İlaci ancak bugün degisebildimKız daha başlamadın mı sen
Canm en iyisi doktor lise versin
Ama gebelik şekerinde 6 öğün beslenmek önemli diye biliyorum bir de ara öğünde meyve varsa mutlaka yanında süt yoğurt veya peynir oluyor
Ben daha hiç götürmedim bir şey
Aaaa lütfen hakkımı yeme en çok ben aldım diye 13 kilo almış biri var burda teessüf ederimAy Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zamandoktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
İlkte hiç bisey yasamadim canım ben kiii kendimi de hiç kollamadim dikkat etmedim yanı şuan hala bisey yok inş ta olmaz :)Loveali bende perşembe gunu 2. Aşıyi oldum canm 1.de çok ağri olmuştu bu defa hiç olmadı seninde agrin olmaz insallh
Geriye kalan 3 doz aşıyıda yaptırıcam ben eger aşılari tamamlamazsak diger gebelikte yine 2 doz yapilmak gerekiyomş hemşire öyle dedi sende yaptiricakmisınİlkte hiç bisey yasamadim canım ben kiii kendimi de hiç kollamadim dikkat etmedim yanı şuan hala bisey yok inş ta olmaz :)
bu oto koltuğu olarak kullanılmıyo mu ya çok cahilim bu konular dapusetten kastın anakucağı galiba ben bunu almayı düşünüyorum. yorumlarını beğendim. hem indirimde şu an.
http://www.hepsiburada.com/kraft-mint-oto-koltugu-p-AILEATACMBS06SSARI?magaza=Hepsiburada
Aynen canım bana da öyle söyledi bende yaptircam inş nasip olursa bi sonra ki 5. Ayda doğumdan 3 ay sonra yani diğerleri de 1 er sene sonra zaten senin de öyle dimiGeriye kalan 3 doz aşıyıda yaptırıcam ben eger aşılari tamamlamazsak diger gebelikte yine 2 doz yapilmak gerekiyomş hemşire öyle dedi sende yaptiricakmisın
Benimkide öyle aşı karti verdi hemşire 2019 son aşı:)Aynen canım bana da öyle söyledi bende yaptircam inş nasip olursa bi sonra ki 5. Ayda doğumdan 3 ay sonra yani diğerleri de 1 er sene sonra zaten senin de öyle dimi
Aynı evet :) bakalım o zaman a ne olur :)Benimkide öyle aşı karti verdi hemşire 2019 son aşı:)
canım ben 11 kilo aldım 15 kilo alabilirsin dedi doktor uyarmadı yani.ben 52 kiloyla hamile kalmıştım şeker yüklemedede sorun çıkmadı çok şükür.inşallah senin icinde durum normaldir.Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zamandoktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
Bende yaptırmayı düsünüyorm ama dogar dogmazmi 1 hafta sonrasındami karar vermedim dr ka konuşmadımda henüz erken diyeArkadaşlar birsey sormak istiyorum erkek bebek bekleyen annelere belki biraz erken ama aklımda kalmasın fikrim olsun.tüm erkek yigenlerim (3 tane) dogduktan 24 saat sonra sünnet oldu.ben kararsızım bu konuda siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Stokta yoksa demek üretim 1 ay sürüyor beklemek hayatta en sevmediğim şeyOhh maşallah en iyisni yapmışsın geri kalan işleri tadını çıkara çıkara yaparsın şimdi..bana kalsa ben de başlıycam ama eşimin iş seyahatleri yüzünden başlıyamadık daha.. şimdi 10 günlük daha çıktı şehir dışına o gelene kadar bekliycem beşiği kurmak için nasıl dayancaksam.. sana iyi bile vakit vermişler bana 1 ay içersinde gelecek biz sizi arıycaz dediler.. neden o kadar uzun dedim sıfırdan yapılıyo dediler ben de o arada yavaş yavaş odasının dekorasyonu için birşeyler alıyorum instagramdan
Yeni doğanı çokta fazla rahatsız etmemek gerek diye düşünüyorum ilk 6 ay özellikle 5. Ve 6. Aylarda yapılmalı uzman görüşü bu yöndeArkadaşlar birsey sormak istiyorum erkek bebek bekleyen annelere belki biraz erken ama aklımda kalmasın fikrim olsun.tüm erkek yigenlerim (3 tane) dogduktan 24 saat sonra sünnet oldu.ben kararsızım bu konuda siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben 1 haftalıkken yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde atlattık.Arkadaşlar birsey sormak istiyorum erkek bebek bekleyen annelere belki biraz erken ama aklımda kalmasın fikrim olsun.tüm erkek yigenlerim (3 tane) dogduktan 24 saat sonra sünnet oldu.ben kararsızım bu konuda siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Yeni doğanı çokta fazla rahatsız etmemek gerek diye düşünüyorum ilk 6 ay özellikle 5. Ve 6. Aylarda yapılmalı uzman görüşü bu yönde
Üzüldüm o yeğenlere.
