2017 Şubat Anneleri

Ben de çalışmama rağmen senin dediğin gibi heran kapı çalıcak ve biri gelecek gibi düzenli biriydim canım.. ama işten dolayı tez döneminde evi ihmal etmek zorunda kaldım ve ardından da hamilelik olunca yavaş yavaş alışıyorum.. yine düzenli ve temizimdir çok şükür ama eskiden çok daha hassastım.. bana da herkes öyle diyo bebek varken napcaksın alış diye.. yine 1 yaşına kadar vaktimiz olursa düZenli olur ama asıl yürümeye oynamaya başladıktan sonrası zor.. ama napalım bebeklerimiz olsun da mutlu olalım da bi şekilde alışırız, hallederiz ev işlerini de..

Ya ben de park yatak mı büyüyen beşik mi karar veremiyorum. Ev kira ve seneye şehir dışına tayin ihtimali var oyüzden bebek odası yapmıcam zaten bi şifonyer ya da bez dolap alcam ama beşiği napsam bilemedim
Kızlar bi el atın bizeee

Son düzenleme:

Bizim yatağımızın altında baza yok, karyola almıştık, o yüzden alçak:) ölçtüm şimdi, 38 cmde yüksekte yatacak bebek. Eğer orta seviyede koysaymışız 52 cm'de yatacakmış.

Ben 59la hamile kalmıştım.
İlk 4 ay bulantıdan 5 kilo verdim 54e kadar düştüm.
Son iki aydır 7 kilo aldım yani 61im, ama ilk haftalarda 59dum.
Bu durumda toplamda 7 kilo mu 2 kilo mu almış oluyorum
Cevabını bilen bana da söylesin :)))

Benim hesap tam hamilelik öncesine göre yani 2 canım

Ben 52.7 ile hamile kalmıştım, 28+6 dayım bu sabah 63 kiloydum. Tam 10 kilo. Doktor bunun normal sınırlar içinde olduğunu söylüyor. 2. Trimester itibariyle ayda 1,5 kilo, 3. Trimester itibariyle haftada yarım kilo ideal dedi.

Ben de 59.5 oldum 50 ile hamile kalmıştım şimdi hiçbirşeyim olmuyor kazaklarimin dahi önü hep hava da kaliyor bu arada ben park yatak aldım simdilik..6 ay yatabilecegi 2 tane biri ebat olarak buyuk digeri biraz daha kucuk sallanan beşik vardı ablamda onları aldim.Takim olarak şifonyer ve 3 kapaklı dolap aldım bu hafta gelecek onlar da.

bugün eşim aklıma acaba doğumu memlekette mi yapsan diyerek kocaman bir soru işareti koydu. 10 gün babalık izni var 5 gün de rapor alırım 2 haftada toparlarsın döneriz dedi. Arabayla 3 saat mesafe. Oradaki doktor eski velim. Bütün arkadaşlarım ve annem de orada. Çok kararsız kaldım me yapsam ki???

Ben sabahları iyiyim akşama doğru perte çıkıyorum. Bugün haftalardan beri ilk kez kahvaltı hazırladım
Çamaşır asmak, ütü yapmak ve yemek yapmak bende, geri kalan her şeyi eşim yapıyor Allah bin kere razı olsun. Bence görevi onun evladı sonuçta ama yapmayan adam yapmaz. Dün ayak tırnaklarımı kesti ulaşamıyorum diye

Çok güzelmiş güle güle kullanın
O bulut yastığa da aşığım. Kızıma alıcam mavi mavi :)

Bugün itibari ile tam 6.5 kilo almışım bi güncelleyelim mi kac kilo aldik
4.900 26+4

Ben de 6 kilo oldum ama işin kötüsü doktora bi hafta önce gittiğim de 5 kilo almıştım.. bi hafta 1 kilo çok geldi bana
Canm ben 61,9 dan bir günde 63,1 e yükseldim ve 19 gündür sabitim bakalım

Çok güzellll

Canm ben büyüyen beşikli oda aldım yani babaanne aldı
Kendi odam için de park yatak alıp memlekete tatile falan gittiğimde götürücem
Prego yummy
Çok sevimli bi park yatak modeli, bi bak istersen

