- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Doktorum bana 37+0 a kadar çalışabilirsin dedi. Kafam karıştı benimde.Bizim okuldaki hamileler 37+6 da alıcaz dediler ben de öyle oluyor sandım
Sömestr tatilindeyken 2. Hafta başlayacak o zaman benim izin.
Peki izin başladığında süreç nasıl? Yüne doktordan belge alıp götürecek miyiz?
Alışık olmana sevindim. Benim kız solda olunca yatsam mı yatmasam mı tedirgin oluyorum açıkçası. Bir de sağ tarafta uyumayı severim. Doktorumu aradım az önce geri dönüş yapacak. Uykusuzluk tedirginlik sağlığımı bozacak böyle giderse.Ben sola yatiyrm canm normaldede öyle yatardm bebek sag tarafimda sirt ustü yatinca nefesim daraliyo sagada donunce cok rahat yatamiyorm hep soluma yatiyrm o nedenle.
Hadi ya 6 subat mi?sevmedim bu isi20 ocakta başlıyor 6 şubatta bitiyor
Canm e bebektede indirim vardi chicco nun 2 tane hastane cikisini aldm bende ama gözden kacırmisin cıtçıtlilarda indirimdeymiş alamadim cıtcıtli badileri yenidoganmi aldin geldilermiHanımlar bende 7 tane uzun kollu , 5 tane de kısa kollu body aldım. Kısa kollu almamış olanlar varsa Chicco nun şu 3 lü ürününü tavsiye ederim. 44 TL den 22 TL ye düşmüş. E bebekte şu an 27 TL civarı. ( Kız erkek modelleri var )
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/chicco-body-kisa-kol-3lu-i-love-pembe-240175200
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...isa-kol-3lu-time-to-be-friends-mavi-240175201
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/chicco-body-kisa-kol-3lu-basic-line-krem-240175195
Canım onu nette araştırdım ben illa zorlama kendini sola yatmak derken mesela yazıyordu ki okudugum yerde istem dışı anne dönebilir sorun olmaz ve gün içinde en az 2 saat sol tarafa uzanmak ta yeterli oluyomus nette oku istersen bak bende senin gibi sola yatıp 10 dk sonra sağa dönen biriyim surekli de dönüyorum gece boyuTünaydın arkadaşlar. Hepimizin sorunları neredeyse aynı. Uykusuzluk şimdiden başladı sanırım. Benim kızımın başı aşağıda sol tarafımda. Herkes sol tarafına yat diyor diye öyle uyumaya çalışıyorum ama mümkün değil. Uyku esnasında sağa ve sırt üstü yattıkça annelik içgüdüsüyle tekrar sola dönmeye çalışıyorum ve yatakta sağ sol derken uykusuz bir gece geçiriyorum. Sola yattığımda ise kızım kıpır kıpır oluyor acaba rahatsız olduğu için mi hareketleniyor anlayamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz?
Bu arada listeye beni de eklerseniz sevinirim. Sezeryan ile olursa 14 şubatta doğumum olacak. Kız ve ismi Tanem.@banuelis
Alışık olmana sevindim. Benim kız solda olunca yatsam mı yatmasam mı tedirgin oluyorum açıkçası. Bir de sağ tarafta uyumayı severim. Doktorumu aradım az önce geri dönüş yapacak. Uykusuzluk tedirginlik sağlığımı bozacak böyle giderse.
Canm e bebektede indirim vardi chicco nun 2 tane hastane cikisini aldm bende ama gözden kacırmisin cıtçıtlilarda indirimdeymiş alamadim cıtcıtli badileri yenidoganmi aldin geldilermi
Kaslardan zitade kemiklerde agri varBenim dün çatı bölgemde ciddi ağrı vardı. Eşim ısrarla doktora gitmemizi istedi ama cumartesi kontrolüm olduğu için gitmek istemedim. Gece yatakta dönerken epey zorlanıyorum. Dün gece 1 den beri doğru dürüst gözüme uyku girmedi. İnşaAllah aksi bir durum yoktur.
3 6 almissin iyiki hastane cıkişındakiler benim minnacik 0 hatta prematüre gibiler:) zibinlari bende 60 tl den 30 tl ye aldim ćok uygun ve kumaşlarida gercekten cok guzeller çitçitlikarida aklimda gittigidiyorda bakip aliym onlarida:)Çok güzeller canım. Benıim çalıştığım yerde Joker var. Şimdi gittim oraya baktım bu 3 lü setler 44 TL. Ben 3-6 ay aldım canım bunları ..
