2017 Şubat Anneleri

Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.
normal gibi 60 dereceler çok yüksek zaten hassas kıyafetler için.. sadece ek durulama da öneriyorlar deterjan kalıntısı olmaması için ..

32+0 da dr ya 37+0 haftaya kadar yada tarih belirterek şu tarihe kadar çalışabilir şeklinde bir yazı veriyor. Sonra 37+0 da tekrar gidiyorsun çalışamaz şeklinde bir yaZı veriyor. Oğlumda bu şekildeydi uygulama. Aldığın belgeleri işyerine teslim ediyorsun. geçen hafta bir arkadaşımız ayrıldı oda bu şekilde aldı belgelerini.

Son düzenleme:
Slm kızlar sabah Dr a gittim. Bebeğin kafasındaki kist tamamen geçmiş. Ama bu düşme olayını çok onemsedi. Kontrol verdi bazen plasenta da gizli kanama oluyor farkedilmuyor dedi. Çok iyi biriydi. Birde idrar tahlili verdim o daha çıkmadı. Kilosu boyu hakkında birsey demedi. Ben de sormadım. Karnım çok ağrıyor du zaten. O da kabız lik dedi oluyorum ama. Bi de kafa midede perişan etti sıpa. Çok şükür şu an iyiyiz ct kontrol var orda da bişey çıkmazsa yırtık bu ay da o zaman. Öpüyorum hepinizi.
Bu arada TuRuNCu ben de 7. Gün sünnetin yaptıracağım. Bence de sunnet lerde hayır vardır. Gün gelir bilim de bunu söyler.

geçmiş olsun tekrar kistin geçmesi çok güzel inş kanama vs. olmaz cnm içini ferah tut

Bende aynı durumdayım Can'ım oğlumda suni sancı çektim aksama kadar bazı sebeplerden dolayı sezeryan aldı ama ben hala inanmıyorum doktorlara bence işlerine geliyor sezeryan saati günü belli diyr 3 /sene oldu ben normal düşünüyorum Dedi olmaz riskli Dedi bayadır düşünüyorum başka bir doktor varmış daha önce yaptırmış inş gideceğim yarın ona bakalım o ne diyecek .. ama etrafımda çok öle normal doğuran kadın var

Bende ayni seyleri dusunuyorum kordon konusunda. ama benimde artik sert tekmeler yok. kipirti var ve balik gibi kayiyor. yer degistiriyor herhalde.

yok canım erken doğum olması halinde kalan zaman doğum sonrasına aktarılıyor

inanamıyorum 6 dolar nedir ya
ben 60 tane yıldıza 3-5 cm karışıktı 35 tl ödemiştim adres sorunu yaşanınca iptal oldu
ama işte cesaret edemiyorum o siteden alışveriş yapmaya sen yapıştırdın mı ilk gelen stikere?
ayrıntılı bi şekilde özelden yazar mısın nasıl alışveriş yaptığını güvenemiyorum ya fiyatta çok makulmüş ama bana beyaz yıldız lazım var mı ki?
foto olayını da çözdüm burdan biri çektiğin fotonun ekran görüntüsünü al onu yükle demişti işe yaradı tuhaf bi şekilde nasıl oldu anlamadım ama

oda fotolarını da özelden paylaşırım bi tamamlayalımda senden de bekliyorum evet baya benziyor zevklerimiz

perdeleri ne yapacaksın? ben zebra düşünüyorum blackout olmasına dikkat edicem 6. ayda nasip olursa uyku eğitimine başlayacağız

Ya bu masaj cok etkiliymis ama enfeksiyon riskini arttirdigi icin gittigm gebe okulunda önerilmedi..
sadece enfeksiyonla kalmıyor aslında risk erken doğumuda tetikliyor bu yüzden doktor görüşü önemli
ama zeytinyağıyla yapılan masajın baya işe yaradığını bizzat kulaklarımla duymuştum yine de ürkütücü geliyor bana bu masaj bakalım o günlere bi gelelimde :)

Daha once dogum yapan anneler

bebek kaçınci haftada pozisyon almiştı sizin???

Sağol canım inşallah. Icim ferah nedense korkum yok. Dr biraz titiz biriydi. Sağolsun. Bence de bişeyi yok Ahmed paşanın
Geçmiş olsun gözün aydın olsun canım geçmiş inş başka sorunla karsilamazsin Ahmed mi olacak adı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…