2017 Şubat Anneleri

Ben ne güzel karar vermiştim, tahteravalli otto beşik alıp başka bişey almayacaktım yanımdan ayırana kadar da oda falan yapmayacaktım... kendi dolabımda yer açtım biraz.. zor sığacaktı belki ama düzeni çok bozmayacaktım..

Ta ki bugün arkadaşlar falan kafamı karıştırana kadar..

Şimdi sanırım oda yapıcam.. ama kafama takılan şu ki ilk zaman neyde yatırmalıyım.. oda yapacağım için yanıma alacağım geçici beşiğe çok para vermek istemiyorum.. ve artık kullanmadığımda hem koyacak yer aramayayım hem de parasına yazık olmasın istiyorum..

Çok şeyler mi istiyorum acaba..

Tecrübeli anneler!!

şu civildeki mini beşiklerde ne kadar yatar? Daha doğrusu bunda rahat eder mi ? Bebek ederse ben eder miyim? Oyy kafamda deli sorular..

Bişey diyin yaaaa....

Eklentiler

• IMG_2362.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 68
Nekadar bunun fiyati?

Senin ilk bebegin.degil.mi?canim eger baska cocuk dusunuyorsan eger suan ne alirsan besik olarak ona kalacak oncelikle bunu unutma,odasina erken gecirme ihtimali var bu besik olursa yani cunku kucuk duruyor hareketlenmeye basladiginda tehlikeli.olabilir,ozaman ayiririm odasina alirim dersen bunu al,ama bir yasindan iki yasindan once odasini ayiramam dersen daha tehlikesiz daha genis birsey alabilirsin park yatak gibi,hem.katlanir kaldirilir yer kaplamaz ikinci bebege de kalir vs maddi durum elveriyorsa park yatak al derim is yaparken bile oyuncak koyarsin tehlikesizce oynar icinde artisi cok benim fikrim bu sadece

Ayy haağrika ♡♡♡
Bu gevurlar ne ince düşünceliler yaa :)
bayıldıımm :)))
Bizde varsa yoksa siyah beyaz, akıl edip bi de ten bulmuşlar daa da yok :/
Amazondan hiç bişi almadım sen aldın mı canım türkiyede kargo nası oluyo?

ben sürekli alıyorum. fiyata bakıyorum, aynı ürün bazen amazon.co.uk'da bazen amazon.de'de daha uygun oluyor. her ürün için türkiyeye gönderim olmuyor maalesef, kargo ücreti de satıcıya göre değişiyor. mesela ilk eklediğim sütyeni amazon.de'de buldum, iki rengini sepete ekledim, sütyenlerin tanesi 5,99 euro, kargoya da 4 euro dedi, toplam 15,98 euro dedi. genelde 1 hafta içinde geliyor almanya'dan. https://www.amazon.de/gp/product/B016O491GE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2KG8RUFN2TQ44 şu sütyenden bahsediyorum

Ah ah

Bi günde 1 kilo almana rağmen toplam kilon çok iyi maşallah benim de gözüm korktu açıkcası son bi haftada 1 kilo alınca acaba devamı gelecek mi diye korkmaya başladım.. şimdi bi de kış ya ne giysem sıkıntısı başladı.. bot hiç giymek istemiyorum zaten ayaklarım en çok spor ayakkabıda rahat.. aman ne bilem işte psikoljimi bozmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar devam etcek

Ben geçen ay ankaraya gittiğimde bakmıştım mothercare.. ama aklımda ikea var diye çok detaylı bakmamıştım şimdi pişman oldum.. çünkü trabzonda mothercare yok ve internette yalnızca iki model satılıyo ve fiyatları da gayet uygun.. ama benim esas beğendiğim model bu ama onun da fiyatı 1000 tl biraz fazla bence.. yani model konusunda kararsızım.. gidip samsundan bakıp öyle karar vercem sanırım.. senin dediğinim fiyatı ne kadardı peki? Beyazı var mıydı bi de? Resimlerden gördüğüm kadarıyla o da çol güzel.. ayy bu arada çok sağol çok yardımcı oldun bana

Eklentiler

• IMG_3436.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74

Merhaba ben oğlumda park yatak aldım uygunlarından alabilirsiniz fiyatlarını bilmiyorum ama hareketliğinde benim oğluşum üst katından 6 aylıkken düşmüştü kendi alt kata geçirdim 4 sene onda uyudu şimdi kızımda da kullanıcam oğluma istediği odayı yaptık tavsiyem park yatağı ayrıca şehir dışına çıkarkende biz götürmüştük heryer de yatağında uyudu oda yapsandan oyun parkı olarak kullanırsın ve işin bitince söker baza altında saklarsın

Nekadar bunun fiyati?

