Sagolasin 6 sene gecti artik,daha da kotu olabilirdi solugu beyin cerrahinda aldik ama cok sukur bisey olmamisti,tedbiri elden birakmamak gerek anne.olarak rica ederim...saglikla gelsin bebisinAnladım :) yorumun için çok teşekkürler
Bakalım yaşayarak göreceğiz ama anladığım 6 aylık olunca ikinci kademeye geçicez beşikte, aldığım yatağın yüksekliği beni bitirdi
Allah korusun yavrularımızı seninkinin düşmesine de ayrı üzüldüm
Aynen tedbirli olmak şartSagolasin 6 sene gecti artik,daha da kotu olabilirdi solugu beyin cerrahinda aldik ama cok sukur bisey olmamisti,tedbiri elden birakmamak gerek anne.olarak rica ederim...saglikla gelsin bebisin
Tuzu bırakamadım ben de maalesef.. ben çok tuzlu yerdim şimdi azalttım ama ancak normal kıvama getirebildimBen amazon.de den almanyadayken çok alışveriş yaptım ama Türkiye'den hiç denemedim
Ödemede tüm kredi kartları geçerli oluyor mu? Nasıl ödeme yapıyorsun?
Sütyenler müthişmiş
20. Haftaya kadar 1,5 kiloydu işte 7 haftada 3,5 çok fazla aslında. Merak ediyorum bundan sonra ne kadar alırız
Tuz yiyor musun? Ben az az ekiyorum kesemedim
İnşallah Doğum sonrası atabiliriz. Görümcem hamileliğinde 7,5 kilo lohusalığında 10 kilo almış
En rahatı spor ayakkabı ben de spor ayakkabı üzerinde yaşıyorum resmen
Kv üstlendi özdilekten alirim ben dedi havlu takimini sen alma tamam dedimBen özdilekden bambu takım aldim canim
Kaygilanma,duse duse buyur derler ama onemli olan buyugu olmasin,annelik dort gozumuzun olmasidir bir yerdeAynen tedbirli olmak şartzaten kaygılıydım iyice arttı
Amin sağlıkla kucaklayalım inşallah hepimiz
Ayakları aşağıdadır bende öyle hissediyorum başı yukarda ondan demişti doktorum, evham yapma :) eğer bi sıkıntı olsa söylerdi bana da sık sık bunu tekrar ediyor 'bir sorun görürsem söylerim'Arkadaşlar ben erkek bebek bekliyorum. Ben hareketleri hep neredeyse göbek deliğimden 6-7 parmak aşağıda hissediyorumsizce de çok aşağılarda değil mi? Salı günü doktor kontrolündeydim bana aşağıda vb demedi.
benim dediğim indirimde 400 lira civarına iniyordu, o modelde hep %50 indirim oluyor sürekli ürün olduğu için. 2 rengi var, biri boyasız-cilasız ağaç rengi olan, diğeri beyaz boyalı olan. ben ağaç halini alacaktım daha sağlıklı olur diye. internette satılan apsley modelini diyosan ben onu da yerinde inceledim, onun yan barları sabit maalesef tek tarafı açma şansın yok ve ikeanınkinden daha dandik duruyor. bu resmini paylaştığını da inceledim (biz istanbuldayız bütün modelleri görme şansım oldu burada) bizim yatak odası mobilyamıza da tam uyuyordu ama hem çok pahalı bulduk hem de çok ağırdı, yerini değiştirmek vs. çok sıkıntı olacaktı bizim için. ürün etiketinde 70 kg yazıyordu, bence 70 kg kadar ağır değilse de bayağı ağırdı öyle söyleyeyim.
mothercare'in uluslararası sitesine bakarsan tüm beşik ve cot bed modellerini, malzeme ve ölçü açıklamalarını koymuşlar, oradan görebilirsin. darlington'u düşünürsen odanın geri kalan mobilyası da sürekli %50 indirime giriyor türkiyede, şifonyeri ve dolabı da var.
