2017 Şubat Anneleri

Ben ağır cevap verdiğimi düşünmüyorum.
Duygusallıkla da hiç alakası yok.
Herkes burda tecrübe veya araştırmasını paylaşıyor ama kimse "benim bildiğim en doğrudur " veya erken sünnet olan bebek annesine " yazıık üzüldüm şimdi o bebeklere" şeklinde bir tepki vermiyor.
Tecrübeni ,bildiğini paylaş ama kimse kimseyi burda yargılama hakkına sahip değildir.
Kendi bir uzmandqn bilgi aldığını söyleyip bizim bilgi aldığımız kişiler için de " tabi uzmanından uzmanına değişir" gibi de bir tavır takınıyor.
Herkes burda belli bir yaş seviyesinde. Emin olun herkes kendi evladı için kılı kırk yarıyordur. Bana göre doğru olan başkasına göre yanlış veya tam tersi olabilir ama bu birbirimize karşı üstünlük taslama hakkını vermez..

Merhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
nedne oluyormus neye sebep olurmuş canım bebeğe zararı varmıymıs? geçmiş olsun

ben de öyle oldum dün gece. kalorifer yüzünden ağzım kuruyor su içiyorum gece uyanıp sonra daaaa malum

ama uykudan ayıp da lavaboya gitmek çok zor geliyor[/QUOTE]
Zar zor kalkıyorum bende akşam çok su içiyorm bende ondan heralde enfeksiyon olmasinda en cok korktugum sey

Hayırlı olsun canım. Allah kazasız belasız kullanmayı ve ödemeyi nasip etsin.

Hayirli ugurlu olsun insallah arabaniz. Rabbim kazasiz belasin kullanmayi nasip etsin. bebislerimiz kismetlerinle geliyorlar. bizde buyuk ev aldik.

Kizlar ikea'dan bebeğimin kiyafetleri icin şifonyer almayi dusunuyorum.Şu modeli begendim,dolap almayi dusunmuyorum,1 yasindan sonra oda takimi alicam zaten..İkea'da fiyatlar da uygun..

Merhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
Geçmiş olsun öncelikle canim agir işmi yaptın peki dikkat etmedinmi,kanama alani için ilac verdimi bide

Hayırli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin inşallah.nasibiyle geliyo bebişler gerçekten:)

Verdi canım Progestan verdi çalışıyorum ama yoğun değil ağır bir şey de yapmadım bir kere hızlıca merdiven çıkmıştım o kadar
Rapor filan alip biraz istirahat edin bence daha onceki haftalarda burdaki

kizlardada kanama alani olusan olmuştu progestan kullandiklarnida

biliyrm düzelmişti sizinkide düzelir ama dinlenmek önemli.bebegin

pozisyonuyla ilgili bilgim yok bu

haftalarda pozisyon alirmi bilemyorm deneyimli anneler daha iyi bilir sanirim.geçmiş olsun

maşallah bebişe iğne ücretlimiymiş canım geçenlerde öyle bir konu geçmişti bende önümüzdeki hafta gidicem de..

Kan uyuşmazlığı iğnesi için ben 100 lira ödedim.. hatta günü birlik yatış yaptılar odaya çıkarıldım öyle acilde falan yapmadılar. Ben odada beklerken kendileri eczaneden iğneyi getirtti. Oldum çıktım..

benimde 50 gr da referansım 140 olması gerekirken 144 çıktı 100 gr yükleme istediler onda da 180 olması gerekirken 208 çıktı. 10 gün diyet uygulattı doktor. diyet derken sadece dikkat ettim açıkçası ekstra azaltmadım hiç bişeyi. sonra açlık tokluk baktılar. aç 77 tok 95 çıktı normal dedi doktor. yediklerimde ölçü kaçırmamaya biraz daha fazla dikkat edip daha fazla hareket ediyorum. sürekli masabaşı çalışıyorum çünkü

bende sürekli masabaşındayım kalkmıyorum desem yerimden yeridir. İnş şu açlık tokluk baktıgında benimde normale dönerse sadece beyaz ekmeğe geri dönmem onun dışında ben pasta vs aşırıya kaçmadan yemeyi düşünüyorum.

hmm özelde mi devlette mi yaptırdın ? uygulama biraz özelmiş gibi geldi de ondan merak ettim canım :)

maşallah bebişe iğne ücretlimiymiş canım geçenlerde öyle bir konu geçmişti bende önümüzdeki hafta gidicem de..
Daha bilmiyorum canım onu ama özele muayene ye gidiyorum normalde orda 100 tl fark demişti ama devlet tarafından ödenen bi iğne diye biliyorum ve devlette yaptırırsan sadece iğneyi alırken eczaneye ufak bi ücret veriliyomus onu biliyorum bakalım yarın test yapılacak ona gore yine yazarım burdan nasıl olduğunu

hmm özelde mi devlette mi yaptırdın ? uygulama biraz özelmiş gibi geldi de ondan merak ettim canım :)

Ben özele gidiyorum evet. Ama bana da garip gelmişti neden bi tane iğne için yatış falan yapıyorsunuz dedim. Bi tanesi steril falan dedi, kat hemşiresi de herhangi bi riske karşı falan bişeyler dedi, sorular sordu formlar imzalattı odada.. prosedür yani.. çok da bi espirisi yok bence..

32. Hafta yı bekliyorum izin için

Ben devlet e gittim iğne için bakalım orda prosedür nasıl mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…