- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
Sevgili anneler bir şey takıldı kafama burun aspiratörü ve yedek uç alicam ama solüsyon da aldım diyen bi arkadas olmuştu o ne işe yarıyor aspiratöre mi koyup kullanılıyor
bakalım bakalım bikaç öneri aldım şimdiden deneyeceğim en kısa zamanda herkesin oda kıvamına gelmesini bekliyorum ben biraz erken başladım sanırım
Ohh maşallah en iyisni yapmışsın geri kalan işleri tadını çıkara çıkara yaparsın şimdi..
senin yatak ne zaman gelirmiş benimkini ayın 28'ine itelediler ya
Sağol canım. İnşallah. İzin de vermediler ya. Bazen kanama alanı oluşuyormuş ondan korkum. İnşallah Ahmed de iyidir.Geçmiş olsun canım.. bebek hareket etmiş çok şükür bi sıkıntı yokmuş..
Ikimizde avukatiz aynen öyle canım cildietti beni bu ay sonu ben işten çıkıyorum bakalım yetişecek mi
Bu da hoşmuş. Bu siteden alışveriş yaptınız mı daha önce?emzirme sütyeni sıkıcılığı konusu geçmişti bir arahttp://www.bonprix.com.tr/kategori/...asiri-emzirme-suetyenleri-hamile-camasirlari/ bunları buldum sipariş vermeyi düşünüyorum gelince bilgi veriririm kalitesi konusunda fiyatları normal bence piyasada böyle genelde ..
Abdominal korse tavsiye ediliyor hepMerhaba Hanımlar,
Benim size danışmak istediğim konu doğum sonrası toparlayıcı korse alan varmı?
Varsa hangi model ve marka aldınız?
Tavsiye üzerine mi aldınız?
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
ben kullanmayı düşünüyorum, bana owli marka tavsiye edildi, ama bedenini belirlemek için 36. haftaya kadar gelmek gerekiyor henüz almadım. şu model: https://www.tuniko.com/owli-doğum-sonrası-İnceltici-korse
Dün bi paylaşım yapıldı çok da ayrıntılı açıklamıştı arkadaş. 2,5 tog slumberbag aldım ben o paylaşımın üstüneMerhaba guzel anneler. Araniza yeni katildim.ara ara okuyup faydalandigim cok sey oldu. 25+6 gunluk hamileyim. Benim size sorum bebek uyurken ustune ne örtülür, yorgan kullanmayi dusunmuyorum diyen olmus evet bende oyle dusunuyorum ama battaniye mi kullanilir bilemedim ilk bebek olunca kafada deli sorular
Geçmiş olsun canım bir şey olmamıştır ben de düşmüştüm ama iyi bebeğim çok şükür. Bi buzlu su içip soluna yat bakalım 1 saat. Kıpırdar mutlakaSlm kızlar nasilsiniz. Bugün arabayı kötü park ettim. Kapıyı açınca çıkmakta zorlandim ama yer yoktu da.karnım sıkıştı şimdi sıkıştığı yerde ağrım var bi de bebek oynamıyor. Biraz daha bekleyip dr à gidecem.baba dua edin karnım ağrıyor cu ku.
AA bunun aynısından annem almış krem rengi içi tüylü tüylü. Dışarı çıkarken kullanırım diyorum ben.Uyku tulumu kullanırım diye düşündüm canım.. daha güvenilir geliyo sanki bana.. bi de mesela yeğenim hiç örtmezdi hep üstü açık yatardı ona da önlem almış olurum uyku tulumu ile..bi de kaynanam uyku tulumu birley örüyo şimdi onu da kullanabilirim evin sıcaklık durumuna göre..
Emzirme örtüsünün işlevsel olmadığını söyledi ablam İki çocuğu varBelki kullandığı örtüden dolayıdır tavsiye edebileceğiniz Güzel kenarı köşesi açılmayan bir emzirme örtüsü var mı kızlar
Sevgili anneler bir şey takıldı kafama burun aspiratörü ve yedek uç alicam ama solüsyon da aldım diyen bi arkadas olmuştu o ne işe yarıyor aspiratöre mi koyup kullanılıyor
Nasıl izin vermezler hamile bi bayana yaaaSağol canım. İnşallah. İzin de vermediler ya. Bazen kanama alanı oluşuyormuş ondan korkum. İnşallah Ahmed de iyidir.
Ayyy ne güzel düşünmüş annen.. ben de önce dışarı çıkarken kullanırız diye düşünmüştüm sonra uyku tulumu bakarkern çok mantıklı geldi banaSenin kv o zaman oturduğu muhitin ceo su :) ayrıl bakalım izne bi de krediyle araba aldığınız vakit biraz daha rahat edersin inşallah
Bu da hoşmuş. Bu siteden alışveriş yaptınız mı daha önce?
