2017 Şubat Anneleri

İnternetten mi aldın canım.
Şu resimdeki güzelmiş bundan mı senin aldığın da?

Merhaba Hanımlar,
Benim size danışmak istediğim konu doğum sonrası toparlayıcı korse alan varmı?
Varsa hangi model ve marka aldınız?
Tavsiye üzerine mi aldınız?
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Benim doktorum kesinlikle tavsiye etmiyo.
Korse kasları atıl bırakır, etin cıvır, kullanma dedi.
Kararsızımmm....

Yarın 2. Defa bu sefer 75 lik şeker yüklemesi yapacağım allahım inşallah bu sefer düşük çıkar bu hafta resmen canımın çektiği pek çok şeyi diyetten dolayı yiyemedim

İnternetten mi aldın canım.
Şu resimdeki güzelmiş bundan mı senin aldığın da?
Evet hepsiburada'dan almıştım ben, bir sürü markanın var, ben uygunlarından alayım deneyeyim demiştim, hillarity marka ve shipsbaby mi ne öyle bi markadan birer tane aldım ikisi de güzel çıktı.

Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı

Kızlar şeker yüklemesi ilk kaç lık yapıldı sizlere ben yarın yaptircam ama hala çok kararsizim içimden bi ses yaptırma diyo nedense kağıda 75 lık yazmış yaptırmayan yada yaptirmicam diyen var mı
Ben yaptirmadim daha dogrusu doktor yaptirmadi. Ben yaptirma taraftari degildim ama doktor yaptir dese yaptiracaktim. senin doktorun ne dedi.

Benim doktorum kesinlikle tavsiye etmiyo.
Korse kasları atıl bırakır, etin cıvır, kullanma dedi.
Kararsızımmm....
Ben ilk dogumda takmistim ama yun korse gibi biseydi. ve cok rahat hareket etmistim onunla oturup kalkarken iyi oluyordu. Hemde hic gobegim kalmadi cok kilo almama ragmen. bu seferde takmayi dusunuyorum. ama zarari varsa dusunmek lazim.

Benden doktor 50lik istedi. Yaptırmayı düşünmüyordum ama 20-24 arası hızlı kilo alınca ben de şüphelendim neyse ki yokmuş

Ben yaptirmadim daha dogrusu doktor yaptirmadi. Ben yaptirma taraftari degildim ama doktor yaptir dese yaptiracaktim. senin doktorun ne dedi.
Özelde ki Dr yaptıralım dedi bugün devlete gittim işte şeker yuklemen yapıldı mı dedi bende hayır dedim o zaman onu yapalım dedi ailemde genetik annem abim dayım anne tarafim komple şeker hastası o yüzden bilemedim

Benden doktor 50lik istedi. Yaptırmayı düşünmüyordum ama 20-24 arası hızlı kilo alınca ben de şüphelendim neyse ki yokmuş
Bende işte ailede şeker geçmişi var bende hızlı kilo aldığım için kararsız kaldım bilemedim

Benim doktorum istemedi bende zaten çok taraftar değildim ama ailemde de iki tarafta da şeker hastası hiç yok. Ama sen çok kişide var ailemde diyosun. O yüzden yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum..

Ben doktora bir zararı var mı diye sordum çaydaki şeker kadar bişey zaten diğer besinlerle alıyorsunuz hergün dedi ve yapmazsan pek çok rahatsızlık ve otizm gibi hastalıklara sebebiyet verebilirsin ve sorumlu bu durumda sensin kendi elinle çocuğa zarar verirsin dedi bende tamam yapayım dedim sonuçta yüksek çıkarsa ona göre önlem almak gerekecek

32+0 da aliyoruz raporu. Doktor tarih atiyormus iste 37+0 kaca denk geliyorsa işte su tarihe kadar çalışabilir diye o kadar. O gunden sonra otomatik cikiliyor diger ogretmen arkadaslardan biliyorum

Benim doktorum istemedi bende zaten çok taraftar değildim ama ailemde de iki tarafta da şeker hastası hiç yok. Ama sen çok kişide var ailemde diyosun. O yüzden yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum..
Evet canım annem 25 senedir fln şeker hastası sonra abim de de çıktı ve bi kaç kez fena komalık oldu anı düşme ve çıkma yüzünden dediğim gibi anne tarafim da hep var o yüzden dusunuyorum yaptirsam diye

Bende aile de geçmiş olunca yaptircam galiba yarın inş iyi çıkar bakalim

Evrim geçirmek diye buna diyolar sanırım birinde belim kopacak gibi digerinde bel im yokk
Ya ama tatlış olmuşsun maşallah aile de olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik istedi doktorum.Şükür çıkmadı.İçim rahatladı hiç olmazsa

Ya ama tatlış olmuşsun maşallah aile de olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik istedi doktorum.Şükür çıkmadı.İçim rahatladı hiç olmazsa
Tesekkur ettim canimmm galiba su halimi diğerine gore bende sevdim :) ne o oyle sopa gibiymisim bende yaptircam canım inş benim de korktuğum gibi çıkmaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…