Tabi ki de 2 kilo :) sonuçta kilon o kadar fark etti daha :))
Ben geçen ay 2,5 kilo birden aldım doktor fırça üstüne fırça attı valla

Kızlar bu emzirme sütyenleri niye bukadar sıkıcı yaa
Neden şöyle farklı güzel renkli cici desenli yok, emziriyoz diye bunalıma mı girek, bu mudur yani
Sarkık göbek ve çirkin sütyen birleşimi :)
Belki vardır güzeli biri görse de var dese keşke

Revna canım ben park yatak aldım,çocuğu olan arkadaşlarımdan fikir alıp.
Arkadaşım 3 yıldır kullanıyor çokta memnun sormuşsun söyliyim dedim

İyi akşamlar annişler.. Bugun uyku setlerine takmiş durumdayim hangi markayi almayi düşünüyorsunuz ?

ben avent in pp olan setinden aldım dr browns ın o içindeki boru kullanım açısından zor oluyor diyorlardı ama bilemedim.

Elifo eşim istemiyo

benimki de elif diyor başka birşey demiyor

Bende çok tuhaf rüyalar gordum bebekle ilgili tekmeliyo Rüyam da ve ayağı fln çok belirgin karnimda eli cikiyo gibi oluyo bi delik gibi bi yerden fln bilinç altimiz iyice sacmaladi sanırım

aynen tatlımm karmakarışık

Bizim yatağımızın altında baza yok, karyola almıştık, o yüzden alçak:) ölçtüm şimdi, 38 cmde yüksekte yatacak bebek. Eğer orta seviyede koysaymışız 52 cm'de yatacakmış.
Çok teşekkür ediyorum.. bizimki de bazasız ilk defa bazasız olması bi işe yarayacak bakalım ölçüler bizim yatağa uyuyo mu ama benim kafam çok karıştı beşik konusunda.. mothercare ile ikea arasında kaldım

mothercare'den hangi modeli düşünüyorsunuz? biz darlington modelinin 70*140 olanını düşünmüştük önce, indirimde çok uyguna geliyor ve karyola formuna geçtiğinde 5-6 yaşına kadar yatabilir içinde diye, ama yatak odamızda çok sıkışık duracaktı, daha sonra bebeği çalışma odama geçirdiğimizde de odanın şeklini değiştirmemiz gerekecekti, vazgeçtik. deli yatan bir bebek olup erkenden sığamamaya başlarsa veya bizimle aynı odada uyumaktan rahatsız olup odasını erken ayırmamız gerekirse diye beşiğe çok yatırım yapmak istemedik, yatağı önemli sonuçta. beşiğin zararlı boya içermemesi yeterliydi bizim için, işimiz bitince atarız gider, harcadığımız paraya da üzülmeyiz diyerek bunu aldık. yerim daha fazla olsaydı kesinlikle darlington'ın cot bed'ini alırdım, bebek rahat rahat dönerdi içinde:)

Annelik_heyecani ara ara hareket etti benimki ama hala çok aktif değil yoruldu mu nedir

Ben de 6 kilo oldum ama işin kötüsü doktora bi hafta önce gittiğim de 5 kilo almıştım.. bi hafta 1 kilo çok geldi bana

ben de 4 kiloyla gidiyordum ama şu son iki haftada iki kilo aldım ama ben hiç dikkat etmiyorum pasta börek açma köfte tost allah ne verdiyse yiyorum daha önceleri dikkat ediyordum yine frenlemem lazım kendimi... bacaklarım kalınlaşmaya başladı

İyi akşamlar annişler.. Bugun uyku setlerine takmiş durumdayim hangi markayi almayi düşünüyorsunuz ?

http://www.bebisko.com/kidboo-uyku-seti-9-parca-70x130-carina?gclid=CLr1gqrUtdACFZUYGwodPckBMw

biz bunu aldık kidboo nun içinde yorgan yastık kenar yatak korumaları çarşaf yastık kılıfları nevresim cibinlik ve cibinlik aparatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…