- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
beşiği göremedim canım oh valla çok iyiymiş. yataş marka satıyormusağolasın canım. besiği mi göremedin yoksa hediye çeki durumumu mu anlayamadım canım. yatağı da yataş marka aldım yine babymall den onda da hediye çeki vardi
Ikimizde avukatiz aynen öyle canım cildietti beni bu ay sonu ben işten çıkıyorum bakalım yetişecek miŞimdiden dediğin 31. Hafta olmuşsun maşallahın var valla. Bakalım biz o haftada nasıl olucaz
Canm yorulmuştur benim de dün öyle oldu
Neler aldın bakalım
English home da sürekli indirim oluyor Bebek nevresimde
Aklıma geldikçe internetten kontrol et
Dün gece baktım ben vardı
Kv ikinci bahar yaşıyor maşallah
Ya da Seninle -çok afedersin- s.dik yarıştırıyor
En iyi karşılayan tabir bu çünkü
Eşin ceo falan mı bu kadına ancak o şekilde yetişilir
Evlenelim 7 ay oldu catliycam valla evdede kızı veriyor sürekli para hemsire oda doyuramadı kp olacak adam çalışmıyor nasılsa keriz çok diye ksc aya doktor olan küçük kaynım başlar insalah da o zaman yakamızdan düşerler yoksa bebek falan dinlemem boşanırım eşimi seviyorum aşırı vicdan sahibi merhametli ama şu kadınla olmaz daha fazlaAllah sana sabir versin. Onunda gozunu doyursun. sabah sabah ben bile sinir oldumm sen nasil tahammul ediyorsun.
Battaniyesine geçirebilirsin canım :)Güle güle kullansın bebis canım. yeter sanki ya ama tecrubeli annişler daha iyi bilir. benim de merak ettiğim şu yorgan kullanmayı dusunmuyorum nevresime ne geciricezboş da güzel durmaz.
siteye koymamislardir canım gitme imkanın varsa gidip bakabilirsin her bütçeye uygun beşik var. evet yataş var hatta benim aldığım besiğin içine onu koymuslardi teşhir olarak. yatak da gayet iyi 0 3 ay için bi yüzünü daha sonrası için diğer yüzünü kullanıyorsunbeşiği göremedim canım oh valla çok iyiymiş. yataş marka satıyormu
Evet gormustum bunuuu cok tatli bir rengi varmis fiyati da gayet uygunmus :) gule gule kullanin:)
Teşekkürler o zaman ben de watsons alayım çoğunluk öyle diyorkoton ve molped kullandım İyi gelmedi Daha önce bıraktım Şimdi basedemiyorum akıntı olayı ile
Şimdiden dediğin 31. Hafta olmuşsun maşallahın var valla. Bakalım biz o haftada nasıl olucaz
Canm yorulmuştur benim de dün öyle oldu
Neler aldın bakalım
English home da sürekli indirim oluyor Bebek nevresimde
Aklıma geldikçe internetten kontrol et
Dün gece baktım ben vardı
Kv ikinci bahar yaşıyor maşallah
Ya da Seninle -çok afedersin- s.dik yarıştırıyor
En iyi karşılayan tabir bu çünkü
Eşin ceo falan mı bu kadına ancak o şekilde yetişilir[/QUOTE
Bende öyle dusundum yorulduk ondan dir diye pek bisey almadim ya bi kaç parça bisey işte :)
Korktum bende. Bi an napiyo diye :)Gunaydin herkese. hayirli bi hafta olsun insallah.
Bendede oluyor oyle arada. icerde kendi kafalarina gore takiliyorlar. kivrak bizim bu erkekler
Aaa iyi normal yani :) bende çok merak ettim akşam ne olduğunu ne yaptığını :)Günaydın kızlar..
Herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum..
+4 kilo ile yola devam :)
O titreşim bende de çok sık oluyor ve o an ne yaptığını çooooook merak ediyorumm :))
Normal lastikli pijamada olur canım niye olmasın.
Zaten göbeğin çoğunluğu gitmiş oluyor.
Ben yorgana nevresimi geçirirdim ama süs niyetine dururdu yatakta.
