2017 Şubat Anneleri

günaydın tatlı annelerrrr

Ayy neler gördüm rüyamda

O titreşimler yüzünden rüyamda kızım karnımda sudan rahatsız oluyormuş beni tırmalıyor ki anne çok su var diyerek
geçen gün de dedim ya bilinç altimiz iyice sacmaladi [/QUOTE]

evettt

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar

yok canım ne diyeti hamileyiz biz yaaa benim doktor da yapmıyor şöyle bir süzüyor iyisin diyor sağlıksız şeyler yeme diyor ama canının istediğini de tat diyor ben yapay şekerlerden uzak duruyorum ekmeği az yiyorum sadece onun dışında herşeyi götürüyorum başta fazla almamıştım ama artık tartıya çıkmaya korkuyorum haftalık alıyorum kiloları boşver veririz

Eski bi alışkanlığımdır kendisi :) epizyotomisiz Doğum yapmak isteyen herkese de öneririm.

ben ilk 4 ay düzenli yaptım ama şu sıralar hep unutuyorum. tekrar başlasam geç kalmış olmam artık değil mi ya? çok önemli bir egzersiz diyorlar

Günaydın herkese sabaha kadr 4 kere lavboya gittm son bi kaçgündür hep böyleym

ben de öyle oldum dün gece. kalorifer yüzünden ağzım kuruyor su içiyorum gece uyanıp sonra daaaa malum

ama uykudan ayıp da lavaboya gitmek çok zor geliyor

bizde geçen ay aldık canım. valla bana çok rahat oldu şimdi işe gidip geliyorum . doktora felan rahat oluyor gitmem. tabi biraz da dikkat etmek gerek. çünkü istanbul trafiği beni çok geriyor. strese sokuyor :))) genelde eşimleyken o kullanıyor.Allah size de hayırlı etsin. kazasız belasız saglıkla mutlulkla kullanın ödeme kolaylığı versin.

teşekkür ederim bende çok tedirgin oldum bende şeker yüklemesinin yapılacağı hafta tatlıyı fazla kaçırmıştım hergünde 2 3 madalina 2 muz 2 elma yiyirodum ondan olmuş olabilir şimdi birer tane yiyiorum tatlıda bu hafta 1 defa yedim sadece beyaz ekmek yerine çavdar tüketiyorum. bakalım 10 gün sonra bakcak açlık tokluk bakacak bu dea inş sizinki gibi çıkar.

Benim de sekerim yuksek cikti. Bugun diyetisyenle gorustum ve tatliyi tamamen yasakladi ki yemiyordum zaten. Bebek icin zarari kilolu dogabiliyormus ve ilerleyen yaslarinda( 30 lu 40 li yaslarda) diyabet olabiliyormus.
işte ben tatlıya fazla düşkünüm hergün ekler yaş pasta yemek istiyorum inş tekrar baktıgında düzelirde en azından hafta sonları yiyebilirim:)

inş düşük çıkar seninkide inş o anlık birşeydir bana şimdi yükleme yapmayacakmş açlık tokluk bakacagım bu defa aç gel yükleme yapmayacağım dedi

evet ya tammen yasak nedir hamilelikte tamamen yasak olmamalı haftada birgün 1 ilimde olsa hakkı olmalı hamilenin .. canımız istiyor hem nasıl istiyor benim .bebeğe zaarar veremyecekse haftada 1 2 dilim yiyebilelim lütfen.

peki gün içnide yemen için ne verdi listeyi bizimlede paylaşabilirmisin senin içinde uygunsa ??

Valla bende dün başladım işte bilmiyom faydası olur mu ben gece çok yaşıyorum gunduz de kemikler agriyo özellikle parmaklarim yorgani çekerken bile sizliyo

aa bunu bilmiyordum 7.günü sünneti tavsiye ettiğini bende yenidoğanı rahatsız edermi acaba diye düşünüyordum.7.gün sünnet etitğinizde huysuzlanıyormu peki acısı oluyormudur ki çok aglama vs oldumu

Hayır uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin..

Bende 9 kg aldım ve gören herkes nerene aldın diye soruyor. Göbek hariç hiç bir yerimde eskiye oranla fazlalık yok. Tüm kıyafetlerim oluyor ama anlamadım bende bu kilolar nereye gidiyor.
Benim de öyle canım ya hiç öyle o kadar almış gibi durmuyosun diyolar bu guZel bi şey :)

Ben sizin ve diğer arkadaşın yazdıklarını da okudum diğer arkadaş erken dönem sünnet yaptıranlara kötü anne muamelesi kesinlikle yapmamış.bence siz haklısınız bende inşallah erkek annesi olacağım inşallah bende ilk 3 ay içinde sünnetini yaptıracağım yani erken yapılmasından yana olanlardanım ama siz fazla duygusal tepki verdiniz ve biraz ağır cevap vermişsiniz diğer arkadaşa. o arkadaşımız da kendi fikrini kalp kırmadan söylemiş.Herkesin hakkında hayırlısı.

T togrul canım bizde de uyuşmazlık var hatta şimdi Dr dan geliyorum ilk bebeğim 28 haftadayim test yapılacak yarın ona gore iğne mi olcakmisim ama ne testi onu bilemedim

maşallah bebişe iğne ücretlimiymiş canım geçenlerde öyle bir konu geçmişti bende önümüzdeki hafta gidicem de..

Merhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…