Ayyy senin dediğinin de fiyatı gayet uygunmuş.. keşke kendimi iyi hissetsem de gidip samsuna baksam ama bize 5 saat uzakta.. en iyisi ablamlara deyim de onlar gidip baksınlar.. senin dediğinin hem fiyatı uygun hem de gayet şık bi ürün..benim dediğim indirimde 400 lira civarına iniyordu, o modelde hep %50 indirim oluyor sürekli ürün olduğu için. 2 rengi var, biri boyasız-cilasız ağaç rengi olan, diğeri beyaz boyalı olan. ben ağaç halini alacaktım daha sağlıklı olur diye. internette satılan apsley modelini diyosan ben onu da yerinde inceledim, onun yan barları sabit maalesef tek tarafı açma şansın yok ve ikeanınkinden daha dandik duruyor. bu resmini paylaştığını da inceledim (biz istanbuldayız bütün modelleri görme şansım oldu burada) bizim yatak odası mobilyamıza da tam uyuyordu ama hem çok pahalı bulduk hem de çok ağırdı, yerini değiştirmek vs. çok sıkıntı olacaktı bizim için. ürün etiketinde 70 kg yazıyordu, bence 70 kg kadar ağır değilse de bayağı ağırdı öyle söyleyeyim.
mothercare'in uluslararası sitesine bakarsan tüm beşik ve cot bed modellerini, malzeme ve ölçü açıklamalarını koymuşlar, oradan görebilirsin. darlington'u düşünürsen odanın geri kalan mobilyası da sürekli %50 indirime giriyor türkiyede, şifonyeri ve dolabı da var.
Çok sağol :) bi güven geldiKaygilanma,duse duse buyur derler ama onemli olan buyugu olmasin,annelik dort gozumuzun olmasidir bir yerde
Ben ne güzel karar vermiştim, tahteravalli otto beşik alıp başka bişey almayacaktım yanımdan ayırana kadar da oda falan yapmayacaktım... kendi dolabımda yer açtım biraz.. zor sığacaktı belki ama düzeni çok bozmayacaktım..
Ta ki bugün arkadaşlar falan kafamı karıştırana kadar..
Şimdi sanırım oda yapıcam.. ama kafama takılan şu ki ilk zaman neyde yatırmalıyım.. oda yapacağım için yanıma alacağım geçici beşiğe çok para vermek istemiyorum.. ve artık kullanmadığımda hem koyacak yer aramayayım hem de parasına yazık olmasın istiyorum..
Çok şeyler mi istiyorum acaba..
Tecrübeli anneler!!
şu civildeki mini beşiklerde ne kadar yatar? Daha doğrusu bunda rahat eder mi ? Bebek ederse ben eder miyim? Oyy kafamda deli sorular..
Bişey diyin yaaaa....
Maşallah bence çok az almışınKız ne güzel en azından yiyosun da son 2 haftada 2 kilo almışsın. ben kızartmayı falan bıraktım bebeğe bi faydası yok bari kilo yapmasın diye.. hamurişi de tüketmiyorum gerçi yapan olsa tüketirim beyaz ekmeği de bıraktım buğday ekmeği tüketiyorum hep.. bi tek tatlıda durduramıyorum kendimi demek ki o yüzden
Ben aldim güzel aslinda:) hiç sıkıcı görünmüyo @ivo foto paylasırim:)Sarkık göbek ve çirkin sütyen birleşimi :)
Belki vardır güzeli biri görse de var dese keşke
Güle güle kullansın bebiş canım. yatsan dan ne kadara aldınızEki Görüntüle 1913834
Evi bebeğe oda yapmaya müsait olmayanlara fikir olsun, beşiğimizi paylaşayım. Bebek doğduğunda benim yatağıma bitiştirip anne yanı beşik gibi kullanacağımız için yan barını takmadık, yatağı da en alt seviyede kurduk böylelikle ikimiz aynı hizada olacağız. Beşik ikea'nın gulliver modeli beşiği. İkea'da sadece iki model beşik yan barı çıkartılarak kullanılabiliyor: gulliver ve sundvik. İkisi de iki kademeli. Eğer orta kademede kullanacaksanız içine koyacağınız yatağın 12 cm'i geçmemesi gerekiyor yükseklik olarak, mecburen ikea yatak almak zorunda kalıyorsunuz. Bizim gibi alt kademede kullanacaksanız istediğiniz yatağı alabilirsiniz. Bebeklere yenidoğan döneminde omurga gelişimi açısında latex yatak öneriyorlar, biz yatsan'ın happy modeli yatağını aldık. 60*120 ölçülerde. Yatak latex, ama üzerinde fermuarlı, çıkartılıp yıkanabilen bir kılıfı var, kılıfın bir tarafı pamuk, bir tarafı yün dolgu. Mevsime uygun olarak değiştirerek kullanıyorsunuz, ayrıca alez sermenize de gerek kalmıyor. Latex yatak düşünen varsa bu model tavsiyemiz olsun:) hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım, huzurla uyutalım inşallah.