Sağol canım benim oğlan geç hareketlendi bi haftadır fln aktif kuvvetli hergun hissediyorum gayet iyiydi dun baya yorulduk dedim ondan mı oldu diye korktum iyi normal de sevindim:)Loveali o titreşim bende de oluyor canım nette biraz araştırdım çok kişide oluyormuş, herkes bunun irkilme olduğunu söylüyor.. hani beklerin birden elleri kolları bazen istemsizce titrer ya kontrol edemez. Öyle bişey sanırım. Gerinirken de titriyor olabilirler.. dr uma sormuştum anormal bişey olmadığını söyledi..
Dün bende gordum bundan atlet giymem normal de ama burası çok soğuk oluyo kışın e bide lohusalık dönemi dikkat etmek gerekecek o yüzden bana da bunlar mantıklı geldi bende böyle alcam galibaEmzirme sütyeni almayı düşünenler, siz atlet giymiyor musunuz kışın? Ben atletsiz donduğum ve belim hemen üşüyüp ağrıdığı için kışın kullanmak üzere -şimdilik-iki tane emzirme atleti aldım. Normal emzirme sütyeni gibi pencereli olup göğüs altında lastikli bölümü var, sütyen gibi oturuyor, sonra aşağı iniyor belimizi göbeğimizi örtüyor. Emzirme sütyeni giyip üzerine atlet giyince her defasında atleti sıyırmak zor olur gibi geldi. Yazın kullanmak için iki tane de sütyen aldım ama kışın atlet daha kullanışlı olmaz mı sizce de? Hastane çantasına da atlet koymayı düşünüyorum ben.
Eki Görüntüle 1914631
Ayyy inanmıyorum nasıl utanmadan isteyebilirler ki.. hayır çok ihityaç olan birşey olur anlarım ama eşya değiştirmek nedir yani.. geçineniyolardır mutfağına falan yardım edersin ana baba sonuçta ama sizinkiler baya baya bunu huy edinmiş gibiler.. hayır size birşey almamalarını anlarım onu yapan aileler var kendin yap herşeyi diyen ama bi de yüzsüz yüzsüz sizden istemek nedir yani.. sonuçta bütçeniz ayrı eviniz ayrı.. ayy çok şaşırdım.. ben senin yerinde olsam ev araba borca girer onlara giden parayı başka yere bağlardım.. allah sabır versin.. bi de çalışıyosan çok zor bir durum.. insanın zoruna gider..Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diye
Selena modeli çok güzel duruyo cıvıl cıvılCanım nerden aldın bunu? fiyat ve özellik iyiymiş..bende diğer renklerine bakıcam bunun.. Bende sallanan chipolino onda modelini beğendim 500 tl ye nakit diyorlar ama renkte kararsız kaldım.. (RESİMLERDE MODEL İSMİ BELİTTİM) birde içime rengi sinen chipolino marka sallanmayan diğer 2 model var.. selena 350 tl - casida modeli 500 tl olur sanırım.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar... gri sarıya takmış durumdayım :) birde yine sallanan lorelli marka var mağazalarda göremedim ama 350 tl civarıda onun fiyatı..
Sağol canım ama ben resimdekinin bi koyu tonunu kremini almışımÇok güzelmiş canım güle güle kullan.. b-a-y-ı-l-d-ı-mmmmmmm
Mavili hariç hepsi çok güzel renkleri:) erkek anası olacam ama nedense herşeyi mavi yapmak çok itici geliyo bana :) gri sarılı da güzel diğer leri de :)Canım nerden aldın bunu? fiyat ve özellik iyiymiş..bende diğer renklerine bakıcam bunun.. Bende sallanan chipolino onda modelini beğendim 500 tl ye nakit diyorlar ama renkte kararsız kaldım.. (RESİMLERDE MODEL İSMİ BELİTTİM) birde içime rengi sinen chipolino marka sallanmayan diğer 2 model var.. selena 350 tl - casida modeli 500 tl olur sanırım.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar... gri sarıya takmış durumdayım :) birde yine sallanan lorelli marka var mağazalarda göremedim ama 350 tl civarıda onun fiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?