normal gibi 60 dereceler çok yüksek zaten hassas kıyafetler için.. sadece ek durulama da öneriyorlar deterjan kalıntısı olmaması için ..Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.
Aynen öyle canım çok şükür son kanı da verdim artık yemek yiyebilirimsonuçlar iyi çıksın da katlanıyo insan yapıcak bişey yok
inş. canımAynen öyle canım çok şükür son kanı da verdim artık yemek yiyebilirimsomuclarim yarın çıkacak hayırlısı bakalım şeker den daha çok uyuşmazlık ignesi testi inş iyi çıkar bakalım
32+0 da dr ya 37+0 haftaya kadar yada tarih belirterek şu tarihe kadar çalışabilir şeklinde bir yazı veriyor. Sonra 37+0 da tekrar gidiyorsun çalışamaz şeklinde bir yaZı veriyor. Oğlumda bu şekildeydi uygulama. Aldığın belgeleri işyerine teslim ediyorsun. geçen hafta bir arkadaşımız ayrıldı oda bu şekilde aldı belgelerini.Bizim okuldaki hamileler 37+6 da alıcaz dediler ben de öyle oluyor sandım
Sömestr tatilindeyken 2. Hafta başlayacak o zaman benim izin.
Peki izin başladığında süreç nasıl? Yüne doktordan belge alıp götürecek miyiz?
normal gibi 60 dereceler çok yüksek zaten hassas kıyafetler için.. sadece ek durulama da öneriyorlar deterjan kalıntısı olmaması için ..
geçmiş olsun tekrar kistin geçmesi çok güzel inş kanama vs. olmaz cnm içini ferah tutSlm kızlar sabah Dr a gittim. Bebeğin kafasındaki kist tamamen geçmiş. Ama bu düşme olayını çok onemsedi. Kontrol verdi bazen plasenta da gizli kanama oluyor farkedilmuyor dedi. Çok iyi biriydi. Birde idrar tahlili verdim o daha çıkmadı. Kilosu boyu hakkında birsey demedi. Ben de sormadım. Karnım çok ağrıyor du zaten. O da kabız lik dedi oluyorum ama. Bi de kafa midede perişan etti sıpa. Çok şükür şu an iyiyiz ct kontrol var orda da bişey çıkmazsa yırtık bu ay da o zaman. Öpüyorum hepinizi.
Bu aradaTuRuNCu ben de 7. Gün sünnetin yaptıracağım. Bence de sunnet lerde hayır vardır. Gün gelir bilim de bunu söyler.
Bendede var canm ayni sıkinti gebelik haftası cok ilerde olanlara baktim normal diyolar ama bilemycem herkeste oluyomuki¿
Ay ne iste calisiyorsun. cok ozendim. ben devlet memuruyum 1 saat izin almak icin kirk takla atiyomO 5:30un üstüne gram uyumadım bu arada
Bu uykusuzlukla işe gidesim gelmedi
Hastaneye geldim hem kızımı görür hem de enfeksiyona baktırırım bakalım geçmiş mi
Bende aynı durumdayım Can'ım oğlumda suni sancı çektim aksama kadar bazı sebeplerden dolayı sezeryan aldı ama ben hala inanmıyorum doktorlara bence işlerine geliyor sezeryan saati günü belli diyr 3 /sene oldu ben normal düşünüyorum Dedi olmaz riskli Dedi bayadır düşünüyorum başka bir doktor varmış daha önce yaptırmış inş gideceğim yarın ona bakalım o ne diyecek .. ama etrafımda çok öle normal doğuran kadın varBen de cevap vereyim,6 sene onceydi ilk dogumum erken dogdugu icin acil sezeryan olmustum,6 sene gecti dr sordum normal dogum denemek istiyorum diye,risk dedi senin icin,dedim cok deneyen ve basaran var hastane tecizati aler makina ebe vs gibi etkenler cok onemli acil birsey olursa sezeryana tekrar donmek icin gerekli bunlar dedi,anne ve bebek icin tehlike olabilir dedi her dr gorusu farkli bu konuda diye dusunuyorum,niyetlenmistim bende ok verse denemeye karsr vermistim ama dr onaylamadi
