2017 Şubat Anneleri

kızlar size bişi soracam bnm şekerim 143 çıktı ya dikkat et felan dedi doktor n bugun yemek yeydim 1 saat gecince kayınvalidem şeker hastası onun cihazı ile ölçüm yaptım ne kadar doğru yaptım bilmiom iğneyi batırdım ama üzerinde numaralar var normalde bastırp çıkması lazım iğnenin ben batırdım iğnenin ucunu çıkan kanı cihaza verdim 5 sn sonra ölçtü 54 çıktı ne kadar doğru oldu bilemiyorum

Anladm baya erken donmüş senin

bebiş o zaman ben kafayi sagda

ayakları solda hissediyorum dr demedi ama benim hissettigim öyle daha vakit var döner inşallah benimkide

ne kadar erken dönmüş ne güzel ben bazen ya hiç dönmezse diye tereddüt etmiyor değilim

Pazartesi gittiğimde dr başaşağı pozisyonda demişti bana da .. ama yine dönebilir diye düşünüyorum daha çok erken çünkü

Geçmiş olsun gözün aydın olsun canım geçmiş inş başka sorunla karsilamazsin Ahmed mi olacak adı :)
Evet canim ahmed olucak inşallah . Geçmiş olsun hu arada mesajları okumaya çalışıyorum bazısı yeni görüyorum. İnşallah şeker de uyusmazlik da çıkmaz. Bu arada ne kadar zayif sin sen ya maşallah. Yalnız hamilelik de çık yakışmış. İki halin de güzel yani

ne kadar erken dönmüş ne güzel ben bazen ya hiç dönmezse diye tereddüt etmiyor değilim

Döner inşallah canım,endişelenme hiç.
38.de bile dönenleri duydum ben.
Ben yaklaşık 3 haftadır bu hıçkırıkları bikini bölgesinde hissediyorum.Diğer oğlumda böyle erken döndü ve öyle kaldı.
Gerçi bizim için şuan bu pozisyonun çok önemi yok ,sezeryan olacağız zaten ama inşallah sizlerinki zamanında dönmüş olur

Ya canım hickiriklarini nasil hissediyosunuz ben hissetmiyorum belkide bilmiyorum

Merhaba Hanımlar,
yalancı sancı nasıl birşey tecrübeli anneler?
Az önce belimden karnıma doğru öyle kötü bi sancı girdiği bikaç sn nefes alamadım resmen.
tarif etmesi zordur eminim ama yinede bi fikir verebilirsiniz diye düşündüm

inş canım yaa

Ya canım hickiriklarini nasil hissediyosunuz ben hissetmiyorum belkide bilmiyorum

Immm nasıl tarif etsem bilemedim şimdi :)
Genel de bir şeyler yedikten veya içtikten 15-20 dk sonra başlıyor. Çok cılız ince ince ritmik bir şekilde devam eden pıtpıtlar oluyor. Yani tekmeye filan hiç benzemiyor. Böyle sanki pıt pıt damar /kalp atışı gibi.
10-15 dk devam edip kesiliyor :)

Bende takip ediyorum canım sabah akşam istedi doktorum sabah benm açlığı bi 125 çıakrdı bi 40 çıkardı tekrar delerek yap ve bol kanla.

Hadi ya 6 subat mi?sevmedim bu isi benim buyuk kiz tatilde olur dogumda yanimda olur diye seviniyordum,neyse bikac gun okula belki gondermem artik subatin basinda alirsa dr bilgi icin sagol ogretmenim
Rica ederim

Yok ileri aktarılıyor yanmıyor

Arkadaşlar bi soru sorsam 27 haftalık oldu bebeğim kilosu 920 gr boyu 35 cm sanki kg az gibi sizce nasıl şimdiden sağolun.

Nasıl Yani kalan haftalar ekleniyor anlamadım ben dört ay Doğum izni haricinde mi bu demek istediğiniz
32. haftadan itibaren 16 haftalık doğum iznin var. Ama eğer atıyorum 28. haftada doğum yaptın. 28. haftadan 32. haftaya kadar olan 4 haftalık süre 16 haftaya ekleniyor ve 20 hafta izin yapmış oluyorsun.

Arkadaşlar bi soru sorsam 27 haftalık oldu bebeğim kilosu 920 gr boyu 35 cm sanki kg az gibi sizce nasıl şimdiden sağolun.

Tam haftasıyla uyumlu gibi ?
27+0 da gittiğimizde 1000 gr 37 cm idi bizimki.
Yani aynı sayılır.
Tabi ki daha ilerde olan bebişler var ama şöyle düşün. Dışarı çıktığımızda bile herkesin boyu kilosu farklı. Sağlıklı olsun da ,eksik kilo doğduktan sonra tamamlanır inşallah ki gayet haftasıyla uyumlu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…