2017 Şubat Anneleri

Sevgili anneler bir şey takıldı kafama burun aspiratörü ve yedek uç alicam ama solüsyon da aldım diyen bi arkadas olmuştu o ne işe yarıyor aspiratöre mi koyup kullanılıyor

hayır, bebeğin burnundaki sümükler çok katılaşıp aspiratörle çekilemediğinde, burnuna sıkıp nefesini açmak için kullanılıyor, ben de aldım otribebe'nin monodoz'unu bulunsun diye ama aslında onu yenidoğan doktorunun tavsiyesi ile almak daha doğru olabilirdi.

bakalım bakalım bikaç öneri aldım şimdiden deneyeceğim en kısa zamanda herkesin oda kıvamına gelmesini bekliyorum ben biraz erken başladım sanırım

senin yatak ne zaman gelirmiş benimkini ayın 28'ine itelediler ya
Ohh maşallah en iyisni yapmışsın geri kalan işleri tadını çıkara çıkara yaparsın şimdi.. bana kalsa ben de başlıycam ama eşimin iş seyahatleri yüzünden başlıyamadık daha.. şimdi 10 günlük daha çıktı şehir dışına o gelene kadar bekliycem beşiği kurmak için nasıl dayancaksam.. sana iyi bile vakit vermişler bana 1 ay içersinde gelecek biz sizi arıycaz dediler.. neden o kadar uzun dedim sıfırdan yapılıyo dediler ben de o arada yavaş yavaş odasının dekorasyonu için birşeyler alıyorum instagramdan

Ikimizde avukatiz aynen öyle canım cildietti beni bu ay sonu ben işten çıkıyorum bakalım yetişecek mi

Senin kv o zaman oturduğu muhitin ceo su :) ayrıl bakalım izne bi de krediyle araba aldığınız vakit biraz daha rahat edersin inşallah

Bu da hoşmuş. Bu siteden alışveriş yaptınız mı daha önce?

Merhaba Hanımlar,
Benim size danışmak istediğim konu doğum sonrası toparlayıcı korse alan varmı?
Varsa hangi model ve marka aldınız?
Tavsiye üzerine mi aldınız?
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Abdominal korse tavsiye ediliyor hep
Ben de öyle alacağım

ben kullanmayı düşünüyorum, bana owli marka tavsiye edildi, ama bedenini belirlemek için 36. haftaya kadar gelmek gerekiyor henüz almadım. şu model: https://www.tuniko.com/owli-doğum-sonrası-İnceltici-korse

Bunlar hoşmuş gerçekten
Peki bedeni neye göre bileceğiz?

Dün bi paylaşım yapıldı çok da ayrıntılı açıklamıştı arkadaş. 2,5 tog slumberbag aldım ben o paylaşımın üstüne

Geçmiş olsun canım bir şey olmamıştır ben de düşmüştüm ama iyi bebeğim çok şükür. Bi buzlu su içip soluna yat bakalım 1 saat. Kıpırdar mutlaka

AA bunun aynısından annem almış krem rengi içi tüylü tüylü. Dışarı çıkarken kullanırım diyorum ben.

Bütün bir yaz arkadaşım plajda, akşam dışarıda ve arabada o örtüler ile emzirip çok rahat etti. R bebekten almıştı

Sevgili anneler bir şey takıldı kafama burun aspiratörü ve yedek uç alicam ama solüsyon da aldım diyen bi arkadas olmuştu o ne işe yarıyor aspiratöre mi koyup kullanılıyor

Günde 8-10 kere Yen'i doğanın burnuna boşaltıp o serum fizyolojik yumuşatılarak sonra aspiratör ile sümüğü çekerek kullanıyorsun

Sağol canım. İnşallah. İzin de vermediler ya. Bazen kanama alanı oluşuyormuş ondan korkum. İnşallah Ahmed de iyidir.
Nasıl izin vermezler hamile bi bayana yaaa valla bazen sırf yorgun olduğum için gidemiyorum ile ki senin ki acil bi durum.. sen hiç olumsuz düşğnme inşallah hiç bir sıkıntı olmamıştır canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz doktora gidince

