aman tatlım kendini oyalamaya bak canım birdaha içmen gerekmesin10.25 te içtim 11:25 te bi kan alcaklar sonra 12:25 te iki saat yanı
Bendede var canm ayni sıkinti gebelik haftası cok ilerde olanlara baktim normal diyolar ama bilemycem herkeste oluyomuki¿Kızlar bu arada son bir haftadır yatakta döndüğümde zorlanıyorum vajinal kaslarda gerilme mi var anlamadım vajinal ağrı hissediyorum dönünce ordaki kaslar güçlenmeye mi hazırlanıyor ne
Sömestr tatili ne zamana denk geliyor.Şeker geçmişi varsa risk altındasın denektir bana kalırsa yaptır canm. Bu arada gerçekten aşırı zayıfmışsın ve sadece karnın var şimdi de. Doğumdan sonra birkaç kilon sana kalsa fena olmaz ama kalacağını sanmam
Ay çok kötüymüş o zaman. 37+5 okulların açıldığı güne denk geliyor benim
Canm ben avent aldım
Natural olanından ve cam. 120lik mi ne en küçüğü
Natural olan yavaş akışlı ve memeden geldiği gibi süt yavaş geliyor. Bebek memeden de kopmuyor
Hızlı akış olanlarda çocuk alışıyor anne memesi o kadar hızlı doyurmadığı için emmek istemiyormuş
Teşekkürler5 günle işime gelmiyor bu durum
Kesinlikle elektrikli. Çekim gücü iyi olmalı. Biberona gelince ben oğlumda chicco kullandım. Bunda da yine aynısını kullanıcam. Uç kısmı anne memesine benzeyen var. Benimki o model. Ve ucu en doğalı olduğundan kauçuk olanı tercih etmiştim bunda da yine kauçuk uç kullanıcam.Arkadaşlar şu göğüs pompası benimde kafamı karıştırıyor tecrübeli anneler cevaplarsa sevinirim elektrikli olanları mı diğerlerini mi tavsiye edersiniz bide biberon geçen chicco nun biri cam biri plastik 2 biberonu indirimdeydi aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum
20 ocakta başlıyor 6 şubatta bitiyorSömestr tatili ne zamana denk geliyor.
Çok şükür son kanı vercem bi saat sonra ins o zamana kadar dayanirim :)aman tatlım kendini oyalamaya bak canım birdaha içmen gerekmesin.. sabit otur havadar biryerde
37+0 son iş günün canım. 37+6 vermiyor drlar. Dikkat et izinde olman gereken zamanda 6 gün daha çalışmış olma.Ocak başında çıkarsan Nisan sonu biter 16 hafta
Ben sömestr 2. Hafta çıkmış oluyorum 37+6 durumunda. 2-3 haftalık da rapor gerekecek ve seminerde işe dönerim zaten bayram var sanırım oradan da faydalanırız
İşte bi hafta daha ileride olsaymış iyi denk gelecekmiş
Gebelikte sinir sıkışmasi oluyo bazı gebelerde sendede olmuş olabilir canmKızlar sol kolunda boyunda uyuşma yanma tarzı şikayetleri olanlar varmı ya endişeleniyorum artık.sol kolun üst tarafı omuza doğru yanma gibi
Ne bilim ya nereye gidicem ben bunun için zaten evhamlıyım başka bişeyler arıyorum hep altındaGebelikte sinir sıkışmasi oluyo bazı gebelerde sendede olmuş olabilir canm
Fizik tedaviye gidiceksinNe bilim ya nereye gidicem ben bunun için zaten evhamlıyım başka bişeyler arıyorum hep altında
Bizim okuldaki hamileler 37+6 da alıcaz dediler ben de öyle oluyor sandım37+0 son iş günün canım. 37+6 vermiyor drlar. Dikkat et izinde olman gereken zamanda 6 gün daha çalışmış olma.
