Aman onların ki laf olsun işte bana da annen sunu aldimi annen bunu aldimi deyip kudurtuyo beni en son kimsenin cocuguma bisey almasina gerek yok annen aldimi diye sorup durma ben alirim cocugumun esyalarini dedim. ki annem aldi sayilir ben sadecr 100 tl harcadim hala sunu alsin bunu alsin laf yapmak kolay sen yap?Böyle düşünen bi tek ben değilim demekki bana anormal bişey yapiyomusum gibi davraniyo kayinvalide ama kendi konuştukları anormal bide aynı şeyi iki defa söylemesi istemediğim halde
. Evet icinde bir yatak var ince ama yeter mi bilmiyorum altta da sert bir ragtag var ev soguk degil benim minik bir ortu kullanirim heraldsİçindeki yatağı soracaktım bende şimdi tam.. ay çok sordum sanki ama şimdi aklıma geldi bebek yorganları sığarmı buna küçük ya sanki biraz üstünü neyle örtücez:)) ay ne zormuş bu işler.. bakıcam yarın
. Evett tesekkur ederim bilgilendirme icin Ben dusunememistim okadarini mantikli yaniişinize karışmak gibi olmasın ama yenidoğanları ani bebek ölümü sendromu riskine karşı gece uykusuna yatırırken sert zeminde yatırmayı öneriyorlar zaten, eğer içine konan yatak sertse ama ergonomikse yumuşatmak için bi katman sermeyin. aynı şekilde kontrollü davranışlarının gelişmediği ilk aylarda sürekli gözünüz üstünde değilse üzerini yorgan vb. ile örtmek de önerilmiyor, çünkü bebek bilinçsizce ucundan kavrayıp yüzüne çekebilir, ama sonra geri itecek bilince sahip olmadığından boğulabilir, gece uykusu sırasında annenin sürekli bebeği kontrol şansı olmadığı için uyku tulumu ile yatırmak daha güvenli deniyor.
Çok çok teşekkür ederim bu bilgiler çok faydalı oldu benim için.75 euroluk limit tek bir postanın limiti, gümrük ve ticaret bakanlığı dönem dönem değişiklikler yapıyor ve değişiklikleri yayımlıyor sitesinde. her ürünü getirtmek mümkün değil, mesela kozmetikleri getirtemiyorsunuz, gümrükte el konuyor fark edilirse. ama mesela kitap ve eğitim materyalinde gümrük sınırı yok, istediğiniz kadar getirtebiliyorsunuz. alışveriş yaptığınız sırada uygulanan kuralları şu linkten takip edebilirsiniz: http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri
Ay Allah kolaylık ve sabır versinKolay gelsin sana baya yoğun bi pazar olmuş benim gibi.. ama dikkat et öok yorma kendini dinlene dinlene yapbiz de ne cesaretse boya işine giriştik ama eşim şimdiden pişman heran yarım bırakabilir ve boyacı tutabiliriz her yeri de bıya yaptı nasıl temizlenecek bilmiyorum yarına da yetiştirmem gereken bi dünya iş var.. keşke yarın cumartesi olsa
Çok dikkat et kendine 3/4hafta önce dolap taşıma işinin aynısını bizde yapmıştık yorulmamaya çalış yerleştirmeyi gerekirse biraz zamana yay çok yorucu ve sonu ağrılı oluyor Allah kolaylık versin
Kumaş kalitesi nasil canım ? Sağlikla kullansin inşallah bebiş pek tatliymis :)
Eminönü ne bende gitmeyi düşünüyorum bebek kıyafetleri piyasaya göre nasıl acaba çok bi fark yoksa boşuna gitmek istemem
Benimki almayı bırak daha hergun yeni birşey istiyor yahu kolay kazanılmıyor para kazanınca öyle harcanmaz diye kac kez laf vurdum yok yüzsüz hergun arar bana bunu al bu faturam geldi yok suna borcum var ve her ay yer saf kocacığımı bu ay sonu bilerek izne çıkıyorum Bizde izin varsa son maaş bilerek de gec giricem sıkışsın o zaman anlar benimki kavga etmekten biktim annem babam sağolsun düğünde de desteğimizdi şimdiden bebege herşeyi almis esimle bana bile pijama kazak ev terligine kadar almışlar bize birşey bırakmadılar haklarını ödeyemem allah tez zamanda kurtarsın beni su kaynana ve kayinbabadan dua edinAman onların ki laf olsun işte bana da annen sunu aldimi annen bunu aldimi deyip kudurtuyo beni en son kimsenin cocuguma bisey almasina gerek yok annen aldimi diye sorup durma ben alirim cocugumun esyalarini dedim. ki annem aldi sayilir ben sadecr 100 tl harcadim hala sunu alsin bunu alsin laf yapmak kolay sen yap?
