2017 Şubat Anneleri

Benim fikrim kesin ama erken dogum gibi bi durumum olmazsa tabi. Planim soyle ogretmenim zaten senin gibi. 33. Haftaya kadar calisip aralik sonu izne cikmak planim. 28 den sonra ucaga izinle biniliyo zaten. Esim beni birakip donecek doguma yakin gelicek ins. 1 aylik fln olunca da ucumuz birlikte doneriz insallah esim de yillik izninden falan kullanicak. Doktor da cok bilinen abimin esinin de gittigi bi doktor var. Annem durumumuzu anlatti o da onaylamis gelsin sorun olmaz diye. Boyle durumlar :) burda zaten hastanemden falan da cok memnun degilim ama cok secenegim olmadigi icin devam ediyorum.

Bugün itibari ile tam 6.5 kilo almışım bi güncelleyelim mi kac kilo aldik
Merhabalar, ben su anda hala -1 kilodayım.. Aslında 85le basladım, 6 kilo verip simdiye kadar yani 10 gun oncesine kadar 4,5 aldım.. 10gunde de 1 kilo daha almışımdır sanırım..
Eki Görüntüle 1913864 Bu da bizim kizimizin havlu bornoz takımı
Boğazım da cok şükür biraz daha yumuşadı dün aksamdab termosa ihlamur koydum gece uyanip uyanip ictim. Bugün de kelle paça yaptik eşimle. Ömrümde ilk kez içtim herşey kızım için şifa olsun inşaallah [/QUOTE]
Aslinda ben de mirdesigni instagramda takip edip bunlardan alsam mi diyordum ogluma.. Begendiniz dimi?

Heyecanla ben d karar vermeni bekliyorum :) kopya cekebilirim senden :)

Ben kullaniyorum. Kulalndigim cogu marka kasinti yaptigi allerji yaptigi icin en son watsons'in kendi gunluk pedlerini kullanmaya basladim ve son bir kac senedir de cok memnunum..

Ben zaten bi seyleri cok arastirdikca zorlaniyorum bebek arabasinda da ayni sey oldu. Alip bitiricem ins bu isi. Gayet tatliymis bebisin yatagi guzel gunlerde mutlu saglikli kullanmak nasip olsun insallah. Darisi basima ben de bakiyim tekrardan :)

Amin teşekkür ederim:) bende öyleyim malesef. En olması gerekeni yapıcam derken araştırmaktan beynim yanıyo.. galiba çok düşünmemek en iyisi. Aldım gitti darısı başına inşallah:)

Canım ben de kotex kullanıyorum yoksa değil gün aşırı, hergun en az 2 kere degismem gerekir

Canım ben de kotex kullanıyorum yoksa değil gün aşırı, hergun en az 2 kere degismem gerekir
Bu ara bende çamaşır değiştirmekten yoruldum resmen.. enfeksiyon için de ilaç kullandım inşaallah geçmiştir artık anlamadım da nasıl oldu hiç ağrı sızı koku hissetmedim

Ben koteks kullanıyorum canım bi sıkıntı da yaşamadım.

Sonunda karar verdim canım lulworth modelini aldık yolda babannesi ile dedesi getiriyolar.. yan barları çıkıp daha sonra tek kişilik yatak gibi de kullanılıyo.. rengi benim diğer mobilyalarıma tam uymuyo kırık beyaz ve ahşap detayı var ama sağlam olsun dedik aldık.. 2. Çoçuğu düşünüyoruz nasılsa o da kullanır inşallah.. ürün gelsin kuralım almayı düşğnürsen detaylı fikrimi söylerim sana

Eklentiler

• IMG_3466.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 99
Bakayim ben de bari mothercare'e gidip bir.. Yorumunu bekliyorum :)

Bakayim ben de bari mothercare'e gidip bir.. Yorumunu bekliyorum :)
Yakından görme imkanın varsa kesin git.. ben bu modeli daha önce görüp çok beğenmiştim komple seti de çok güzel ve şuan indirimde çok çok uyguna geliyo.. ben beşiği 1000 liraya aldım odası komple dolabı ve şifonyeri 2400 e geliyo.. ama kargo olmadığı ve bizimde başka şehre gidip alma imkanımız olmadığı için alamadık biz bugün

iyi yapmışsınız, moralinizi bozmamak için tekrar yazmak istemedim ama apsley alsaydınız yan barlarını açamayacaktınız, ben bugün yine mothercare'deydim orada teşhirde vardı apsley ve açılmıyor dediler. bu model çok şık. hem de çok büyük, kullanışlı olur uzun süre iş görür. güle güle kullanın.

bence rengi çok hoş, zaten nevresimleri, battaniyeleri pembeli beyazlı olur, serince çok hoş görünürler. kız bebek diye herşeyinin tamamen pespembe olmasına gerek yok bence, benimki de kız ve elimden geldiğince uniseks alışveriş yapmaya çalışıyorum, hem değişik renklere maruz kalmak bebeğin görsel algısını geliştiriyor hem de ilerde kardeşi olursa o da kullanır, hemde biz aşırı pembeden boğulmayız:)))

Canım 35e kadar çalış sonra zaten sömestr
Geç mi olur uçağa binmek için?

Ben günde 2 kere bazen 3 değiştiriyorum ama tam gün okuldayken değiştirememek çok rahatsız edici
Aslında o süreçte de günlük ped kullanabilirim
Watson mı markası

Aslinda ben de mirdesigni instagramda takip edip bunlardan alsam mi diyordum ogluma.. Begendiniz dimi?

Ben kullaniyorum. Kulalndigim cogu marka kasinti yaptigi allerji yaptigi icin en son watsons'in kendi gunluk pedlerini kullanmaya basladim ve son bir kac senedir de cok memnunum..[/QUOTE]
Teşekkürler o zaman ben de watsons alayım çoğunluk öyle diyor koton ve molped kullandım İyi gelmedi Daha önce bıraktım Şimdi basedemiyorum akıntı olayı ile

Doktorum 35 e kadar verebilirim dedi ama donem bitene kadar 36 oluyorum. Bide cekiniyorum o kadar gec binmekten nolur nolmaz diye. 2. Donemi bi sekilde baglicaz artik insallah.

Katiliyorum ben de pembe olmasin diye her seyi ugrasiyorum turunculu yesilli grili biseyler de aldim hep :) valla renkleri cok tatli geldi bana ayni sekilde kardes olayini da dusunduk mavi olunca geneli kararsiz kaldim sadece :)

Bu ara bende çamaşır değiştirmekten yoruldum resmen.. enfeksiyon için de ilaç kullandım inşaallah geçmiştir artık anlamadım da nasıl oldu hiç ağrı sızı koku hissetmedim
Geçmiş olsun ben de ondan korkuyorum benim de yapım elverişli gibi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…