O bahsettiğiniz iç zıbından hastane çıkışından çıkmıstı bir tane vardı. Onuda hiç kullanmadım. Çok gereksiz. Alt üst çamaşırda çiş alıştırma dönemine kadar hiç almadım. Çıtçıtlı üzerine tulum yada alt üst takım üzerine yelek giydiriyordum ben. Ki oğlumda şubat doğumlu. Birde tulum yada ayaklı altların içine çorap giydiriyordum. Ayaksızlarda da çorap üzerine ya patik yada ayakkabı giydiriyordum. Kendimiz gibi düşünmeliyiz. Ortamda biz nasıl rahat ediyorsak bebekte öyle. Fazla giydirmemek gerek.Kızlar hani bu zibınlarin içine giydirilen ince bi zıbın daha var ilk ay
onlardan giydiriliyomus hep fazlaca alinmasi mi lazim ondanda.
bide
sırasiyla ne giydircez bebege iç zıbin cıt citlı badi sonra dış zıbinmi ahh
bugun bu takildi kafama hiç anlamam
bi ark diyo yetmez kış bebegi olcak
alt üst çamaşırda al cıtçıtlinin üstunede onu giydirkış bebegi
muhabbti ama evimde sıcak oluyo gerek varmi böyle bişeye¿
Ben sola yatiyrm canm normaldede öyle yatardm bebek sag tarafimda sirt ustü yatinca nefesim daraliyo sagada donunce cok rahat yatamiyorm hep soluma yatiyrm o nedenle.Tünaydın arkadaşlar. Hepimizin sorunları neredeyse aynı. Uykusuzluk şimdiden başladı sanırım. Benim kızımın başı aşağıda sol tarafımda. Herkes sol tarafına yat diyor diye öyle uyumaya çalışıyorum ama mümkün değil. Uyku esnasında sağa ve sırt üstü yattıkça annelik içgüdüsüyle tekrar sola dönmeye çalışıyorum ve yatakta sağ sol derken uykusuz bir gece geçiriyorum. Sola yattığımda ise kızım kıpır kıpır oluyor acaba rahatsız olduğu için mi hareketleniyor anlayamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz?
Bu arada listeye beni de eklerseniz sevinirim. Sezeryan ile olursa 14 şubatta doğumum olacak. Kız ve ismi Tanem.
Emzik konusunda ısrarcı olmak gerek. O attıkça sen vereceksin. Atıyo diyip vermezsen almıyorlar. Ve emzik kesinlikle rahatlık. Alışsınlar sonunda bırakıyorlar nasıl olsa. Bebişler sakin ve huzurlu olsunlar yeteeki.Günaydın kızlar:)
Sayfalar alış yürumus ben daha uyuyaym:)
TuRuNCu bebişe ilk aldigim sey emzikti inşallh tutar benim arkadasin bebegi dogdugunda tuttu sonra kızın annesi verme bebege alismasin dedi birakmadi bebek 4 aylik olana kadar kiz naptiysa tutmadi 4 aylikken bi anda tutmaya basladi :)nolur bilemem ama bastan alıştırmak lazim ugrastiriyo yoksa minikler:)
Benim dün çatı bölgemde ciddi ağrı vardı. Eşim ısrarla doktora gitmemizi istedi ama cumartesi kontrolüm olduğu için gitmek istemedim. Gece yatakta dönerken epey zorlanıyorum. Dün gece 1 den beri doğru dürüst gözüme uyku girmedi. İnşaAllah aksi bir durum yoktur.Bendede var canm ayni sıkinti gebelik haftası cok ilerde olanlara baktim normal diyolar ama bilemycem herkeste oluyomuki¿
Benim hastane cikislarinda yoktu denk gelince bi magazada farkettim aldm bi tane 2 tane yeterli o zaman:) bebegide üst uste giydirmenin anlami yok o kadari biraz takinti galiba aman uşürmu diyeO bahsettiğiniz iç zıbından hastane çıkışından çıkmıstı bir tane vardı. Onuda hiç kullanmadım. Çok gereksiz. Alt üst çamaşırda çiş alıştırma dönemine kadar hiç almadım. Çıtçıtlı üzerine tulum yada alt üst takım üzerine yelek giydiriyordum ben. Ki oğlumda şubat doğumlu. Birde tulum yada ayaklı altların içine çorap giydiriyordum. Ayaksızlarda da çorap üzerine ya patik yada ayakkabı giydiriyordum. Kendimiz gibi düşünmeliyiz. Ortamda biz nasıl rahat ediyorsak bebekte öyle. Fazla giydirmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?