2017 Şubat Anneleri

günaydın tatlı annelerrrr

geçen gün de dedim ya bilinç altimiz iyice sacmaladi

evettt

yok canım ne diyeti hamileyiz biz yaaa benim doktor da yapmıyor şöyle bir süzüyor iyisin diyor sağlıksız şeyler yeme diyor ama canının istediğini de tat diyor ben yapay şekerlerden uzak duruyorum ekmeği az yiyorum sadece onun dışında herşeyi götürüyorum başta fazla almamıştım ama artık tartıya çıkmaya korkuyorum haftalık alıyorum kiloları boşver veririz

ben ilk 4 ay düzenli yaptım ama şu sıralar hep unutuyorum. tekrar başlasam geç kalmış olmam artık değil mi ya? çok önemli bir egzersiz diyorlar

ben de öyle oldum dün gece. kalorifer yüzünden ağzım kuruyor su içiyorum gece uyanıp sonra daaaa malum

ama uykudan ayıp da lavaboya gitmek çok zor geliyor[/QUOTE]
Bebisler doğduktan sonra da diyetler konuşulur artık

peki gün içnide yemen için ne verdi listeyi bizimlede paylaşabilirmisin senin içinde uygunsa ??
Canim oncelikle ben 80 kilo ile hamile kaldim suan 82 deyim kilom fazla oldugu icin sanirim bana boyle dedi. Liste hazirlarken de malum kilom dikkate alindi . ama kaba taslak anlatayim listemi sabah peynir yesillik 1 yumurta ve 2 dilim ekmek ceviz veya zeytin. Ogle 3 kofte kadar et yogurt ve yine ekmek salata aksam da 8 kasik sebze yemegi salata yogurt. 2 ara ogunumde de 2 orta meyve yarim bardak sut diger bi ara ogunde peynir ve ekmek. Ama dedigim gibi bu çok ornek teskil etmesin herkesin kilosu boyu farkli.15 gun izlemek icin hazirlandi degerlerime bi bakilacak sonra degisecek sanirim liste de

Valla oku oku zor bitirdim ne çok yazmışsınız

Sen de çok sabırlıymışşsın canım. Uzak durabiliyorsan uzak durmaya çalış, yoksa insanın sinirleri bozulur sürekli bu tavırlara. Ailelerin yakınında olmak gerçekten zor. Ben hem kendi hem de eşimin ailesine çok yakın değilim. O yüzden de rahatım. Gerçi eşimin babası yaşamıyor, annesinin de bi zararı yok yaşlı zaten. Yine de ben uzak olduğum için çok rahatım.

Ay Ne güzel herkes maksimum altı kilo demiş ya ben çok fazla almışım o zaman doktor da kilo takibi yapmıyor on kilo aldım ben şimdiye kadar Ne yapsam ki diyet de yapmayın diyorlar
benim doktor da kilo takibi yapmıyor. Sağlık ocağında yapıyorlar kilo takibini. Ben 9-10 kilo aldım şimdiye kadar. Son 3 haftadır nerdeyse hiç almadım. Diyet gerekmiyor da bebeğe hiç bir faydası olmayan şeker, hamur işi, kızartma, cips, işlenmiş etleri tüketmeyin diyorlar. zaten bunları kesip protein ağırlıklı beslenildiğinde aç kalmıyorsun. süt, yoğurt, yumurta, et, balık, sebze gibi şeyler yarıyor bebeğe.

bu oto koltuğu olarak kullanılmıyo mu ya çok cahilim bu konular da Arabamız yok bizim bi yere giderken yada hastaneye falan neyin içinde taşıyicam bebeği onu bilmiyorum
sadece oto koltuğu olarak kullanılmıyor. bir yere taşımak için de kullanılıyor canım. bi de port bebe denilen şeyler var ama benim çok hoşuma gitmedi.

Peki kegel egzersizi yapan yapmayı düşünen var mı ? Hamilelik öncesi ve sonrasında iyi olduğunu okumuştum
ben aklıma geldikçe yapıyorum ama düzenli değil. günde ne kadar yapmak gerekiyor, doğumdan ne kadar önce başlamak lazım onu bilmiyorum.