Ben 1 haftalıkken yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde atlattık.
Yenidoğanın hareketleri çok fazla olmadığı için pipi çabucak iyileşiyor..
Ayyy bende böyle dusundugum için kararsizim daha minik olduğu icin sanki daha cok acicak savunmasiz olacak gibi geliyo kiyamiyom içten ice
Hiç üzülme...
5-6 aylıkken hareketlenip döndükleri için canlarının daha çok acıma ihtimali var.
Yenidoğan en azından günün çoğunu emerek uykuda geçiriyor.
Oğlum 7 günlükken sünnet oldu.
Peygamberimizde 7.ci günü sünneti tavsiye etmiş.
Biz de hem efendimizin sünneti hem de çocuk cerrahının tavsiyesiyle ilk hafta yaptırdık..
Yalnız olmadığımı bilmek Güzel oh beÜzülme bende 10 kilo aldım:)
Bana da çok kilo almış gibi değilsin karpuz yutmuş gibisin diyorlar9 buçuk kiloda bendenhatta daha fazla bile olabilir 3 günde almişimdir yine:)
Ama hala kilolu görunmuyorum nereye gittiyse o kadar kilo
Doktor bir şey söyledi mi Peki kilo takibi yapıyor muAaaa lütfen hakkımı yeme en çok ben aldım diye 13 kilo almış biri var burda teessüf ederim
Altı yedi kilo almış oluyorsunben 63 kilo ile hamile kaldım ama ilk üç ayda bişey yiyemeyince 59 kiloya kadar düşmüştüm.. şimdi ise 69-70 kiloyum.. bu durumda kaç kilo almış oluyorum kızlar
Şeker yükleme yaptırmadım ben kan değerimi kontrol ettiler açlık tokluk normal çıktı bir kere Daha kan tahlili istedi Şimdi doktor Onu yaptıracağım Bu hafta İnşallah yaptırabilirsemcanım ben 11 kilo aldım 15 kilo alabilirsin dedi doktor uyarmadı yani.ben 52 kiloyla hamile kalmıştım şeker yüklemedede sorun çıkmadı çok şükür.inşallah senin icinde durum normaldir.
Ben 1 haftalıkken yaptırdım ve sorunsuz bir şekilde atlattık.
Yenidoğanın hareketleri çok fazla olmadığı için pipi çabucak iyileşiyor..
Hiç üzülme...
5-6 aylıkken hareketlenip döndükleri için canlarının daha çok acıma ihtimali var.
Yenidoğan en azından günün çoğunu emerek uykuda geçiriyor.
Oğlum 7 günlükken sünnet oldu.
Peygamberimizde 7.ci günü sünneti tavsiye etmiş.
Biz de hem efendimizin sünneti hem de çocuk cerrahının tavsiyesiyle ilk hafta yaptırdık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?