ya dert etme benimde mobilayalar kırık beyaz anne koltuğunun metal kısımları sütlü kahve çokta şık durdu bende başta yakıştıramamıştım ama görünce uyumlu oluyor :)Ayy sorma canım.. dün bi acele ile karar verdim.. lulworth modelini alalım dedim ama onun da iki renk seçeneği varmış krem ve beyaz olmak üzere.. beyaz bitmiş stoklarda krem varmış.. ben de tek renktir diye dün aldırttım ama baya bi kremdiğer mobilyalar ve oda beyaz olacak ama sağlık olsun napalım..
maheenciğim güle güle kullansın minik :)Kızlar bugun kotana gittim kendim icin biseyler bakicaktim bebek bölümu oldugunu bilmiyodum bi gittim indirimde vardı tutamadim kendimi bebek kıyafeti aldim sadece çiktim çok güzel seyler vardi amaa
Eki Görüntüle 1914664
Zıbinlar lcw askilarda carfurda indirimde :)
Canim ben pike alim bitane yorganida kv almış yun ve çok ince hazir yorgan öyle agir bişey degil sen neden yorgan kullanmıyosunAyy dün baktık da burda kalmamıştı.. yarın başka yere gidip bakayım.. ben yorgan kullanmayı düşünmediğim için nevresim almayacağım şimdi.. organik çarşafı varmış english home un ondan alırım beyaz renk.. indirim devam ediyoken yetişeyim bari..
Banami sordunmaheenciğim güle güle kullansın minik :)
sana gıcık oldum amaya kaç kere sordum nasıl atıyonuz şu fotoları? benim çektiklerimi hep yüksek ölçekli dedi bi zaman uğraşmıştım bi sürü iki foto paylaşayım diye :S
yakın mı çekiyorsun uzak mı
Napalım öyle kısmetmiş oda dolunca dediğin gibi gözü alışır insanın.. beyaz her renk gider nasılsaya dert etme benimde mobilayalar kırık beyaz anne koltuğunun metal kısımları sütlü kahve çokta şık durdu bende başta yakıştıramamıştım ama görünce uyumlu oluyor :)
Gerçekten de çok güzellermiş canım güle güle kullanınKızlar bugun kotana gittim kendim icin biseyler bakicaktim bebek bölümu oldugunu bilmiyodum bi gittim indirimde vardı tutamadim kendimi bebek kıyafeti aldim sadece çiktim çok güzel seyler vardi amaa
Eki Görüntüle 1914664
Zıbinlar lcw askilarda carfurda indirimde :)
Bebise birsey olmamistir Allahin izniyle korkma canim.. ama yinede daha dikkat et. seninde canin acimasinSlm kızlar nasilsiniz. Bugün arabayı kötü park ettim. Kapıyı açınca çıkmakta zorlandim ama yer yoktu da.karnım sıkıştı şimdi sıkıştığı yerde ağrım var bi de bebek oynamıyor. Biraz daha bekleyip dr à gidecem.baba dua edin karnım ağrıyor cu ku.
Üzülme beyazlarda zamanla kreme dönüyor. Yakında renkler yakalar birbiriniSağol canım ama ben resimdekinin bi koyu tonunu kremini almışımben tek renk sanıyodum ama krem ve beyaz olmak üzere 2 rengi varmış beyaz kalmamış stoklarında.. diğer mobilyalarım hep beyaz olacak ama napalım sağlık olsun bu da bana ders olsun
sen bilirsin ne diyimAyy işte benim de huyum bu o an aklımdaysa yapıcam.. gittim hiç düşünmeden etmeden aldım valla.. alezi de 60 liraya aldım.. neyse çıkacağı varmış diyeyim..
Uyku tulumu kullanırım diye düşündüm canım.. daha güvenilir geliyo sanki bana.. bi de mesela yeğenim hiç örtmezdi hep üstü açık yatardı ona da önlem almış olurum uyku tulumu ile..Canim ben pike alim bitane yorganida kv almış yun ve çok ince hazir yorgan öyle agir bişey degil sen neden yorgan kullanmıyosun
Hiç bu açıdan düşünmemiştimÜzülme beyazlarda zamanla kreme dönüyor. Yakında renkler yakalar birbirini
ay haklısınBanami sordunbi ara birinde sorun vardi cvp vermiştim ama bazen geri sayfalari okuyamiyorm canim vaktim olmuyo bildirimlere bakıyorm aslında ama gözden kaçırmısm demekki kusura bakma.
