trimesterde de vucut ilk trimesterde olduğu gibi uykuya eğilim gösteriyormuş.
Muhtemelen vucudun dinlenmek istediği için uyku halindesin.

Aynen buna da şükür.. çok şükür... az kaldı deyip avutuyorum kendimi sonra da gerçeklerle yüzleşiyorum bebekle de eskisi kadar temizlik peşinde koşamayacakmışım gibi geliyor.. ben ki yatarken sanki eve misafir gelecekmiş gibi koltuk kırlentlerini bile hizalı koyup yatan şekerliği bile masanın üstündeyse kaldırıp yerine koymadan uyuyamayan kıl düzen bi kadındım.. sanırım bir daha böyle olamayacağıma alışmam lazım, bunlar bebekle olacak iş değil gibi geliyo ya da inşallah olur ne diyim :)))

Ayy maşallah güle güle kullanın ben de sundvik modelini istiyorum ve yatak olarak da happy ya da joujou düşünüyorum.. dediğin gibi yatak kalitesi çok önemli.. ama bi arkadaş da uyarmıştı burda yatak genişliği 12 cm öneriliyo diye.. ben de çok kararsız kaldım şimdi ne yapsam diye.. yatak çok önemli ve ondan vazgeçemem beşik de çok güzel peki sen hep alt seviyede mi kullanacaksın? Yani bebek dönmeye başlayınca 4 aylıkken falan anne yanı olarak kullacaksın? En alt seviye de beşik kapalı kullanmak zor olur gibi geldi.. ben de iznim bitene kadar anne yanı olarak kullanmak isityorum ama sonra normal beşik yapınca yatak yüksekliği çok mu gelir yine bi de en alt seviyede yüksekliği ne kadar oldu beşik ve yatağın bi ölçebilir misiniz?

Ben hep en alt seviyede kullanacağım. Bebek bizimle aynı odada uyumaktan rahatsız olduğunu belli etmediği sürece yan yana yatmayı düşünüyorum, gece emzirmesini kesene kadar. Dönse de aynı hizada olduğumuz için benim yatağıma yuvarlanır en fazla, bana çarpar durur:))) zaten 12 cmlik yatak da alsanız ayağa dikilmeye başlayınca en alt seviyeye almak zorundasınız ki parmaklıkalrın üzerinden uçmaya çalışmasın. O yüzden ben direkt daha iyi bir yatak almak istedim, ikeanınki içime sinmedi pek. Diğer odaya geçirdiğimde de yan barı takmayı düşünmüyorum, karyola gibi insin çıksın istiyorum, safece uyurken düşmesin diye korkuluk mu yan korumalık mı adı neyse ondan takacağım ikeada satılıyor bu beşikler için. Veya montessori usulü direkt yatağı yere koyup beşiği sökebilirim de, bakalım:) siz neresini ölçmemi istiyorsunız tam olarak? Ölçeyim.

Ben de 8 kilo aldım ama şu 15 gündür kilo almadım. Ayın sonunda alıyorum ben. 90 kilo oldum yaaa. Ben de dikkat ediyorum bakalım kaçta doğuma gireceğim

Benim de 5 kilo olmuş ya nasil boyle oluyor anlamıyorum dikkat de ediyorum halbuki
Lohusa Pijama takımını ben nişan bohcasinda aldirmisim Allah'tan o aradan çıkmış oldu.. Bu da bizim kizimizin havlu bornoz takımı
Boğazım da cok şükür biraz daha yumuşadı dün aksamdab termosa ihlamur koydum gece uyanip uyanip ictim. Bugün de kelle paça yaptik eşimle. Ömrümde ilk kez içtim herşey kızım için şifa olsun inşaallah

Ben de 6 kilo aldim ama son 1 haftada gobegim cok buyudu hissediyorum. Ogrencilerim hocam cok kilo aldiniz deyip duruyolar sagolsunlar

Yatak koyulmuş hali ile en alttan olan yüksekliği ölçer misiniz? Yani bebeği koyunca yerden ne kadar yüksekte olacak.. bizim yatak için kıyaslama yapacağım sizin kendi yatağınız da baya alçak anlaşılan beşikle denk gelmesi çok iyi olmuş.. inşallah bizim yatağa da yayar yüksekliği.. çok teşekkür ettim bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…