Bu 159 lira.. evet biraz küçük.. benim ilk bebeğim ama ikinci çocuğu yaparmıyım İnan şu an hiç fikrim yok.. biraz uzak geliyor şimdilik.. park yatağı da oldum olası sevmedim ya sanki büyük konuştum başıma gelecek gibi.. o sevmediğim park yatağa da 500-600 veresim gelmiyo niyeyse.. daha uygunları var mı acaba bakmadım da hiç.. sanırım sonunda beni oda yapmak ve bir de uygunundan bi park yatak almak paklicak.. yarın civile uğrayıp şunun ölçülerine de yakından bir bakayım bari.. kafam bi milyon oldu......

Ben amazon.de den almanyadayken çok alışveriş yaptım ama Türkiye'den hiç denemedim
Ödemede tüm kredi kartları geçerli oluyor mu? Nasıl ödeme yapıyorsun?
Sütyenler müthişmiş

20. Haftaya kadar 1,5 kiloydu işte 7 haftada 3,5 çok fazla aslında. Merak ediyorum bundan sonra ne kadar alırız
Tuz yiyor musun? Ben az az ekiyorum kesemedim
İnşallah Doğum sonrası atabiliriz. Görümcem hamileliğinde 7,5 kilo lohusalığında 10 kilo almış
En rahatı spor ayakkabı ben de spor ayakkabı üzerinde yaşıyorum resmen

Bundan daha buyuk besiklerde var ama daha yuksek yukarda olan,eger park yatak sevmezsen onlarda.isini gorur arastir bakalim ona gore karar verirsin

Oldukça açıklayıcı olmuş yorumun için çok teşekkür ederim

Maşallah bence çok az almışın Kız ne güzel en azından yiyosun da son 2 haftada 2 kilo almışsın. ben kızartmayı falan bıraktım bebeğe bi faydası yok bari kilo yapmasın diye.. hamurişi de tüketmiyorum gerçi yapan olsa tüketirim beyaz ekmeği de bıraktım buğday ekmeği tüketiyorum hep.. bi tek tatlıda durduramıyorum kendimi demek ki o yüzden

Kızlar nisa eski kullanıcı adım. Bu boğulma önleyici reflü yastığı da hayat kurtarıcımdı ebebekte bugün bulamadım ama yüzüstü yatınca bebekler gazlarını daha kolay çıkarıyor ve boyun kasları çok çabuk gelişiyor 40 ımız çıkmadan sağa sola kendi döndürüp başını kaldırmayı öğrenmişti oğlum. tabi gözetiminizde yatırın. Tavsiye ederim delikli olduğu için nefes alma kolaylığı var.

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
benim dediğim indirimde 400 lira civarına iniyordu, o modelde hep %50 indirim oluyor sürekli ürün olduğu için. 2 rengi var, biri boyasız-cilasız ağaç rengi olan, diğeri beyaz boyalı olan. ben ağaç halini alacaktım daha sağlıklı olur diye. internette satılan apsley modelini diyosan ben onu da yerinde inceledim, onun yan barları sabit maalesef tek tarafı açma şansın yok ve ikeanınkinden daha dandik duruyor. bu resmini paylaştığını da inceledim (biz istanbuldayız bütün modelleri görme şansım oldu burada) bizim yatak odası mobilyamıza da tam uyuyordu ama hem çok pahalı bulduk hem de çok ağırdı, yerini değiştirmek vs. çok sıkıntı olacaktı bizim için. ürün etiketinde 70 kg yazıyordu, bence 70 kg kadar ağır değilse de bayağı ağırdı öyle söyleyeyim.
mothercare'in uluslararası sitesine bakarsan tüm beşik ve cot bed modellerini, malzeme ve ölçü açıklamalarını koymuşlar, oradan görebilirsin. darlington'u düşünürsen odanın geri kalan mobilyası da sürekli %50 indirime giriyor türkiyede, şifonyeri ve dolabı da var.

Anladım :) yorumun için çok teşekkürler
Bakalım yaşayarak göreceğiz ama anladığım 6 aylık olunca ikinci kademeye geçicez beşikte, aldığım yatağın yüksekliği beni bitirdi
Allah korusun yavrularımızı seninkinin düşmesine de ayrı üzüldüm

ben normal bir türkiye kredi kartı kullanıyorum, problem olmadı şu ana kadar. sadece 75 euro üzeri alışveriş yapmamaya dikkat edin, gümrüğe tabi.

Bundan daha buyuk besiklerde var ama daha yuksek yukarda olan,eger park yatak sevmezsen onlarda.isini gorur arastir bakalim ona gore karar verirsin

Doğru söylüyosun.. ben biraz park yatak araştırayım en iyisi önce... beşik de park yatak gibi kolay kaldırılmıyor yer kaplıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…