2017 Şubat Anneleri

Kızlar annem iki tane nevresim almış yeterli mi sizce pamuk sağlıklı diye özenle %100 pamuk seçmiş bulmuş

Bn de
[QUOTkullanıyorummm, post: 48950305, member: 793246"]Bir de kotex çok söylenmiş İki marka deneyeyim bakalım hangisi İyi gelecek teşekkürler[/QUOTE]
kotex kullanıyorumm bi sıkıntı yasamadm cok şükür dışarda mecbureb kullaniyorum günlük ped. Evde iki kere de camasr degstriyrum

Aynen canim dugunde bana alinanla 3 kiz evlendirirdi annem kadın gelmis bana bakır cezve soruyo kuduruyorum o zaman

Bn de
[QUOTkullanıyorummm, post: 48950305, member: 793246"]Bir de kotex çok söylenmiş İki marka deneyeyim bakalım hangisi İyi gelecek teşekkürler
kotex kullanıyorumm bi sıkıntı yasamadm cok şükür dışarda mecbureb kullaniyorum günlük ped. Evde iki kere de camasr degstriyrum[/QUOTE]
Ben de öyle yapayım okulda çok rahatsız oluyorum çalıştığım için namaz kılmak için de sıkıntı oluyor dediğin gibi

Geçmiş olsun ben de ondan korkuyorum benim de yapım elverişli gibi biraz
Ben hiç yaşamadim hamilelik öncesi o yüzden cok şaşırıyorum okuldaki tuvaleti filân dikkatli kullanıyorum oysaki. Ama sanırım hamilelikte neredeyse kaçınılmaz. He bi de 4 5 gün öncesinde ilişki olmuştu ondan mı geldi diye şüphelenmedim değil..

Doktorum 35 e kadar verebilirim dedi ama donem bitene kadar 36 oluyorum. Bide cekiniyorum o kadar gec binmekten nolur nolmaz diye. 2. Donemi bi sekilde baglicaz artik insallah.
Uçak yolculuğu olmasa haklısın
Ben dönem sonuna kadar idare edeyim diyorum o zamanlar iyi olursam
Sonrasında iklimi de daha iyi memleketin
Herkes de orada
Artısı daha fazla geldi
Senden de cesaret buldum
İnşallah o günlere geliriz sağ salim

Benimde 2 uyku setim var yeter heralde

Ben de daha 1 tane aldım
Bi tane de büyüyen beşik için koruyuculu falan set alıcam
Sonra english homedan falan alırım çıktıkça

Kızlar nevresim takimi 1 tane yetmezmi:) english home da indirimdeydi bi takim dahami alsam çok tatlilardi aklimdada kalmıştı:)

Benim daha ne yatağım ne arabam var :) göbek kocaman oldu ..alışveriş içn doğum iznini bekliyorum...bu arada izin hakkımı da 5 hafta aktarmayı düşünüyorum ..ama şimdiden çok ağırlaştı. .nasıl gidip ders anlatacağım 3 -4 hafta sonra hiç bir fikrim yok..şimdiden nefesim kesiliyor

Meraba kızlar ya bisey sorcam oglus um maşallah barekAllah 4-5 gundur çok aktif hareketli kuvvetli şükürler olsun ama bugün 4 saat fln dışarda dolaştım biseyler almak için eve gelince tekmeledi yine rutin hareketlerini yaptı ama şuan yarım saattir fln titreme gibi bisey oluyo resmen karnıma baktığımda titriyo sanki böyle olan var mı niye boyle yapiyo ki

Arkadaşlar merhaba,

Tecrübeli olanlar yazabilirmi acaba doğum sonrası için alınacak pijamalar illa ipli ayarlanabilir belli mi olmalı yoksa normal lastik beli olan yani standart pijamalarda uygun olurmu?

Evet gormustum bunuuu cok tatli bir rengi varmis fiyati da gayet uygunmus :) gule gule kullanin:)

Teşekkürler o zaman ben de watsons alayım çoğunluk öyle diyor koton ve molped kullandım İyi gelmedi Daha önce bıraktım Şimdi basedemiyorum akıntı olayı ile [/QUOTE]

Ben kilo ile pamuklu bez aldim onlari kullan at yapiyorum bazen de yikiyorum denemedigim ped kalmamisti cunku... cok hassasim Ben de ama universitedeyken gunluk ped kullanirdim carefree diye bir marka o da iyiydi. Doktor pedi yasakladi bezlerimle mutluyum

Kızlar nevresim takimi 1 tane yetmezmi:) english home da indirimdeydi bi takim dahami alsam çok tatlilardi aklimdada kalmıştı:)

Ben de bir tane aldim yetmez mi ki acep
Be kadara aldin English home dan?

Bende de oluyor canim yaa cozemiyorum ne oldugunu sabahlari cok oluyor be ki acaba...

Ben kilo ile pamuklu bez aldim onlari kullan at yapiyorum bazen de yikiyorum denemedigim ped kalmamisti cunku... cok hassasim Ben de ama universitedeyken gunluk ped kullanirdim carefree diye bir marka o da iyiydi. Doktor pedi yasakladi bezlerimle mutluyum

Ben de bir tane aldim yetmez mi ki acep
Be kadara aldin English home dan?

Bende de oluyor canim yaa cozemiyorum ne oldugunu sabahlari cok oluyor be ki acaba...[/QUOTE]
Bi tane özdilekten aldi kv english home dakide 35 tl ye geliyodu ama alindi diye almadim

Yorgani şimdi bende bi hazır almis bi yün evde yapmış annem e doğal olarak ikisine geçiricem kusma ilac sizdirma vs gibi bi durumda yada nevresim yıkanınca boş kalırmı ki kafamda dönüp duruyor eksiği olmasın istiyorum kuzumun

Aynen canim dugunde bana alinanla 3 kiz evlendirirdi annem kadın gelmis bana bakır cezve soruyo kuduruyorum o zaman
Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diye

Şimdiden dediğin 31. Hafta olmuşsun maşallahın var valla. Bakalım biz o haftada nasıl olucaz

Canm yorulmuştur benim de dün öyle oldu
Neler aldın bakalım

Ne zamana kadar indirimde
English home da sürekli indirim oluyor Bebek nevresimde
Aklıma geldikçe internetten kontrol et
Dün gece baktım ben vardı

Kv ikinci bahar yaşıyor maşallah
Ya da Seninle -çok afedersin- s.dik yarıştırıyor
En iyi karşılayan tabir bu çünkü
Eşin ceo falan mı bu kadına ancak o şekilde yetişilir

Gunaydin herkese. hayirli bi hafta olsun insallah.

Bendede oluyor oyle arada. icerde kendi kafalarina gore takiliyorlar. kivrak bizim bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…