Nekadar bunun fiyati?Ben ne güzel karar vermiştim, tahteravalli otto beşik alıp başka bişey almayacaktım yanımdan ayırana kadar da oda falan yapmayacaktım... kendi dolabımda yer açtım biraz.. zor sığacaktı belki ama düzeni çok bozmayacaktım..
Ta ki bugün arkadaşlar falan kafamı karıştırana kadar..
Şimdi sanırım oda yapıcam.. ama kafama takılan şu ki ilk zaman neyde yatırmalıyım.. oda yapacağım için yanıma alacağım geçici beşiğe çok para vermek istemiyorum.. ve artık kullanmadığımda hem koyacak yer aramayayım hem de parasına yazık olmasın istiyorum..
Çok şeyler mi istiyorum acaba..
Tecrübeli anneler!!
şu civildeki mini beşiklerde ne kadar yatar? Daha doğrusu bunda rahat eder mi ? Bebek ederse ben eder miyim? Oyy kafamda deli sorular..
Bişey diyin yaaaa....
Senin ilk bebegin.degil.mi?canim eger baska cocuk dusunuyorsan eger suan ne alirsan besik olarak ona kalacak oncelikle bunu unutma,odasina erken gecirme ihtimali var bu besik olursa yani cunku kucuk duruyor hareketlenmeye basladiginda tehlikeli.olabilir,ozaman ayiririm odasina alirim dersen bunu al,ama bir yasindan iki yasindan once odasini ayiramam dersen daha tehlikesiz daha genis birsey alabilirsin park yatak gibi,hem.katlanir kaldirilir yer kaplamaz ikinci bebege de kalir vs maddi durum elveriyorsa park yatak al derim is yaparken bile oyuncak koyarsin tehlikesizce oynar icinde artisi cok benim fikrim bu sadeceBen ne güzel karar vermiştim, tahteravalli otto beşik alıp başka bişey almayacaktım yanımdan ayırana kadar da oda falan yapmayacaktım... kendi dolabımda yer açtım biraz.. zor sığacaktı belki ama düzeni çok bozmayacaktım..
Şimdi sanırım oda yapıcam.. ama kafama takılan şu ki ilk zaman neyde yatırmalıyım.. oda yapacağım için yanıma alacağım geçici beşiğe çok para vermek istemiyorum.. ve artık kullanmadığımda hem koyacak yer aramayayım hem de parasına yazık olmasın istiyorum..
Tecrübeli anneler!!
şu civildeki mini beşiklerde ne kadar yatar? Daha doğrusu bunda rahat eder mi ? Bebek ederse ben eder miyim? Oyy kafamda deli sorular..
Bişey diyin yaaaa....
Amazonda çok güzel desenli emzirme sütyenleri var, ben bir kaç tane beğendim. Mesela şu çok tatlı ve kullanışlı görünüyor: https://www.amazon.co.uk/Butterme-Seamless-Maternity-Non-wired-40B-Pink/dp/B016O497E0 veya şu model :
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=maternity+bra
ben sürekli alıyorum. fiyata bakıyorum, aynı ürün bazen amazon.co.uk'da bazen amazon.de'de daha uygun oluyor. her ürün için türkiyeye gönderim olmuyor maalesef, kargo ücreti de satıcıya göre değişiyor. mesela ilk eklediğim sütyeni amazon.de'de buldum, iki rengini sepete ekledim, sütyenlerin tanesi 5,99 euro, kargoya da 4 euro dedi, toplam 15,98 euro dedi. genelde 1 hafta içinde geliyor almanya'dan. https://www.amazon.de/gp/product/B016O491GE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2KG8RUFN2TQ44 şu sütyenden bahsediyorumAyy haağrika ♡♡♡
Bu gevurlar ne ince düşünceliler yaa :)
bayıldıımm :)))
Bizde varsa yoksa siyah beyaz, akıl edip bi de ten bulmuşlar daa da yok :/
Amazondan hiç bişi almadım sen aldın mı canım türkiyede kargo nası oluyo?