Teşekkür ederiz
Şimdi fotografla ilgili soruna gelince çekip kesıyorum yandaki boşluklari yoksa benimkide yuklemiyo bide bazi telefonlar sunucuyu desteklemiyo yani ben internet Explorer dan yada uygulamadan girince foto yükleyemiyorum chrome den girince oluyo senin sorun tam olarak ne peki izun oldu biraz ama
Geçmiş olsun bişey yoktur bence sıkıstigi için agriyordur karnin inş sorun yokturSlm kızlar nasilsiniz. Bugün arabayı kötü park ettim. Kapıyı açınca çıkmakta zorlandim ama yer yoktu da.karnım sıkıştı şimdi sıkıştığı yerde ağrım var bi de bebek oynamıyor. Biraz daha bekleyip dr à gidecem.baba dua edin karnım ağrıyor cu ku.
Yorgan kullanmamak tabiki tercih meselesi ama ben kendimde yün yorgan ve yastıktan başka bişeyde yatamam diğerlerinin en iyisi bile sağlıksız bir şekilde terletiyor insanı.bebeğime de yün yorgan kullanacağım.Uzmanlar bile yün dışında bişey kullanmayın diyor.Yorgancılar bide ince şekilde yapıyor bebekler için.Ama tercih meselesi dediğim gibi.Merhaba guzel anneler. Araniza yeni katildim.ara ara okuyup faydalandigim cok sey oldu. 25+6 gunluk hamileyim. Benim size sorum bebek uyurken ustune ne örtülür, yorgan kullanmayi dusunmuyorum diyen olmus evet bende oyle dusunuyorum ama battaniye mi kullanilir bilemedim ilk bebek olunca kafada deli sorular
Uyku tulumu çok mantikli :)ilk 3 ay bebek zaten cok hareketli olmadigi için şatt degil ama bence fotodaki daha kullanişli olur kıyafet gibi olanlardansa :)Uyku tulumu kullanırım diye düşündüm canım.. daha güvenilir geliyo sanki bana.. bi de mesela yeğenim hiç örtmezdi hep üstü açık yatardı ona da önlem almış olurum uyku tulumu ile..bi de kaynanam uyku tulumu birley örüyo şimdi onu da kullanabilirim evin sıcaklık durumuna göre..
Bide biraz daha uzaktan foto çekmeyi dene daha fazla kırp yanlardan öyle olur belki bide internet gecmişini temizlemen gerekiyo o yüzdende yuklemiyoay haklısınalıntılamamış olabilirm nerden görecektin acaba
tam olarak foto atmak için kamerayı açmak suretiyle birkaç foto çektim ama yüklemedi gitti o kadar da bekletti ki yükleyecek sanmıştım
bende cepten girdiğimde chrome kullanıyorum.. pc'den geçenlerde profil resmini küçültmeyi bi uygulama sayesinde başardım ama çok teferruatlı oluyor ay aman vazgeçtim uğraşamayacam sanırım
o foto olayı benim içimde kanayan bir yaradır deli ediyor beniNapalım öyle kısmetmiş oda dolunca dediğin gibi gözü alışır insanın.. beyaz her renk gider nasılsaayy odalarımızı kuralım da resim atalım birbirimize fikir olur hepimiz için
Ben ekran görüntüsü alıyorum fotoğrafı onu paylaşıyor canımay haklısınalıntılamamış olabilirm nerden görecektin acaba
tam olarak foto atmak için kamerayı açmak suretiyle birkaç foto çektim ama yüklemedi gitti o kadar da bekletti ki yükleyecek sanmıştım
bende cepten girdiğimde chrome kullanıyorum.. pc'den geçenlerde profil resmini küçültmeyi bi uygulama sayesinde başardım ama çok teferruatlı oluyor ay aman vazgeçtim uğraşamayacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?