Kızlar bebek arabası Britax Römer düşünüyorum. Deneyimleyen veya fikri olan var mı?
ben bunu aldım canım 600 liraya indirimden. mağazada gördün mü bilmiyorum ama resimde göründüğü kadar küçük değil. bebek yeni doğduğunda bile rahat edebileceği bir araba. yatma yeri geniş. 8 kilo ağırlığında(çok hafif sayılmaz ama zaten 7-8 kilo civarında arabaların çoğu) tek hamlede kapanıyor. tekerlekleri büyük. evde denedim hareket kabiliyeti iyi. fren sistemi mevcut. inşallah memnun kalırım ben de.
http://www.hepsiburada.com/britax-romer-b-agile-bebek-arabasi-rc-black-thunder-p-AILEAKLE10126

Herkese günaydın. Dün ben de 2. doz aşımı oldum. Göğüs kalkanı almak istiyorum.
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li modelini beğendim. Fikri olan var mı?
ben de bundan almayı düşünüyorum. bi arkadaşım kullanmış bunu önerdi.

Günaydın herkese sabaha kadr 4 kere lavboya gittm son bi kaçgündür hep böyleym
benim zaten gecede 2 mutlaka oluyor. 3-4 de akşam suyu ve su içeren şeyleri çok tüketirsem oluyor. son aylarda bebek aşağı inmeye başlayınca daha da artacak sayı.

günaydın güzel annelerr.. ne güzelsiniz ya kimisi 5 kilo kimisi 10 kilo şahsen ben 16 kiloyu almış bulunmaktayım:) takıyormuyum hayır bebeğim iyiyse sorun yok nasıl olsa veririz dimi kiloları:)
9-10 kilo aldım ama dışardan çok belli olmuyor. ben biraz bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum. herkes de maşallah sadece göbek çıktı diyor çok hoşuma gidiyor.

güle güle kazasız belasız kullanın. bebek varken araba çok lazım oluyor.heleki kış bebeğinde çok daha gerekli.

günaydın tatlı annelerrrr

geçen gün de dedim ya bilinç altimiz iyice sacmaladi

evettt

yok canım ne diyeti hamileyiz biz yaaa benim doktor da yapmıyor şöyle bir süzüyor iyisin diyor sağlıksız şeyler yeme diyor ama canının istediğini de tat diyor ben yapay şekerlerden uzak duruyorum ekmeği az yiyorum sadece onun dışında herşeyi götürüyorum başta fazla almamıştım ama artık tartıya çıkmaya korkuyorum haftalık alıyorum kiloları boşver veririz

ben ilk 4 ay düzenli yaptım ama şu sıralar hep unutuyorum. tekrar başlasam geç kalmış olmam artık değil mi ya? çok önemli bir egzersiz diyorlar

ben de öyle oldum dün gece. kalorifer yüzünden ağzım kuruyor su içiyorum gece uyanıp sonra daaaa malum

ama uykudan ayıp da lavaboya gitmek çok zor geliyor[/QUOTE]
zararın neresinden dönersek kar demişler ya o hesap :) birde perine masajı var bu konuyu doktorunuzla konuştuktan sonra düşünün derim çok çok daha faydalı.

madem rahatsız oluyorsun farklı görüş almaktan alıntılamazsın işine gelmeyen yorumarı olur biter
hayır ne yaparsan ya çocuk senin bana ne :) ne saçma bi muhabbettir bu? iyi anne kötü anne filan

okuyorum,araştırıyorum,soruşturuyorum,farklı doktorlardan farklı görüşler alıyorum ben anladın mı?
okuduğumu yazıyorum birçok kuram var sağlıkta,psikolojide her kuramında kendisine göre yandaşları bunu savaşa çevirmenin alemi yok anladın mı canım bişey yarıştırmıyoruz burda kız sormuş bende cevapladım ama beğenirsin ama beğenmezsin istediğime de üzülür istediğime de alkış tutarım kime ne?

devlet hastanelerini pek beğeniyorsan gitmeye devam et kendisini geliştirememiş bir yığın doktor ve ünvan sahibi sağlık personeli var evet başarının da dereceleri vardır
kimi doktor diplomayı alır asar duvara alır hastalarına bakar koyar cebine aylığını kimi de kendisini geliştirmeye bakar duvardaki diplomanın yanı çeşitli sertifikalarla dolar sen tek diplomayı yeterli bulursun ben bulmam nedir seni rahatsız eden?

kimin ne yaptığına kimin ne dediğine bu kadar takılma arkadaşım sana ne.. evet yenidoğana bi gerekçe yoksa sünnet yapılmamalı ben yaptırmayacağım sende yaptıracaksın ee bana ne?

