2017 Şubat Anneleri

ne yaptın canım? sanmıyorum pişmanlık yaşayacağını çok seveceksin :)

Aynen öyle çalışmaya ara vermezdim işim kolay bilerek uzun sure ara vericem ay sonu bırakıyorum araba borcuna sokucam şimdi dediğin gibi dün kaynanam geldi yine eee kız kardeşinle ev alın sn kirayı vericeğine biraz yuksek koy ona ver ev kız kardeşinin olucak ben o eve geçerim siz atanır il değiştirirseniz diyor evi de var yani yok kalsın o kadar faizli krediye girdirmem 10 senelik kira mi olurmuş farzet atandın gittik dedim o zaman maaş yuksek öder kurtuluruz dedi kusura bakma bebek de geliyor biz araba borcu oduycez ben calismiycam bir sure kiramız burda uygun evimi de beğeniyorum eğer ev alma durumun varsa benim yada kızımın adına alırsın diye o zaman bana tavır yaptı onlar gidince bir süre sonra düzeldi ama ne cadı kaynanalar var eziyet eder laf der sn istediğini diyon daha beğenmiyorsun diyo

Yatsanın hangi modelini aldın canım ve kaça aldın acaba? Biz de dün yine koştur koştur gidip yatağı aldık da yatsandan happy modelini.. 500 e aldık ama fillingtheblanks 460 a almış aradaki farka üzüldüm açıkcası.. bi takım alırdım onla ben oğluma

sizin yatak 70*140 değil mi? ondandır fiyat farkı, bizimki 60*120 çünkü.

Eki Görüntüle 1914629
English home dayim kizlar şimdi soranlar icin baktim devam ediyo bebek ürünleri yüzde elli indirim nevresim yastik kılıfı lastikli çarşaf 35 tl ye geliyo:)
Ayy dün baktık da burda kalmamıştı.. yarın başka yere gidip bakayım.. ben yorgan kullanmayı düşünmediğim için nevresim almayacağım şimdi.. organik çarşafı varmış english home un ondan alırım beyaz renk.. indirim devam ediyoken yetişeyim bari..

ne yaptın canım? sanmıyorum pişmanlık yaşayacağını çok seveceksin :)
Ayy sorma canım.. dün bi acele ile karar verdim.. lulworth modelini alalım dedim ama onun da iki renk seçeneği varmış krem ve beyaz olmak üzere.. beyaz bitmiş stoklarda krem varmış.. ben de tek renktir diye dün aldırttım ama baya bi krem diğer mobilyalar ve oda beyaz olacak ama sağlık olsun napalım..

Senin kaynana baya fenaymış canım allah sabır versin.. allah gözünü doyursun.. ayy bi de çalışıyomuşsun daha zordur senin için.. neyse sen tatlı talı eşine anlat bebeğimiz olacak geleceği için birşeyler yapmalıyız falan de onu da kırmadan.. inşallah bebek olduktan sonra düzelir.. sonuçta sen de kolay kazanmıyosun..

kız ben yazdım ya buraya zamlanacak yataklar almak isteyenler acele etsinler diye hatta aldığım zaman %10 indirimi vardı alezide 42tl'ye düşmüş acele edin demiştim 500 tl çok vermişiniz yahu
jou jou 320'den 280tlye geldi bize aleziyle birlikte 322tl aldık

Günaydınlar bile diyemiyorum kızlar çünkü sabaha kadar uyumadım bugün okul için yetiştitmem gereken bi sunumum vardı onla uğraştım ve ilginç şekilde şuan hiç uykum yok.. işten geldim eve uyuyayım diye Ama uyku dünkü boya maceramız çok komik bitti.. eşim heryeri boya yaptı ve temizleyemedi.. ben zaten zararlı diye elimi sürmedim.. allahtan dün annesi geldi de bıgün tinerle falan temizliycek mecbur.. düz beyaza zor boyadı eşim gri çizgiler yapmaktan vazgeçtim ben de yoksa fena bi görüntü ortaya çıkardı beyaz da baya aydınlık ferah oldu.. bakalım mobilyalar gelince nasıl olacak.. benim zatem huyumdur duvarları hiç boş bırakmam hep renk renk doldururum.. bebek odasını da öyle düşünüyorum bol çerçeve obje ile renklendiririm artık..

Ayy işte benim de huyum bu o an aklımdaysa yapıcam.. gittim hiç düşünmeden etmeden aldım valla.. alezi de 60 liraya aldım.. neyse çıkacağı varmış diyeyim..

Sen baya uyguna almışsın güle güle kullanın inşallah..

Havuzlu Hana gittim daha çok alt üst şeklinde aldım tek parça tulum bana pek kullanışlı gelmedi 2 tane tek aldım tulum .Doğum içinde dönemi kapatıp 2. Dönem hiç gelmemek istiyorum ama son 3 hafta ya kadar dayanabilecek miyim bakalım :)

bulunduğum şehirde ne yazıkkı yok o mağaza. bilgi için tşk ederim:)

Kızlar puset işini ne yaptiniz aldınız mı? Nasıl bişey alacağımi hiç bilmiyorum tecrübesizlik çok zor ya

Merhaba guzel anneler. Araniza yeni katildim.ara ara okuyup faydalandigim cok sey oldu. 25+6 gunluk hamileyim. Benim size sorum bebek uyurken ustune ne örtülür, yorgan kullanmayi dusunmuyorum diyen olmus evet bende oyle dusunuyorum ama battaniye mi kullanilir bilemedim ilk bebek olunca kafada deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…