- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Nerden aldın kaça aldın? Klipsi kolay açılıyor mu ?Eki Görüntüle 1914052
Aldıgim emzirme sudyeni :)
Bu arada kilodan bahsedilmiş 9 buçuk kilo aldim bende
Haklısın canım ilk 2 yaş sırt gelişimi çok önemli o yüzden yatak da önemli.. beşik değiştirmek daha mantıklıSanırım fotodaki yatak bahsettiğim model vala hangi model almayı düşünüyordun ikeadan bilmiyorum ama mothercare daha sağlam duruyor üstelik 50₺ farklı var indirimi çok güzel bi avantaj
Haklısın görmeden zor geliyor insana ama 70*120 olması bile benim aldığım bariyer için ideal bi ölçü bişeyler satın alırken satıcılar yanıltıyor insanı ölçüler standart diyorlar ama ikea herşeyi onlardan almamızı istiyor gibi
Şaka gibi bariyer bile uymadı anlayacağın
Son olarak Yatsandan vazgeçme ama beşikten geç derim
Ayrıca rica ederim :)
o arkadaşın yorumuna çok daha önce rastlasaymışım iyiymiş neyse
Eki Görüntüle 1914052
Aldıgim emzirme sudyeni :)
Bu arada kilodan bahsedilmiş 9 buçuk kilo aldim bende
Saol ya turuncu 1-2 haftadır hafif bi kıpırdı gibi değişik bişey hissediyordum eli sanıyordum hıçkırık mıymış bu :)Zaten hıçkırıklar çok cılız ve ritmik oluyor.
Öyle tekmeye filan benzemiyor yani.
Belki hıçkırıyordur ama çok cılız olduğu için hissedemiyorsundur.
merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu kararsızlığı yaşadım.... oda yapmak zorunda kaldık çünkü eşyalarını koyacak başka yerimiz yoktu. ve park yatağa 500 tl vereceğime büyüyen beşik alayım dedim. ama yine de yanımda yatırmak için birşey lazımdı ve yerim de çok dardı 60 cm kadar. civil deki beşiği aldık biz de bugün fiyatı piyasaya göre çok uygundu yıllarca kullanılacak kalitede değil ama işimi görür. sonuçta birkaç ay sadece geceleri yatacak. içi falan baya geniş derinliği 30 cm miydi neydi öyle hemen düşmez sabitleniyor zaten. bi de benim bir tarafta yatak bir tarafta duvar olacağı için düşmez.
yarın kuracağız beşiği. demonte şekilde aldık park yatak gibi bunu da kullanmayacağın zaman söker kaldırırsın.... foto atabilirim yarın kurunca benim içime sindi tavsiye ederim. fazla para vermek istemiyorsan....
ben tatlıyı hiç sevmiyorum canım ondandır belki....tek yediğim pekmez üzüm falan. ama hamur işi oooohhhcanım istiyor ama yiyemezsem aklım kalıyor
fillingtheblanks canım son olarak bir şey daha sorayım.. senin bahsettiğin beşik bu ikisinden hangisiydi? Darlington yazınca iki model çıkıyo birinin sadece yanları korkuluklu diğerinin her tarafı.. ve bu modelin tek tarafı çıkıp senin aldığın beşik gibi anne yanı olabiliyor değil mi?
Aynen güzel oluyor bu tarz paylaşımlar :) kararını bana da bildir hadi hayırlısıHaklısın canım ilk 2 yaş sırt gelişimi çok önemli o yüzden yatak da önemli.. beşik değiştirmek daha mantıklımothercare bebek ürünleri konusunda çok başarılı bi marka zaten gönül rahatlığı ile tercih edebilirim.. burdan çok şey öğreniyoruz gerçekten çok faydalı oluyo..
Hey maşallah :) ayrıntılısı bol bi paylaşım olmuş çok sevdim.
İkea hendsvik almıştık uzun zaman önce kutusunda duruyordu yakın bi tarihte kurduk odayı birde ne görelim dediğin gibi 12 cm yatak öneriyor güvenlik sınırını aşmaması için ne kadar da zekice ikeadan başka hiçbir yatak üreticisi o yükseklikte yatak üretmiyor
çok önceden yatsan yatak almaya karar vermiştik oysa derken tepe takla oldu fikirler ama yine de gidip aldım yatağı.
