- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
teşekkürler, çok hafif bir beşik rahatça sağa sola çekiliyor, siz de memnun kalırsınız umarım:)Güle güle kullanın bende anne yanı olarak kullanmak için alicam inşallah:)
Ben özdilekden bambu takım aldim canimYa kararsiz kaldim canm bunun icinde sapkali havlusuda var aslinda kaynvaldeme sordum bende oda diyo suyu çekmesi önemli kaliteli olsun sen alma özdilekten alayim ben dedi tmm dedim o zaman markayida bilmyorm iyimi kötumu almadm bende
İdil baby e göre baya iyiymiş fiyatıCanim idil baby nin sadece baslıkli havsu 45 tlydi bundada başlikli havlu bornozu terligi de dahil 45 tl buda :)
Ayyy bu da çok güzelmişRica ederim:) benim normalde de kullandığım bi marka cok memnunum hatta bide bunu aldım esimin ısrarıyla cok beğendi:)) bebeğe minik fare diye sesleniyoruz artık
Gun icerisinde cogunlukla nefes nefeseyim bende otursam da ayni hareket halindeyken hele kosu yapmis gibi oluyorum.normal sanirimKızlar sanki nefesim yetmiyor ya yorulmadanda böyle sizdede oluyormu
Canım bu aylarda çok normal bence hiç sıkma canını.. neyseki anlayışlı ve yardımcı olan eşlerimiz var.. ben de temizlik deyince gözlerim ışıldardı asla erinmezdim.. şimdi büyük temizliği eşim yapıyo ben yapamıyorum.. ben de aşırı halsizlik ve uyku hali hakim.. bugün gece 11.45 de yatıp sabah 9 da kalktım ve yemek yaptıktan sonra sanki hiç uyumamış gibi 4 saat uyumuşumAy alın benden de o kadar.. halı çırpmak bana hayal olalı çok oldu.. halıyı bırak banyo paspaslarını bile eşim silkeliyo.. ivonun dediği gibi şişeyi bırak ketıl tam doluyken onu bile kaldıramıyorum.. tkml in de dediği gibi bi yemek yapana kadar anam ağlıyo sonra da gün boyu kasılmalarımın ardı arkası kesilmiyo.. hey gidi ben böylemiydim fırtına gibi kadındım şimdi yere cüzdanım düşse eğilip alacak halim yok:)) 9 uncu aya Allah kerim:)) Allah eşimden bin defa razı olsun
İyi akşamlar k8zlar Nasılsıniz. Bugün dip köşe temizlik yaptım. İş başa düşüyor kimsem yok ki yükü mu alsın. Bu arada ben bebekte hıçkırık hissetmedim şu ana kadar. Normal midir acaba. Var mı benim gibi olan. @TuRuNCu normal mi kuşum
Canım bu aylarda çok normal bence hiç sıkma canını.. neyseki anlayışlı ve yardımcı olan eşlerimiz var.. ben de temizlik deyince gözlerim ışıldardı asla erinmezdim.. şimdi büyük temizliği eşim yapıyo ben yapamıyorum.. ben de aşırı halsizlik ve uyku hali hakim.. bugün gece 11.45 de yatıp sabah 9 da kalktım ve yemek yaptıktan sonra sanki hiç uyumamış gibi 4 saat uyumuşumkan değerlerim de iyi biye böyleyim anlamadım.. ben iki güne bi 15 dk küçük süpürgeyle şöyle bi ancak süpürüyorum evi.. buna da şükür
Canım bu aylarda çok normal bence hiç sıkma canını.. neyseki anlayışlı ve yardımcı olan eşlerimiz var.. ben de temizlik deyince gözlerim ışıldardı asla erinmezdim.. şimdi büyük temizliği eşim yapıyo ben yapamıyorum.. ben de aşırı halsizlik ve uyku hali hakim.. bugün gece 11.45 de yatıp sabah 9 da kalktım ve yemek yaptıktan sonra sanki hiç uyumamış gibi 4 saat uyumuşumkan değerlerim de iyi biye böyleyim anlamadım.. ben iki güne bi 15 dk küçük süpürgeyle şöyle bi ancak süpürüyorum evi.. buna da şükür
Ayy maşallah güle güle kullanınEki Görüntüle 1913834
