2017 Şubat Anneleri

Ben ilk 7 gün içinde düşünüyorum canım inşallah bi aksilik olmazsa.. bebeğin iyileşmesi daha hızlı oluyomuş ve emip sürekli uyuduğu için rahat geçiyomuş..

En dazla kilo alan benim sanırım 14 kilo aldım ben. Gerçi bunun 5 kilosunu 3. Ayın sonunda almıştım. Hamile kaldığımı öğrendiğimde sigara kullanıyodum . Öğrendikten 1 hft snr bıraktım ama krndimi bi abda yemeğe verdim . Doltorumda kızdı geçen hft ama napıyım. Eşimin dilinden zaten kurtulamıyom, hergün dağıldın diyip canımı sıkıyor

Ayyy boya işlerini hiç sorma o kadar pişman oldum ki eşime güvenmekle.. dedim çok heveslendi oğlunun odasını o boyasın ama sağolsun çok damlattı boyayı etrafa ve parke kenarlıklarını temizleyemedi.. bugün de kaynanam sağolsun ben temizledi ama tinerle ve ben bi uyandım evde nefes alınmıyo tiner kokusundan.. kadın tabi içinde olduğundan farketmemiş kokuyu.. hemen sirkeli su ile sildi kaynanam her yeri ve dışarı çıktı 3-4 saat havalandırdık her yeri.. sonuç eşim sadece odayı beyaza boyadı ben gri çizgi de istiyodum ama artık vazgeçtim beyaz kalsın o da bi bıya macerasını daha kaldırmaz bu bünye odası için ikeanın hemnes divanını ve 8 çekmeceli büyük şifonyerini düşünüyorum.. dolap da yine hemnesin sürgülü dolabını alıcaktık ama eşim oda öok eşya dolu olur bebeğe de yer kalsın dedi şimdilik dolap almıycaz.. şifonyer baya büyük zaten eşyalarına fazlasıyla yeter.. askılık kıyafetleri için de açık raf sistemi düşünüyorum şu resimdeki gibi birşey yaptırcam hem işimizi görür gem de dekor olur diye düşündüm.. ikeanın malm serisi de çok şık gerçekten.. güle güle kullanın ben de montaj işini çok seviyorum allahtan eşim o konuda boya gibi beceriksiz değil de keyif alarak yapıyoruz birlikte mobilya kokusundan ben de endişeleniyorum hemen çıkmaz diye.. inşallah haftaya sipariş veririz en geç aralık 15 de gelir mobilyalar aralık sonuna doğru odanın büyük kısmı bitmiş olur.. siz odayı baya baya hazırladınız o zaman ne güzel ben de erkenden hazırlayıp keyfini çatmak istiyodum ama eşimin işleri dolayısıyla pek fırsat olmadı..

Eklentiler

• IMG_3193.webp
    16 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_3194.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bebek arabası Britax Römer düşünüyorum. Deneyimleyen veya fikri olan var mı?

Hayır benim Dr da kilo takibi yapmiyo hiç bakmadı şimdiye kadar bi geçenlerde ben söylemiştim o zaman 58 fln dim işte bi kaç kilo fazla almissin dedi eee dedim ee si bisey yok her hamile bir olmaz dedi :)
Ay İyi ya rahatladım çok şükür
Son aylar Daha fazla alınıyor İnşallah 15 ı geçmem ben de Ona dua ediyorum
Eşinin yaptığı Hiç Hoş bir şey değil bence hamile psikolojisi diye bir şey var haberi yok mu Sen aldırma bence sigara bırakıp kilo alman normal ki üstüne hamilesin sıkma canını Sakin bebiş de üzülmesin

Ben ilk 7 gün içinde düşünüyorum canım inşallah bi aksilik olmazsa.. bebeğin iyileşmesi daha hızlı oluyomuş ve emip sürekli uyuduğu için rahat geçiyomuş..
inşallah canım saglıkla zamanında dogsunlarda bende ilk 7 gün icinde yaptırayım diyorum nasipse

Sunu da eklemeliyim ama ben kilolu hamile kaldim 82 kiloyum su an .benim vucut kitle endeksime gore boyle bi liste yapti bana
Bende 73 kilo ile hamile kaldım su an 84 kiloyum Can'ım bu atalar çok dikkat edemiyorum
Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
Ben ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım cajım bunds 11 kilo oda şimdilik

