2017 Şubat Anneleri

Bunlar hoşmuş gerçekten
Peki bedeni neye göre bileceğiz?

ürünün sayfasında bir beden ölçü tablosu vermişler, "Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün. Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir. Bu sonuç ile beden tablosundan seçim yapabilirsiniz. " yazıyor.

güle güle kullan canım.. ben erkek için bu modelin güzel rengini bulamadım ama seninki çok güzel
Tesekkur ederim canim. Ust tarafi kirmizi ve sari olan var evet ama en guzeli bu gibi geldi bana da,erkege cok uygun bi rengi yok gibi.
O koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evden

Çok güzelmiş renkleri
Kanzın hangi modeli bu?
kanz hamburg modeli bu canim. Tesekkur ederim :)

O koku kolay kolay çıkmaz canm camları açıp siz çıkın evden

Çok güzelmiş renkleri
Kanzın hangi modeli bu?
Ayyy bebek için çok endişelendim yaaa.. heryeri sirkeli su ile sikdi kaynanam baya azaldı koku çok şükür kapı pencereyi de açtık kendimizi dışarı attık mecbur.. 2-3 dolaşalım bakalım inşallah eve gidince kalmaz koku falan da rahat rahat uyurum.. bu gece de kesin evde olmam lazım çok işim var.. nerden bulaştık bu boya işine çok pişman oldum..

Bana tam bi liste hazirlayip verdi. Mesela bulgur da dahil pilav makarna borek gibi seyler yasak ama her ogunde iki dilim ekmek verdi eger corba içmek istiyorsan bi dilim ekmegi eksilteceksin gibi ekmege alternatif tavsiye etti. Ekmek dedigim de tam bugday.

Benim sekerim 50 gr da 170 cikmisti.dr. 75 lik ikinci yuklemeyi 10 gun sonra yapalim dedi.sagl i k ocagindaki hemsire 1 hafta seker konusunda dikkatli beslenmemi ve tokluk sekerine bakacagini soyledi.bu benim icime daha yatti ve sonuc dusuk cikti.muhtemelen meyveyi fazla kacirmistim yukleme oncesi ondan yuksek cikti

Sunu da eklemeliyim ama ben kilolu hamile kaldim 82 kiloyum su an .benim vucut kitle endeksime gore boyle bi liste yapti bana

Sirke koy odaya ben koku gidermek için kullanıyorum baya başarılı, yani çöp için işe yarıyor tinerde de yarar herhalde

Bi tane özdilekten aldi kv english home dakide 35 tl ye geliyodu ama alindi diye almadim[/QUOTE]

Baya uygunmuş fiyati ay ben de gidip hemen bakayım

Canım benim bizim kv kp de aynı bir çöplerini görmedik daha eşim sıkışığız falan dese kayinbaban versin onun parası var der... ki babamın altı üstü bankada az bir parası var emekli adam yani. Yüzsüz adam söylemeye utanmaz böyle şeyleri

Araba aldık biz de borç harç kredi çektik. Şimdi araba onların hizmetini görüyor resmen taksicilik yapıyoruz onlara

Borcu ben ödeyip sıkıntısını ben çekiyorum adamlar gezmeye gidecek bizi arıyor her dk boşver araba almak da ayrı dert. Valla arabamız yokken kafam rahattı

Hiç olmuyordu öyle baya baya karnımın ortasında titresim hissettim Yoruldum ondan mı oldu acaba[/QUOTE]

Ayy neler gördüm rüyamda

O titreşimler yüzünden rüyamda kızım karnımda sudan rahatsız oluyormuş beni tırmalıyor ki anne çok su var diyerek

Hiç olmuyordu öyle baya baya karnımın ortasında titresim hissettim Yoruldum ondan mı oldu acaba

Ayy neler gördüm rüyamda

O titreşimler yüzünden rüyamda kızım karnımda sudan rahatsız oluyormuş beni tırmalıyor ki anne çok su var diyerek[/QUOTE]
geçen gün de dedim ya bilinç altimiz iyice sacmaladi

Kızlar yarın aile hekimine izlem ve aşı için gideceğim giderken herhangi birşey götürmeye gerek yok demi son tahlil ultrason görüntüsü vs. ?

Kendi arabası var gorumcem aldı daha doğrusu kendi adam bile diyemiyorum yapmaz bize kaç kez sorun çıkardı kullanmamız gerekince ama zaten benzin parasına kadar her ay ister binmesek bile ankaraya gidicem depoyu da fulle arkadaki yedek kutuyu da dedi gezdi geldiler aylik minimum 600 lira benzine alir gezmelerinden de kalmazlar hiç torununa ne aldı dersen pazardan bi atlet bi iç çamaşırı onu da ben giydirmem anneme dedim sn getirme bebek doğana kadar bakalım napacak gelen misafirine de bunu biz aldik diye göstersin ne getirirse

Kızlar yarın aile hekimine izlem ve aşı için gideceğim giderken herhangi birşey götürmeye gerek yok demi son tahlil ultrason görüntüsü vs. ?

Ben hiçbişey götürmemiştim. Gerek yok diye düşünüyorum bir öncekinde birşey istemedi ise.

Ben hiçbişey götürmemiştim. Gerek yok diye düşünüyorum bir öncekinde birşey istemedi ise.
İlkinde hemşire ile kayıt yapmıştık bi iki soru sormuştu hemen aşı olmuştum. bu ilk izlem sayılır benimde doktoru bilmiyorum. Geçen ilaç yazdırmak için gittim hiçbirşey sormadı

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar

Canim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmen
Kız daha başlamadın mı sen
Canm en iyisi doktor lise versin
Ama gebelik şekerinde 6 öğün beslenmek önemli diye biliyorum bir de ara öğünde meyve varsa mutlaka yanında süt yoğurt veya peynir oluyor

Ben daha hiç götürmedim bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…