Evi bebeğe oda yapmaya müsait olmayanlara fikir olsun, beşiğimizi paylaşayım. Bebek doğduğunda benim yatağıma bitiştirip anne yanı beşik gibi kullanacağımız için yan barını takmadık, yatağı da en alt seviyede kurduk böylelikle ikimiz aynı hizada olacağız. Beşik ikea'nın gulliver modeli beşiği. İkea'da sadece iki model beşik yan barı çıkartılarak kullanılabiliyor: gulliver ve sundvik. İkisi de iki kademeli. Eğer orta kademede kullanacaksanız içine koyacağınız yatağın 12 cm'i geçmemesi gerekiyor yükseklik olarak, mecburen ikea yatak almak zorunda kalıyorsunuz. Bizim gibi alt kademede kullanacaksanız istediğiniz yatağı alabilirsiniz. Bebeklere yenidoğan döneminde omurga gelişimi açısında latex yatak öneriyorlar, biz yatsan'ın happy modeli yatağını aldık. 60*120 ölçülerde. Yatak latex, ama üzerinde fermuarlı, çıkartılıp yıkanabilen bir kılıfı var, kılıfın bir tarafı pamuk, bir tarafı yün dolgu. Mevsime uygun olarak değiştirerek kullanıyorsunuz, ayrıca alez sermenize de gerek kalmıyor. Latex yatak düşünen varsa bu model tavsiyemiz olsun:) hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım, huzurla uyutalım inşallah.
Ben de 6 kilo oldum ama işin kötüsü doktora bi hafta önce gittiğim de 5 kilo almıştım.. bi hafta 1 kilo çok geldi banaBugün itibari ile tam 6.5 kilo almışım bi güncelleyelim mi kac kilo aldik
Ayy maşallah güle güle kullanınben de sundvik modelini istiyorum ve yatak olarak da happy ya da joujou düşünüyorum.. dediğin gibi yatak kalitesi çok önemli.. ama bi arkadaş da uyarmıştı burda yatak genişliği 12 cm öneriliyo diye.. ben de çok kararsız kaldım şimdi ne yapsam diye.. yatak çok önemli ve ondan vazgeçemem beşik de çok güzel peki sen hep alt seviyede mi kullanacaksın? Yani bebek dönmeye başlayınca 4 aylıkken falan anne yanı olarak kullacaksın? En alt seviye de beşik kapalı kullanmak zor olur gibi geldi.. ben de iznim bitene kadar anne yanı olarak kullanmak isityorum ama sonra normal beşik yapınca yatak yüksekliği çok mu gelir yine bi de en alt seviyede yüksekliği ne kadar oldu beşik ve yatağın bi ölçebilir misiniz?
Bende 6 kilo alarak 58 oldum cok garip geliyor 60 62 yi geçmek istemiyorum yürüyüşe başladımBugün itibari ile tam 6.5 kilo almışım bi güncelleyelim mi kac kilo aldik
Bende 59.8 olmuşum 60-62yi geçmemek tek isteğimdi ama sanırım ucu kaçmış o börekler tatlılar çıktı işte tartıdaBende 6 kilo alarak 58 oldum cok garip geliyor 60 62 yi geçmek istemiyorum yürüyüşe başladım
Yatak koyulmuş hali ile en alttan olan yüksekliği ölçer misiniz? Yani bebeği koyunca yerden ne kadar yüksekte olacak.. bizim yatak için kıyaslama yapacağımBen hep en alt seviyede kullanacağım. Bebek bizimle aynı odada uyumaktan rahatsız olduğunu belli etmediği sürece yan yana yatmayı düşünüyorum, gece emzirmesini kesene kadar. Dönse de aynı hizada olduğumuz için benim yatağıma yuvarlanır en fazla, bana çarpar durur:))) zaten 12 cmlik yatak da alsanız ayağa dikilmeye başlayınca en alt seviyeye almak zorundasınız ki parmaklıkalrın üzerinden uçmaya çalışmasın. O yüzden ben direkt daha iyi bir yatak almak istedim, ikeanınki içime sinmedi pek. Diğer odaya geçirdiğimde de yan barı takmayı düşünmüyorum, karyola gibi insin çıksın istiyorum, safece uyurken düşmesin diye korkuluk mu yan korumalık mı adı neyse ondan takacağım ikeada satılıyor bu beşikler için. Veya montessori usulü direkt yatağı yere koyup beşiği sökebilirim de, bakalım:) siz neresini ölçmemi istiyorsunız tam olarak? Ölçeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?