Kac kilo Sun ki şuan yanı yapacak bisey yok demekki hızlı alıyoruz bizde evet dikkat etmekte fayda var ama bebis te besleniyosa bence sıkıntı yok

Leslie ile 1 mil yürüyüş videosunu yapıyor geceleri bir yandan da yabancı müzik açıyorum hareketli deli gibi eğleniyorum stres atıyorum tavsiye ederim

o askılık çok cici bende istiyorum ondan ama satan yer bulamadım öyle bişeyler yaptırtmakta hiç bana göre değil beğenmem filan risk

boya işi üzücü olmuş bak dediğin çizgileri duvar kağıdı olarak alabilirsin koçtaşta görmüştüm mavi ve pembesi vardı belki griside vardır bi araştır istersen eğer prof biri yapmayacaksa dediğin şekilde boyamak çok zor olur..bizde kendimiz boyadık bir duvarı koyu mavi düşünüyorduk sonra uğraşmayalım dedik stiker siparişi vericem bikaç güne o şekilde bi ayrıntısı olacak-boya işi zor

çok şükür kurduk bütün mobilyaları
perdesi, avizesi ufak tefek dekorasyon işleri kaldı :) ha bir de kilim ..
çamaşır sepetini geçen gün aldım madam coco'da çok güzel sepetler var aklında bulunsun

çok rahat gecirdi çocuklar sünnet sonrasını.sünneti yapan cerrahta erken falan demedi.uzmanına göre degisiyor demekki sağ salim dogsunlar inşallah önemli olan o.
evet genelde erken demiyorlar hatta ilk 24 saat içerisinde yapılmasını uygun bulanlar bile var ne yazık ki
tabi uzmanlığında dereceleri var :) her diplomalı bir değil.
sağlıkla gelsinler

Kac kilo Sun ki şuan yanı yapacak bisey yok demekki hızlı alıyoruz bizde evet dikkat etmekte fayda var ama bebis te besleniyosa bence sıkıntı yok
71 dim En Son bir hafta önce sanırım hamilelik başlangıcında Kaç kilo olduğumu Tam bilmiyorum ama İki aylıkken altmış İki kiloydum Yani on kilodan Daha fazla da almış olabilirim boyum da 173 falan

Tkml_ bu arada olurda havalar bozar açamazsan kapı pencereyi bol bol silip mobilyaları kaselerin içine vanilya koyup mobilayların içine yerleştir tabi havalandırmaya da bak bi süre sonra heryer vanilya kokuyor mis gibi :)

71 dim En Son bir hafta önce sanırım hamilelik başlangıcında Kaç kilo olduğumu Tam bilmiyorum ama İki aylıkken altmış İki kiloydum Yani on kilodan Daha fazla da almış olabilirim boyum da 173 falan
Eee suan ki halin yine tombis değil o zaman :) bende 1.65-1.66 flnim boyum 64 kiloyum şuan :) ve herkes kilo almamissin fazla diyo sende öyle gorunuyosun dur bence şuan boyun var çünkü :)

Ayy canım faydalı tavsiyelerin içşn çok teşekkür ettim vanilya çok hoşuma gitti kesin deniycem çizgili duvar kağıdı bulmak kolay canım ama hep ince çizgili mevcut.. ben kalın çizgi istiyodum ama artık vazgeçtim oda sa beyaz kalsın bakalım.. ben de stikerlarla süslemeyi düşünüyorum şu resimdekini aldım.. resimde büyük duruyo ama daha küçük.. ben bi de minik minik yıldız almayı düşünüyorum.. siz duvarı ne renge boyadınız? Askılığa gelince de istersen bekle ben sipariş vereyim memnun kalırsam sen de sipariş verirsin madem internetten görmeden almaya gönlün razı değil.. ben mağdur olursam hiç sipariş vermezsin Sepetlere de bakayım o zaman madamcocoya.. ablam çok güzel fil sepet almıştı ama onu kirli sepeti yapmaya kıyamam ben oyuncak sepeti yapacağım

Eklentiler

• IMG_3471.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_3472.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…