tşk ederim bilgi için bende bi gidiyim bariNotmal piyadaya göre daha ucuz. Tabi herşeyde değil ama hastane çıkışları çok uygundu. Gaye bebenin kini biz ilk heves mağazadan 72 tl ye almıştık kurkçü handa aynısı 50 tl idi. Akt açma aldım prnye battaniyes içinde 40 tl. Fermuarlı çıtçıtlu battaniyeler var onlar ii oluyomuş bebeği sarmak için 30-35 tl falandı.
Pazardan 25 yl yr aldım bi alt üst takım vardı daha önce aynısı 20 tl idi. 10 tl ye alt üst yeni doğan takımlar var. Havuzlu handa tek hoşuma giden 10 tl ye 3 parça alabiliuosun. İlk aylar için çok lazım olucak şeyler demişti bizim yengeler.
Ya bende memlekette mi yapsam diye düşünüyorum ama kararsızım hem annem güzelce bakar bana hemde kaynanamın gelip bir kaç ay gitmeme durumundan kurtulurum :)bugün eşim aklıma acaba doğumu memlekette mi yapsan diyerek kocaman bir soru işareti koydu. 10 gün babalık izni var 5 gün de rapor alırım 2 haftada toparlarsın döneriz dedi. Arabayla 3 saat mesafe. Oradaki doktor eski velim. Bütün arkadaşlarım ve annem de orada. Çok kararsız kaldım me yapsam ki???
Ben sabahları iyiyim akşama doğru perte çıkıyorum. Bugün haftalardan beri ilk kez kahvaltı hazırladım
Çamaşır asmak, ütü yapmak ve yemek yapmak bende, geri kalan her şeyi eşim yapıyor Allah bin kere razı olsun. Bence görevi onun evladı sonuçta ama yapmayan adam yapmaz. Dün ayak tırnaklarımı kesti ulaşamıyorum diye
Çok güzelmiş güle güle kullanın
O bulut yastığa da aşığım. Kızıma alıcam mavi mavi :)
4.900 26+4
Canm ben 61,9 dan bir günde 63,1 e yükseldim ve 19 gündür sabitim bakalım
Çok güzellll
Canm ben büyüyen beşikli oda aldım yani babaanne aldı
Kendi odam için de park yatak alıp memlekete tatile falan gittiğimde götürücem
Prego yummy
Çok sevimli bi park yatak modeli, bi bak istersen
Tabi ki de 2 kilo :) sonuçta kilon o kadar fark etti daha :))
Ben geçen ay 2,5 kilo birden aldım doktor fırça üstüne fırça attı valla
Ben kullanyorm akintudan ziyade namaz kildigm için her seferinde degişmk daha kolay geliyo bi sorn yaşamadim şimdiye kadar.Kızlar günlük ped kullanan var mi hamilelik akıntı çok oluyor haliyle , ve mantar riski olsun istemiyorum sık sık çamaşır degistirmeme rağmen gün aşırı istiyor gibi ben de marka önerisi alayım dedim mantar riski olmayan kullanan varsaBu arada ben de kullanıcı adımı değiştirdim eskiden BurcuSTasdelen di
Mantar olmuştum ilaçla geçti. Dr kesinlikle ped kullanma dedi.Kızlar günlük ped kullanan var mi hamilelik akıntı çok oluyor haliyle , ve mantar riski olsun istemiyorum sık sık çamaşır degistirmeme rağmen gün aşırı istiyor gibi ben de marka önerisi alayım dedim mantar riski olmayan kullanan varsaBu arada ben de kullanıcı adımı değiştirdim eskiden BurcuSTasdelen di
Canim ben de dogumumu memleketimde yapicam insallah. Butun planlarim bu yonde yani umarim aksilik cikmaz. Ki senin gibi oyle yakin da degil memleketim ucakla gitmek zorundayim ama burda bi basima olmak istemiyorum annem gelebilir sadece ailemden. Doktorumla da konustum bu konuyu erken dogum gibi bi riskim olmazsa ucak icin izin kagidi verebilecegini soyledi.bugün eşim aklıma acaba doğumu memlekette mi yapsan diyerek kocaman bir soru işareti koydu. 10 gün babalık izni var 5 gün de rapor alırım 2 haftada toparlarsın döneriz dedi. Arabayla 3 saat mesafe. Oradaki doktor eski velim. Bütün arkadaşlarım ve annem de orada. Çok kararsız kaldım me yapsam ki???
