2017 Şubat Anneleri

Peki kegel egzersizi yapan yapmayı düşünen var mı ? Hamilelik öncesi ve sonrasında iyi olduğunu okumuştum

Bu arada şu fotoğraflarım üstüne kaç haftalık hamileliğe dair olduğunu yazmak için hangi programı indirdiniz?

Hayır benim Dr da kilo takibi yapmiyo hiç bakmadı şimdiye kadar bi geçenlerde ben söylemiştim o zaman 58 fln dim işte bi kaç kilo fazla almissin dedi eee dedim ee si bisey yok her hamile bir olmaz dedi :)

Hayır benim Dr da kilo takibi yapmiyo hiç bakmadı şimdiye kadar bi geçenlerde ben söylemiştim o zaman 58 fln dim işte bi kaç kilo fazla almissin dedi eee dedim ee si bisey yok her hamile bir olmaz dedi :)
Aynen her hamile bir olmaz
Kimi Doğumdan sonra hemen verir kimi yıllar içinde ancak verir
İnşallah tamamından kurtulduğumuzu da yazarız gün gelir de
Bence en çabuk sen vereceksin içime doğdu

Ya fotoğrafların üstüne yazı ekleniyor ya hamileliğin şu haftası gibi
Arşive koyucam teldekileri de üstlerine yazmak istedim Loveali

Aynen her hamile bir olmaz
Kimi Doğumdan sonra hemen verir kimi yıllar içinde ancak verir
İnşallah tamamından kurtulduğumuzu da yazarız gün gelir de
Bence en çabuk sen vereceksin içime doğdu
En çok ben aldığım için en önce vermek benim hakkım hakkımı yedirmem siz az kilo alanlara hiiicc kusura bakmayın ya öncesinde hep zayıf tim gören de gaz verir gibi kilo yakismis ne güzel olmuşsun diyo iyice gaza geliyom ins veririm hepsini olmasa da birazını versem olur

Bu arada şu fotoğraflarım üstüne kaç haftalık hamileliğe dair olduğunu yazmak için hangi programı indirdiniz?

Ben bunu kullanıyorum çok güzel bence değişik şekillerde yazıları şekilleri var.

Eklentiler

• IMG_2396.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşım 25 kilo aldı son 5i vermek istemedi ama bu ay o da gitti :)
Senin de öyle olacak, 25 e kadar yolu var :)

Ben bunu kullanıyorum çok güzel bence değişik şekillerde yazıları şekilleri var.
Çok teşekkür ederim hemen indireyim

Arkadaşım 25 kilo aldı son 5i vermek istemedi ama bu ay o da gitti :)
Senin de öyle olacak, 25 e kadar yolu var :)

Çok teşekkür ederim hemen indireyim
Bu gidişle bende 25 i bekliyorum bakalım :) başım da sonun da arkadaşın gibi olur inş

Hangisi?

Eklentiler

• IMG_6633.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_6634.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar şöyle organik pamuklu bi çarşaf yastık seti aldık bugün english home dan %50 indirimle 25 civarına geldi.. belki düşünen olur..

Eski bi alışkanlığımdır kendisi :) epizyotomisiz Doğum yapmak isteyen herkese de öneririm.
Kesik atmadan demek istiyorsun demi aynen bende ona faydası oluyor diye başladım yapmaya inşaallah doktora da söylerim son zamanlarda kesik istemiyorum diye gerek kalmadan oluverir sağlıcakla

Sirke koy odaya ben koku gidermek için kullanıyorum baya başarılı, yani çöp için işe yarıyor tinerde de yarar herhalde
Ayyy yaradı valla.. ben d ehemen nete baktım orda da tabsiye etmişlerdi.. hemen ılık suya sirke koydum içine az bulaşık detarjanı.. tüm kapı pencereleri açtım ve doğru dışarı çok şükür geldiğim de kalmamıştı koku çok korktum ya gitmezse diye ama sirke işte mucizevi birşey her derde deva

Yeni doğanı çokta fazla rahatsız etmemek gerek diye düşünüyorum ilk 6 ay özellikle 5. Ve 6. Aylarda yapılmalı uzman görüşü bu yönde

Üzüldüm o yeğenlere.
çok rahat gecirdi çocuklar sünnet sonrasını.sünneti yapan cerrahta erken falan demedi.uzmanına göre degisiyor demekki sağ salim dogsunlar inşallah önemli olan o.

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
10 kilo da çok fazla değil canım üzme kendini.. ben 6 kilo aldım ama aramızda 20 gün var.. 20 gün sonra ben az 8 kilo almış olurum o da inşallah daha da fazla da alabilirim kendimde o potansiyeli görüyorum yani günü senle olanla bence en fazla 2 kilo fark vardı o da çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…