- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
Bunlar hoşmuş gerçekten
Peki bedeni neye göre bileceğiz?
Tesekkur ederim canim. Ust tarafi kirmizi ve sari olan var evet ama en guzeli bu gibi geldi bana da,erkege cok uygun bi rengi yok gibi.güle güle kullan canım.. ben erkek için bu modelin güzel rengini bulamadım ama seninki çok güzel
kanz hamburg modeli bu canim. Tesekkur ederim :)O koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evden
Çok güzelmiş renkleri
Kanzın hangi modeli bu?
Ayyy bebek için çok endişelendim yaaa.. heryeri sirkeli su ile sikdi kaynanam baya azaldı koku çok şükürO koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evden
Çok güzelmiş renkleri
Kanzın hangi modeli bu?
Bana tam bi liste hazirlayip verdi. Mesela bulgur da dahil pilav makarna borek gibi seyler yasak ama her ogunde iki dilim ekmek verdi eger corba içmek istiyorsan bi dilim ekmegi eksilteceksin gibi ekmege alternatif tavsiye etti. Ekmek dedigim de tam bugday.Tamamen dediği ne mesela hiç karbonhidrat almayacak mıyız yoksa azaltacakmiyiz çünkü mümkün değil illaki birşeyde var karbonhidrat ben zorlanıyorum ne yiyeceğim konusundabir ağız tadı ile yemekte yiyemiyecegiz bu hamilelikte bu luksumuz yok
Benim sekerim 50 gr da 170 cikmisti.dr. 75 lik ikinci yuklemeyi 10 gun sonra yapalim dedi.sagl i k ocagindaki hemsire 1 hafta seker konusunda dikkatli beslenmemi ve tokluk sekerine bakacagini soyledi.bu benim icime daha yatti ve sonuc dusuk cikti.muhtemelen meyveyi fazla kacirmistim yukleme oncesi ondan yuksek ciktiArkadaşlar Merhaba Hamilelikte şekeri yüksek çıkanlar var mı benim 130 olması gerekirken 50 gr lık yüklemede 147 çıktı diyet dedi doktor, 15 gün sonra tekrar bakacak bu şekilde sorun yaşayan sonra düzelen var mı beslenme şekliniz de hiç mi şekerli şeyler kullanmıyorsunuz benim sürekli canım yaş pasta ekler gibi tatlı şeyler istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğime bu şekerin çok fazla bi zararı olur mu tecrübesi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim?
Sunu da eklemeliyim ama ben kilolu hamile kaldim 82 kiloyum su an .benim vucut kitle endeksime gore boyle bi liste yapti banaBana tam bi liste hazirlayip verdi. Mesela bulgur da dahil pilav makarna borek gibi seyler yasak ama her ogunde iki dilim ekmek verdi eger corba içmek istiyorsan bi dilim ekmegi eksilteceksin gibi ekmege alternatif tavsiye etti. Ekmek dedigim de tam bugday.
Sirke koy odaya ben koku gidermek için kullanıyorum baya başarılı, yani çöp için işe yarıyor tinerde de yarar herhaldeKızlar çok acil yardım eder misinizben uyurken kaynanam bebeğin odasınındaki boyayı temizliycekti eşim tiner al onla çıkarsın boyayı dedi ben de tiner almıştım.. bi uyandım ki evin her yeri alırı tiner kokuyo.. yazık kadını da çarpmış kokusu.. ben napcam şimdi bu koku ile hayatta duramam evde ama yapmam gereken çok şey var yarına kadar da.. bütün camları açtım ama gitmiyo koku.. gitmesi için ne yapabilirim..
pusetten kastın anakucağı galiba ben bunu almayı düşünüyorum. yorumlarını beğendim. hem indirimde şu an.Kızlar puset işini ne yaptiniz aldınız mı? Nasıl bişey alacağımi hiç bilmiyorum tecrübesizlik çok zor ya
Bi tane özdilekten aldi kv english home dakide 35 tl ye geliyodu ama alindi diye almadim[/QUOTE]Ben kilo ile pamuklu bez aldim onlari kullan at yapiyorum bazen de yikiyorum denemedigim ped kalmamisti cunku... cok hassasim Ben deama universitedeyken gunluk ped kullanirdim carefree diye bir marka o da iyiydi. Doktor pedi yasakladi bezlerimle mutluyum
Ben de bir tane aldim yetmez mi ki acep
Be kadara aldin English home dan?
