2017 Şubat Anneleri

Kızlar bugun kotana gittim kendim icin biseyler bakicaktim bebek bölümu oldugunu bilmiyodum bi gittim indirimde vardı tutamadim kendimi bebek kıyafeti aldim sadece çiktim çok güzel seyler vardi amaa

Zıbinlar lcw askilarda carfurda indirimde :)

ya dert etme benimde mobilayalar kırık beyaz anne koltuğunun metal kısımları sütlü kahve çokta şık durdu bende başta yakıştıramamıştım ama görünce uyumlu oluyor :)

maheenciğim güle güle kullansın minik :)

sana gıcık oldum ama ya kaç kere sordum nasıl atıyonuz şu fotoları? benim çektiklerimi hep yüksek ölçekli dedi bi zaman uğraşmıştım bi sürü iki foto paylaşayım diye :S
yakın mı çekiyorsun uzak mı

Canim ben pike alim bitane yorganida kv almış yun ve çok ince hazir yorgan öyle agir bişey degil sen neden yorgan kullanmıyosun

Banami sordun bi ara birinde sorun vardi cvp vermiştim ama bazen geri sayfalari okuyamiyorm canim vaktim olmuyo bildirimlere bakıyorm aslında ama gözden kaçırmısm demekki kusura bakma.
Teşekkür ederiz

Şimdi fotografla ilgili soruna gelince çekip kesıyorum yandaki boşluklari yoksa benimkide yuklemiyo bide bazi telefonlar sunucuyu desteklemiyo yani ben internet Explorer dan yada uygulamadan girince foto yükleyemiyorum chrome den girince oluyo senin sorun tam olarak ne peki izun oldu biraz ama

Slm kızlar nasilsiniz. Bugün arabayı kötü park ettim. Kapıyı açınca çıkmakta zorlandim ama yer yoktu da.karnım sıkıştı şimdi sıkıştığı yerde ağrım var bi de bebek oynamıyor. Biraz daha bekleyip dr à gidecem.baba dua edin karnım ağrıyor cu ku.

ya dert etme benimde mobilayalar kırık beyaz anne koltuğunun metal kısımları sütlü kahve çokta şık durdu bende başta yakıştıramamıştım ama görünce uyumlu oluyor :)
Napalım öyle kısmetmiş oda dolunca dediğin gibi gözü alışır insanın.. beyaz her renk gider nasılsa ayy odalarımızı kuralım da resim atalım birbirimize fikir olur hepimiz için

Gerçekten de çok güzellermiş canım güle güle kullanın koton un baby si de güzel ama bence özellikle kız çoçukları için 3-4 yaş koleksiyonu süper.. kız yeğenim hemen büyüsünde ordan giydirelim diye bekliyoruz sabırsızlıkla

Bebise birsey olmamistir Allahin izniyle korkma canim.. ama yinede daha dikkat et. seninde canin acimasin

Üzülme beyazlarda zamanla kreme dönüyor. Yakında renkler yakalar birbirini

Canim ben pike alim bitane yorganida kv almış yun ve çok ince hazir yorgan öyle agir bişey degil sen neden yorgan kullanmıyosun
Uyku tulumu kullanırım diye düşündüm canım.. daha güvenilir geliyo sanki bana.. bi de mesela yeğenim hiç örtmezdi hep üstü açık yatardı ona da önlem almış olurum uyku tulumu ile.. bi de kaynanam uyku tulumu birley örüyo şimdi onu da kullanabilirim evin sıcaklık durumuna göre..

Eklentiler

• IMG_1713.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 59
ay haklısın alıntılamamış olabilirm nerden görecektin acaba

tam olarak foto atmak için kamerayı açmak suretiyle birkaç foto çektim ama yüklemedi gitti o kadar da bekletti ki yükleyecek sanmıştım
bende cepten girdiğimde chrome kullanıyorum.. pc'den geçenlerde profil resmini küçültmeyi bi uygulama sayesinde başardım ama çok teferruatlı oluyor ay aman vazgeçtim uğraşamayacam sanırım

Geçmiş olsun bişey yoktur bence sıkıstigi için agriyordur karnin inş sorun yoktur

Yorgan kullanmamak tabiki tercih meselesi ama ben kendimde yün yorgan ve yastıktan başka bişeyde yatamam diğerlerinin en iyisi bile sağlıksız bir şekilde terletiyor insanı.bebeğime de yün yorgan kullanacağım.Uzmanlar bile yün dışında bişey kullanmayın diyor.Yorgancılar bide ince şekilde yapıyor bebekler için.Ama tercih meselesi dediğim gibi.

Uyku tulumu çok mantikli :)ilk 3 ay bebek zaten cok hareketli olmadigi için şatt degil ama bence fotodaki daha kullanişli olur kıyafet gibi olanlardansa :)

Bide biraz daha uzaktan foto çekmeyi dene daha fazla kırp yanlardan öyle olur belki bide internet gecmişini temizlemen gerekiyo o yüzdende yuklemiyo(

Napalım öyle kısmetmiş oda dolunca dediğin gibi gözü alışır insanın.. beyaz her renk gider nasılsa ayy odalarımızı kuralım da resim atalım birbirimize fikir olur hepimiz için
o foto olayı benim içimde kanayan bir yaradır deli ediyor beni
az önce yine dertlendim sanırım ben beceremiyorum burda foto paylaşma işini

Ben ekran görüntüsü alıyorum fotoğrafı onu paylaşıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…