2017 Şubat Anneleri

Böyle düşünen bi tek ben değilim demekki bana anormal bişey yapiyomusum gibi davraniyo kayinvalide ama kendi konuştukları anormal bide aynı şeyi iki defa söylemesi istemediğim halde
Aman onların ki laf olsun işte bana da annen sunu aldimi annen bunu aldimi deyip kudurtuyo beni en son kimsenin cocuguma bisey almasina gerek yok annen aldimi diye sorup durma ben alirim cocugumun esyalarini dedim. ki annem aldi sayilir ben sadecr 100 tl harcadim hala sunu alsin bunu alsin laf yapmak kolay sen yap?

. Evet icinde bir yatak var ince ama yeter mi bilmiyorum altta da sert bir ragtag var ev soguk degil benim minik bir ortu kullanirim heralds

. Evett tesekkur ederim bilgilendirme icin Ben dusunememistim okadarini mantikli yani

Çok çok teşekkür ederim bu bilgiler çok faydalı oldu benim için.

Ay Allah kolaylık ve sabır versin
Benim kocam da o konularda beceriksiz ve çok pis çalışır
Mesela yemeği karıştır derim başka bir şey doğruyorumdur bi bakarım her yere sıçramış salçalı sular
Bak mesela üst komşunun lavabo patladı ve bizim mutfak duvarına komple aktı
6 ay kurusun diye bekledik
Sevgili kocam 3 ay önce zımparaladı
2 ay önce kireç sürdü
İnşallah Bebek doğmadan boyayacak

Sağolasın valla çok zormuş
Normalde ne kadar kolay iş ama koca göbekle hiç öyle olmuyor ger yerim tutuldu valla yerleştirmeyi eşime bırakıcam diyorum ama sonrasında arkasından düzeltmek daha zor.
Ama temizliği ona iteledim :))

Eminönü ne bende gitmeyi düşünüyorum bebek kıyafetleri piyasaya göre nasıl acaba çok bi fark yoksa boşuna gitmek istemem

Notmal piyadaya göre daha ucuz. Tabi herşeyde değil ama hastane çıkışları çok uygundu. Gaye bebenin kini biz ilk heves mağazadan 72 tl ye almıştık kurkçü handa aynısı 50 tl idi. Akt açma aldım prnye battaniyes içinde 40 tl. Fermuarlı çıtçıtlu battaniyeler var onlar ii oluyomuş bebeği sarmak için 30-35 tl falandı.
Pazardan 25 yl yr aldım bi alt üst takım vardı daha önce aynısı 20 tl idi. 10 tl ye alt üst yeni doğan takımlar var. Havuzlu handa tek hoşuma giden 10 tl ye 3 parça alabiliuosun. İlk aylar için çok lazım olucak şeyler demişti bizim yengeler.

B
Benimki almayı bırak daha hergun yeni birşey istiyor yahu kolay kazanılmıyor para kazanınca öyle harcanmaz diye kac kez laf vurdum yok yüzsüz hergun arar bana bunu al bu faturam geldi yok suna borcum var ve her ay yer saf kocacığımı bu ay sonu bilerek izne çıkıyorum Bizde izin varsa son maaş bilerek de gec giricem sıkışsın o zaman anlar benimki kavga etmekten biktim annem babam sağolsun düğünde de desteğimizdi şimdiden bebege herşeyi almis esimle bana bile pijama kazak ev terligine kadar almışlar bize birşey bırakmadılar haklarını ödeyemem allah tez zamanda kurtarsın beni su kaynana ve kayinbabadan dua edin

tşk ederim bilgi için bende bi gidiyim bari

Kızlar günlük ped kullanan var mi hamilelik akıntı çok oluyor haliyle , ve mantar riski olsun istemiyorum sık sık çamaşır degistirmeme rağmen gün aşırı istiyor gibi ben de marka önerisi alayım dedim mantar riski olmayan kullanan varsa Bu arada ben de kullanıcı adımı değiştirdim eskiden BurcuSTasdelen di

Ya bende memlekette mi yapsam diye düşünüyorum ama kararsızım hem annem güzelce bakar bana hemde kaynanamın gelip bir kaç ay gitmeme durumundan kurtulurum :)

Ben kullanyorm akintudan ziyade namaz kildigm için her seferinde degişmk daha kolay geliyo bi sorn yaşamadim şimdiye kadar.