happy 21 cm jou jou 20 olunca seçimi jou jou'dan yana kullandık tabi hala canım sıkkın en alt kademedeyken bile 50 cm boşluk kalmıyor tedirginliğim bu yüzden ayrıca alez ve nevresimle birlikte +2 cm ekleyin demişti satıcı
6 aylık olunca bizim miniş 2. Kademeye geçicez tutunarak kalkmaya başlayınca da yere koymayı düşünüyoruz yatağı bakalım
Bikaç ay önce yazsaydın bunları hiç ikeadan karyola almazdım diğer ürünleri güzel ama bu yatak olayı Canımı çok sıktı
Benim hamilelikten önce tatlı ile hiç aram yoktu canım hamilelik beni böyle yaptısabahları tahin pekmez yiyorum kahvaltının yanında kendimi engellemeye çalılıyorum çok yeme diye yoksa demek ki vayy benim halima aman yiyelim yaa o kadarı da eziyet olur dimi
Ay çok sevinirim kurunca foto atarsan.. bende bi gidip bakacağım yarın... kullanmayacağım zaman park yatak gibi kaldırabilmem de avantajlı olacak.. en fazla kaç aya kadar yatar acaba? Bende duvar la yatak arasına yerleştirebilirim yerim var..
Ayyy çok teşekkür ederim..benim dediğim darlington cot bed olan, sorarken dikkat edin darlington2un iki boyu var, biri 60*120 diğeri 70*140, büyüğüne cot bed deniyor. tek yanı açılıp anne yanı olabiliyor, 3 kademeli. çocuk büyüyünce yan barlar tamamen sökülüp karyolaya dönüşüyor. resimlerini ekliyorum. Son fotoğrafta altta görülen tekerlekli çekmeceyi ayrıca satıyorlar isterseniz alıyorsunuz. Bunu satarken size mothercare'in kendi yatağını da satmaya çalışabilirler, başka yerde 70*140 yatak yok diyebilirler, yalan:) yatsan ve işbir'de 70*140 bebek yatağı satılıyor, haberiniz olsun.
Eki Görüntüle 1914057 Eki Görüntüle 1914058 Eki Görüntüle 1914059
canım üstünde 0-18 ay kullanım yazmışlar büyüklük açısından olur da düşme tehlikesi olayı yoksa tabi... ki sen de araya koyarsan birşey olmaz bence. boruları plastik bağlantılarla birleştiriyorsun kolay yani kurması... arada da plastik bir parça ve altta iki tane kemer var sabitlemek için. ayrıca bez olan kısmı yıkanabilir üstündeki tül şey de çıkıyor. içine tahta koymuşlar bir de minik yatak. ama o sert olur sanırım bebeğe ayrı bir yatak daha eklemek gerekebilir. erken kurarsak atayım foto sen de git bak fikir edinirsin. :) bizimle beraber 3 kişi aldı civilde bugün
işinize karışmak gibi olmasın ama yenidoğanları ani bebek ölümü sendromu riskine karşı gece uykusuna yatırırken sert zeminde yatırmayı öneriyorlar zaten, eğer içine konan yatak sertse ama ergonomikse yumuşatmak için bi katman sermeyin. aynı şekilde kontrollü davranışlarının gelişmediği ilk aylarda sürekli gözünüz üstünde değilse üzerini yorgan vb. ile örtmek de önerilmiyor, çünkü bebek bilinçsizce ucundan kavrayıp yüzüne çekebilir, ama sonra geri itecek bilince sahip olmadığından boğulabilir, gece uykusu sırasında annenin sürekli bebeği kontrol şansı olmadığı için uyku tulumu ile yatırmak daha güvenli deniyor.İçindeki yatağı soracaktım bende şimdi tam.. ay çok sordum sanki ama şimdi aklıma geldi bebek yorganları sığarmı buna küçük ya sanki biraz üstünü neyle örtücez:)) ay ne zormuş bu işler.. bakıcam yarın
işinize karışmak gibi olmasın ama yenidoğanları ani bebek ölümü sendromu riskine karşı gece uykusuna yatırırken sert zeminde yatırmayı öneriyorlar zaten, eğer içine konan yatak sertse ama ergonomikse yumuşatmak için bi katman sermeyin. aynı şekilde kontrollü davranışlarının gelişmediği ilk aylarda sürekli gözünüz üstünde değilse üzerini yorgan vb. ile örtmek de önerilmiyor, çünkü bebek bilinçsizce ucundan kavrayıp yüzüne çekebilir, ama sonra geri itecek bilince sahip olmadığından boğulabilir, gece uykusu sırasında annenin sürekli bebeği kontrol şansı olmadığı için uyku tulumu ile yatırmak daha güvenli deniyor.
Çamaşır satan bi dükkandan aldim ivoKızz pek ciciymiş nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?