- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
ne yaptın canım? sanmıyorum pişmanlık yaşayacağını çok seveceksin :)fillingtheblanks bergamotkokulu kızlar yine ben mothercare ile görüştüm ancak darlington modeli hiç bir mağazalarında yokmuş ve daha da gelmiycekmiş ne şanssızım ben yaa.. şimdi eşimin ailesi almaya gidiyolar apsley modelinin alacağız mecbur.. onun da fiyatı 350 lira.. inşallah pişman olmam
Aynen öyle çalışmaya ara vermezdim işim kolay bilerek uzun sure ara vericem ay sonu bırakıyorum araba borcuna sokucam şimdi dediğin gibi dün kaynanam geldi yine eee kız kardeşinle ev alın sn kirayı vericeğine biraz yuksek koy ona ver ev kız kardeşinin olucak ben o eve geçerim siz atanır il değiştirirseniz diyor evi de var yani yok kalsın o kadar faizli krediye girdirmem 10 senelik kira mi olurmuş farzet atandın gittik dedim o zaman maaş yuksek öder kurtuluruz dedi kusura bakma bebek de geliyor biz araba borcu oduycez ben calismiycam bir sure kiramız burda uygun evimi de beğeniyorum eğer ev alma durumun varsa benim yada kızımın adına alırsın diye o zaman bana tavır yaptı onlar gidince bir süre sonra düzeldi ama ne cadı kaynanalar var eziyet eder laf der sn istediğini diyon daha beğenmiyorsun diyoAyyy inanmıyorum nasıl utanmadan isteyebilirler ki.. hayır çok ihityaç olan birşey olur anlarım ama eşya değiştirmek nedir yani.. geçineniyolardır mutfağına falan yardım edersin ana baba sonuçta ama sizinkiler baya baya bunu huy edinmiş gibiler.. hayır size birşey almamalarını anlarım onu yapan aileler var kendin yap herşeyi diyen ama bi de yüzsüz yüzsüz sizden istemek nedir yani.. sonuçta bütçeniz ayrı eviniz ayrı.. ayy çok şaşırdım.. ben senin yerinde olsam ev araba borca girer onlara giden parayı başka yere bağlardım.. allah sabır versin.. bi de çalışıyosan çok zor bir durum.. insanın zoruna gider..
Yatsanın hangi modelini aldın canım ve kaça aldın acaba? Biz de dün yine koştur koştur gidip yatağı aldık da yatsandan happy modelini.. 500 e aldık amasiteye koymamislardir canım gitme imkanın varsa gidip bakabilirsin her bütçeye uygun beşik var. evet yataş var hatta benim aldığım besiğin içine onu koymuslardi teşhir olarak. yatak da gayet iyi 0 3 ay için bi yüzü daha sonrası için diğer yüzünü kullanıyorsun
Yatsanın hangi modelini aldın canım ve kaça aldın acaba? Biz de dün yine koştur koştur gidip yatağı aldık da yatsandan happy modelini.. 500 e aldık amafillingtheblanks 460 a almış aradaki farka üzüldüm açıkcası.. bi takım alırdım onla ben oğluma
Ayy dün baktık da burda kalmamıştı.. yarın başka yere gidip bakayım.. ben yorgan kullanmayı düşünmediğim için nevresim almayacağım şimdi.. organik çarşafı varmış english home un ondan alırım beyaz renk.. indirim devam ediyoken yetişeyim bari..Eki Görüntüle 1914629
English home dayim kizlar şimdi soranlar icin baktim devam ediyo bebek ürünleri yüzde elli indirim nevresim yastik kılıfı lastikli çarşaf 35 tl ye geliyo:)
Ayy sorma canım.. dün bi acele ile karar verdim.. lulworth modelini alalım dedim ama onun da iki renk seçeneği varmış krem ve beyaz olmak üzere.. beyaz bitmiş stoklarda krem varmış.. ben de tek renktir diye dün aldırttım ama baya bi kremne yaptın canım? sanmıyorum pişmanlık yaşayacağını çok seveceksin :)
Ayy bi an kazıklandım sandım içime oturmuştu şimdi rahatladımsizin yatak 70*140 değil mi? ondandır fiyat farkı, bizimki 60*120 çünkü.