Kizlar yatak konusunu konusmussunuz. Benim de fikrim tamamen degisti otto alicaktim ama bikac sey soyledi cevremdekiler vazgectim ondan. Park yatak istiyorum ama hala onda skinti yok bizim icin daha mantikli olacak cunku. Renklerini ve tiplerini cok begenmiyorum genelde, otto gercekten şıktı. Şunu gordum ve begendim civilde. Mavi agirlikli oldugu icin kafama takildi sizce bu renk kiz bebis icin uygun olur mu?

Eklentiler

• PicsArt_11-20-06.41.41.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 96
Mantar olmuştum ilaçla geçti. Dr kesinlikle ped kullanma dedi.

Canim ben de dogumumu memleketimde yapicam insallah. Butun planlarim bu yonde yani umarim aksilik cikmaz. Ki senin gibi oyle yakin da degil memleketim ucakla gitmek zorundayim ama burda bi basima olmak istemiyorum annem gelebilir sadece ailemden. Doktorumla da konustum bu konuyu erken dogum gibi bi riskim olmazsa ucak icin izin kagidi verebilecegini soyledi.

Ben kullanyorm akintudan ziyade namaz kildigm için her seferinde degişmk daha kolay geliyo bi sorn yaşamadim şimdiye kadar.
Evet İşte Aynı sıkıntıdan dolayı ben de istiyorum belli bi marka var mi Peki kullandığın beğendiğin

Tam kader arkadaşıyız:)) kesin kararım tahteravalli ottoydu.. oda yapmayacaktım bi süre. Ve park yataklar acayip itici gelirdi. Ne o öyle çocuğumu çadır gibi şeye yatırmam ben dedim durdum oldum olası.. peki sonra ne mi oldu:)) bugün civile gittim veee özgür irademleee pembiş mi pembiş bi park yatak aldım. Garip ama sevdim de.. ve şimdi oda yapıcam güzelce.. odasına geçene kadar da park yatağında yatar minişim.. ama renk olarak bunu bana sorarsan kız rengi olmaz derim.. yani olur da ne biliyim mavisi fazla geldi bana.. imkan varsa başka rengine bak derim..

C Crnpi bak benim aldığım bu. Oda yapıcam diye 500-600 tl vermek yerine 250 tl ye aldık. Sallanabilen, titreşimli, müzikli ve ışıklı diğerleri gibi. Yanında pierre cardin craft markalar da vardı 500 den başlıyor sağlamlık açısından hiçbir fark görmedim. Marka çok önemli diil uygun bişey olsun dersen kesinlikle bak derim.. daha tam yerine yerleştirmedik biz az önce kurduk:)

tereyagli ekmek bu arada diğer küçüğü almaya gitmiştik bunu aldık çıktık

Eklentiler

• IMG_2374.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 92
Ya bende memlekette mi yapsam diye düşünüyorum ama kararsızım hem annem güzelce bakar bana hemde kaynanamın gelip bir kaç ay gitmeme durumundan kurtulurum :)
Aynen o da var. Geldiler mi gidin de denmez ama orada olursam izin bitti hafi bize eyvallah deriz
İdare ederiz sorun olursa söz çağırırız dedik mi tamam

Senin kesin di mi?
Nasıl yapmayı düşünüyorsun doktorun var mı orada? Kaçıncı hafta gideceksin? Bir de ne kadar kalıp döneceksin?

Ben zaten bi seyleri cok arastirdikca zorlaniyorum bebek arabasinda da ayni sey oldu. Alip bitiricem ins bu isi. Gayet tatliymis bebisin yatagi guzel gunlerde mutlu saglikli kullanmak nasip olsun insallah. Darisi basima ben de bakiyim tekrardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…