Ben sizin ve diğer arkadaşın yazdıklarını da okudum diğer arkadaş erken dönem sünnet yaptıranlara kötü anne muamelesi kesinlikle yapmamış.bence siz haklısınız bende inşallah erkek annesi olacağım inşallah bende ilk 3 ay içinde sünnetini yaptıracağım yani erken yapılmasından yana olanlardanım ama siz fazla duygusal tepki verdiniz ve biraz ağır cevap vermişsiniz diğer arkadaşa. o arkadaşımız da kendi fikrini kalp kırmadan söylemiş.Herkesin hakkında hayırlısı.
nedne oluyormus neye sebep olurmuş canım bebeğe zararı varmıymıs? geçmiş olsunMerhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
Doktor tam bilgi vermedi şimdilik bir şey diyemem dedinedne oluyormus neye sebep olurmuş canım bebeğe zararı varmıymıs? geçmiş olsun
Hayırlı olsun canım. Allah kazasız belasız kullanmayı ve ödemeyi nasip etsin.kızlar dua edin bebeğimin kısmetine araba alıyoruz bugun hayırlı olur umarım bizim için. arabasız zor olacaktı çalışacağım için yemek molasında bi koşu gidip emziririrm ee illaki doktor kontrolüdür şudur budur..Allah ödeme kolaylığı versin bakalım:) Fiat punto aldık..
Hayirli ugurlu olsun insallah arabaniz. Rabbim kazasiz belasin kullanmayi nasip etsin. bebislerimiz kismetlerinle geliyorlar. bizde buyuk ev aldik.kızlar dua edin bebeğimin kısmetine araba alıyoruz bugun hayırlı olur umarım bizim için. arabasız zor olacaktı çalışacağım için yemek molasında bi koşu gidip emziririrm ee illaki doktor kontrolüdür şudur budur..Allah ödeme kolaylığı versin bakalım:) Fiat punto aldık..
üzülmeyin kötü birşey olsa söylerdi uyarırdı biraz dinlenin dikkat edin kendinize birşey olmaz inşallahDoktor tam bilgi vermedi şimdilik bir şey diyemem dedi
Geçmiş olsun öncelikle canim agir işmi yaptın peki dikkat etmedinmi,kanama alani için ilac verdimi bideMerhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
Hayırli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin inşallah.nasibiyle geliyo bebişler gerçekten:)kızlar dua edin bebeğimin kısmetine araba alıyoruz bugun hayırlı olur umarım bizim için. arabasız zor olacaktı çalışacağım için yemek molasında bi koşu gidip emziririrm ee illaki doktor kontrolüdür şudur budur..Allah ödeme kolaylığı versin bakalım:) Fiat punto aldık..
Verdi canım Progestan verdi çalışıyorum ama yoğun değil ağır bir şey de yapmadım bir kere hızlıca merdiven çıkmıştım o kadarGeçmiş olsun öncelikle canim agir işmi yaptın peki dikkat etmedinmi,kanama alani için ilac verdimi bide
Rapor filan alip biraz istirahat edin bence daha onceki haftalarda burdakiVerdi canım Progestan verdi çalışıyorum ama yoğun değil ağır bir şey de yapmadım bir kere hızlıca merdiven çıkmıştım o kadar
maşallah bebişeiğne ücretlimiymiş canım geçenlerde öyle bir konu geçmişti bende önümüzdeki hafta gidicem de..
benimde 50 gr da referansım 140 olması gerekirken 144 çıktı 100 gr yükleme istediler onda da 180 olması gerekirken 208 çıktı. 10 gün diyet uygulattı doktor. diyet derken sadece dikkat ettim açıkçası ekstra azaltmadım hiç bişeyi. sonra açlık tokluk baktılar. aç 77 tok 95 çıktı normal dedi doktor. yediklerimde ölçü kaçırmamaya biraz daha fazla dikkat edip daha fazla hareket ediyorum. sürekli masabaşı çalışıyorum çünküArkadaşlar Merhaba Hamilelikte şekeri yüksek çıkanlar var mı benim 130 olması gerekirken 50 gr lık yüklemede 147 çıktı diyet dedi doktor, 15 gün sonra tekrar bakacak bu şekilde sorun yaşayan sonra düzelen var mı beslenme şekliniz de hiç mi şekerli şeyler kullanmıyorsunuz benim sürekli canım yaş pasta ekler gibi tatlı şeyler istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum bebeğime bu şekerin çok fazla bi zararı olur mu tecrübesi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim?
bende sürekli masabaşındayım kalkmıyorum desem yerimden yeridir. İnş şu açlık tokluk baktıgında benimde normale dönerse sadece beyaz ekmeğe geri dönmem onun dışında ben pasta vs aşırıya kaçmadan yemeyi düşünüyorum.benimde 50 gr da referansım 140 olması gerekirken 144 çıktı 100 gr yükleme istediler onda da 180 olması gerekirken 208 çıktı. 10 gün diyet uygulattı doktor. diyet derken sadece dikkat ettim açıkçası ekstra azaltmadım hiç bişeyi. sonra açlık tokluk baktılar. aç 77 tok 95 çıktı normal dedi doktor. yediklerimde ölçü kaçırmamaya biraz daha fazla dikkat edip daha fazla hareket ediyorum. sürekli masabaşı çalışıyorum çünkü
hmm özelde mi devlette mi yaptırdın ? uygulama biraz özelmiş gibi geldi de ondan merak ettim canım :)Kan uyuşmazlığı iğnesi için ben 100 lira ödedim.. hatta günü birlik yatış yaptılar odaya çıkarıldım öyle acilde falan yapmadılar. Ben odada beklerken kendileri eczaneden iğneyi getirtti. Oldum çıktım..
Daha bilmiyorum canım onu ama özele muayene ye gidiyorum normalde orda 100 tl fark demişti ama devlet tarafından ödenen bi iğne diye biliyorum ve devlette yaptırırsan sadece iğneyi alırken eczaneye ufak bi ücret veriliyomus onu biliyorum bakalım yarın test yapılacak ona gore yine yazarım burdan nasıl olduğunumaşallah bebişeiğne ücretlimiymiş canım geçenlerde öyle bir konu geçmişti bende önümüzdeki hafta gidicem de..
hmm özelde mi devlette mi yaptırdın ? uygulama biraz özelmiş gibi geldi de ondan merak ettim canım :)
32. Hafta yı bekliyorum izin içinRapor filan alip biraz istirahat edin bence daha onceki haftalarda burdaki
kizlardada kanama alani olusan olmuştu progestan kullandiklarnida
biliyrm düzelmişti sizinkide düzelir ama dinlenmek önemli.bebegin
pozisyonuyla ilgili bilgim yok bu
haftalarda pozisyon alirmi bilemyorm deneyimli anneler daha iyi bilir sanirim.geçmiş olsun
Ben devlet e gittim iğne için bakalım orda prosedür nasıl mis :)Ben özele gidiyorum evet. Ama bana da garip gelmişti neden bi tane iğne için yatış falan yapıyorsunuz dedim. Bi tanesi steril falan dedi, kat hemşiresi de herhangi bi riske karşı falan bişeyler dedi, sorular sordu formlar imzalattı odada.. prosedür yani.. çok da bi espirisi yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?