- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Ya ben de siyah ve griyi seviyorum hoş gözüktü. Digerleri cok oyuncak gibi duruyor sanki ne bileyim bilemedimRenkleri bu şekilde mi? Bebek için biraz iç karartıcı değil mi eğer bu renklerdeyse.
Tek vajili ben degilmisim☺
canım benimde kanama alanım var haftalardır hatta 23.haftamda paçalarımdan akan yogun bir kanama gecirdim bebegin başıda aşagıda.yinede ilaclarını kullan günlük işlerini yap dedi calısıyorum rapor bile vermedi.yinede kendini yorma.korkma birsey olmaz Allahın izniyle.bu arada benim sorunum plasentanın yerlesiminin iyi olmaması.inşallah senin hicbirseyin yoktur gelir gecir sorunlarınMerhaba yeni katıldım aranıza 28 haftalık gebeyim doktor iki tane içte kanama olmuş bebeğin başı aşağıda dedi başına böyle bir şey gelen var mı yardım ederseniz sevinirim
Eğer kumaş begeniyorsaniz prego nun cosmos modeline bakın derim bir de baby2go sleep'nplay vardı yanlış hatirlamiyorsam Hem renkleri de daha farklı pembe kırmızı mavi falanYa bostanci subesini aradim 1 tane kalmış kutuda araba serviste su an bizim, gelince bakacağız. Kumas olmasi benim de hosuma gitti cogu musamba gibi duruyo
Bende az once doktordan geldim. Enfeksiyon yuksek cikti. Igne, fitil verdi. Sizde ihmal etmeden tahlil yaptirin erken doguma sebep olabiliyormus Allah korusunOlabilir arka arkaya 3 defa gittigm oluyo bazende hafif sızı hissediyrm
bizde geçen ay aldık canım. valla bana çok rahat oldu şimdi işe gidip geliyorum . doktora felan rahat oluyor gitmem. tabi biraz da dikkat etmek gerek. çünkü istanbul trafiği beni çok geriyor. strese sokuyor :))) genelde eşimleyken o kullanıyor.Allah size de hayırlı etsin. kazasız belasız saglıkla mutlulkla kullanın ödeme kolaylığı versin.
amin Allah razı olsun inşallah:)Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak ve minişle güzel güzel gezip tozmak nasip olsun inşallah:)
saolaısn canım seninde evin hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla yaşayın:)Hayirli ugurlu olsun insallah arabaniz. Rabbim kazasiz belasin kullanmayi nasip etsin. bebislerimiz kismetlerinle geliyorlar. bizde buyuk ev aldik.
ay kesinlikle öyle kısmetleri ömür boyu bereketli olsuninşallah:) Allah razı olsunHayırli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin inşallah.nasibiyle geliyo bebişler gerçekten:)
amin çok tşkler:)Hayır uğurlu olsun rabbim kaza bela vermesin..
amin İnşallah Allah razı olsun:)Hayırlı olsun canım. Allah kazasız belasız kullanmayı ve ödemeyi nasip etsin.
kesinlikle biz iadre ediyoruz otobüs felan ama bebekle zor olur Allaha şükür isteynlerede nasip olsun:)Valla oku oku zor bitirdim ne çok yazmışsınız
güle güle kazasız belasız kullanın. bebek varken araba çok lazım oluyor.heleki kış bebeğinde çok daha gerekli.
Valla ben burada yendim canım egzersizle filan 11 gibi bi sürede:) :) Sen doktor desteği alarak mı yendin canım? Ben 10 seans uzmana gittim. Çok şükür 2.5 ayda geçti ama zor günlerdi.