Bugün bütün vücudum dökülüyor. Dün gece bebek o kadar sert vurdu ki korkudan çığlık attım. Normal mi bilmiyorum? Bu sabahta çatı bölgemde ağrı var. Sizlerde de oluyor mu?

bu konudaki hadsiz ve ukala ben mi oluyorum pardon?
neye istinaden?

bu konudaki hadsiz ve ukala ben mi oluyorum pardon?
neye istinaden?
Hanımefendi merhaba. Buradaki arkadaşlarımızın çoğu 7 aydır burada ve her konuda birbirimizden fikir alıp veriyoruz. Bugüne kadar da harika bir şekilde geldik. Sizi daha yeni görüyorum. Konunun detayını da bilmiyorum ama son yazdığınız yazının uslubu bence pek uygun değil. Çocuk değiliz ki biz sürekli sanane banane gibi kelimeler kullanmışsınız.

Herkes fikrini usulune uygun olarak yazarsa kimse kırılmaz konularda büyümez.

Peki kegel egzersizi yapan yapmayı düşünen var mı ? Hamilelik öncesi ve sonrasında iyi olduğunu okumuştum
bende dün bunla ilgili yazılar okudum. ama tecrübe sahiplerinden bilgi alabilmeyi isterdim. Gerçi tam nasıl yapacağımı da anlamış değilim ama

Eski bi alışkanlığımdır kendisi :) epizyotomisiz Doğum yapmak isteyen herkese de öneririm.
ben ben ben yalnız nasıl yapıldığı hakkında detaylıca bilgi verebilir misin rica etsemm

Evlendikten sonra bir süre vajinusmus tedavisi görmüş biri olarak kegl egzersinizi çok fazla yapmıştım. Ama bu aralar hiç yapamıyorum.

yeni değilim :) isim değişikliğine gittim sizinlede yazışmışlığımız var öncesinde..beni alıntılayan arkadaşın yorumunu da bi okumanızı öneririm.
zira ben okuyunca neye uğradığımı şaşırdım kimse kimsenin etini çiğneyerek birtakım sinir stresini belki özel hayatında yolunda gitmeyen? bişeylerin acısını burda klavye üzerinden çıkaramaz çıkarmamalı diye düşünüyorum ayrıca çok haklısınız bu sayfada özllikle bu sayfada böyle durumların yaşanmaması gerekir ama illa çok merak ediyorsanız ben ne yazmışımda böyle bi tutum sergilenmiş bir bakın derim.

şimdi sorunca yanıtlaması zor oldu nasıl anlatılır bilmem ki
yani bu egzrsiz bir kas hareketi hissedilebilir ama en kolayı idrarınızı yaparken birkaç defa pratik yapın tutun bırakın tutun bırakın işte bu şekilde hisseder daha sonra da oturduğunuz yerde,uzandığınızda hatta yemek yaparken vs yaparsınız tabi nefesle de desteklenmeli hergün atıyorum bi 5 set şeklinde 20 kez yapabilirsiniz yani sizin için nasıl uygun olacaksa anlatabilmişimdir umarım

teşekkür ederim canım banada 15 gün diyet dedi işte elimden geldiğinde tutuyorum ama dayanamadıgım oluyor

Kizlar park yatak almayacaktim oda yaptığım icin ama dün anneannem geceleri git gel zor olur gündüz dedi bir de bizim mutfakla bir odayi birlestirmistik orda oturuyoruz amerikan tarzi, sen mutfaktayken koltugun uzerine mi koyacaksin bir besik gibi birşey al dedi ben de park yatak almaya karar verdim. Ama cok hosuma giden renkler yok e bebekte joie satılıyor bir o hosuma gitmisti ama internet sitesinde kaldirmislar satışı bize yakin e bebekte de bir tek teshirler kalmis artik baska e bebeklere bakacağım Bu iki modeli begendim sizce nasil

Renkleri bu şekilde mi? Bebek için biraz iç karartıcı değil mi eğer bu renklerdeyse.

Ya bende bunu begendim va kaliteli bir urun. anladigim kadariyla yanlari kumas. ama internette hicbir sitede satisi yok. kaldirmislar cok uzuldum. uretimimi yapilmiyor acaba. hatta yabanci bir sitede baska renkleride vardi koyu mor gibi.

Ya bende bunu begendim va kaliteli bir urun. anladigim kadariyla yanlari kumas. ama internette hicbir sitede satisi yok. kaldirmislar cok uzuldum. uretimimi yapilmiyor acaba. hatta yabanci bir sitede baska renkleride vardi koyu mor gibi.
Ya bostanci subesini aradim 1 tane kalmış kutuda araba serviste su an bizim, gelince bakacağız. Kumas olmasi benim de hosuma gitti cogu musamba gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…