2017 Şubat Anneleri

Herkese günaydın. Dün ben de 2. doz aşımı oldum. Göğüs kalkanı almak istiyorum.
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li modelini beğendim. Fikri olan var mı?

Bende az önce otribebe aspiratörle serum fizyolojik aldım canım.. minik 2 tane de şırınga aldım. Önce damlatıp yumuşatıyorsun sonra aspiratörle çekiyorsun.. aspiratör için otri bebe öneririm..
Günaydın güzel annişler. sağolasın canım. nerden aldın ve kadara canım. evet ben de otri Bebe düşünüyorum

Uzman görüşü bizim için de önemliydi tabi ki.. Öyle kafamıza göre gidip el kadar bebeği sünnet ettirmedik..
Tabi siz buna da uzmanların derecelerine göre değişir demişsiniz ama ben universite hastanelerindeki prof.lardan belli araştırdım bu konuyu. Ha bu da önemsiz gelebilir belki..
Hiç bir bilgi araştırmasam bile peygamber efendimizin sünnetidir ,O uygun görmüştür diyerek yine yaptırırdım.
Evet işin dini boyutu önemli benim için.
Bu oğlumu da Allah izin verirse 7.ci gün yaptıracağım...
Ayrıca öyle bir yazmışsınız ki sanki yenidoğan sünneti yaptıran anneler düşüncesiz ve kötüler miş gibi bir şey çıkmış ortaya..
Haa üzerime kesinlikle alınmıyorum çünkü yenidoğan oğlum sünnet sonrası acı içinde kıvransaydı ,1 kaşık bile ağrı kesici vermem gerekseydi veya en ufak bir sızlanışı bile olsaydı kötü olurdum belki ama bizzat yaşayıp gördüm..
Siz iyi anne olup 5-6 aylıkken yaptırın ,ben kötü anne olup 7.ci gün kafama göre bir uzmandan aldığım bilgiye göre yaptırayım.
Ama ne olursa olsun kimse kimsenin evladına üzülüp vah'lanmasın çünkü her anne evladı için en iyi ve doğrusunu yapmak ister....

günaydın hanımlar,

2. doz aşımı aile hekimliğinde yaptıracağım. şeker yüklemesi içinde gelirsin demişti aynı gün.. siz hastanelerdemi yaptırdınız? sorun olursa sonuçta kendi doktoruma götürürüm diye düşündüm.. doktorumun sekreterini aradım burda yapma daha iyi olur dedi. öncesinde muayene şartmı? aşı ve yüklemeyi aile hekimliğinde yapsam zaman kaybım olmayacak ondan soruyorum.

Canim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmen

bende hiç magnezyum kullanmadım Fullialein ama çevremdekiler ağırlaştığın içindir artık ağrılar diyor. normalmiş bu ağrılar...bacaklarım hamlamış gibi eğilince ağrıyor...bugün iyiym ama çok şükür.. sanada geçmiş olsun..

Arkadaşlar bir de özellikle artık söylemek istediğim bişey var..

Burada herkes belirli bi yaşın üzerinde .. kendimden örnek vereyim 31 yaşında belli bi eğitim seviyesinde araştırmayı okumayı seven bi kadınım.. üstelik anne olmaya hazırlanırken daha önceki halimden eser kalmadı, daha hassas daha dikkatli , kızım için en iyisini yapmaya çalışır halde buluyorum kendimi..

Ve eminim buradaki herkes istisnasız karnındaki minik meleği için ennnn iyisini istiyor ve yapıyor..

Birbirimize tavsiyeler tabiki verelim, bilgilendirelim, burası o yüzden güzel zaten..

Ama burada kimse kimseye haddi olmayan şekilde bilmişlik taslamasın, en doğrusu benim yaptığım tavırlarına girmesin.. herkes kendi doğrusunu yapar.. tavsiye verirken nezaket çizgisini aşıp ukalalık çizgisine geçmeyelim.. yani burda olmanın tadını kaçırmayalım.. zaten hormonal olarak gerilmeye çook hazır hamile arkadaşlarımızı boşuna gerip üzmeyelim!!

Bundan birtek ben rahatsız olmuyorum diye düşünerek yazmak istedim. Amacım kimseyi kırmak değil..
Sadece minik bir tavsiye.. sevgiler

Eee suan ki halin yine tombis değil o zaman :) bende 1.65-1.66 flnim boyum 64 kiloyum şuan :) ve herkes kilo almamissin fazla diyo sende öyle gorunuyosun dur bence şuan boyun var çünkü :)
Evet çok almamışsın diyorlar bakalım bebeğimiz sağlıklı olsun da kilolar bir şekilde gidecek inşallah napalım

Günaydın
27+0 ve +5 kg
Bir gün bu yazdıklarımı kızımla beraber okurum inşallah
Bir çok uygulamada artık doğsa da yaşama şansının yüksek olduğu yazıyor. Allahım ne kadar büyük bir mucize yaşatıyor bizlere, karnımızda eli yüzü her şeyi belli olan, doğsa sevilecek bir insan var
Sağlıkla doğarlar inşallah

Yanı ağırlasmaktan da olur tabi canım ama magnezyum eksikliği de yapıyormuş özellikle gece yaşıyoruz bunu bebek gece alırmış anneden kalsiyum u magnezyum u fln bende dün başladım magnezyum a bakalım inş faydası olur

Aynen ya tamamen bi mucize Allah ım yaşamak isteyen herkese tattirsin bu duyguyu

Günaydın canm. Benim doktorum sağlık ocağında yaptır gel dedi. Ben geçen hafta pzt yaptırdım. Aç gittim. Kan verdim ve 5 dk içinde içeceği içip tekrar kan verdim 1 saat sonra
Kusacak kadar bulantım olmadı ama tatlı tüketmediğim için içindeki şeker çok rahatsız etti bütün gün midem yandı. Bir de açlıktan berim benzim komple attı o kadar. Bu belki de benim şekerimle alakalıdır çünkü açlık 57 çıktı. Alt sınırın altındaydı. Tokluk da 99

Bir tek sen rahatsız olmuyorsun. Benzer şekillerde forumda birkaç kişinin daha önce rencide edilmişliği mevcut. Bazı üsluplar ne yazık ki bu şekilde. Dediğin gibi herkes belli bir yaşın üstünde ve belli bir birikim ve tecrübeye sahip. Ben şahsen bu üslup bana dahi kullanılmasa geriliyorum ve bunu yaşamak istemiyorum
Olay veya şahıs üzerinden değil genel konuşuyorum.
Herkes lütfen daha dikkatli olsun

Merhaba deyerli anneler içerinizde negativ kan krubu olan varmı. Benim ikinci çoçuğum birinci çoçuğumda 28 haftasında birde doğum sonrası uyuşmazlıq iynesi yaptirmişdım (+1 kızım) Şimdi de her ay indrect kumbs veriyorum şukurler halen negativ. Doktorum bu hafta da ver kumbs testi negativ olursa uyuşmazlıq iynesi yapalım dedi. İNŞALLAH negativ çıkarda sonuç iynemi yaptırırım. Amma yinede içimde bir huzursuzluk var. Çok korkuyorum bebeyime bir zararı olur kan grubumun negativ olmasının diye çok tedirkinim. ALLAH hepimize yardımcı olsun İNSALLAH sağ salim bebeişlerimizi alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…