2017 Şubat Anneleri

Turuncuuuuuu niye güldüm anladın sen

Malum olanlar dimi :) doğru mu tahmin ediyorum :)

Günaydın
İstanbulda olan anneler veya yakın olanlar 16-17 aralıkta anne çocuk fuarı varmış fuarda ürünlerde indirim oluyormuş aklınızda bulunsun bana malesef çok uzak yakında olanlar değerlendirebilir :))

Ben pozitifim ama negatif anne ve pozitif bir babadan doğdum oldukça sağlıklıyım içini rahat tur. Gerekli tedavin ne ise yaptır bir şey olmaz

Malum olanlar dimi :) doğru mu tahmin ediyorum :)

Merhaba.. bende negatifim daha 16.haftamda İC test yaptırmıştım negatifti 28. Haftamda tekrar yaptırdım yine negatifti ve iğnemi yaptırdım.. sizinki de her seferinde negatif çıkmış yine öyle olacaktır merak etmeyin.. inşallah sağlıkla kavuşuruz:)

günaydın güzel annelerr.. ne güzelsiniz ya kimisi 5 kilo kimisi 10 kilo şahsen ben 16 kiloyu almış bulunmaktayım:) takıyormuyum hayır bebeğim iyiyse sorun yok nasıl olsa veririz dimi kiloları:)

Ama sen bizden öndesin:) 16 yı takma bencede nasılsa Doğum sonrası bebiş peşinde koşarken gidecek hepsi.. minnoşlarımız da biz de sağlıklı olalım kilo hiç önemli değil:)

neresindeymiş ki. aslında ben gidebilirim. ama çok kalabalık olursa bunalırım

Herkese günaydın. Dün ben de 2. doz aşımı oldum. Göğüs kalkanı almak istiyorum.
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li modelini beğendim. Fikri olan var mı?

Ben de bunu kullandım canım.

Canım ben aylık kontrol gününe denk geldiği için kendi doktorumda yaptırdım ama özel bir kontrol gerekmiyor bunu yaptırmadan önce.
Yani içeceği içiyorsun ve saat başı kan veriyorsun o kadar.
Rahatlıkla sağlık ocağında da yaptırılır

Magnezyumun faydasını görürsen bana da söyle canım.Gece uykuda kramp yaşamıyorum,ayaktayken de hiç ağrım yok ama sağ tarafıma uzanıp kalktığımda fena topallıyorum...

Turuncuuuuuu niye güldüm anladın sen

aynen takmıyorum cidden bebeğimde 2 hafta önde üstelik:) 29 haftadayken doktor 31 haftalık görünüyor demiştii.. ohh dedim yediklerim yarıyor bebeğime:)

Bende 9 kg aldım ve gören herkes nerene aldın diye soruyor. Göbek hariç hiç bir yerimde eskiye oranla fazlalık yok. Tüm kıyafetlerim oluyor ama anlamadım bende bu kilolar nereye gidiyor.

zaten bebektir eşidir suyudur kafadan 4-5 kilosu öyle şuanda:) muhtemelende kiloların göbek bölgende toplanmıştır bnm 16 kiloma rağmen bnmde 5. ayımda olan pantolonlarım hala dar gelmiyor.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak ve minişle güzel güzel gezip tozmak nasip olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…