2017 Şubat Anneleri

Allah sana sabir versin. Onunda gozunu doyursun. sabah sabah ben bile sinir oldumm sen nasil tahammul ediyorsun.

Canım nerden aldın bunu? fiyat ve özellik iyiymiş..bende diğer renklerine bakıcam bunun.. Bende sallanan chipolino onda modelini beğendim 500 tl ye nakit diyorlar ama renkte kararsız kaldım.. (RESİMLERDE MODEL İSMİ BELİTTİM) birde içime rengi sinen chipolino marka sallanmayan diğer 2 model var.. selena 350 tl - casida modeli 500 tl olur sanırım.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar... gri sarıya takmış durumdayım :) birde yine sallanan lorelli marka var mağazalarda göremedim ama 350 tl civarıda onun fiyatı..

Eklentiler

• chipolino onda.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 90
  • chipolino casida.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 91
  • chipolino selena.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 148
  • lorelli park yatak.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 180

Çok güzelmiş canım güle güle kullan.. b-a-y-ı-l-d-ı-mmmmmmm

Ben selenayı beğendim canım
Hepsi de şirin aslında

Kızlar annem iki tane nevresim almış yeterli mi sizce pamuk sağlıklı diye özenle %100 pamuk seçmiş bulmuş
Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezboş da güzel durmaz.

kızlar biz de besigimizi aldık pierre cardin opale modeli rengi venge diye geçiyor galiba. biz çok beğendik baby mallde 790 küsürdü 232 lira indirim çeki veriliyor 570 civarına geldi hediye çeki ile de diğer eksiklerimizi aldık. belki fikir olur. ben de park yatak dusunuyodum oda yapmicam 2 yaşına kadar falan mobilyada da hevesim vardı böyle giderdim

Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezboş da güzel durmaz.

ben de yorgan kullanmayı düşünmediğim için hiç nevresim takımı almadım, pamuk satenden lastikli çarşaf diktiriyoruz. beşiğin yan korumalıklarını da kendi ölçümüze göre diktiriyoruz, onu da değişebilir kılıf olarak diktiriyoruz çarşafla aynı renk ve desende. 3 takım yaptırıyorum ben. nevresim takımını yorgan yastık kullanmaya başladığımızda alırız diye düşündük. yatağın üstünü örtmek için de annem tığ işi bir battaniye yaptı, ana fonu beyaz renkte (beşiğimiz beyaz) ama içinde çarşaf ve bumper diktiğimiz renklerin 3'ü de var, hepsiyle uyumla olacak. gerçi sabahları yatağını toplamaya enerjim olacak mı bilemiyorum emzirirken:))) siz zaten yorganı almış bulunduysanız kullanmayacak olsanız bile geçirin, hem beşikte nevresim şık durur hem de bir zaman sonra yere serip yüzükoyun üstüne yatırırken de kullanırsınız, gece yatırırken katlayıp kaldırıverirsiniz kenara ne olacak.

Son düzenleme:
Ben mağazadan sayılı ürün aldım. n11,hepsiburada,gittigidiyor sağolsun. piyasaya göre çok avantajlılar.
Annem çok gülüyor bana. evlenirken İnternetten aldın çocuğu da İnternetten donatacaksin diuor. Ama çok uygun geliyor. Haftasonu alışverişe gittik Eminönüne gerçekten internet daha uygun.

Günaydın kızlar..
Herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum..
+4 kilo ile yola devam :)

O titreşim bende de çok sık oluyor ve o an ne yaptığını çooooook merak ediyorumm :))

Arkadaşlar merhaba,

Tecrübeli olanlar yazabilirmi acaba doğum sonrası için alınacak pijamalar illa ipli ayarlanabilir belli mi olmalı yoksa normal lastik beli olan yani standart pijamalarda uygun olurmu?

Normal lastikli pijamada olur canım niye olmasın.
Zaten göbeğin çoğunluğu gitmiş oluyor.

Ben yorgana nevresimi geçirirdim ama süs niyetine dururdu yatakta.

Günaydın herkese. Haftasonu eminonune gittik bebise alışveriş yaptık. Sonra bize ihtiyaç listesi verdiler şimdi işaretledim baya bişey ini almışız size de ekleyeyim bilgi olsun isteyen olursa boş halini de eklerim çıktı alip işaretleriniz.

Üstünü çizdiklerim bana göre gerekmeyen şeyler. yanında yuvalak işaret olanlar eksikler soru işaretleri degerlendirilecek olanlar bakın bakalım

güle güle kullan canım . ben sitesinde öyle bişi göremedim.. bide yatak ne almayı düşünüyorsun

Canım bunu civilden aldım ben.. gri siyahı bir de kırmızısı olduğunu söylemişti başka rengi varmıdır bilemiyorum. Bize bunlar geldi demişti satıcı. Senin gönderdiklerin de çok güZelmiş en alttakini çok beğendim bende. Casida hariç diğer 3 ü de çookk şirin..

Çizdiklerinden nacizane al dediklerim olucak :)
Şİmdiden alışveriş yaptığın için biberon alacaksan temizlemek için fırçasından al mutlaka daha iyi oluyor. Strilize makinasından almana gerek yok 2 günde bir kaynatsan yeter. pudra ve bebek yağı kesinlikle alma ve hayatboyu da kullanma. Jhonsons baby nin ürünlerinin kansere neden olduğunu kabul ettiği haberi oku bence. Onun yerine %100 organik losyon kullanabilirsin ama bence şampuanla bile yıkama bebeği atopik dermatit oluyor yani biraz reaksyon gösteriyor vücudu doktor bize şampuan kullanmayın demişti oyüzden losyona bile gerek yok.. yıkarken sünger kullanıcaksan doğal sünger kullan ama bence gerek yok elinle bile yıkayabilirsin ya da bu ağız mendillleriyle de olabilir.. Emzirme yastığı inanılmaz yardımcı oluyor emzirirken iki büklüm kolların ağrıyor :) hamile yastığı aldıysan onu da kullanabilirsin yerine ama almadıysan bu C şeklinde olanlardan tavsiye ederim. İlk doğduklarında küçük olduğukları için alttan destek gerekiyor seninde kolun belin boynun ağrımıyor.. Çanta grubu nedir anlamadım ama bebek için mümkün olan en hafif çantayı al içini doldurduğun için bavul gibi oluyor sonra :) Altaçma setinden ziyade altaçma bezleri var ondan tavsiye ederim ilkbaşlarda acayip gidiyor çünkü altını açınca kak çiş heryere fışkırıyor :) Kilotlu çorap ben oğluma hiç kullanmadım ihtiyacın olursa ev soğuksa vs alabilirsin ama bence gerek yok. Uzay 13 aylık hala yastıksız yatar 2 yaşına kadar tavsiye edilmiyor yine de sen bilirsin tabii. Bu listede yok ama göğüs kalkanı tavsiye ederim benim hiç yara olmadı biraz sızladığında onları kullanıyordum hemen geçiyordu hava almasını sağladığı için.. ayyy çok olduu :)

Ben anne için olan bölümde avent göğüs Kalkanı alacağım, çok faydalı diyorlar
Onun dışında aldıklarımız da gereksiz dediklerimiz de genelde aynı
Aralık'ta kendi eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum bakalım

canım sağolasın detaylı anlatmissin nevresim almadım daha senin gibi yapabilirim ya da dediğin gibi gece kaldırıp koyarım kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…