2017 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba,

32.haftada çalışabilir raporu hakkında bilgisi olan var mı? Kontrollere gittiğim doktorun özel muayenehanesi var malesef onun raporu geçerli olmuyormuş. Özel hastane ya da devlet hastanelerinden temin etmek gerekliymiş. Bir de bu sgk bildirimleri nasıl yapılıyor. Rapor ve izin dönemlerinde maaşınızı almaya devam edebilmek için. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
canım benimde kanama alanım var haftalardır hatta 23.haftamda paçalarımdan akan yogun bir kanama gecirdim bebegin başıda aşagıda.yinede ilaclarını kullan günlük işlerini yap dedi calısıyorum rapor bile vermedi.yinede kendini yorma.korkma birsey olmaz Allahın izniyle.bu arada benim sorunum plasentanın yerlesiminin iyi olmaması.inşallah senin hicbirseyin yoktur gelir gecir sorunların

Ya bostanci subesini aradim 1 tane kalmış kutuda araba serviste su an bizim, gelince bakacağız. Kumas olmasi benim de hosuma gitti cogu musamba gibi duruyo
Eğer kumaş begeniyorsaniz prego nun cosmos modeline bakın derim bir de baby2go sleep'nplay vardı yanlış hatirlamiyorsam Hem renkleri de daha farklı pembe kırmızı mavi falan

ay istanbul başlı başına stres bi şehir zaten:) amn cnm saolasın sende güle güle kullan canım kazasız belasız..

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak ve minişle güzel güzel gezip tozmak nasip olsun inşallah:)
amin Allah razı olsun inşallah:)
Hayirli ugurlu olsun insallah arabaniz. Rabbim kazasiz belasin kullanmayi nasip etsin. bebislerimiz kismetlerinle geliyorlar. bizde buyuk ev aldik.
saolaısn canım seninde evin hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla yaşayın:)
Hayırli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin inşallah.nasibiyle geliyo bebişler gerçekten:)
ay kesinlikle öyle kısmetleri ömür boyu bereketli olsuninşallah:) Allah razı olsun

Hayır uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin..
amin çok tşkler:)

Hayırlı olsun canım. Allah kazasız belasız kullanmayı ve ödemeyi nasip etsin.
amin İnşallah Allah razı olsun:)

Valla oku oku zor bitirdim ne çok yazmışsınız

güle güle kazasız belasız kullanın. bebek varken araba çok lazım oluyor.heleki kış bebeğinde çok daha gerekli.
kesinlikle biz iadre ediyoruz otobüs felan ama bebekle zor olur Allaha şükür isteynlerede nasip olsun:)

32.haftanın dolduğu gün hastaneye gidip kadın doğum doktorundan doğum izni için rapor alıcağını belirtiyorsun. sana analık izni adı altında rapor vericek.O raporu iş yerine teslim ediceksin. Zaten raporlar e rapor olarak işyerinin sgk sına düşüyor. Doğumdan snr hastane sana doğum raporu vericek tekrar onuda iş yerine vericeksin.toplam gün 112 gün bu süre dolduktan 2 hft sonra rapor barasını ziraat bankasına yatırıyor sgk.Benim iş yerim maaşı tam ödediği için ben parayı iş yerine getiricem ama sizdeki işleyişi bilemem. Bunu haricinde eğer istersen işyerinin bağlı olduğu sgk ya başvurup doğum parası ve süt parasıda alabilirsin ama bunlar cuzii miktarlar. Eksik olabilir ama süreç bu şekilde işliyor.

hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.

Bende az once doktordan geldim. Enfeksiyon yuksek cikti. Igne, fitil verdi. Sizde ihmal etmeden tahlil yaptirin erken doguma sebep olabiliyormus Allah korusun
Haftaya kontrole gidicem canm devam ederse söylerim dr a aksamları fazla sıvida tüketiyorm aslinda ondanda olabilir inşallh enfeksiyn yoktur

Cesminaz83 çok teşekkür ederim.

Şu yazdığınız uslup dahi aşağılayıcı ve yeterince rencide edici...
Daha fazla cevap yazma gereği görmüyorum...
Tarz ve seviye ortada...

İnternette değişik yöntemler var bende oralardan okudum canım

Şu yazdığınız uslup dahi aşağılayıcı ve yeterince rencide edici...
Daha fazla cevap yazma gereği görmüyorum...
Tarz ve seviye ortada...
tarzı ve seviyeyi tartışmak mümkün değil zaten o çok ayrı bi dünya
iyi günler canım.

Arkadaşlar, sezeryandan sonra normal doğum yapmayı düşünen veya yapan var mı aranızda? Ben 16 sene aradan sonra tekrar hamileyim çok şükür. İlk doğumda oğlum tersti ve dönüş yapmadı ve mecbur sezeryan oldum. Şimdi doktorum ikinci doğumu normal istemek bile bile maceraya atılmak diyor. Eşimde bir sorun olur diye hiç gerek yok diyor. Fakat ailemle ayrı şehirlerdeyiz. Daha öncede yazmıştım babam kalp vs. rahatsız yanıma gelmeme ihtimalleri var. Doğal olarak hemen ayağa kalkıp kızıma kendim bakmayı istiyorum ve ailem gelmezse öyle olmak zorunda kalacağım çünkü bana yardımcı olun diyebileceğim kimsem yok. Şuan kızımın başı altta değişmezse normal Doğum yolunda sanırım. Siz veya etrafınızda bu şekilde sorunsuz veya sorunlu Doğum varsa bilgilenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…