Abdominal korse tavsiye ediliyor hep
Ben de öyle alacağım
Bunlar hoşmuş gerçekten
Peki bedeni neye göre bileceğiz?
Dün bi paylaşım yapıldı çok da ayrıntılı açıklamıştı arkadaş. 2,5 tog slumberbag aldım ben o paylaşımın üstüne
Geçmiş olsun canım bir şey olmamıştır ben de düşmüştüm ama iyi bebeğim çok şükür. Bi buzlu su içip soluna yat bakalım 1 saat. Kıpırdar mutlaka
AA bunun aynısından annem almış krem rengi içi tüylü tüylü. Dışarı çıkarken kullanırım diyorum ben.
Bütün bir yaz arkadaşım plajda, akşam dışarıda ve arabada o örtüler ile emzirip çok rahat etti. R bebekten almıştı
Günde 8-10 kere Yen'i doğanın burnuna boşaltıp o serum fizyolojik yumuşatılarak sonra aspiratör ile sümüğü çekerek kullanıyorsun
hayırlı olsun sağlıkla yatsın inşKizlar ben de şu park yatakta karar kıldım sonuç olarak :)
Kizlar ben de şu park yatakta karar kıldım sonuç olarak :)
O koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evdenKızlar çok acil yardım eder misinizben uyurken kaynanam bebeğin odasınındaki boyayı temizliycekti eşim tiner al onla çıkarsın boyayı dedi ben de tiner almıştım.. bi uyandım ki evin her yeri alırı tiner kokuyo.. yazık kadını da çarpmış kokusu.. ben napcam şimdi bu koku ile hayatta duramam evde ama yapmam gereken çok şey var yarına kadar da.. bütün camları açtım ama gitmiyo koku.. gitmesi için ne yapabilirim..
Benimde 163 çıktı 50 lik bir hafta diyet yap dedi işte ekmek az yedim bu hafta pasta filan yemedim ama meyve yedim off diyette ne yenir ne yenmez bilmiyorum ki protein ağırlıklı Beslen dedi bende balık ve et yedim akşam ama az ekmek ve meyve yüksek çıkarır mı bilmiyorum yarın 75 lik yukleyecek bakalımArkadaşlar Merhaba Hamilelikte şekeri yüksek çıkanlar var mı benim 130 olması gerekirken 50 gr lık yüklemede 147 çıktı diyet dedi doktor, 15 gün sonra tekrar bakacak bu şekilde sorun yaşayan sonra düzelen var mı beslenme şekliniz de hiç mi şekerli şeyler kullanmıyorsunuz benim sürekli canım yaş pasta ekler gibi tatlı şeyler istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğime bu şekerin çok fazla bi zararı olur mu tecrübesi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim?
Benim de sekerim yuksek cikti. Bugun diyetisyenle gorustum ve tatliyi tamamen yasakladi ki yemiyordum zaten. Bebek icin zarari kilolu dogabiliyormus ve ilerleyen yaslarinda( 30 lu 40 li yaslarda) diyabet olabiliyormus.Arkadaşlar Merhaba Hamilelikte şekeri yüksek çıkanlar var mı benim 130 olması gerekirken 50 gr lık yüklemede 147 çıktı diyet dedi doktor, 15 gün sonra tekrar bakacak bu şekilde sorun yaşayan sonra düzelen var mı beslenme şekliniz de hiç mi şekerli şeyler kullanmıyorsunuz benim sürekli canım yaş pasta ekler gibi tatlı şeyler istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğime bu şekerin çok fazla bi zararı olur mu tecrübesi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim?
Canim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmenmerhaba
sabahtan beri ara ara okuyarak ancak bitirdim.. benimde şikayetim gece tuvalete kalkarken bütün vücudumun sopa yemiş gibi ağrıması.. özellikle sırt, bel ve bacaklar... magnezyummu yoksa vücut ağırlığındamı? bazende gün içinde eğilemiyorum ama geceleri çok oluyortoplamda 6 kilo almışım
Tamamen dediği ne mesela hiç karbonhidrat almayacak mıyız yoksa azaltacakmiyiz çünkü mümkün değil illaki birşeyde var karbonhidrat ben zorlanıyorum ne yiyeceğim konusundaBenim de sekerim yuksek cikti. Bugun diyetisyenle gorustum ve tatliyi tamamen yasakladi ki yemiyordum zaten. Bebek icin zarari kilolu dogabiliyormus ve ilerleyen yaslarinda( 30 lu 40 li yaslarda) diyabet olabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?