Ah ah@Annelik_heyecani ara ara hareket etti benimki ama hala çok aktif değil yoruldu mu nedir
ben de 4 kiloyla gidiyordum ama şu son iki haftada iki kilo aldımama ben hiç dikkat etmiyorum pasta börek açma köfte tost allah ne verdiyse yiyorum daha önceleri dikkat ediyordum yine frenlemem lazım kendimi... bacaklarım kalınlaşmaya başladı
Ah ah 4 kilımu ne şanslısınız ben 12 kilo aldım bike oda dikkat ediyorum
http://www.bebisko.com/kidboo-uyku-seti-9-parca-70x130-carina?gclid=CLr1gqrUtdACFZUYGwodPckBMw
biz bunu aldık kidboo nun içinde yorgan yastık kenar yatak korumaları çarşaf yastık kılıfları nevresim cibinlik ve cibinlik aparatı var
Bi günde 1 kilo almana rağmen toplam kilon çok iyi maşallahbugün eşim aklıma acaba doğumu memlekette mi yapsan diyerek kocaman bir soru işareti koydu. 10 gün babalık izni var 5 gün de rapor alırım 2 haftada toparlarsın döneriz dedi. Arabayla 3 saat mesafe. Oradaki doktor eski velim. Bütün arkadaşlarım ve annem de orada. Çok kararsız kaldım me yapsam ki???
Ben sabahları iyiyim akşama doğru perte çıkıyorum. Bugün haftalardan beri ilk kez kahvaltı hazırladım
Çamaşır asmak, ütü yapmak ve yemek yapmak bende, geri kalan her şeyi eşim yapıyor Allah bin kere razı olsun. Bence görevi onun evladı sonuçta ama yapmayan adam yapmaz. Dün ayak tırnaklarımı kesti ulaşamıyorum diye
Çok güzelmiş güle güle kullanın
O bulut yastığa da aşığım. Kızıma alıcam mavi mavi :)
4.900 26+4
Canm ben 61,9 dan bir günde 63,1 e yükseldim ve 19 gündür sabitim bakalım
Çok güzellll
Canm ben büyüyen beşikli oda aldım yani babaanne aldı
Kendi odam için de park yatak alıp memlekete tatile falan gittiğimde götürücem
Prego yummy
Çok sevimli bi park yatak modeli, bi bak istersen
Tabi ki de 2 kilo :) sonuçta kilon o kadar fark etti daha :))
Ben geçen ay 2,5 kilo birden aldım doktor fırça üstüne fırça attı valla
Ayyy bu lar gerçekten de çok güzelmişAmazonda çok güzel desenli emzirme sütyenleri var, ben bir kaç tane beğendim. Mesela şu çok tatlı ve kullanışlı görünüyor: https://www.amazon.co.uk/Butterme-Seamless-Maternity-Non-wired-40B-Pink/dp/B016O497E0 veya şu model :
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=maternity+bra
Ben geçen ay ankaraya gittiğimde bakmıştım mothercare.. ama aklımda ikea var diye çok detaylı bakmamıştım şimdi pişman oldum.. çünkü trabzonda mothercare yok ve internette yalnızca iki model satılıyo ve fiyatları da gayet uygun.. ama benim esas beğendiğim model bu ama onun da fiyatı 1000 tl biraz fazla bence.. yani model konusunda kararsızım.. gidip samsundan bakıp öyle karar vercem sanırım.. senin dediğinim fiyatı ne kadardı peki? Beyazı var mıydı bi de? Resimlerden gördüğüm kadarıyla o da çol güzel.. ayy bu arada çok sağol çok yardımcı oldun banamothercare'den hangi modeli düşünüyorsunuz? biz darlington modelinin 70*140 olanını düşünmüştük önce, indirimde çok uyguna geliyor ve karyola formuna geçtiğinde 5-6 yaşına kadar yatabilir içinde diye, ama yatak odamızda çok sıkışık duracaktı, daha sonra bebeği çalışma odama geçirdiğimizde de odanın şeklini değiştirmemiz gerekecekti, vazgeçtik. deli yatan bir bebek olup erkenden sığamamaya başlarsa veya bizimle aynı odada uyumaktan rahatsız olup odasını erken ayırmamız gerekirse diye beşiğe çok yatırım yapmak istemedik, yatağı önemli sonuçta. beşiğin zararlı boya içermemesi yeterliydi bizim için, işimiz bitince atarız gider, harcadığımız paraya da üzülmeyiz diyerek bunu aldık. yerim daha fazla olsaydı kesinlikle darlington'ın cot bed'ini alırdım, bebek rahat rahat dönerdi içinde:)
Ben ne güzel karar vermiştim, tahteravalli otto beşik alıp başka bişey almayacaktım yanımdan ayırana kadar da oda falan yapmayacaktım... kendi dolabımda yer açtım biraz.. zor sığacaktı belki ama düzeni çok bozmayacaktım..