Bende ayni seyleri dusunuyorum kordon konusunda. ama benimde artik sert tekmeler yok. kipirti var ve balik gibi kayiyor. yer degistiriyor herhalde.şimdi ben yazacaktım bu tarz birşey bnm bebeğiminde hareketleri azaldı evet dönüyor felan kıpırtı var ama sert tekmeler yok. ayaklarındaki kıpırtıyı hissedemiyorum ayağına kordonmu dolandı diye düşünüp duruyorum git gide hareketler azalacaktı evet ama ben düşünmeden edemiyorum
0 3 ay yeterli 10 tane var canm alirsam 3 6 alirim artik :)İhtiyacın varsa al bence. Fiyat gayet makul .. Bizim evde her ebattan kıyafet var. Hatta annem abarttı gelecek kış için çocuğa kürk, mont filan aldı :)
yok canım erken doğum olması halinde kalan zaman doğum sonrasına aktarılıyorKızlar 40 haftaya göre hesaplanıyor dikkat edin 37. Hafta bittim ayrılın yoksa gereksiz gitmiş olursunuz çünkü gitsende gitmesende son 3 hafta yanıyor benim anlamadığım allah korusun erken doğum oldu o zaman 3 haftayı kullandık gibi sayıyorlar sanırım diyelimki biri 37.haftada doğurdu o zaman kalan 13 hafta ordan itibaren başlıyor sanırım
inanamıyorumDuvarı ben de gri istemiştim ama eşim boğar dedi vazgeçtik.. bence gri harika olurdu siz de güle güle kullanın.. sepeti teyzemiz hediye almıştı daha cinsiyet bile belli değildi 5 haftalık hamileydimmadamcocoya da bakacağım kesin hurç güzel fikirmiş hastane çantası için ben de file olur diye düşünmüştüm ama hurç daha şık durur.. askılığı hayalhomepark diye bir sayfa var ordan yaptırmayı düşünüyorum şimdilik bi tek o sayfada gördüm.. stikerları aliexpressten sipariş verdim canım.. fiyatları baya uygun bi bak istersen.. yıldızları da bugün sipariş verdim 150 adedi 6 dolara geldi.. hatta şimdi 5.5 dolara düşmüş Linkini gönderiyorum belki bakarsın uçan balonlu stiker 20 güne gelmişti inşallah bu da hızlı gelir..
http://www.aliexpress.com/item/32347120862/32347120862.html
Sizin odanın resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım çünkü zevklerimiz aynı gibi duruyortercihlerimiz benzer olmuş
sadece enfeksiyonla kalmıyor aslında risk erken doğumuda tetikliyor bu yüzden doktor görüşü önemliYa bu masaj cok etkiliymis ama enfeksiyon riskini arttirdigi icin gittigm gebe okulunda önerilmedi..
Sağol canım inşallah. Icim ferah nedense korkum yok. Dr biraz titiz biriydi. Sağolsun. Bence de bişeyi yok Ahmed paşanıngeçmiş olsun tekrar kistin geçmesi çok güzel inş kanama vs. olmaz cnm içini ferah tut
Geçmiş olsun gözün aydın olsun canım geçmiş inş başka sorunla karsilamazsin Ahmed mi olacak adı :)Sağol canım inşallah. Icim ferah nedense korkum yok. Dr biraz titiz biriydi. Sağolsun. Bence de bişeyi yok Ahmed paşanın
benimde merak ettiğim bi konu buDaha once dogum yapan anneler
bebek kaçınci haftada pozisyon almiştı sizin???
Daha once dogum yapan anneler
bebek kaçınci haftada pozisyon almiştı sizin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?