460 liraydı bizim aldığımız model. bi latex yatağı daha var yatsan'ın, biraz daha uygundu, adını hatırlamıyorum ama internet sitesinde var.Güle güle kullansın bebiş canım. yatsan dan ne kadara aldınız
Almadım daha canım yatak işi kafamı karıştırdı.. yatak konusunda yatsan da kararlıyım ve onun yüksekliği 20 cm.. ikeadan o yüzden vazgeçebilirim.. en alt seviyede kullanmak bel açısından zor olabilir.. daha önce mothercare de görüp beğenmiştim 2 beşik ama alıcı gözüyle bakmamıştım.. şimdi de internetten karar vermesi çok zor geliyo.. senin dediğim model bu resimdeki galiba.. online satışı var onun ben de onu alırım diye düşünmüştüm ama sonra sağolsunTkml_ ikeadan almadıysan eğer beşiği mothercarede 350₺ civarıydı ben onu almak isterdim, ikea pek minik hem bariyer aldığın zaman aşağı yukarı 45 cm oluyor eni bu bahsettiğim yatak epey geniş sonra yatak yükseldiğini konuşmuştuk ..20 cm yatak konulmuş halini de gördüm derinlikği iyiydi bi düşün derim.
Benim hamilelikten önce tatlı ile hiç aram yoktu canım hamilelik beni böyle yaptımerhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu kararsızlığı yaşadım.... oda yapmak zorunda kaldık çünkü eşyalarını koyacak başka yerimiz yoktu. ve park yatağa 500 tl vereceğime büyüyen beşik alayım dedim. ama yine de yanımda yatırmak için birşey lazımdı ve yerim de çok dardı 60 cm kadar. civil deki beşiği aldık biz de bugün fiyatı piyasaya göre çok uygundu yıllarca kullanılacak kalitede değil ama işimi görür. sonuçta birkaç ay sadece geceleri yatacak. içi falan baya geniş derinliği 30 cm miydi neydi öyle hemen düşmez sabitleniyor zaten. bi de benim bir tarafta yatak bir tarafta duvar olacağı için düşmez.
yarın kuracağız beşiği. demonte şekilde aldık park yatak gibi bunu da kullanmayacağın zaman söker kaldırırsın.... foto atabilirim yarın kurunca benim içime sindi tavsiye ederim. fazla para vermek istemiyorsan....