Tecrübeli anneler!!
Bişey diyin yaaaa....
Nekadar bunun fiyati?
Senin ilk bebegin.degil.mi?canim eger baska cocuk dusunuyorsan eger suan ne alirsan besik olarak ona kalacak oncelikle bunu unutma,odasina erken gecirme ihtimali var bu besik olursa yani cunku kucuk duruyor hareketlenmeye basladiginda tehlikeli.olabilir,ozaman ayiririm odasina alirim dersen bunu al,ama bir yasindan iki yasindan once odasini ayiramam dersen daha tehlikesiz daha genis birsey alabilirsin park yatak gibi,hem.katlanir kaldirilir yer kaplamaz ikinci bebege de kalir vs maddi durum elveriyorsa park yatak al derim is yaparken bile oyuncak koyarsin tehlikesizce oynar icinde artisi cok benim fikrim bu sadece
ben sürekli alıyorum. fiyata bakıyorum, aynı ürün bazen amazon.co.uk'da bazen amazon.de'de daha uygun oluyor. her ürün için türkiyeye gönderim olmuyor maalesef, kargo ücreti de satıcıya göre değişiyor. mesela ilk eklediğim sütyeni amazon.de'de buldum, iki rengini sepete ekledim, sütyenlerin tanesi 5,99 euro, kargoya da 4 euro dedi, toplam 15,98 euro dedi. genelde 1 hafta içinde geliyor almanya'dan. https://www.amazon.de/gp/product/B016O491GE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2KG8RUFN2TQ44 şu sütyenden bahsediyorum
20. Haftaya kadar 1,5 kiloydu işte 7 haftada 3,5 çok fazla aslında. Merak ediyorum bundan sonra ne kadar alırızBi günde 1 kilo almana rağmen toplam kilon çok iyi maşallahbenim de gözüm korktu açıkcası son bi haftada 1 kilo alınca acaba devamı gelecek mi diye korkmaya başladım.. şimdi bi de kış ya ne giysem sıkıntısı başladı.. bot hiç giymek istemiyorum zaten ayaklarım en çok spor ayakkabıda rahat.. aman ne bilem işte psikoljimi bozmamaya çalışıyorum bakalım ne kadar devam etcek
Bundan daha buyuk besiklerde var ama daha yuksek yukarda olan,eger park yatak sevmezsen onlarda.isini gorur arastir bakalim ona gore karar verirsinBu 159 lira.. evet biraz küçük.. benim ilk bebeğim ama ikinci çocuğu yaparmıyım İnan şu an hiç fikrim yok.. biraz uzak geliyor şimdilik.. park yatağı da oldum olası sevmedim yasanki büyük konuştum başıma gelecek gibi.. o sevmediğim park yatağa da 500-600 veresim gelmiyo niyeyse.. daha uygunları var mı acaba bakmadım da hiç.. sanırım sonunda beni oda yapmak ve bir de uygunundan bi park yatak almak paklicak.. yarın civile uğrayıp şunun ölçülerine de yakından bir bakayım bari.. kafam bi milyon oldu......
Oldukça açıklayıcı olmuş yorumun için çok teşekkür ederimCanım bazı doktorlar keyfii sezeryan yaptığı gibi bazı durumlarda da gerekli olabiliyor. Bunun cevabını en iyi kim verebilir bilmiyorum.
Doktora güvenmekten başka çare yok gibi...
- 6 aylıkken tamamen desteksiz oturuyordu oğlum
- 8 ay civarı tutunarak kalkmayı öğrendi
- beşikten çıkma çalışmaları her bebeğe göre değişir. Benim oğlum hiç çıkma girişiminde bulunmadı.
- 1 yaşında 9500 kiloydu (boyunu hatırlamıyorum ama minyon bir bebekti)
Şuan 4.5 yaşında ve 106 cm 16 kilo.
Yaşıtlarına göre kilo olarak hep geride oldu.
Ben ilk oğlumda dr.browns aldım.
Oğlum ilk haftadan mama içmeye başladı ama gaz önleyici bir etkisini görmedik...
İçinin pipetini de her seferinde temiz tutmak gerekiyor. Faydasını göremeyince medela calma'ya geçmiştik...
