- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
ya bir de öyle deneyim bakim hiç aklıma geçmişi temizlemek gelmemiştiBide biraz daha uzaktan foto çekmeyi dene daha fazla kırp yanlardan öyle olur belki bide internet gecmişini temizlemen gerekiyo o yüzdende yuklemiyo(
evet bende sitede gördüklerimin ekran görüntüsünü alıp paylaşmıştım ama aldığım ama sitede tükenen ürünler kaldı işte öyleBen ekran görüntüsü alıyorum fotoğrafı onu paylaşıyor canım
Kendi çektiklerini bile ekran görüntüsü almadan paylaşmıyor boyut sinirini aşıyor diyo foto çekip geri görüntü alıp eski fotoyu siliyom :)evet bende sitede gördüklerimin ekran görüntüsünü alıp paylaşmıştım ama aldığım ama sitede tükenen ürünler kaldı işte öyle
hayır onları nasıl paylaşıyor da benim çektiklerimi paylaşmıyor onu anlayamıyorum
canım yatsan değil yataşYatsanın hangi modelini aldın canım ve kaça aldın acaba? Biz de dün yine koştur koştur gidip yatağı aldık da yatsandan happy modelini.. 500 e aldık ama @fillingtheblanks 460 a almış aradaki farka üzüldüm açıkcası.. bi takım alırdım onla ben oğluma
Hic bisey yoktur insallah Allahin izniyle ablam hamileyken dusmustu simdi kizi 4 yasinda.Tahminimizden daha korunakli onlar.Slm kızlar nasilsiniz. Bugün arabayı kötü park ettim. Kapıyı açınca çıkmakta zorlandim ama yer yoktu da.karnım sıkıştı şimdi sıkıştığı yerde ağrım var bi de bebek oynamıyor. Biraz daha bekleyip dr à gidecem.baba dua edin karnım ağrıyor cu ku.
sırayla yazayım dedm. bende kaynatma yöntemi için fırça kullanmam gibi geldi ama tecrübelisin madem lazım diyorsun alırım :)Çizdiklerinden nacizane al dediklerim olucak :)
Şİmdiden alışveriş yaptığın için biberon alacaksan temizlemek için fırçasından al mutlaka daha iyi oluyor. Strilize makinasından almana gerek yok 2 günde bir kaynatsan yeter. pudra ve bebek yağı kesinlikle alma ve hayatboyu da kullanma. Jhonsons baby nin ürünlerinin kansere neden olduğunu kabul ettiği haberi oku bence. Onun yerine %100 organik losyon kullanabilirsin ama bence şampuanla bile yıkama bebeği atopik dermatit oluyor yani biraz reaksyon gösteriyor vücudu doktor bize şampuan kullanmayın demişti oyüzden losyona bile gerek yok.. yıkarken sünger kullanıcaksan doğal sünger kullan ama bence gerek yok elinle bile yıkayabilirsin ya da bu ağız mendillleriyle de olabilir.. Emzirme yastığı inanılmaz yardımcı oluyor emzirirken iki büklüm kolların ağrıyor :) hamile yastığı aldıysan onu da kullanabilirsin yerine ama almadıysan bu C şeklinde olanlardan tavsiye ederim. İlk doğduklarında küçük olduğukları için alttan destek gerekiyor seninde kolun belin boynun ağrımıyor.. Çanta grubu nedir anlamadım ama bebek için mümkün olan en hafif çantayı al içini doldurduğun için bavul gibi oluyor sonra :) Altaçma setinden ziyade altaçma bezleri var ondan tavsiye ederim ilkbaşlarda acayip gidiyor çünkü altını açınca kak çiş heryere fışkırıyor :) Kilotlu çorap ben oğluma hiç kullanmadım ihtiyacın olursa ev soğuksa vs alabilirsin ama bence gerek yok. Uzay 13 aylık hala yastıksız yatar 2 yaşına kadar tavsiye edilmiyor yine de sen bilirsin tabii. Bu listede yok ama göğüs kalkanı tavsiye ederim benim hiç yara olmadı biraz sızladığında onları kullanıyordum hemen geçiyordu hava almasını sağladığı için.. ayyy çok olduu :)
şu göğüs kalkanını bende alayım madem herkes tavsiye ettiğine göre vardır bildikleri. kalanlarıda yavaş yavaş alırız artıkBen anne için olan bölümde avent göğüs Kalkanı alacağım, çok faydalı diyorlar
Onun dışında aldıklarımız da gereksiz dediklerimiz de genelde aynı
Aralık'ta kendi eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum bakalım
evet bende sitede gördüklerimin ekran görüntüsünü alıp paylaşmıştım ama aldığım ama sitede tükenen ürünler kaldı işte öyle
hayır onları nasıl paylaşıyor da benim çektiklerimi paylaşmıyor onu anlayamıyorum