Kızlar merhaba,
32.haftada çalışabilir raporu hakkında bilgisi olan var mı? Kontrollere gittiğim doktorun özel muayenehanesi var malesef onun raporu geçerli olmuyormuş. Özel hastane ya da devlet hastanelerinden temin etmek gerekliymiş. Bir de bu sgk bildirimleri nasıl yapılıyor. Rapor ve izin dönemlerinde maaşınızı almaya devam edebilmek için. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.kızlar dua edin bebeğimin kısmetine araba alıyoruz bugun hayırlı olur umarım bizim için. arabasız zor olacaktı çalışacağım için yemek molasında bi koşu gidip emziririrm ee illaki doktor kontrolüdür şudur budur..Allah ödeme kolaylığı versin bakalım:) Fiat punto aldık..
Haftaya kontrole gidicem canm devam ederse söylerim dr a aksamları fazla sıvida tüketiyorm aslinda ondanda olabilir inşallh enfeksiyn yokturBende az once doktordan geldim. Enfeksiyon yuksek cikti. Igne, fitil verdi. Sizde ihmal etmeden tahlil yaptirin erken doguma sebep olabiliyormus Allah korusun
32.haftanın dolduğu gün hastaneye gidip kadın doğum doktorundan doğum izni için rapor alıcağını belirtiyorsun. sana analık izni adı altında rapor vericek.O raporu iş yerine teslim ediceksin. Zaten raporlar e rapor olarak işyerinin sgk sına düşüyor. Doğumdan snr hastane sana doğum raporu vericek tekrar onuda iş yerine vericeksin.toplam gün 112 gün bu süre dolduktan 2 hft sonra rapor barasını ziraat bankasına yatırıyor sgk.Benim iş yerim maaşı tam ödediği için ben parayı iş yerine getiricem ama sizdeki işleyişi bilemem. Bunu haricinde eğer istersen işyerinin bağlı olduğu sgk ya başvurup doğum parası ve süt parasıda alabilirsin ama bunlar cuzii miktarlar. Eksik olabilir ama süreç bu şekilde işliyor.
madem rahatsız oluyorsun farklı görüş almaktan alıntılamazsın işine gelmeyen yorumarı olur biter
hayır ne yaparsan ya çocuk senin bana ne :) ne saçma bi muhabbettir bu? iyi anne kötü anne filan
okuyorum,araştırıyorum,soruşturuyorum,farklı doktorlardan farklı görüşler alıyorum ben anladın mı?
okuduğumu yazıyorum birçok kuram var sağlıkta,psikolojide her kuramında kendisine göre yandaşları bunu savaşa çevirmenin alemi yok anladın mı canım bişey yarıştırmıyoruz burda kız sormuş bende cevapladım ama beğenirsin ama beğenmezsin istediğime de üzülür istediğime de alkış tutarım kime ne?
devlet hastanelerini pek beğeniyorsan gitmeye devam et kendisini geliştirememiş bir yığın doktor ve ünvan sahibi sağlık personeli var evet başarının da dereceleri vardır
kimi doktor diplomayı alır asar duvara alır hastalarına bakar koyar cebine aylığını kimi de kendisini geliştirmeye bakar duvardaki diplomanın yanı çeşitli sertifikalarla dolar sen tek diplomayı yeterli bulursun ben bulmam nedir seni rahatsız eden?
kimin ne yaptığına kimin ne dediğine bu kadar takılma arkadaşım sana ne.. evet yenidoğana bi gerekçe yoksa sünnet yapılmamalı ben yaptırmayacağım sende yaptıracaksın ee bana ne?
İnternette değişik yöntemler var bende oralardan okudum canımbende dün bunla ilgili yazılar okudum. ama tecrübe sahiplerinden bilgi alabilmeyi isterdim. Gerçi tam nasıl yapacağımı da anlamış değilim ama
ben ben benyalnız nasıl yapıldığı hakkında detaylıca bilgi verebilir misin rica etsemm
tarzı ve seviyeyi tartışmak mümkün değil zaten o çok ayrı bi dünyaŞu yazdığınız uslup dahi aşağılayıcı ve yeterince rencide edici...
Daha fazla cevap yazma gereği görmüyorum...
Tarz ve seviye ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?