Senin kaynana baya fenaymış canım allah sabır versin.. allah gözünü doyursun.. ayy bi de çalışıyomuşsun daha zordur senin için.. neyse sen tatlı talı eşine anlat bebeğimiz olacak geleceği için birşeyler yapmalıyız falan de onu da kırmadan.. inşallah bebek olduktan sonra düzelir.. sonuçta sen de kolay kazanmıyosun..Aynen öyle çalışmaya ara vermezdim işim kolay bilerek uzun sure ara vericem ay sonu bırakıyorum araba borcuna sokucam şimdi dediğin gibi dün kaynanam geldi yine eee kız kardeşinle ev alın sn kirayı vericeğine biraz yuksek koy ona ver ev kız kardeşinin olucak ben o eve geçerim siz atanır il değiştirirseniz diyor evi de var yani yok kalsın o kadar faizli krediye girdirmem 10 senelik kira mi olurmuş farzet atandın gittik dedim o zaman maaş yuksek öder kurtuluruz dedi kusura bakma bebek de geliyor biz araba borcu oduycez ben calismiycam bir sure kiramız burda uygun evimi de beğeniyorum eğer ev alma durumun varsa benim yada kızımın adına alırsın diye o zaman bana tavır yaptı onlar gidince bir süre sonra düzeldi ama ne cadı kaynanalar var eziyet eder laf der sn istediğini diyon daha beğenmiyorsun diyo
kız ben yazdım ya buraya zamlanacak yataklar almak isteyenler acele etsinler diye hatta aldığım zaman %10 indirimi vardı alezide 42tl'ye düşmüş acele edin demiştimYatsanın hangi modelini aldın canım ve kaça aldın acaba? Biz de dün yine koştur koştur gidip yatağı aldık da yatsandan happy modelini.. 500 e aldık amafillingtheblanks 460 a almış aradaki farka üzüldüm açıkcası.. bi takım alırdım onla ben oğluma
Ayy işte benim de huyum bu o an aklımdaysa yapıcam.. gittim hiç düşünmeden etmeden aldım valla.. alezi de 60 liraya aldım.. neyse çıkacağı varmış diyeyim..kız ben yazdım ya buraya zamlanacak yataklar almak isteyenler acele etsinler diye hatta aldığım zaman %10 indirimi vardı alezide 42tl'ye düşmüş acele edin demiştim500 tl çok vermişiniz yahu
jou jou 320'den 280tlye geldi bize aleziyle birlikte 322tl aldık
Sen baya uyguna almışsınkız ben yazdım ya buraya zamlanacak yataklar almak isteyenler acele etsinler diye hatta aldığım zaman %10 indirimi vardı alezide 42tl'ye düşmüş acele edin demiştim500 tl çok vermişiniz yahu
jou jou 320'den 280tlye geldi bize aleziyle birlikte 322tl aldık
bulunduğum şehirde ne yazıkkı yok o mağaza. bilgi için tşk ederim:)siteye koymamislardir canım gitme imkanın varsa gidip bakabilirsin her bütçeye uygun beşik var. evet yataş var hatta benim aldığım besiğin içine onu koymuslardi teşhir olarak. yatak da gayet iyi 0 3 ay için bi yüzünü daha sonrası için diğer yüzünü kullanıyorsun
Merhaba Hanımlar,
Benim size danışmak istediğim konu doğum sonrası toparlayıcı korse alan varmı?
Varsa hangi model ve marka aldınız?
Tavsiye üzerine mi aldınız?
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
ben kullanmayı düşünüyorum, bana owli marka tavsiye edildi, ama bedenini belirlemek için 36. haftaya kadar gelmek gerekiyor henüz almadım. şu model: https://www.tuniko.com/owli-doğum-sonrası-İnceltici-korse
35 tl ye geliyo canm bugun ugradm devam ediyo indirim :)Güle güle kullansın bebiş canım. ne kadardı acaba english home da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?