ben emzirme örtüsünü sadece arabada kullanırım diye aldım. onun dışında bir ortamda kullanamam rahat edemem yani.Emzirme örtüsünün işlevsel olmadığını söyledi ablam İki çocuğu varBelki kullandığı örtüden dolayıdır tavsiye edebileceğiniz Güzel kenarı köşesi açılmayan bir emzirme örtüsü var mı kızlar
aa öyle mi yapıyorsun anlamamışım ilk söylediğindeKendi çektiklerini bile ekran görüntüsü almadan paylaşmıyor boyut sinirini aşıyor diyo foto çekip geri görüntü alıp eski fotoyu siliyom :)
Bebise birsey olmamistir Allahin izniyle korkma canim.. ama yinede daha dikkat et. seninde canin acimasin
Geçmiş olsun bişey yoktur bence sıkıstigi için agriyordur karnin inş sorun yoktur
Teşekkürler kızlar. İzin alamadım. Şimdi hareket ediyor ama dün ve önceki günler hep çok hareketli ydi. Yarın digecegim. İnşallah bişeyi yoktur. Ben de bi gebeligimde düşmüştü şükür bişey olmamıştı. Bu sefer fena sıkıştım geri çıkmaya çalıştım onu da yapamadım imdat diye bagirirken çıktım. Allah şaşırtmadı niye böyle bor aptallık yaptım bilmiyorum ama.Hic bisey yoktur insallah Allahin izniyle ablam hamileyken dusmustu simdi kizi 4 yasinda.Tahminimizden daha korunakli onlar.
çok ayrıntılı olmuş çokta güzel olmuş yazan ellerin dert görmesin1.Yüklemek istediğin resmi telefona kaydet
2.hizliresim.com adresine gir
3."dosyaları seç" yapıp istediğin resme tıkla
4.yeşil renkli "YÜKLE" yazısının yanında "herkese açık" yazıyor. Ona tıklayıp "boyut" seçeneğinde "orta boyutlu"olanı seç, çarpıya basıp kapat.
5."YÜKLE" seçeneğine tıkla.
6.karşına çıkan sayfada aşağıya doğru in."Resim direkt adresi" yazan yerdeki adresi kopyala
7. forumda cevap yazdığımız yerde tabloya benzer bi ikon var,ona tıklayıp kopyaladığın adresi yapıştır...
Biraz uzun oldu ama bir de böyle dene bakalım...
Şimdi okudum fotoğraf konusundaki şikayetini.. bazen ben yüklerken dr sorun çıkarıyo resmi biraz kırpınca gidiyo sorun.. sen onu da deniyosun da olmuyo galiba.. olmadı resmin kalitesini değiştir ya da ekran görüntüsünü al bakalım öyle de sıkıntı verecek mi? İşe yarar mı bilmiyorum ama..o foto olayı benim içimde kanayan bir yaradır deli ediyor beni
az önce yine dertlendim sanırım ben beceremiyorum burda foto paylaşma işini
bakalım bakalım bikaç öneri aldım şimdiden deneyeceğim en kısa zamanda herkesin oda kıvamına gelmesini bekliyorum ben biraz erken başladım sanırımŞimdi okudum fotoğraf konusundaki şikayetini.. bazen ben yüklerken dr sorun çıkarıyo resmi biraz kırpınca gidiyo sorun.. sen onu da deniyosun da olmuyo galiba.. olmadı resmin kalitesini değiştir ya da ekran görüntüsünü al bakalım öyle de sıkıntı verecek mi? İşe yarar mı bilmiyorum ama..
bir şeyArkadaşlar Merhaba Hamilelikte şekeri yüksek çıkanlar var mı benim 130 olması gerekirken 50 gr lık yüklemede 147 çıktı diyet dedi doktor, 15 gün sonra tekrar bakacak bu şekilde sorun yaşayan sonra düzelen var mı beslenme şekliniz de hiç mi şekerli şeyler kullanmıyorsunuz benim sürekli canım yaş pasta ekler gibi tatlı şeyler istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğime bu şekerin çok fazla bi zararı olur mu tecrübesi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim?
Yanlış okumuşum canım demek ki.. sağol bilgi verdiğin içincanım yatsan değil yataşyatsan biraz pahalı geldi bize bizim aldığımız yatak 250 küsür 50 liralık hediye çeki var 200 e geldi
Geçmiş olsun canım.. bebek hareket etmiş çok şükür bi sıkıntı yokmuş..Teşekkürler kızlar. İzin alamadım. Şimdi hareket ediyor ama dün ve önceki günler hep çok hareketli ydi. Yarın digecegim. İnşallah bişeyi yoktur. Ben de bi gebeligimde düşmüştü şükür bişey olmamıştı. Bu sefer fena sıkıştım geri çıkmaya çalıştım onu da yapamadım imdat diye bagirirken çıktım. Allah şaşırtmadı niye böyle bor aptallık yaptım bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?