İhtiyacın varsa al bence. Fiyat gayet makul .. Bizim evde her ebattan kıyafet var. Hatta annem abarttı gelecek kış için çocuğa kürk, mont filan aldı :)3 6 almissin iyiki hastane cıkişındakiler benim minnacik 0 hatta prematüre gibiler:) zibinlari bende 60 tl den 30 tl ye aldim ćok uygun ve kumaşlarida gercekten cok guzeller çitçitlikarida aklimda gittigidiyorda bakip aliym onlarida:)
evet satılıyor canım 5 liraya almıştım sanırımbunu bana da söylediler ya göbeği düşene kadar giydirmek gerekiyomus bende ilk defa duydum benim hastane çıkışının içinde var bundan 1 tane tekli satılıyo mu bilginiz var mi
Hadi ya ben 27 ocak diye kodlamışım kafamda20 ocakta başlıyor 6 şubatta bitiyor
herkes bu durumu yaşıyor demekki. neyse içim rahatladı biraz.BENİMDE AYNI ŞEKİLE HEP AŞAĞIDA HAREKETLERİ BAZEN AZALIYOR İNSAN KORKUYOR
Kızlar 40 haftaya göre hesaplanıyor dikkat edin 37. Hafta bittim ayrılın yoksa gereksiz gitmiş olursunuz çünkü gitsende gitmesende son 3 hafta yanıyor benim anlamadığım allah korusun erken doğum oldu o zaman 3 haftayı kullandık gibi sayıyorlar sanırım diyelimki biri 37.haftada doğurdu o zaman kalan 13 hafta ordan itibaren başlıyor sanırımDoktorum bana 37+0 a kadar çalışabilirsin dedi. Kafam karıştı benimde.
chicconun kumaşları çok güzel böyle kaliteyi ucuza yakalayınca kaçırmamak lazım bende almıştım geçen gün.. 3-6 alıyorum bende genelde %100 pamuk oldukları için yıkayınca biraz küçülme olabiliyormuş diye duymuştum çok yüksek ısıda yıkamamak lazım sanırım..Çok güzeller canım. Benıim çalıştığım yerde Joker var. Şimdi gittim oraya baktım bu 3 lü setler 44 TL. Ben 3-6 ay aldım canım bunları ..
Canım 32 haftadan erken doğum yaparsan. Kalan haftalar doğum sonrasına ekleniyor.Kızlar 40 haftaya göre hesaplanıyor dikkat edin 37. Hafta bittim ayrılın yoksa gereksiz gitmiş olursunuz çünkü gitsende gitmesende son 3 hafta yanıyor benim anlamadığım allah korusun erken doğum oldu o zaman 3 haftayı kullandık gibi sayıyorlar sanırım diyelimki biri 37.haftada doğurdu o zaman kalan 13 hafta ordan itibaren başlıyor sanırım
Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.chicconun kumaşları çok güzel böyle kaliteyi ucuza yakalayınca kaçırmamak lazım bende almıştım geçen gün.. 3-6 alıyorum bende genelde %100 pamuk oldukları için yıkayınca biraz küçülme olabiliyormuş diye duymuştum çok yüksek ısıda yıkamamak lazım sanırım..
babymallda da indirim var canım ben geçen gün ordan aldım siteden baya memnun kaldım tavsiye ederim3 6 almissin iyiki hastane cıkişındakiler benim minnacik 0 hatta prematüre gibiler:) zibinlari bende 60 tl den 30 tl ye aldim ćok uygun ve kumaşlarida gercekten cok guzeller çitçitlikarida aklimda gittigidiyorda bakip aliym onlarida:)
cuma günü gidiyim bakalım dönmüş mü benim ki gerçi dönse hissederiz heraldeYa bana denk geliyo hep böyle doktorlar yeminle!!!
Yok canım makat pozisyonunda dedi. Totosunun üstünde oturuyor benim sıpam
Beni de çok yaktı o meret!
Kaç saat bekleniyor 75likte?
sonuçlar iyi çıksın da katlanıyo insan yapıcak bişey yokAynen sallandik ca bulandı biraz inş cikarmam bakalım yaktı szaten şekeri midemi içerken zorlamadi pek ama şuan tuhafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?