- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Aynen canim dugunde bana alinanla 3 kiz evlendirirdi annem kadın gelmis bana bakır cezve soruyo kuduruyorum o zamanB
Benimki almayı bırak daha hergun yeni birşey istiyor yahu kolay kazanılmıyor para kazanınca öyle harcanmaz diye kac kez laf vurdum yok yüzsüz hergun arar bana bunu al bu faturam geldi yok suna borcum var ve her ay yer saf kocacığımı bu ay sonu bilerek izne çıkıyorum Bizde izin varsa son maaş bilerek de gec giricem sıkışsın o zaman anlar benimki kavga etmekten biktim annem babam sağolsun düğünde de desteğimizdi şimdiden bebege herşeyi almis esimle bana bile pijama kazak ev terligine kadar almışlar bize birşey bırakmadılar haklarını ödeyemem allah tez zamanda kurtarsın beni su kaynana ve kayinbabadan dua edin
Benimde 2 uyku setim var yeter heraldeKızlar annem iki tane nevresim almış yeterli mi sizce pamuk sağlıklı diye özenle %100 pamuk seçmiş bulmuş
kotex kullanıyorumm bi sıkıntı yasamadm cok şükür dışarda mecbureb kullaniyorum günlük ped. Evde iki kere de camasr degstriyrum[/QUOTE]Bn de
[QUOTkullanıyorummm, post: 48950305, member: 793246"]Bir de kotex çok söylenmiş İki marka deneyeyim bakalım hangisi İyi gelecek teşekkürler
Ben hiç yaşamadim hamilelik öncesi o yüzden cok şaşırıyorum okuldaki tuvaleti filân dikkatli kullanıyorum oysaki. Ama sanırım hamilelikte neredeyse kaçınılmaz. He bi de 4 5 gün öncesinde ilişki olmuştu ondan mı geldi diye şüphelenmedim değil..Geçmiş olsun ben de ondan korkuyorum benim de yapım elverişli gibi biraz
Bende de bi tane var nevresim takımı, Uyku seti gelecek beşikle beraber. Bi de pikesi var. yorgan yastık alınmalı mı extradan acaba ?Kızlar annem iki tane nevresim almış yeterli mi sizce pamuk sağlıklı diye özenle %100 pamuk seçmiş bulmuş
Uçak yolculuğu olmasa haklısınDoktorum 35 e kadar verebilirim dedi ama donem bitene kadar 36 oluyorum. Bide cekiniyorum o kadar gec binmekten nolur nolmaz diye. 2. Donemi bi sekilde baglicaz artik insallah.
Benimde 2 uyku setim var yeter heralde
Ne zamana kadar indirimdeKızlar nevresim takimi 1 tane yetmezmi:) english home da indirimdeydi bi takim dahami alsam çok tatlilardi aklimdada kalmıştı:)
Bilmiyormki canm ya bi kaç gün önce yari fiyatiydi devam ediyomu bilmiyrmNe zamana kadar indirimde
@Crnpi bak benim aldığım bu. Oda yapıcam diye 500-600 tl vermek yerine 250 tl ye aldık. Sallanabilen, titreşimli, müzikli ve ışıklı diğerleri gibi. Yanında pierre cardin craft markalar da vardı 500 den başlıyor sağlamlık açısından hiçbir fark görmedim. Marka çok önemli diil uygun bişey olsun dersen kesinlikle bak derim.. daha tam yerine yerleştirmedik biz az önce kurduk:)
tereyagli ekmek bu arada diğer küçüğü almaya gitmiştik bunu aldık çıktık
Teşekkürler o zaman ben de watsons alayım çoğunluk öyle diyorAslinda ben de mirdesigni instagramda takip edip bunlardan alsam mi diyordum ogluma.. Begendiniz dimi?
Heyecanla ben d karar vermeni bekliyorum :) kopya cekebilirim senden :)
Ben kullaniyorum. Kulalndigim cogu marka kasinti yaptigi allerji yaptigi icin en son watsons'in kendi gunluk pedlerini kullanmaya basladim ve son bir kac senedir de cok memnunum..
Kızlar nevresim takimi 1 tane yetmezmi:) english home da indirimdeydi bi takim dahami alsam çok tatlilardi aklimdada kalmıştı:)
Meraba kızlar ya bisey sorcam oglus um maşallah barekAllah 4-5 gundur çok aktif hareketli kuvvetli şükürler olsun ama bugün 4 saat fln dışarda dolaştım biseyler almak için eve gelince tekmeledi yine rutin hareketlerini yaptı ama şuan yarım saattir fln titreme gibi bisey oluyo resmen karnıma baktığımda titriyo sanki böyle olan var mı niye boyle yapiyo ki
Evet gormustum bunuuu cok tatli bir rengi varmis fiyati da gayet uygunmus :) gule gule kullanin:)
Teşekkürler o zaman ben de watsons alayım çoğunluk öyle diyorkoton ve molped kullandım İyi gelmedi Daha önce bıraktım Şimdi basedemiyorum akıntı olayı ile
Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diyeAynen canim dugunde bana alinanla 3 kiz evlendirirdi annem kadın gelmis bana bakır cezve soruyo kuduruyorum o zaman
Şimdiden dediğin 31. Hafta olmuşsun maşallahın var valla. Bakalım biz o haftada nasıl olucazBenim daha ne yatağım ne arabam var :) göbek kocaman oldu ..alışveriş içn doğum iznini bekliyorum...bu arada izin hakkımı da 5 hafta aktarmayı düşünüyorum ..ama şimdiden çok ağırlaştı. .nasıl gidip ders anlatacağım 3 -4 hafta sonra hiç bir fikrim yok..şimdiden nefesim kesiliyor
Meraba kızlar ya bisey sorcam oglus um maşallah barekAllah 4-5 gundur çok aktif hareketli kuvvetli şükürler olsun ama bugün 4 saat fln dışarda dolaştım biseyler almak için eve gelince tekmeledi yine rutin hareketlerini yaptı ama şuan yarım saattir fln titreme gibi bisey oluyo resmen karnıma baktığımda titriyo sanki böyle olan var mı niye boyle yapiyo ki
English home da sürekli indirim oluyor Bebek nevresimdeNe zamana kadar indirimde
Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diye
Bendede oluyor oyle arada. icerde kendi kafalarina gore takiliyorlar. kivrak bizim bu erkeklerMeraba kızlar ya bisey sorcam oglus um maşallah barekAllah 4-5 gundur çok aktif hareketli kuvvetli şükürler olsun ama bugün 4 saat fln dışarda dolaştım biseyler almak için eve gelince tekmeledi yine rutin hareketlerini yaptı ama şuan yarım saattir fln titreme gibi bisey oluyo resmen karnıma baktığımda titriyo sanki böyle olan var mı niye boyle yapiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?