Ayyy ne güzel düşünmüş annen.. ben de önce dışarı çıkarken kullanırız diye düşünmüştüm sonra uyku tulumu bakarkern çok mantıklı geldi bana önce uyku tulumu olarak kullanmayı debiycem eğer memnun kalırsam devam ederim.. bir de yedek uyku tulumu aldı mı tamamdır ben de içine yumuşak polar diktirmeyi düşünüyorum bi örülsün de inşallah..

Kızlar ben çok halsizim ya kafamı kaldıramıyorum özellikle akşamları çok bitkin oluyorum

Kizlaarrrr nabiyonuuuzzzzzz ikinci doz aşı mi oldum bugün birinci de hiç ağrı fln yasamadim ins buda öyle olur bakalım bu arada 64 kilo çıktım bence tartı bozuk ebe az fazla gidiyosun dedi ekmeği makarna vs azaltabilir sin dedi ama ekmeksiz doymuyom napiiimmmmmm gören de hanı neren kilo almış diyo aç mı geziyim napim işte

Bende az önce otribebe aspiratörle serum fizyolojik aldım canım.. minik 2 tane de şırınga aldım. Önce damlatıp yumuşatıyorsun sonra aspiratörle çekiyorsun.. aspiratör için otri bebe öneririm..

merhaba

sabahtan beri ara ara okuyarak ancak bitirdim.. benimde şikayetim gece tuvalete kalkarken bütün vücudumun sopa yemiş gibi ağrıması.. özellikle sırt, bel ve bacaklar... magnezyummu yoksa vücut ağırlığındamı? bazende gün içinde eğilemiyorum ama geceleri çok oluyor toplamda 6 kilo almışım

Kızlar çok acil yardım eder misiniz ben uyurken kaynanam bebeğin odasınındaki boyayı temizliycekti eşim tiner al onla çıkarsın boyayı dedi ben de tiner almıştım.. bi uyandım ki evin her yeri alırı tiner kokuyo.. yazık kadını da çarpmış kokusu.. ben napcam şimdi bu koku ile hayatta duramam evde ama yapmam gereken çok şey var yarına kadar da.. bütün camları açtım ama gitmiyo koku.. gitmesi için ne yapabilirim..

O koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evden

Kizlar ben de şu park yatakta karar kıldım sonuç olarak :)

Çok güzelmiş renkleri
Kanzın hangi modeli bu?

Benimde 163 çıktı 50 lik bir hafta diyet yap dedi işte ekmek az yedim bu hafta pasta filan yemedim ama meyve yedim off diyette ne yenir ne yenmez bilmiyorum ki protein ağırlıklı Beslen dedi bende balık ve et yedim akşam ama az ekmek ve meyve yüksek çıkarır mı bilmiyorum yarın 75 lik yukleyecek bakalım

Benim de sekerim yuksek cikti. Bugun diyetisyenle gorustum ve tatliyi tamamen yasakladi ki yemiyordum zaten. Bebek icin zarari kilolu dogabiliyormus ve ilerleyen yaslarinda( 30 lu 40 li yaslarda) diyabet olabiliyormus.

Canim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmen

Benim de sekerim yuksek cikti. Bugun diyetisyenle gorustum ve tatliyi tamamen yasakladi ki yemiyordum zaten. Bebek icin zarari kilolu dogabiliyormus ve ilerleyen yaslarinda( 30 lu 40 li yaslarda) diyabet olabiliyormus.
Tamamen dediği ne mesela hiç karbonhidrat almayacak mıyız yoksa azaltacakmiyiz çünkü mümkün değil illaki birşeyde var karbonhidrat ben zorlanıyorum ne yiyeceğim konusunda bir ağız tadı ile yemekte yiyemiyecegiz bu hamilelikte bu luksumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…