2017 Şubat Anneleri

Doktorum bana 37+0 a kadar çalışabilirsin dedi. Kafam karıştı benimde.

Ben sola yatiyrm canm normaldede öyle yatardm bebek sag tarafimda sirt ustü yatinca nefesim daraliyo sagada donunce cok rahat yatamiyorm hep soluma yatiyrm o nedenle.
Alışık olmana sevindim. Benim kız solda olunca yatsam mı yatmasam mı tedirgin oluyorum açıkçası. Bir de sağ tarafta uyumayı severim. Doktorumu aradım az önce geri dönüş yapacak. Uykusuzluk tedirginlik sağlığımı bozacak böyle giderse.

Canm e bebektede indirim vardi chicco nun 2 tane hastane cikisini aldm bende ama gözden kacırmisin cıtçıtlilarda indirimdeymiş alamadim cıtcıtli badileri yenidoganmi aldin geldilermi

Canım onu nette araştırdım ben illa zorlama kendini sola yatmak derken mesela yazıyordu ki okudugum yerde istem dışı anne dönebilir sorun olmaz ve gün içinde en az 2 saat sol tarafa uzanmak ta yeterli oluyomus nette oku istersen bak bende senin gibi sola yatıp 10 dk sonra sağa dönen biriyim surekli de dönüyorum gece boyu

Benimki de solda ve bende ısrarla sola yatmaya çalışıyorum ama sağ tarafda daha rahat ediyorum. Doktorunun cevabı konusunda beni de bilgilendirebilir misin?

Canm e bebektede indirim vardi chicco nun 2 tane hastane cikisini aldm bende ama gözden kacırmisin cıtçıtlilarda indirimdeymiş alamadim cıtcıtli badileri yenidoganmi aldin geldilermi

Çok güzeller canım. Benıim çalıştığım yerde Joker var. Şimdi gittim oraya baktım bu 3 lü setler 44 TL. Ben 3-6 ay aldım canım bunları ..

Kaslardan zitade kemiklerde agri var

haftalariniz hep yakin sonucta bana

normal gibi geliyo herkeste olunca bebek büyuyo kemikler genişlemeye

devam ediyo galiba deneyimli anneler bi baksin normalmi:)

Çok güzeller canım. Benıim çalıştığım yerde Joker var. Şimdi gittim oraya baktım bu 3 lü setler 44 TL. Ben 3-6 ay aldım canım bunları ..
3 6 almissin iyiki hastane cıkişındakiler benim minnacik 0 hatta prematüre gibiler:) zibinlari bende 60 tl den 30 tl ye aldim ćok uygun ve kumaşlarida gercekten cok guzeller çitçitlikarida aklimda gittigidiyorda bakip aliym onlarida:)

İhtiyacın varsa al bence. Fiyat gayet makul .. Bizim evde her ebattan kıyafet var. Hatta annem abarttı gelecek kış için çocuğa kürk, mont filan aldı :)

Doktorum bana 37+0 a kadar çalışabilirsin dedi. Kafam karıştı benimde.
Kızlar 40 haftaya göre hesaplanıyor dikkat edin 37. Hafta bittim ayrılın yoksa gereksiz gitmiş olursunuz çünkü gitsende gitmesende son 3 hafta yanıyor benim anlamadığım allah korusun erken doğum oldu o zaman 3 haftayı kullandık gibi sayıyorlar sanırım diyelimki biri 37.haftada doğurdu o zaman kalan 13 hafta ordan itibaren başlıyor sanırım

chicconun kumaşları çok güzel böyle kaliteyi ucuza yakalayınca kaçırmamak lazım bende almıştım geçen gün.. 3-6 alıyorum bende genelde %100 pamuk oldukları için yıkayınca biraz küçülme olabiliyormuş diye duymuştum çok yüksek ısıda yıkamamak lazım sanırım..

Canım 32 haftadan erken doğum yaparsan. Kalan haftalar doğum sonrasına ekleniyor.

Son düzenleme:
Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.

babymallda da indirim var canım ben geçen gün ordan aldım siteden baya memnun kaldım tavsiye ederim

Ya bana denk geliyo hep böyle doktorlar yeminle!!!

Yok canım makat pozisyonunda dedi. Totosunun üstünde oturuyor benim sıpam

Beni de çok yaktı o meret!
Kaç saat bekleniyor 75likte?
cuma günü gidiyim bakalım dönmüş mü benim ki gerçi dönse hissederiz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…