Ben sabahları iyiyim akşama doğru perte çıkıyorum. Bugün haftalardan beri ilk kez kahvaltı hazırladım
Çamaşır asmak, ütü yapmak ve yemek yapmak bende, geri kalan her şeyi eşim yapıyor Allah bin kere razı olsun. Bence görevi onun evladı sonuçta ama yapmayan adam yapmaz. Dün ayak tırnaklarımı kesti ulaşamıyorum diye
Çok güzelmiş güle güle kullanın
O bulut yastığa da aşığım. Kızıma alıcam mavi mavi :)
4.900 26+4
Canm ben 61,9 dan bir günde 63,1 e yükseldim ve 19 gündür sabitim bakalım
Çok güzellll
Canm ben büyüyen beşikli oda aldım yani babaanne aldı
Kendi odam için de park yatak alıp memlekete tatile falan gittiğimde götürücem
Prego yummy
Çok sevimli bi park yatak modeli, bi bak istersen
Tabi ki de 2 kilo :) sonuçta kilon o kadar fark etti daha :))
Ben geçen ay 2,5 kilo birden aldım doktor fırça üstüne fırça attı valla
Evet İşte Aynı sıkıntıdan dolayı ben de istiyorum belli bi marka var mi Peki kullandığın beğendiğinBen kullanyorm akintudan ziyade namaz kildigm için her seferinde degişmk daha kolay geliyo bi sorn yaşamadim şimdiye kadar.
Watsons ın kendi markası var canim ondan alıyorm ben hep:)Evet İşte Aynı sıkıntıdan dolayı ben de istiyorum belli bi marka var mi Peki kullandığın beğendiğin
Kizlar yatak konusunu konusmussunuz. Benim de fikrim tamamen degisti otto alicaktim ama bikac sey soyledi cevremdekiler vazgectim ondan. Park yatak istiyorum ama hala onda skinti yok bizim icin daha mantikli olacak cunku. Renklerini ve tiplerini cok begenmiyorum genelde, otto gercekten şıktı. Şunu gordum ve begendim civilde. Mavi agirlikli oldugu icin kafama takildi sizce bu renk kiz bebis icin uygun olur mu?
Aynen o da var. Geldiler mi gidin de denmez ama orada olursam izin bitti hafi bize eyvallah derizYa bende memlekette mi yapsam diye düşünüyorum ama kararsızım hem annem güzelce bakar bana hemde kaynanamın gelip bir kaç ay gitmeme durumundan kurtulurum :)
Senin kesin di mi?Canim ben de dogumumu memleketimde yapicam insallah. Butun planlarim bu yonde yani umarim aksilik cikmaz. Ki senin gibi oyle yakin da degil memleketim ucakla gitmek zorundayim ama burda bi basima olmak istemiyorum annem gelebilir sadece ailemden. Doktorumla da konustum bu konuyu erken dogum gibi bi riskim olmazsa ucak icin izin kagidi verebilecegini soyledi.
Ben zaten bi seyleri cok arastirdikca zorlaniyorum bebek arabasinda da ayni sey oldu. Alip bitiricem ins bu isi. Gayet tatliymis bebisin yatagi guzel gunlerde mutlu saglikli kullanmak nasip olsun insallah. Darisi basima ben de bakiyim tekrardan :)C Crnpi bak benim aldığım bu. Oda yapıcam diye 500-600 tl vermek yerine 250 tl ye aldık. Sallanabilen, titreşimli, müzikli ve ışıklı diğerleri gibi. Yanında pierre cardin craft markalar da vardı 500 den başlıyor sağlamlık açısından hiçbir fark görmedim. Marka çok önemli diil uygun bişey olsun dersen kesinlikle bak derim.. daha tam yerine yerleştirmedik biz az önce kurduk:)
tereyagli ekmek bu arada diğer küçüğü almaya gitmiştik bunu aldık çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?