Bende de oluyor canim yaacozemiyorum ne oldugunu sabahlari cok oluyor be ki acaba...
Bana da öyle bi çöp dahi almadi kaynana 8 tane esarp yapmış zaten nevresim bornoz getirecekti onu bile Bize ödetti üstüne kendine koltuk takımı yenilettirip kp olacak hayırsız beyaz eşyacıdan bizim almayıp pahalı gereksiz dediğimiz tv ve ankastre seti de kendi evine almis yani almadıkları yetmiyor ekliyor üstüne aylik para istiyorlar baban z.yagi vermedi mi falan diye sordu ben olsa verir adam kolay mi beyaz eşyam elektroniğin iğne ipime kadar aldi utanmadan yakılacak kinami bile aldırdın dedim siz ne aldınız ki deyince kv ve kp köpürdü allah kimseyi gözu aç etmesin araba için kredi cekelim diyor eşim kv atlıyor bana şunu almadan araba alamazsın diye
Hiç olmuyordu öyle baya baya karnımın ortasında titresim hissettim Yoruldum ondan mı oldu acaba[/QUOTE]Ben kilo ile pamuklu bez aldim onlari kullan at yapiyorum bazen de yikiyorum denemedigim ped kalmamisti cunku... cok hassasim Ben deama universitedeyken gunluk ped kullanirdim carefree diye bir marka o da iyiydi. Doktor pedi yasakladi bezlerimle mutluyum
Ben de bir tane aldim yetmez mi ki acep
Be kadara aldin English home dan?
Bende de oluyor canim yaacozemiyorum ne oldugunu sabahlari cok oluyor be ki acaba...
Hiç olmuyordu öyle baya baya karnımın ortasında titresim hissettim Yoruldum ondan mı oldu acaba
ben giderken hepsini götüyorum canım not alıyor çünkü ellerindeki takip formunaKızlar yarın aile hekimine izlem ve aşı için gideceğim giderken herhangi birşey götürmeye gerek yok demi son tahlil ultrason görüntüsü vs. ?
Kızlar yarın aile hekimine izlem ve aşı için gideceğim giderken herhangi birşey götürmeye gerek yok demi son tahlil ultrason görüntüsü vs. ?
İlkinde hemşire ile kayıt yapmıştık bi iki soru sormuştu hemen aşı olmuştum. bu ilk izlem sayılır benimde doktoru bilmiyorum. Geçen ilaç yazdırmak için gittim hiçbirşey sormadıBen hiçbişey götürmemiştim. Gerek yok diye düşünüyorum bir öncekinde birşey istemedi ise.
Ne olur ne olmaz alayım bariben giderken hepsini götüyorum canım not alıyor çünkü ellerindeki takip formuna
Kız daha başlamadın mı senCanim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmen
Canm en iyisi doktor lise versinTamamen dediği ne mesela hiç karbonhidrat almayacak mıyız yoksa azaltacakmiyiz çünkü mümkün değil illaki birşeyde var karbonhidrat ben zorlanıyorum ne yiyeceğim konusundabir ağız tadı ile yemekte yiyemiyecegiz bu hamilelikte bu luksumuz yok
Ben daha hiç götürmedim bir şeyKızlar yarın aile hekimine izlem ve aşı için gideceğim giderken herhangi birşey götürmeye gerek yok demi son tahlil ultrason görüntüsü vs. ?
Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zamandoktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?