emzirme sütyeni sıkıcılığı konusu geçmişti bir arahttp://www.bonprix.com.tr/kategori/...asiri-emzirme-suetyenleri-hamile-camasirlari/ bunları buldum sipariş vermeyi düşünüyorum gelince bilgi veriririm kalitesi konusunda fiyatları normal bence piyasada böyle genelde ..
Emzirme sütyeni almayı düşünenler, siz atlet giymiyor musunuz kışın? Ben atletsiz donduğum ve belim hemen üşüyüp ağrıdığı için kışın kullanmak üzere -şimdilik-iki tane emzirme atleti aldım. Normal emzirme sütyeni gibi pencereli olup göğüs altında lastikli bölümü var, sütyen gibi oturuyor, sonra aşağı iniyor belimizi göbeğimizi örtüyor. Emzirme sütyeni giyip üzerine atlet giyince her defasında atleti sıyırmak zor olur gibi geldi. Yazın kullanmak için iki tane de sütyen aldım ama kışın atlet daha kullanışlı olmaz mı sizce de? Hastane çantasına da atlet koymayı düşünüyorum ben.
Eki Görüntüle 1914631
Merhaba Hanımlar,
Benim size danışmak istediğim konu doğum sonrası toparlayıcı korse alan varmı?
Varsa hangi model ve marka aldınız?
Tavsiye üzerine mi aldınız?
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Evet hepsiburada'dan almıştım ben, bir sürü markanın var, ben uygunlarından alayım deneyeyim demiştim, hillarity marka ve shipsbaby mi ne öyle bi markadan birer tane aldım ikisi de güzel çıktı.İnternetten mi aldın canım.
Şu resimdeki güzelmiş bundan mı senin aldığın da?
Ben yaptirmadim daha dogrusu doktor yaptirmadi. Ben yaptirma taraftari degildim ama doktor yaptir dese yaptiracaktim. senin doktorun ne dedi.Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Ben ilk dogumda takmistim ama yun korse gibi biseydi. ve cok rahat hareket etmistim onunla oturup kalkarken iyi oluyordu. Hemde hic gobegim kalmadi cok kilo almama ragmen. bu seferde takmayi dusunuyorum. ama zarari varsa dusunmek lazim.Benim doktorum kesinlikle tavsiye etmiyo.
Korse kasları atıl bırakır, etin cıvır, kullanma dedi.
Kararsızımmm....
Benden doktor 50lik istedi. Yaptırmayı düşünmüyordum ama 20-24 arası hızlı kilo alınca ben de şüphelendim neyse ki yokmuşKızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Özelde ki Dr yaptıralım dedi bugün devlete gittim işte şeker yuklemen yapıldı mı dedi bende hayır dedim o zaman onu yapalım dedi ailemde genetik annem abim dayım anne tarafim komple şeker hastası o yüzden bilemedimBen yaptirmadim daha dogrusu doktor yaptirmadi. Ben yaptirma taraftari degildim ama doktor yaptir dese yaptiracaktim. senin doktorun ne dedi.
Bende işte ailede şeker geçmişi var bende hızlı kilo aldığım için kararsız kaldım bilemedimBenden doktor 50lik istedi. Yaptırmayı düşünmüyordum ama 20-24 arası hızlı kilo alınca ben de şüphelendim neyse ki yokmuş
Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Özelde ki Dr yaptıralım dedi bugün devlete gittim işte şeker yuklemen yapıldı mı dedi bende hayır dedim o zaman onu yapalım dedi ailemde genetik annem abim dayım anne tarafim komple şeker hastası o yüzden bilemedim
Ben doktora bir zararı var mı diye sordum çaydaki şeker kadar bişey zaten diğer besinlerle alıyorsunuz hergün dedi ve yapmazsan pek çok rahatsızlık ve otizm gibi hastalıklara sebebiyet verebilirsin ve sorumlu bu durumda sensin kendi elinle çocuğa zarar verirsin dedi bende tamam yapayım dedim sonuçta yüksek çıkarsa ona göre önlem almak gerekecekKızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
32+0 da aliyoruz raporu. Doktor tarih atiyormus iste 37+0 kaca denk geliyorsa işte su tarihe kadar çalışabilir diye o kadar. O gunden sonra otomatik cikiliyor diger ogretmen arkadaslardan biliyorumGüle güle kullanın canım. Fiat benim ilk aracımdı hem kullanımı çok rahat hem parçaları çok ucuz. Ödenir gider inşallah hiç zorlamadan
Maşallah oğluna. Bak yediklerin kuzuya yaramış
Oluyor zaman zaman. Hatta bazen içimdeki bi yerleri acıtıyor, oynama iç organlarımla diyorum :)
Canm joie güzel ama bir de kanz ve prego modellerine bak hem muşamba gibi durmayan hem de cıvıl cıvıl modeller de var
32+6 da alıyoruz o raporu değil mi?
Bir de çalışır raporundan sonra izne ayrılırken bir kez daha rapor alacak mıyız?
Evet canım annem 25 senedir fln şeker hastası sonra abim de de çıktı ve bi kaç kez fena komalık oldu anı düşme ve çıkma yüzünden dediğim gibi anne tarafim da hep var o yüzden dusunuyorum yaptirsam diyeBenim doktorum istemedi bende zaten çok taraftar değildim ama ailemde de iki tarafta da şeker hastası hiç yok. Ama sen çok kişide var ailemde diyosun. O yüzden yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum..
Bende aile de geçmiş olunca yaptircam galiba yarın inş iyi çıkar bakalimBen doktora bir zararı var mı diye sordum çaydaki şeker kadar bişey zaten diğer besinlerle alıyorsunuz hergün dedi ve yapmazsan pek çok rahatsızlık ve otizm gibi hastalıklara sebebiyet verebilirsin ve sorumlu bu durumda sensin kendi elinle çocuğa zarar verirsin dedi bende tamam yapayım dedim sonuçta yüksek çıkarsa ona göre önlem almak gerekecek
Ya ama tatlış olmuşsunEvrim geçirmek diye buna diyolar sanırımbirinde belim kopacak gibi digerinde bel im yokk
Tesekkur ettim canimmmYa ama tatlış olmuşsunmaşallah aile de olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik istedi doktorum.Şükür çıkmadı.İçim rahatladı hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?