2017 Şubat Anneleri

Aynen kontrol şart çevresine bişeyler mi koyarız bilmem ki bakalım nasıl olacak 3. Ayda mı 6. Ayda mı 2. Kademeye geçicez bizim minişin durumuna artık

3 yaş dolaylarında da montesorri düşünüyoruz
Zor işler bu işler eskiler ne rahatmış diyorum bazen bi döşek tamam bitti.

ama benim oğluşuma kız bebek dediniz alındık biraz

çok pardon, benimki kız olduğu için dünyadaki bütün bebekleri kız zannediyorum:)))

Aynen canım aynen şimdi sizin aldıklarınız bna fikir olsun sonra alıcam ya ben teyzeleriiii adını direnç koyucam diyorum ama adını hazrlamıştık ruyamdan dolayı,dogmadan öyle seslenıyo herks :) dr lar bile :)

Eminönü ne bende gitmeyi düşünüyorum bebek kıyafetleri piyasaya göre nasıl acaba çok bi fark yoksa boşuna gitmek istemem

ben normal bir türkiye kredi kartı kullanıyorum, problem olmadı şu ana kadar. sadece 75 euro üzeri alışveriş yapmamaya dikkat edin, gümrüğe tabi.
İyiymiş. Peki bu 75 Euro aylık limit mi tek seferlik mi?

Ben artık o kadar alacağımızı sanmıyorum haftada 500gr alsak yine geçmiyor. Bi de kimisi Doğumda 6 kilo bırakıp çıkıyor kimisi 8-9

Kızlar Bu lierac kremin Yan etkisi Olur mu
Ben 14 haftadır kullanıyorum bi yan etki görmedim

Kizlar ya simdide dis erim sismis 20lik disin arkasinda hemen apse yapti galiba bogazim disim agriyo bide sag tarafi kullnamiyom yutkunamiyom disciye gitsem napar yani ne bilim bebege zarari olmaz dimi vericekleri ilacin
20. Haftadan sonra mıydı 24 mü dişçiler müdahalede bulunuyor diye biliyorum doktorunun izniyle

Bu arada herkes bol dinlenmeli bir pazar günü geçiriyordur umarım
Ben sınav görevinden geldim şimdi de evde ustalar var
Giyinme odasındaki dolap yatak odama taşınıyor bütün bir dolabı boşalttım bi de geri yerleştirmesi var
Salonun şekli değişiyor mutfakta bir iki tadilat var
Matkap bulmuşken bütün işleri çıkartıyoruz ama belim koptu şimdiden

İyiymiş. Peki bu 75 Euro aylık limit mi tek seferlik mi?

75 euroluk limit tek bir postanın limiti, gümrük ve ticaret bakanlığı dönem dönem değişiklikler yapıyor ve değişiklikleri yayımlıyor sitesinde. her ürünü getirtmek mümkün değil, mesela kozmetikleri getirtemiyorsunuz, gümrükte el konuyor fark edilirse. ama mesela kitap ve eğitim materyalinde gümrük sınırı yok, istediğiniz kadar getirtebiliyorsunuz. alışveriş yaptığınız sırada uygulanan kuralları şu linkten takip edebilirsiniz: http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

fillingtheblanks bergamotkokulu kızlar yine ben mothercare ile görüştüm ancak darlington modeli hiç bir mağazalarında yokmuş ve daha da gelmiycekmiş ne şanssızım ben yaa.. şimdi eşimin ailesi almaya gidiyolar apsley modelinin alacağız mecbur.. onun da fiyatı 350 lira.. inşallah pişman olmam

Kolay gelsin sana baya yoğun bi pazar olmuş benim gibi.. ama dikkat et öok yorma kendini dinlene dinlene yap biz de ne cesaretse boya işine giriştik ama eşim şimdiden pişman heran yarım bırakabilir ve boyacı tutabiliriz her yeri de bıya yaptı nasıl temizlenecek bilmiyorum yarına da yetiştirmem gereken bi dünya iş var.. keşke yarın cumartesi olsa

Çok dikkat et kendine 3/4hafta önce dolap taşıma işinin aynısını bizde yapmıştık yorulmamaya çalış yerleştirmeyi gerekirse biraz zamana yay çok yorucu ve sonu ağrılı oluyor Allah kolaylık versin

Eğer hala kurtarılacak yer varsa boyacıdan şeffaf poşetlerden alıp yerleri süpürgeliklerden bantlasanız daha az yer batar sıfır düzeyinde. Kasım başı bizde tüm ev boya oda değiştirme işine girmiştik eşim bir inat boyacı çağırmadan yaptı ama o kaplamalar can kurtarıcı çok az damlayan yerler oldu bizde

apsley modeli bildiğim kadarıyla yan barları sabit olduğu için tek taraflı açılamıyor, eğer bu sizin için problem değilse olmazsınız bence, güle güle kullanın:)

Valla canim herseyin yenisini almak istemekte cok haklisin. heleki durumunda varsa dusunme bile. ben ilk cocuguma da herseyi yeni almistik. bu bebiste bile herseyi yeni almak istiyorum zaten abidende pek birsey birakmamistim. 2-3 tane battaniye var o kadar.
Yani sen boyle dusunmekte cok haklisin. 2. da olsa 3. de olsa hepsi yeni bebis yeni hayat.

Elime dedim ama bi hevesle girişti boya işine ve yere birşey sermedi ben de çok dedim ama dinlemedi.. neyse kendi bilir kendi temizliycek nasıl olsa siz ne güzel bitirmişsiniz bizim sonumuz çok komik olacak gibi hem etrafı batırdı eşim hem de beceremiycek galiba annesi bile diyo yapamaz ki o diye

apsley modeli bildiğim kadarıyla yan barları sabit olduğu için tek taraflı açılamıyor, eğer bu sizin için problem değilse olmazsınız bence, güle güle kullanın:)
İki mağazayı da aradım çıkıyo dediler ama büyük ihtimalle diğerleri kadar kaliteli değil.. eşim de 1000 liralık olanı alalım diyo ama bence çok pahalı o değmez gibi geliyo.. en fazla kullansa 4 yaşına kadar kullanır.. ayy bi beşik alcam valla stres yaptım kendime.. neyse bakalım akşama hangisi gelecek..

Canim benim yegenlerinde var sadece 2 defa yattigi sepet besik ablam gönderim dedi bende kabul etmedim cocugum onun bunun eskisiyle buyusun istemem

Aynen öyle cnm bende 2. olursa en fazla büyükten kalanlari kullanırım bazı şeylerini kiyafet falan yine yeni alirim hiç sevmem başkalarınin bişeyini kullanmayı hele konu bebek olunca hiç taviz vermiyorum o yüzden gıcık oluyolar galiba lafta bizim fazla harcama yapmamizi istemiyolar valla hiç umrumda değil o para bizim cebimizden cikicak kimseyi ilgilendirmez bundan sonra kimseye yorum hakkı da vermiycem konusunu açan olursa terkedicem o ortamı kendi kendilerine konussunlar

Canim benim yegenlerinde var sadece 2 defa yattigi sepet besik ablam gönderim dedi bende kabul etmedim cocugum onun bunun eskisiyle buyusun istemem
Böyle düşünen bi tek ben değilim demekki bana anormal bişey yapiyomusum gibi davraniyo kayinvalide ama kendi konuştukları anormal bide aynı şeyi iki defa söylemesi istemediğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…