- 24 Kasım 2015
- 401
- 346
- 23
- 42
Allah sana sabir versin. Onunda gozunu doyursun. sabah sabah ben bile sinir oldumm sen nasil tahammul ediyorsun.Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diye
@Crnpi bak benim aldığım bu. Oda yapıcam diye 500-600 tl vermek yerine 250 tl ye aldık. Sallanabilen, titreşimli, müzikli ve ışıklı diğerleri gibi. Yanında pierre cardin craft markalar da vardı 500 den başlıyor sağlamlık açısından hiçbir fark görmedim. Marka çok önemli diil uygun bişey olsun dersen kesinlikle bak derim.. daha tam yerine yerleştirmedik biz az önce kurduk:)
@tereyagli ekmek bu arada diğer küçüğü almaya gitmiştik bunu aldık çıktık
Sonunda karar verdim canımlulworth modelini aldık yolda babannesi ile dedesi getiriyolar.. yan barları çıkıp daha sonra tek kişilik yatak gibi de kullanılıyo.. rengi benim diğer mobilyalarıma tam uymuyo kırık beyaz ve ahşap detayı var ama sağlam olsun dedik aldık.. 2. Çoçuğu düşünüyoruz nasılsa o da kullanır inşallah.. ürün gelsin kuralım almayı düşğnürsen detaylı fikrimi söylerim sana
Ben selenayı beğendim canımCanım nerden aldın bunu? fiyat ve özellik iyiymiş..bende diğer renklerine bakıcam bunun.. Bende sallanan chipolino onda modelini beğendim 500 tl ye nakit diyorlar ama renkte kararsız kaldım.. (RESİMLERDE MODEL İSMİ BELİTTİM) birde içime rengi sinen chipolino marka sallanmayan diğer 2 model var.. selena 350 tl - casida modeli 500 tl olur sanırım.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar... gri sarıya takmış durumdayım :) birde yine sallanan lorelli marka var mağazalarda göremedim ama 350 tl civarıda onun fiyatı..
Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezKızlar annem iki tane nevresim almış yeterli mi sizce pamuk sağlıklı diye özenle %100 pamuk seçmiş bulmuş
Güle güle kullansın bebiş canım. ne kadardı acaba english home daKızlar nevresim takimi 1 tane yetmezmi:) english home da indirimdeydi bi takim dahami alsam çok tatlilardi aklimdada kalmıştı:)
Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezboş da güzel durmaz.
Annem çok gülüyor bana. evlenirken İnternetten aldın çocuğu da İnternetten donatacaksin diuor. Ama çok uygun geliyor. Haftasonu alışverişe gittik Eminönüne gerçekten internet daha uygun.Ben mağazadan sayılı ürün aldım. n11,hepsiburada,gittigidiyor sağolsun. piyasaya göre çok avantajlılar.
Meraba kızlar ya bisey sorcam oglus um maşallah barekAllah 4-5 gundur çok aktif hareketli kuvvetli şükürler olsun ama bugün 4 saat fln dışarda dolaştım biseyler almak için eve gelince tekmeledi yine rutin hareketlerini yaptı ama şuan yarım saattir fln titreme gibi bisey oluyo resmen karnıma baktığımda titriyo sanki böyle olan var mı niye boyle yapiyo ki
Arkadaşlar merhaba,
Tecrübeli olanlar yazabilirmi acaba doğum sonrası için alınacak pijamalar illa ipli ayarlanabilir belli mi olmalı yoksa normal lastik beli olan yani standart pijamalarda uygun olurmu?
Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezboş da güzel durmaz.
güle güle kullan canım . ben sitesinde öyle bişi göremedim.. bide yatak ne almayı düşünüyorsunkızlar biz de besigimizi aldık pierre cardin opale modeli rengi venge diye geçiyor galiba. biz çok beğendik baby mallde 790 küsürdü 232 lira indirim çeki veriliyor 570 civarına geldi hediye çeki ile de diğer eksiklerimizi aldık. belki fikir olur. ben de park yatak dusunuyodum oda yapmicam 2 yaşına kadar falan mobilyada da hevesim vardı böyle giderdim
Canım nerden aldın bunu? fiyat ve özellik iyiymiş..bende diğer renklerine bakıcam bunun.. Bende sallanan chipolino onda modelini beğendim 500 tl ye nakit diyorlar ama renkte kararsız kaldım.. (RESİMLERDE MODEL İSMİ BELİTTİM) birde içime rengi sinen chipolino marka sallanmayan diğer 2 model var.. selena 350 tl - casida modeli 500 tl olur sanırım.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar... gri sarıya takmış durumdayım :) birde yine sallanan lorelli marka var mağazalarda göremedim ama 350 tl civarıda onun fiyatı..
Günaydın herkese. Haftasonu eminonune gittik bebise alışveriş yaptık. Sonra bize ihtiyaç listesi verdiler şimdi işaretledim baya bişey ini almışız size de ekleyeyim bilgi olsun isteyen olursa boş halini de eklerim çıktı alip işaretleriniz.
Üstünü çizdiklerim bana göre gerekmeyen şeyler. yanında yuvalak işaret olanlar eksikler soru işaretleri degerlendirilecek olanlar bakın bakalım Eki Görüntüle 1914602
Ben anne için olan bölümde avent göğüs Kalkanı alacağım, çok faydalı diyorlarGünaydın herkese. Haftasonu eminonune gittik bebise alışveriş yaptık. Sonra bize ihtiyaç listesi verdiler şimdi işaretledim baya bişey ini almışız size de ekleyeyim bilgi olsun isteyen olursa boş halini de eklerim çıktı alip işaretleriniz.
Üstünü çizdiklerim bana göre gerekmeyen şeyler. yanında yuvalak işaret olanlar eksikler soru işaretleri degerlendirilecek olanlar bakın bakalım Eki Görüntüle 1914602
canım sağolasın detaylı anlatmissin nevresim almadım daha senin gibi yapabilirim ya da dediğin gibi gece kaldırıp koyarım kenaraben de yorgan kullanmayı düşünmediğim için hiç nevresim takımı almadım, pamuk satenden lastikli çarşaf diktiriyoruz. beşiğin yan korumalıklarını da kendi ölçümüze göre diktiriyoruz, onu da değişebilir kılıf olarak diktiriyoruz çarşafla aynı renk ve desende. 3 takım yaptırıyorum ben. nevresim takımını yorgan yastık kullanmaya başladığımızda alırız diye düşündük. yatağın üstünü örtmek için de annem tığ işi bir battaniye yaptı, ana fonu beyaz renkte (beşiğimiz beyaz) ama içinde çarşaf ve bumper diktiğimiz renklerin 3'ü de var, hepsiyle uyumla olacak. gerçi sabahları yatağını toplamaya enerjim olacak mı bilemiyorum emzirirken:))) siz zaten yorganı almış bulunduysanız kullanmayacak olsanız bile geçirin, hem beşikte nevresim şık durur hem de bir zaman sonra yere serip yüzükoyun üstüne yatırırken de kullanırsınız, gece yatırırken katlayıp kaldırıverirsiniz kenara ne olacak.
sağolasın canım. besiği mi göremedin yoksa hediye çeki durumumu mu anlayamadım canım. yatağı da yataş marka aldım yine babymall den onda da hediye çeki vardigüle güle kullan canım . ben sitesinde öyle bişi göremedim.. bide yatak ne almayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?