2017 Şubat Anneleri

Bende iki üç gündür başladım yapmaya belli bi hafta var mı başlanılması gereken bilmiyorum ama etkisi 6 haftada çıkıyormus günde 3 sefer yapıyorum

Güle güle kullanın canım. Fiat benim ilk aracımdı hem kullanımı çok rahat hem parçaları çok ucuz. Ödenir gider inşallah hiç zorlamadan

Maşallah oğluna. Bak yediklerin kuzuya yaramış

Bugün bütün vücudum dökülüyor. Dün gece bebek o kadar sert vurdu ki korkudan çığlık attım. Normal mi bilmiyorum? Bu sabahta çatı bölgemde ağrı var. Sizlerde de oluyor mu?

Oluyor zaman zaman. Hatta bazen içimdeki bi yerleri acıtıyor, oynama iç organlarımla diyorum :)

Canm joie güzel ama bir de kanz ve prego modellerine bak hem muşamba gibi durmayan hem de cıvıl cıvıl modeller de var

32+6 da alıyoruz o raporu değil mi?
Bir de çalışır raporundan sonra izne ayrılırken bir kez daha rapor alacak mıyız?

ne demek :) rica ederim ayrı bir keyif alıyorum paylaşırken..

ya yanlış hatırlamıyorsam duvar kağıdındaki çizgiler kalındı ama emin de olamadım ve benim stikerlarda yıldız olacak sen nerden alacaksın var mı sipariş vermeyi düşündüğün bir yer? daha önce insta'da sipariş vermiştim 4 gün oldu gelmedi meğer adresi yanlış yazmışlar cinnet halim henüz geçmedi yine böyle bişey yaşarım diye tırsıyorum ama iki yer daha buldum yine instad

duvarı duo marjinal gri'ye boyadık sanırım ya

askılığı nerden sipariş vereceksin ki ben marangoza yaptıracaksın sandım.
güvenmiyorum marangozlara şöyle yaparız böyle yaparız diyip kafalarına göre anlamsız şeyler yapıyorlar ayrıca çok hoşsun

o kirli sepetini gördüğümde bi vurulmuştum ama pek pahalı

coco'da çok hoş hasır sepetler var hatta hurçlar bilmiyorum hastane çantasına bebek ürünlerini nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsun?
hurç düşünüyorum ben ara sıra onlarıda gözle yeni yeni çok şık ürünler geliyor

öncelikle yürekten kutluyorum farkındalığınız için inşallah gönlünüzce güzel doğumunuz olur benim çevremde yok ssvd yaptıran ama araştırdığım kaynaklar olsun takip ettiğim doktorlar ve onların gebeleri birçok hikaye okudum size bir doktor ismi vereyim onun sayfasına bir bakın bilgilenmeniz açısından yararı dokunur diye düşünüyorum :) volkan serhat dede, hatta bir yazar dr.gülnihal bülbül bu isimleri araştırırsanız daha da yüreklenirsiniz :)

Doktorum bana 32+0 da gel dedi canım.

Aynen canım çok şükür sadece ben almamisim :)

Bizde eşimle uyuşmazlık var ve bu hafta iğnemi olacağım. O bahsettiğiniz testi benden drum istemedi. İstemesimi gerekirdi bilmiyorum. Daha öncede duymadım. Negatiften kastınız bebeğin kanıdamı negatif ben pek anlayamadım.

hanımlar herkese selam. acaba sezeryan sonrası korse kullanımında bir sakınca var mı? yoksa korse önerisi olan var mı?

Canım benden de bugün test istedi yarın yaptircam direk iğneyi yapmadı yani

Testin tam adı "indirect coombs test" . Negatif çıkması istenen durumdur. Yani bebeğin bu durumdan olumsuz etkilenmediğini gösterir. Mutlaka yapılmalıdır.pozitif çıkması bebeğin risk altında olabileceğini gösterir çünkü henüz kan grubu bilinmiyordur. Bazı doktorlar aralıklarla 2 kez yaparken bazıları her kontrolde tekrarlamak isteyebiliyor. Benimki iki kez tekrarladı örneğin. Doktoruna mutlaka hatırlatmanı tavsiye ederim. Ya da eski laboratuvar sonuçlarına bi bak önce istersen sana söylemeden istem yapmış olabilir. Ama önemli bi konu ihmal etme derim.

Teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz doktorları araştıracağım. Umarım faydası olur.

32+6 da alıyoruz o raporu değil mi?
Bir de çalışır raporundan sonra izne ayrılırken bir kez daha rapor alacak mıyız?[/QUOTE]

Canım benim doktorum 32.haftanın bittiği gün çağırdı beni. Ben kız annesi olucam inşallah.Çok aşağıda duruyor kızım. 6.aydan beride başı aşağıda duruyor. 16 aralık 32. haftanın sonu o gün gel kontrole ona göre raporunu vericem dedi dr um. 40 hftdan hesaplandığı zaman 32. hfta bitimde gitmen gerekiyor zaten. Bende daha önce öyle hesaplayıp takvime not almışım.

Canım benim doktorum 32.haftanın bittiği gün çağırdı beni. Ben kız annesi olucam inşallah.Çok aşağıda duruyor kızım. 6.aydan beride başı aşağıda duruyor. 16 aralık 32. haftanın sonu o gün gel kontrole ona göre raporunu vericem dedi dr um. 40 hftdan hesaplandığı zaman 32. hfta bitimde gitmen gerekiyor zaten. Bende daha önce öyle hesaplayıp takvime not almışım

Aynen bana da yarın bu test yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…