2017 Şubat Anneleri

Haklısın canım ilk 2 yaş sırt gelişimi çok önemli o yüzden yatak da önemli.. beşik değiştirmek daha mantıklı mothercare bebek ürünleri konusunda çok başarılı bi marka zaten gönül rahatlığı ile tercih edebilirim.. burdan çok şey öğreniyoruz gerçekten çok faydalı oluyo..

fillingtheblanks canım son olarak bir şey daha sorayım.. senin bahsettiğin beşik bu ikisinden hangisiydi? Darlington yazınca iki model çıkıyo birinin sadece yanları korkuluklu diğerinin her tarafı.. ve bu modelin tek tarafı çıkıp senin aldığın beşik gibi anne yanı olabiliyor değil mi?

Eklentiler

• IMG_3444.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_3443.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Zaten hıçkırıklar çok cılız ve ritmik oluyor.
Öyle tekmeye filan benzemiyor yani.
Belki hıçkırıyordur ama çok cılız olduğu için hissedemiyorsundur.
Saol ya turuncu 1-2 haftadır hafif bi kıpırdı gibi değişik bişey hissediyordum eli sanıyordum hıçkırık mıymış bu :)
ahahha şapşala bağladım

Ay çok sevinirim kurunca foto atarsan.. bende bi gidip bakacağım yarın... kullanmayacağım zaman park yatak gibi kaldırabilmem de avantajlı olacak.. en fazla kaç aya kadar yatar acaba? Bende duvar la yatak arasına yerleştirebilirim yerim var..

benim dediğim darlington cot bed olan, sorarken dikkat edin darlington2un iki boyu var, biri 60*120 diğeri 70*140, büyüğüne cot bed deniyor. tek yanı açılıp anne yanı olabiliyor, 3 kademeli. çocuk büyüyünce yan barlar tamamen sökülüp karyolaya dönüşüyor. resimlerini ekliyorum. Son fotoğrafta altta görülen tekerlekli çekmeceyi ayrıca satıyorlar isterseniz alıyorsunuz. Bunu satarken size mothercare'in kendi yatağını da satmaya çalışabilirler, başka yerde 70*140 yatak yok diyebilirler, yalan:) yatsan ve işbir'de 70*140 bebek yatağı satılıyor, haberiniz olsun.

Aynen güzel oluyor bu tarz paylaşımlar :) kararını bana da bildir hadi hayırlısı

bir kaç ay önce park yatak alırım diye düşündüğümden bu ayrıntıları ben de bilmiyordum:) bence zaten 3. ayda bebek kıpırdanmaya başlayınca alt kademeye geçersiniz, kız bebek olduğu için çok çabuk ağırlaşmaz zaten, iyice ağırlaşıp yatırıp kaldırması bel ağrıtmaya başlayıncaya kadar alt kademede yatar, sonra montessori usulü yere geçirirsiniz. ben de odasını ayırdığımda ilk başta karyola almayıp bir süre yerde yatırmayı düşünüyorum, başka odada olunca düşmesini şaşmasını kontrol etmek de zor malum.

yiyelim ya canımıza değsin ohh ohhh

canım üstünde 0-18 ay kullanım yazmışlar büyüklük açısından olur da düşme tehlikesi olayı yoksa tabi... ki sen de araya koyarsan birşey olmaz bence. boruları plastik bağlantılarla birleştiriyorsun kolay yani kurması... arada da plastik bir parça ve altta iki tane kemer var sabitlemek için. ayrıca bez olan kısmı yıkanabilir üstündeki tül şey de çıkıyor. içine tahta koymuşlar bir de minik yatak. ama o sert olur sanırım bebeğe ayrı bir yatak daha eklemek gerekebilir. erken kurarsak atayım foto sen de git bak fikir edinirsin. :) bizimle beraber 3 kişi aldı civilde bugün

Ayyy çok teşekkür ederim.. ben çok beğendim bu modeli yakından görmedim ama yine de beğendim.. çok büyük ihtimalle bunu alacağım.. evet yatsana gidip görüşmüştüm zaten yatak boyutunu istediğiniz ölçüde yaptırabiliriz dediler.. ohh be içim rahatladı.. bugün beşik bakmaktan doğru düzgün çalışamadım bile en azından şimdi rahat rahat uyuyayım

İçindeki yatağı soracaktım bende şimdi tam.. ay çok sordum sanki ama şimdi aklıma geldi bebek yorganları sığarmı buna küçük ya sanki biraz üstünü neyle örtücez:)) ay ne zormuş bu işler.. bakıcam yarın

işinize karışmak gibi olmasın ama yenidoğanları ani bebek ölümü sendromu riskine karşı gece uykusuna yatırırken sert zeminde yatırmayı öneriyorlar zaten, eğer içine konan yatak sertse ama ergonomikse yumuşatmak için bi katman sermeyin. aynı şekilde kontrollü davranışlarının gelişmediği ilk aylarda sürekli gözünüz üstünde değilse üzerini yorgan vb. ile örtmek de önerilmiyor, çünkü bebek bilinçsizce ucundan kavrayıp yüzüne çekebilir, ama sonra geri itecek bilince sahip olmadığından boğulabilir, gece uykusu sırasında annenin sürekli bebeği kontrol şansı olmadığı için uyku tulumu ile yatırmak daha güvenli deniyor.

Estağfurullah niye karışmak olsun.. evet sert yatakta yatması gerektiğini biliyorum.. uyku tulumu da mantıklı bakmak lazım tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…