2017 Şubat Anneleri

İsmi gibi güzel Ahmed olsun inş huyuda kendi de :) sağol canım uyuşmazlık var zaten ben negatif im de iğne için test yapiyolarmis bakalim yarın gorcez artık evet çok zayıf tim ama şimdi tombis im :) sağol canım eminim hamilelik hepinize de çok yakismistir başlı başına çok güzel bisey bence :)

Benim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek (( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide

Doğum ne zaman bnde 32. Haftada izne ayrılacağım çok zorlanıyorum

Arkadaşlar bi soru sorsam 27 haftalık oldu bebeğim kilosu 920 gr boyu 35 cm sanki kg az gibi sizce nasıl şimdiden sağolun.
canim selam bence kilosu az degil zaten makineler cook dogru olcmuyo 150 gr hata payi var takma kafana ... bebekler bazen onde bazen geride 100 /90 ida 3300 3600 arasi doguyor sen yesende yemesende ... bebim oglum olucak genelde erkekler kilolu oliyo yani onden gidiyo hop bi doguyo ayni 3300 3600 ... benim ilk oglumda arter eksikligi var dediler 2 kilodan zayif dogar dediler .. doguma gitmeden sonkez aliyolar ultrasona 4 kilo olmus dedi doktor ben sok .ama doktor 3500 ancak dogar dedi
sonra bi dogdu 3500 kilo oyle yani.hayir arter eksigi neoldu anlamadin bende korkuyla koca 5 kiloluk pekmez yedim belki omu iyi geldi artere bakan gerizekali yanlismi bakti bilmkyorum ... buara butun doktorlardan nefret geldi... takma kafana oylede boylede cikicak... ayyy ben sadece zamana takiliyom hic gecmiyo sanki ... bazi gunler safak sayiyorum resmen
.. pofffffg

ayyyyy... buara cook mutsuzum
... hep uyumak istiyorum... kimsenin yuzunu gormek istemiyorum... niye boyle oldum bilmiyorum. dun annemin senesiydi kahroldum ondanmi bilmiyorum.esimlede 3 gundur konusmuyorum.nezaman bi isim olsa erteliyo.sabah hastaneye birakicak vay efendim cabuk cabuk dedi bende negesim darala darala giydimmi giymedimmi bilemedim giydim apartmanda bekliyom gelsin diye bi ariyo 1 saate ordayim ben nefesimi gotumden aliyom oglum agliyo bi yandan gelem dedim istemiyorum gittim yalniz basima.. hastanenin yurume mesafesi cok taksiyle gittim yine lanet bi doktora denk geldim sinirimden yollarda aglaya aglaya dondum 2 saat yurudum .. ogluma iyi oldu kozalak topladi bol bol :) yatagi falan ayirdim. biktim onun dusuncesizliklerinden beni ertelemsinden nefret geldi .. ay cok sinirliyim.. nasil olsa karim bekler die dusunuyo ... aksamada biguzel kavga ettim.. ohhhh... uzak dursun
...

Benim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar

Yükleme yaptırmadığım için pek bilemiyorum ama burda yazılanlara göre normal galiba. Gözünaydın .. uyuşmazlık ne oldu? çıkmış olması lazım oda şimdiye kadar

bide umursuz nasil umursuz anlatamam... gecen gun banyoda kayip dustum canim yandi bagirdim ... ne oglum geldi merak edip nede kocam... hadi oglum 4 yasindada be adam 40 yasindasin kadin hamile bi bak dusmus ... dunya yansa umrunda degil... niyemi yaziyorum burada kallsinn gerie donup okudukca ona olan nefretim katlansin ki yuzune gulmeyeyim... siz yaziyosunuzya esim masaj yapti biraz gecti .. o nasil bi duygu ... ben hic yasamadim
.. niye evlendimki onuda bilmiyorum... offffff cooook mutsuzum cooook... bide ustune hamileyim... diyceniz niye hamile kaldin buyuk konustum .. oglum.biraz buyusun bosanicam diye saliniyodum isede baslamistim hooop yeniden basa dondum...

Hickirtmak icin ozel bisey yaptiramam mi yaa :)

Yükleme yaptırmadığım için pek bilemiyorum ama burda yazılanlara göre normal galiba. Gözünaydın .. uyuşmazlık ne oldu? çıkmış olması lazım oda şimdiye kadar
Uyuşmazlık çıkmamış canım yarın cikcak mis o devlet e gittim ya bi gün sonra yazıyordu orda da adam da öyle demişti şimdi de gorunmuyo ama diğer değerlere de bakılmış bazıları yüksek bazıları dusuk yaziyo onlara takıldım

Canım duymadı mı acaba

Benim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar
Gayet guzel cikmis canim bence benim elimde bi kagit var da ona gore yorum yapiyorum. Butun degerlerin istenen aralikta gibi :)

Hgb normal mi? O normalse diğerleri gebeliğe bağlı düşüş ya da yükseliş gösteriyor.. gebelerde tamı tamına normal çıkmaz genelde takılma yani

Benimki de solda ve bende ısrarla sola yatmaya çalışıyorum ama sağ tarafda daha rahat ediyorum. Doktorunun cevabı konusunda beni de bilgilendirebilir misin?
Doktorum az önce aradı. Bebeğin solda olduğu için üzerine yatmam sorun olur mu, yatınca hareketlenmesi normal mi?Ve sola yatmak zorunda mıyım? Diye sordum. Üzerine yatmanın sorun olmayacağını, ben üzerine yattığımda tekme atmasının kötü bir şey olmadığını söyledi. "Her gün sola yatamazsın o yüzden bir gün sol bir gün sağ olarak dönüşümlü uyumaya çalış" dedi. "Sırt üstü ve yüz üstü yatmak artık yasak" dedi.
En azından sağa yatabiliriz buna sevindim. Bilgin olsun arkadaşım.

Üzüldüm açıkçası.. ama sen çok üzülür sinirlenirsen bebeğe zarar verirsin sakin olmaya çalış..

genel kan tahlilin yapıldıysa bazı değerler var onların düşük yüksek çıkması anlamlı değil canım doktorların dikkat ettiği belli başlı şeyler var.. kan değerin, demir, b12, vs. onun dışında şeker açlıkla tokluklar nasıl ?

Bence sakin ol biraz evet anlattığına gore umursamaz ama inan bi çoğumuzun öyledir evet yazıliyo burda masaj yapıyor vs fln diye ama inan bi çoğumuzun şuan daha çok ilgi alaka istiyoruz onlar da sanırım daha durumun farkında değil bide nazlanmayi bilmiyosan böyle oluyo benim eşim de çok şükür yardım fln eder ama hep bi yorgunluk halinde maalesef gecen gece kustum mesela kalkıp gelmedi ben cgirdim artık öyle geldi sabah ta mesela aç karnına gitmisim 5 tüp kan vermisim ustune o şekerli su midemi mahvetti bide kan tutar beni ama ayyy off offf yapamadigim icin iyiyim sandı geldik kahvaltı hazirlancak bu yattı kahvaltı yapmicanmi dedim sen hazirlayana kadar uzaniyim biraz dedi bana güler misin ağlar mısın napcan iste bazen boyleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…