2017 Şubat Anneleri

9 buçuk kiloda benden hatta daha fazla bile olabilir 3 günde almişimdir yine:)

Ama hala kilolu görunmuyorum nereye gittiyse o kadar kilo

İlaci ancak bugün degisebildim

Loveali bende perşembe gunu 2. Aşıyi oldum canm 1.de çok ağri olmuştu bu defa hiç olmadı seninde agrin olmaz insallh

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
Aaaa lütfen hakkımı yeme en çok ben aldım diye 13 kilo almış biri var burda teessüf ederim

Loveali bende perşembe gunu 2. Aşıyi oldum canm 1.de çok ağri olmuştu bu defa hiç olmadı seninde agrin olmaz insallh
İlkte hiç bisey yasamadim canım ben kiii kendimi de hiç kollamadim dikkat etmedim yanı şuan hala bisey yok inş ta olmaz :)

İlkte hiç bisey yasamadim canım ben kiii kendimi de hiç kollamadim dikkat etmedim yanı şuan hala bisey yok inş ta olmaz :)
Geriye kalan 3 doz aşıyıda yaptırıcam ben eger aşılari tamamlamazsak diger gebelikte yine 2 doz yapilmak gerekiyomş hemşire öyle dedi sende yaptiricakmisın

Geriye kalan 3 doz aşıyıda yaptırıcam ben eger aşılari tamamlamazsak diger gebelikte yine 2 doz yapilmak gerekiyomş hemşire öyle dedi sende yaptiricakmisın
Aynen canım bana da öyle söyledi bende yaptircam inş nasip olursa bi sonra ki 5. Ayda doğumdan 3 ay sonra yani diğerleri de 1 er sene sonra zaten senin de öyle dimi

Aynen canım bana da öyle söyledi bende yaptircam inş nasip olursa bi sonra ki 5. Ayda doğumdan 3 ay sonra yani diğerleri de 1 er sene sonra zaten senin de öyle dimi
Benimkide öyle aşı karti verdi hemşire 2019 son aşı:)

ben 63 kilo ile hamile kaldım ama ilk üç ayda bişey yiyemeyince 59 kiloya kadar düşmüştüm.. şimdi ise 69-70 kiloyum.. bu durumda kaç kilo almış oluyorum kızlar

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
canım ben 11 kilo aldım 15 kilo alabilirsin dedi doktor uyarmadı yani.ben 52 kiloyla hamile kalmıştım şeker yüklemedede sorun çıkmadı çok şükür.inşallah senin icinde durum normaldir.

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum erkek bebek bekleyen annelere belki biraz erken ama aklımda kalmasın fikrim olsun.tüm erkek yigenlerim (3 tane) dogduktan 24 saat sonra sünnet oldu.ben kararsızım bu konuda siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bende yaptırmayı düsünüyorm ama dogar dogmazmi 1 hafta sonrasındami karar vermedim dr ka konuşmadımda henüz erken diye

Stokta yoksa demek üretim 1 ay sürüyor beklemek hayatta en sevmediğim şey

Odası için dolabı vs ikea mı düşünüyorsun?
Şifoniyer malm almıştık biz 4 çekmeceli tavsiye ederim hendsvikin dolabı biraz küçük malum yetmez gibi gerçi ne alacaktın sen?

Çok başka oluyor demonte ürünleri monte etmek ama hareketlerin ağırlaşmadan yapın bian önce eğlene eğlene kurarsınız mobilyaları insana ayrı bi keyif veriyor bu iş :)))

ayrıca 3 hafta havalandırdık hala da hafif bi kokusu var havalar bozmadan acele edin pencere açık olacak uzunca bi süre boya işleri ne durumda?

Yeni doğanı çokta fazla rahatsız etmemek gerek diye düşünüyorum ilk 6 ay özellikle 5. Ve 6. Aylarda yapılmalı uzman görüşü bu yönde

Üzüldüm o yeğenlere.

Ben 1 haftalıkken yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde atlattık.
Yenidoğanın hareketleri çok fazla olmadığı için pipi çabucak iyileşiyor..

Yeni doğanı çokta fazla rahatsız etmemek gerek diye düşünüyorum ilk 6 ay özellikle 5. Ve 6. Aylarda yapılmalı uzman görüşü bu yönde

Üzüldüm o yeğenlere.

Hiç üzülme...
5-6 aylıkken hareketlenip döndükleri için canlarının daha çok acıma ihtimali var.
Yenidoğan en azından günün çoğunu emerek uykuda geçiriyor.
Oğlum 7 günlükken sünnet oldu.
Peygamberimizde 7.ci günü sünneti tavsiye etmiş.
Biz de hem efendimizin sünneti hem de çocuk cerrahının tavsiyesiyle ilk hafta yaptırdık..

Üzülme bende 10 kilo aldım:)
Yalnız olmadığımı bilmek Güzel oh be
9 buçuk kiloda benden hatta daha fazla bile olabilir 3 günde almişimdir yine:)

Ama hala kilolu görunmuyorum nereye gittiyse o kadar kilo
Bana da çok kilo almış gibi değilsin karpuz yutmuş gibisin diyorlar
Aaaa lütfen hakkımı yeme en çok ben aldım diye 13 kilo almış biri var burda teessüf ederim
Doktor bir şey söyledi mi Peki kilo takibi yapıyor mu
ben 63 kilo ile hamile kaldım ama ilk üç ayda bişey yiyemeyince 59 kiloya kadar düşmüştüm.. şimdi ise 69-70 kiloyum.. bu durumda kaç kilo almış oluyorum kızlar
Altı yedi kilo almış oluyorsun
canım ben 11 kilo aldım 15 kilo alabilirsin dedi doktor uyarmadı yani.ben 52 kiloyla hamile kalmıştım şeker yüklemedede sorun çıkmadı çok şükür.inşallah senin icinde durum normaldir.
Şeker yükleme yaptırmadım ben kan değerimi kontrol ettiler açlık tokluk normal çıktı bir kere Daha kan tahlili istedi Şimdi doktor Onu yaptıracağım Bu hafta İnşallah yaptırabilirsem kilo sınırı söylemedi İlk sefer bi tartıya çıktım o kadar sonra Hiç mevzu bahsi olmadı Doğum sonrasında eski halime dönmeyi çok istiyorum İnşallah dozu aşmamisimdir

Uzman görüşü benim için önemli olduğundan bilgimi paylaştım açıklayayım :)

Yenidoğan bebelerin anatomik bi sorunu yoksa sünnet edilmesinin tıbbi bi gerekçesi yok.

Yenidoğanların özellikle ilk günlerde henüz yaşamsal organları,karaciğer ve böbrek fonksiyonları normal seviyede çalışmadığı için çişini, kakasını bile tam çıkaramaz böyle bi dönemde sünnet gibi bi operasyonla bebeğe bir yük daha yüklemiş oluyoruz ---sırf rahat olsun diye bence buna gerek Yok tabi dini bi boyutu vardır o ayrı sizin bileceğiniz iş :)

Yine de etraflıca bi araştırılmalı el kadar bebe yeni açmış gözlerini dünyaya alışma süresi var 4.trimester Doğumdan sonraki ilk 3 aylık dönem belki zorlu olacak belki kolay bilinmez.

yineliyorum uzmanlar 5-6. Aylarında daha tam hareketlenmeden sünneti öneriyor 2-3 günde de iyileşiyor.

Benim bildiğim ve yapacağım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…