ben tatlıyı hiç sevmiyorum canım ondandır belki....tek yediğim pekmez üzüm falan. ama hamur işi oooohhhcanım istiyor ama yiyemezsem aklım kalıyor
Hey maşallah :) ayrıntılısı bol bi paylaşım olmuş çok sevdim.Eki Görüntüle 1913834
Evi bebeğe oda yapmaya müsait olmayanlara fikir olsun, beşiğimizi paylaşayım. Bebek doğduğunda benim yatağıma bitiştirip anne yanı beşik gibi kullanacağımız için yan barını takmadık, yatağı da en alt seviyede kurduk böylelikle ikimiz aynı hizada olacağız. Beşik ikea'nın gulliver modeli beşiği. İkea'da sadece iki model beşik yan barı çıkartılarak kullanılabiliyor: gulliver ve sundvik. İkisi de iki kademeli. Eğer orta kademede kullanacaksanız içine koyacağınız yatağın 12 cm'i geçmemesi gerekiyor yükseklik olarak, mecburen ikea yatak almak zorunda kalıyorsunuz. Bizim gibi alt kademede kullanacaksanız istediğiniz yatağı alabilirsiniz. Bebeklere yenidoğan döneminde omurga gelişimi açısında latex yatak öneriyorlar, biz yatsan'ın happy modeli yatağını aldık. 60*120 ölçülerde. Yatak latex, ama üzerinde fermuarlı, çıkartılıp yıkanabilen bir kılıfı var, kılıfın bir tarafı pamuk, bir tarafı yün dolgu. Mevsime uygun olarak değiştirerek kullanıyorsunuz, ayrıca alez sermenize de gerek kalmıyor. Latex yatak düşünen varsa bu model tavsiyemiz olsun:) hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım, huzurla uyutalım inşallah.
Biz de az daha alacaktık ama sonra odasını boyayalım öyle sipariş verelim dedik.. iyi ki de öyle yapmışız sizin sayeniz de bu yükseklik olayını öğrendim.. şimdi ona göre sağlıklı bi şekilde karar veririm inşallah..Hey maşallah :) ayrıntılısı bol bi paylaşım olmuş çok sevdim.
İkea hendsvik almıştık uzun zaman önce kutusunda duruyordu yakın bi tarihte kurduk odayı birde ne görelim dediğin gibi 12 cm yatak öneriyor güvenlik sınırını aşmaması için ne kadar da zekice ikeadan başka hiçbir yatak üreticisi o yükseklikte yatak üretmiyor
çok önceden yatsan yatak almaya karar vermiştik oysa derken tepe takla oldu fikirler ama yine de gidip aldım yatağı.
happy 21 cm jou jou 20 olunca seçimi jou jou'dan yana kullandık tabi hala canım sıkkın en alt kademedeyken bile 50 cm boşluk kalmıyor tedirginliğim bu yüzden ayrıca alez ve nevresimle birlikte +2 cm ekleyin demişti satıcı
6 aylık olunca bizim miniş 2. Kademeye geçicez tutunarak kalkmaya başlayınca da yere koymayı düşünüyoruz yatağı bakalım
Bikaç ay önce yazsaydın bunları hiç ikeadan karyola almazdım diğer ürünleri güzel ama bu yatak olayı Canımı çok sıktı
Sanırım fotodaki yatak bahsettiğim model vala hangi model almayı düşünüyordun ikeadan bilmiyorum ama mothercare daha sağlam duruyor üstelik 50₺ farklı var indirimi çok güzel bi avantajAlmadım daha canım yatak işi kafamı karıştırdı.. yatak konusunda yatsan da kararlıyım ve onun yüksekliği 20 cm.. ikeadan o yüzden vazgeçebilirim.. en alt seviyede kullanmak bel açısından zor olabilir.. daha önce mothercare de görüp beğenmiştim 2 beşik ama alıcı gözüyle bakmamıştım.. şimdi de internetten karar vermesi çok zor geliyo.. senin dediğim model bu resimdeki galiba.. online satışı var onun ben de onu alırım diye düşünmüştüm ama sonra sağolsunfillingtheblanks başka bi model önerdi o daha sağlam bi model galiba.. mothercare in 70*140 ölçüleri o da bi avantaj oldu bizim için daha rahat kullanır diye düşündük eşimle.. çok sağolun yardımcı olduğunuz için keşke yakından görme imkanım olsaydı daha mantıkl karar verirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?