2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar:)
Sayfalar alış yürumus ben daha uyuyaym:)

TuRuNCu bebişe ilk aldigim sey emzikti inşallh tutar benim arkadasin bebegi dogdugunda tuttu sonra kızın annesi verme bebege alismasin dedi birakmadi bebek 4 aylik olana kadar kiz naptiysa tutmadi 4 aylikken bi anda tutmaya basladi :)nolur bilemem ama bastan alıştırmak lazim ugrastiriyo yoksa minikler:)

Kızlar bu arada son bir haftadır yatakta döndüğümde zorlanıyorum vajinal kaslarda gerilme mi var anlamadım vajinal ağrı hissediyorum dönünce ordaki kaslar güçlenmeye mi hazırlanıyor ne
Bendede var canm ayni sıkinti gebelik haftası cok ilerde olanlara baktim normal diyolar ama bilemycem herkeste oluyomuki¿

Sömestr tatili ne zamana denk geliyor.

Kızlar sol kolunda boyunda uyuşma yanma tarzı şikayetleri olanlar varmı ya endişeleniyorum artık.sol kolun üst tarafı omuza doğru yanma gibi

Kesinlikle elektrikli. Çekim gücü iyi olmalı. Biberona gelince ben oğlumda chicco kullandım. Bunda da yine aynısını kullanıcam. Uç kısmı anne memesine benzeyen var. Benimki o model. Ve ucu en doğalı olduğundan kauçuk olanı tercih etmiştim bunda da yine kauçuk uç kullanıcam.

37+0 son iş günün canım. 37+6 vermiyor drlar. Dikkat et izinde olman gereken zamanda 6 gün daha çalışmış olma.

Kızlar sol kolunda boyunda uyuşma yanma tarzı şikayetleri olanlar varmı ya endişeleniyorum artık.sol kolun üst tarafı omuza doğru yanma gibi
Gebelikte sinir sıkışmasi oluyo bazı gebelerde sendede olmuş olabilir canm

Tünaydın arkadaşlar. Hepimizin sorunları neredeyse aynı. Uykusuzluk şimdiden başladı sanırım. Benim kızımın başı aşağıda sol tarafımda. Herkes sol tarafına yat diyor diye öyle uyumaya çalışıyorum ama mümkün değil. Uyku esnasında sağa ve sırt üstü yattıkça annelik içgüdüsüyle tekrar sola dönmeye çalışıyorum ve yatakta sağ sol derken uykusuz bir gece geçiriyorum. Sola yattığımda ise kızım kıpır kıpır oluyor acaba rahatsız olduğu için mi hareketleniyor anlayamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz?

Bu arada listeye beni de eklerseniz sevinirim. Sezeryan ile olursa 14 şubatta doğumum olacak. Kız ve ismi Tanem. banuelis

Son düzenleme:
37+0 son iş günün canım. 37+6 vermiyor drlar. Dikkat et izinde olman gereken zamanda 6 gün daha çalışmış olma.
Bizim okuldaki hamileler 37+6 da alıcaz dediler ben de öyle oluyor sandım
Sömestr tatilindeyken 2. Hafta başlayacak o zaman benim izin.
Peki izin başladığında süreç nasıl? Yüne doktordan belge alıp götürecek miyiz?

O bahsettiğiniz iç zıbından hastane çıkışından çıkmıstı bir tane vardı. Onuda hiç kullanmadım. Çok gereksiz. Alt üst çamaşırda çiş alıştırma dönemine kadar hiç almadım. Çıtçıtlı üzerine tulum yada alt üst takım üzerine yelek giydiriyordum ben. Ki oğlumda şubat doğumlu. Birde tulum yada ayaklı altların içine çorap giydiriyordum. Ayaksızlarda da çorap üzerine ya patik yada ayakkabı giydiriyordum. Kendimiz gibi düşünmeliyiz. Ortamda biz nasıl rahat ediyorsak bebekte öyle. Fazla giydirmemek gerek.

Ben sola yatiyrm canm normaldede öyle yatardm bebek sag tarafimda sirt ustü yatinca nefesim daraliyo sagada donunce cok rahat yatamiyorm hep soluma yatiyrm o nedenle.

Emzik konusunda ısrarcı olmak gerek. O attıkça sen vereceksin. Atıyo diyip vermezsen almıyorlar. Ve emzik kesinlikle rahatlık. Alışsınlar sonunda bırakıyorlar nasıl olsa. Bebişler sakin ve huzurlu olsunlar yeteeki.

Hanımlar bende 7 tane uzun kollu , 5 tane de kısa kollu body aldım. Kısa kollu almamış olanlar varsa Chicco nun şu 3 lü ürününü tavsiye ederim. 44 TL den 22 TL ye düşmüş. E bebekte şu an 27 TL civarı. ( Kız erkek modelleri var )

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/chicco-body-kisa-kol-3lu-i-love-pembe-240175200

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...isa-kol-3lu-time-to-be-friends-mavi-240175201

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/chicco-body-kisa-kol-3lu-basic-line-krem-240175195

Bendede var canm ayni sıkinti gebelik haftası cok ilerde olanlara baktim normal diyolar ama bilemycem herkeste oluyomuki¿
Benim dün çatı bölgemde ciddi ağrı vardı. Eşim ısrarla doktora gitmemizi istedi ama cumartesi kontrolüm olduğu için gitmek istemedim. Gece yatakta dönerken epey zorlanıyorum. Dün gece 1 den beri doğru dürüst gözüme uyku girmedi. İnşaAllah aksi bir durum yoktur.

Benim hastane cikislarinda yoktu denk gelince bi magazada farkettim aldm bi tane 2 tane yeterli o zaman:) bebegide üst uste giydirmenin anlami yok o kadari biraz takinti galiba aman uşürmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…