- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Günaydın güzel annişler. sağolasın canım. nerden aldın ve kadara canım. evet ben de otri Bebe düşünüyorumBende az önce otribebe aspiratörle serum fizyolojik aldım canım.. minik 2 tane de şırınga aldım. Önce damlatıp yumuşatıyorsun sonra aspiratörle çekiyorsun.. aspiratör için otri bebe öneririm..
Uzman görüşü benim için önemli olduğundan bilgimi paylaştım açıklayayım :)
Yenidoğan bebelerin anatomik bi sorunu yoksa sünnet edilmesinin tıbbi bi gerekçesi yok.
Yenidoğanların özellikle ilk günlerde henüz yaşamsal organları,karaciğer ve böbrek fonksiyonları normal seviyede çalışmadığı için çişini, kakasını bile tam çıkaramaz böyle bi dönemde sünnet gibi bi operasyonla bebeğe bir yük daha yüklemiş oluyoruz ---sırf rahat olsun diye bence buna gerek Yok tabi dini bi boyutu vardır o ayrı sizin bileceğiniz iş :)
Yine de etraflıca bi araştırılmalı el kadar bebe yeni açmış gözlerini dünyaya alışma süresi var 4.trimester Doğumdan sonraki ilk 3 aylık dönem belki zorlu olacak belki kolay bilinmez.
yineliyorum uzmanlar 5-6. Aylarında daha tam hareketlenmeden sünneti öneriyor 2-3 günde de iyileşiyor.
Benim bildiğim ve yapacağım bu
Günaydın güzel annişler. sağolasın canım. nerden aldın ve kadara canım. evet ben de otri Bebe düşünüyorum
Günaydın güzel annişler. sağolasın canım. nerden aldın ve kadara canım. evet ben de otri Bebe düşünüyorum
Canim aynı dert bende de var yataktan kalkınca belimin ağrısı bacağa vurduğu için bi afalliyorum dayak yemiş gibi oluyorum magnezyum kullanmiyodum ben bugün baslicam kemiklerim sizliyo resmen
Evet çok almamışsın diyorlar bakalım bebeğimiz sağlıklı olsun da kilolar bir şekilde gidecek inşallah napalımEee suan ki halin yine tombis değil o zaman :) bende 1.65-1.66 flnim boyum 64 kiloyum şuan :) ve herkes kilo almamissin fazla diyo sende öyle gorunuyosun dur bence şuan boyun var çünkü :)
Yanı ağırlasmaktan da olur tabi canım ama magnezyum eksikliği de yapıyormuş özellikle gece yaşıyoruz bunu bebek gece alırmış anneden kalsiyum u magnezyum u fln bende dün başladım magnezyum a bakalım inş faydası olurbende hiç magnezyum kullanmadımFullialein ama çevremdekiler ağırlaştığın içindir artık ağrılar diyor. normalmiş bu ağrılar...bacaklarım hamlamış gibi eğilince ağrıyor...bugün iyiym ama çok şükür.. sanada geçmiş olsun..
Aynen ya tamamen bi mucize Allah ım yaşamak isteyen herkese tattirsin bu duyguyuGünaydın
27+0 ve +5 kg
Bir gün bu yazdıklarımı kızımla beraber okurum inşallah
Bir çok uygulamada artık doğsa da yaşama şansının yüksek olduğu yazıyor. Allahım ne kadar büyük bir mucize yaşatıyor bizlere, karnımızda eli yüzü her şeyi belli olan, doğsa sevilecek bir insan var
Sağlıkla doğarlar inşallah
günaydın hanımlar,
2. doz aşımı aile hekimliğinde yaptıracağım. şeker yüklemesi içinde gelirsin demişti aynı gün.. siz hastanelerdemi yaptırdınız? sorun olursa sonuçta kendi doktoruma götürürüm diye düşündüm.. doktorumun sekreterini aradım burda yapma daha iyi olur dedi. öncesinde muayene şartmı? aşı ve yüklemeyi aile hekimliğinde yapsam zaman kaybım olmayacak ondan soruyorum.
Arkadaşlar bir de özellikle artık söylemek istediğim bişey var..
Burada herkes belirli bi yaşın üzerinde .. kendimden örnek vereyim 31 yaşında belli bi eğitim seviyesinde araştırmayı okumayı seven bi kadınım.. üstelik anne olmaya hazırlanırken daha önceki halimden eser kalmadı, daha hassas daha dikkatli , kızım için en iyisini yapmaya çalışır halde buluyorum kendimi..
Ve eminim buradaki herkes istisnasız karnındaki minik meleği için ennnn iyisini istiyor ve yapıyor..
Birbirimize tavsiyeler tabiki verelim, bilgilendirelim, burası o yüzden güzel zaten..
Ama burada kimse kimseye haddi olmayan şekilde bilmişlik taslamasın, en doğrusu benim yaptığım tavırlarına girmesin.. herkes kendi doğrusunu yapar.. tavsiye verirken nezaket çizgisini aşıp ukalalık çizgisine geçmeyelim.. yani burda olmanın tadını kaçırmayalım.. zaten hormonal olarak gerilmeye çook hazır hamile arkadaşlarımızı boşuna gerip üzmeyelim!!
Bundan birtek ben rahatsız olmuyorum diye düşünerek yazmak istedim. Amacım kimseyi kırmak değil..
Sadece minik bir tavsiye.. sevgiler
Günaydın herkesesabaha kadr 4 kere lavboya gittm son bi kaçgündür hep böyleym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?