2017 Şubat Anneleri

Sagolasin 6 sene gecti artik,daha da kotu olabilirdi solugu beyin cerrahinda aldik ama cok sukur bisey olmamisti,tedbiri elden birakmamak gerek anne.olarak rica ederim...saglikla gelsin bebisin

Tkml_ ikeadan almadıysan eğer beşiği mothercarede 350₺ civarıydı ben onu almak isterdim, ikea pek minik hem bariyer aldığın zaman aşağı yukarı 45 cm oluyor eni bu bahsettiğim yatak epey geniş sonra yatak yükseldiğini konuşmuştuk ..20 cm yatak konulmuş halini de gördüm derinlikği iyiydi bi düşün derim.

Sagolasin 6 sene gecti artik,daha da kotu olabilirdi solugu beyin cerrahinda aldik ama cok sukur bisey olmamisti,tedbiri elden birakmamak gerek anne.olarak rica ederim...saglikla gelsin bebisin
Aynen tedbirli olmak şart zaten kaygılıydım iyice arttı

Amin sağlıkla kucaklayalım inşallah hepimiz

Tuzu bırakamadım ben de maalesef.. ben çok tuzlu yerdim şimdi azalttım ama ancak normal kıvama getirebildim daha da azaltamıyorum.. ama çok şükür şimdilik tuzdan dolayı bi şişme falan olmadı inşallah da olmaz.. benim hayalim 10 en fazla 12 kilo idi ama şimdi diyorum inşallah 15 i geçmem

Ayakları aşağıdadır bende öyle hissediyorum başı yukarda ondan demişti doktorum, evham yapma :) eğer bi sıkıntı olsa söylerdi bana da sık sık bunu tekrar ediyor 'bir sorun görürsem söylerim'

Ayyy senin dediğinin de fiyatı gayet uygunmuş.. keşke kendimi iyi hissetsem de gidip samsuna baksam ama bize 5 saat uzakta.. en iyisi ablamlara deyim de onlar gidip baksınlar.. senin dediğinin hem fiyatı uygun hem de gayet şık bi ürün.. şifonyer ve divanı ikea dan alacağım onlardan vazgeçemiyorum odasını yerleştirdikten sonra yer kalırsa dolabını yine ikeadan alacağım.. yer kalmazsa da istediğim şifonyer baya büyük o yeterli gelir zaten.. beşiği mothercare den alırsam yatağı da yatsan da alabilirim yaşasın mothercare in ürünlerinin 3 farklı yüksekliği varmış..

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu kararsızlığı yaşadım.... oda yapmak zorunda kaldık çünkü eşyalarını koyacak başka yerimiz yoktu. ve park yatağa 500 tl vereceğime büyüyen beşik alayım dedim. ama yine de yanımda yatırmak için birşey lazımdı ve yerim de çok dardı 60 cm kadar. civil deki beşiği aldık biz de bugün fiyatı piyasaya göre çok uygundu yıllarca kullanılacak kalitede değil ama işimi görür. sonuçta birkaç ay sadece geceleri yatacak. içi falan baya geniş derinliği 30 cm miydi neydi öyle hemen düşmez sabitleniyor zaten. bi de benim bir tarafta yatak bir tarafta duvar olacağı için düşmez.

yarın kuracağız beşiği. demonte şekilde aldık park yatak gibi bunu da kullanmayacağın zaman söker kaldırırsın.... foto atabilirim yarın kurunca benim içime sindi tavsiye ederim. fazla para vermek istemiyorsan....

ben tatlıyı hiç sevmiyorum canım ondandır belki....tek yediğim pekmez üzüm falan. ama hamur işi oooohhh canım istiyor ama yiyemezsem aklım kalıyor

Güle güle kullansın bebiş canım. yatsan dan ne kadara aldınız

Almadım daha canım yatak işi kafamı karıştırdı.. yatak konusunda yatsan da kararlıyım ve onun yüksekliği 20 cm.. ikeadan o yüzden vazgeçebilirim.. en alt seviyede kullanmak bel açısından zor olabilir.. daha önce mothercare de görüp beğenmiştim 2 beşik ama alıcı gözüyle bakmamıştım.. şimdi de internetten karar vermesi çok zor geliyo.. senin dediğim model bu resimdeki galiba.. online satışı var onun ben de onu alırım diye düşünmüştüm ama sonra sağolsun fillingtheblanks başka bi model önerdi o daha sağlam bi model galiba.. mothercare in 70*140 ölçüleri o da bi avantaj oldu bizim için daha rahat kullanır diye düşündük eşimle.. çok sağolun yardımcı olduğunuz için keşke yakından görme imkanım olsaydı daha mantıkl karar verirdim..

Eklentiler

• IMG_3439.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Benim hamilelikten önce tatlı ile hiç aram yoktu canım hamilelik beni böyle yaptı sabahları tahin pekmez yiyorum kahvaltının yanında kendimi engellemeye çalılıyorum çok yeme diye yoksa demek ki vayy benim halima aman yiyelim yaa o kadarı da eziyet olur dimi

Hey maşallah :) ayrıntılısı bol bi paylaşım olmuş çok sevdim.

İkea hendsvik almıştık uzun zaman önce kutusunda duruyordu yakın bi tarihte kurduk odayı birde ne görelim dediğin gibi 12 cm yatak öneriyor güvenlik sınırını aşmaması için ne kadar da zekice ikeadan başka hiçbir yatak üreticisi o yükseklikte yatak üretmiyor

çok önceden yatsan yatak almaya karar vermiştik oysa derken tepe takla oldu fikirler ama yine de gidip aldım yatağı.

happy 21 cm jou jou 20 olunca seçimi jou jou'dan yana kullandık tabi hala canım sıkkın en alt kademedeyken bile 50 cm boşluk kalmıyor tedirginliğim bu yüzden ayrıca alez ve nevresimle birlikte +2 cm ekleyin demişti satıcı

6 aylık olunca bizim miniş 2. Kademeye geçicez tutunarak kalkmaya başlayınca da yere koymayı düşünüyoruz yatağı bakalım

Bikaç ay önce yazsaydın bunları hiç ikeadan karyola almazdım diğer ürünleri güzel ama bu yatak olayı Canımı çok sıktı

Biz de az daha alacaktık ama sonra odasını boyayalım öyle sipariş verelim dedik.. iyi ki de öyle yapmışız sizin sayeniz de bu yükseklik olayını öğrendim.. şimdi ona göre sağlıklı bi şekilde karar veririm inşallah..

Sanırım fotodaki yatak bahsettiğim model vala hangi model almayı düşünüyordun ikeadan bilmiyorum ama mothercare daha sağlam duruyor üstelik 50₺ farklı var indirimi çok güzel bi avantaj

Haklısın görmeden zor geliyor insana ama 70*120 olması bile benim aldığım bariyer için ideal bi ölçü bişeyler satın alırken satıcılar yanıltıyor insanı ölçüler standart diyorlar ama ikea herşeyi onlardan almamızı istiyor gibi
Şaka gibi bariyer bile uymadı anlayacağın

Son olarak Yatsandan vazgeçme ama beşikten geç derim

Ayrıca rica ederim :)
o arkadaşın yorumuna çok daha önce rastlasaymışım iyiymiş neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…