Maşallah bence çok az almışın@Annelik_heyecani ara ara hareket etti benimki ama hala çok aktif değil yoruldu mu nedir
ben de 4 kiloyla gidiyordum ama şu son iki haftada iki kilo aldımama ben hiç dikkat etmiyorum pasta börek açma köfte tost allah ne verdiyse yiyorum daha önceleri dikkat ediyordum yine frenlemem lazım kendimi... bacaklarım kalınlaşmaya başladı
http://www.bebisko.com/kidboo-uyku-seti-9-parca-70x130-carina?gclid=CLr1gqrUtdACFZUYGwodPckBMw
biz bunu aldık kidboo nun içinde yorgan yastık kenar yatak korumaları çarşaf yastık kılıfları nevresim cibinlik ve cibinlik aparatı var
benim dediğim indirimde 400 lira civarına iniyordu, o modelde hep %50 indirim oluyor sürekli ürün olduğu için. 2 rengi var, biri boyasız-cilasız ağaç rengi olan, diğeri beyaz boyalı olan. ben ağaç halini alacaktım daha sağlıklı olur diye. internette satılan apsley modelini diyosan ben onu da yerinde inceledim, onun yan barları sabit maalesef tek tarafı açma şansın yok ve ikeanınkinden daha dandik duruyor. bu resmini paylaştığını da inceledim (biz istanbuldayız bütün modelleri görme şansım oldu burada) bizim yatak odası mobilyamıza da tam uyuyordu ama hem çok pahalı bulduk hem de çok ağırdı, yerini değiştirmek vs. çok sıkıntı olacaktı bizim için. ürün etiketinde 70 kg yazıyordu, bence 70 kg kadar ağır değilse de bayağı ağırdı öyle söyleyeyim.Ben geçen ay ankaraya gittiğimde bakmıştım mothercare.. ama aklımda ikea var diye çok detaylı bakmamıştım şimdi pişman oldum.. çünkü trabzonda mothercare yok ve internette yalnızca iki model satılıyo ve fiyatları da gayet uygun.. ama benim esas beğendiğim model bu ama onun da fiyatı 1000 tl biraz fazla bence.. yani model konusunda kararsızım.. gidip samsundan bakıp öyle karar vercem sanırım.. senin dediğinim fiyatı ne kadardı peki? Beyazı var mıydı bi de? Resimlerden gördüğüm kadarıyla o da çol güzel.. ayy bu arada çok sağol çok yardımcı oldun bana
Anladım :) yorumun için çok teşekkürlerHer cocugun gelisimi farklidir tabiki kendimden ornek vereyim,8 aylikken falan desteksiz oturabiliyordu,yinede tehlike olmasin diye yastik koyuyordum tabiki,bazi cocuk hantal olur yavas hareker eder bazisi atik olur cabuk doner vs benim kiz 6 aylikken donuyordu ve birgun yataktan dustu mesela,eger besikte ve yuksekligi cok degilse 8 aylikken falan tehlikeli.olur ayaga kalkar basar ayaklari.ustune yani,kg ve boy kismina gelince genetik dogum kg anne sutu bakim mama vs gibi etkenler ve cocugun istah durumu kg belirler,boyu zaten uzuyorsa bir cocugun kg almada bile.gelisimi iyidir der hep cocuk doktorumuz,aldigin besik 20.kg tasiyorsa demektir.ki normal.sartlarda 3 yas civari olur ama.her bebek.ayni degildir dogum kg boyu gelisimi farkli seyreder,mesela benim.kizimla yigenim ayni yasta ama yigenim kizimin yaninda 3 yas kucuk duruyor boyu kisa ve zayif benim.kiz uzun boylu yasina gore ve ilerde gelisimi cocuktan cocuga degisiyor kisacasi
Ben amazon.de den almanyadayken çok alışveriş yaptım ama Türkiye'den hiç denemedim
Ödemede tüm kredi kartları geçerli oluyor mu? Nasıl ödeme yapıyorsun?
Sütyenler müthişmiş
20. Haftaya kadar 1,5 kiloydu işte 7 haftada 3,5 çok fazla aslında. Merak ediyorum bundan sonra ne kadar alırız
Tuz yiyor musun? Ben az az ekiyorum kesemedim
İnşallah Doğum sonrası atabiliriz. Görümcem hamileliğinde 7,5 kilo lohusalığında 10 kilo almış
En rahatı spor ayakkabı ben de spor ayakkabı üzerinde yaşıyorum resmen
Bundan daha buyuk besiklerde var ama daha yuksek yukarda olan,eger park yatak sevmezsen onlarda.isini gorur arastir bakalim ona gore karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?