Çok şükür canım şeker evet iyi çıkmış ama kansizlik var gibi diğer değerler de sanki bi gonderiyim de bakınGayet guzel cikmis canim bence benim elimde bi kagit var da ona gore yorum yapiyorum. Butun degerlerin istenen aralikta gibi :)
Gondercem canım simdiHgb normal mi? O normalse diğerleri gebeliğe bağlı düşüş ya da yükseliş gösteriyor.. gebelerde tamı tamına normal çıkmaz genelde takılma yani
Allah razı olsun rahatlattın inşallah sağlıklıca hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.Tam haftasıyla uyumlu gibi ?
27+0 da gittiğimizde 1000 gr 37 cm idi bizimki.
Yani aynı sayılır.
Tabi ki daha ilerde olan bebişler var ama şöyle düşün. Dışarı çıktığımızda bile herkesin boyu kilosu farklı. Sağlıklı olsun da ,eksik kilo doğduktan sonra tamamlanır inşallah ki gayet haftasıyla uyumlu gibi
Sadece açlık baktı yanı ilk aç kan verdim sonra şekerli su dan sonra birer saat arayla tekrar verdim arada bisey yemedim hiç o da iyi çıkmış 83 açlık bi saat sonra 114 iki saat sonrası 102genel kan tahlilin yapıldıysa bazı değerler var onların düşük yüksek çıkması anlamlı değil canım doktorların dikkat ettiği belli başlı şeyler var.. kan değerin, demir, b12, vs. onun dışında şeker açlıkla tokluklar nasıl ?
kanın düşmüş baya canım kan ilacı alıyor musun? doktorda söyler ama şekerde çıkmamışken pekmez ye bol bolBunlar
Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.
Teşekkürler canm. Ben sömestrde memlekete gideceğim büyük olasılıkla ve orada doğuracağım.32+0 da dr ya 37+0 haftaya kadar yada tarih belirterek şu tarihe kadar çalışabilir şeklinde bir yazı veriyor. Sonra 37+0 da tekrar gidiyorsun çalışamaz şeklinde bir yaZı veriyor. Oğlumda bu şekildeydi uygulama. Aldığın belgeleri işyerine teslim ediyorsun. geçen hafta bir arkadaşımız ayrıldı oda bu şekilde aldı belgelerini.
Slm kızlar sabah Dr a gittim. Bebeğin kafasındaki kist tamamen geçmiş. Ama bu düşme olayını çok onemsedi. Kontrol verdi bazen plasenta da gizli kanama oluyor farkedilmuyor dedi. Çok iyi biriydi. Birde idrar tahlili verdim o daha çıkmadı. Kilosu boyu hakkında birsey demedi. Ben de sormadım. Karnım çok ağrıyor du zaten. O da kabız lik dedi oluyorum ama. Bi de kafa midede perişan etti sıpa. Çok şükür şu an iyiyiz ct kontrol var orda da bişey çıkmazsa yırtık bu ay da o zaman. Öpüyorum hepinizi.
Bu arada @TuRuNCu ben de 7. Gün sünnetin yaptıracağım. Bence de sunnet lerde hayır vardır. Gün gelir bilim de bunu söyler.
Ay ne iste calisiyorsun. cok ozendim. ben devlet memuruyum 1 saat izin almak icin kirk takla atiyom
Hayır toplam 16 haftaNasıl Yani kalan haftalar ekleniyor anlamadım ben dört ay Doğum izni haricinde mi bu demek istediğiniz
Olsun çok şükür bu güne kadar sağlıkla geldik ve gebelik sonrası şekerin de düzelir inşallahBenim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek(( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide
Çok iyi canm geçmiş olsunBenim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar
Annene Allah rahmet eylesinayyyyy... buara cook mutsuzum
... hep uyumak istiyorum... kimsenin yuzunu gormek istemiyorum... niye boyle oldum bilmiyorum. dun annemin senesiydi kahroldum ondanmi bilmiyorum.esimlede 3 gundur konusmuyorum.nezaman bi isim olsa erteliyo.sabah hastaneye birakicak vay efendim cabuk cabuk dedi bende negesim darala darala giydimmi giymedimmi bilemedim giydim apartmanda bekliyom gelsin diye bi ariyo 1 saate ordayim ben nefesimi gotumden aliyom oglum agliyo bi yandan gelem dedim istemiyorum gittim yalniz basima.. hastanenin yurume mesafesi cok taksiyle gittim yine lanet bi doktora denk geldim sinirimden yollarda aglaya aglaya dondum 2 saat yurudum .. ogluma iyi oldu kozalak topladi bol bol :) yatagi falan ayirdim. biktim onun dusuncesizliklerinden beni ertelemsinden nefret geldi .. ay cok sinirliyim.. nasil olsa karim bekler die dusunuyo ... aksamada biguzel kavga ettim.. ohhhh... uzak dursun
...
Hickirtmak icin ozel bisey yaptiramam mi yaa :)
Bunlar
Gyno ferro senol vermişti ama icemiyomkanın düşmüş baya canım kan ilacı alıyor musun? doktorda söyler ama şekerde çıkmamışken pekmez ye bol bol
İcemiyom canım ama içmek için kendimi zorlamaliyim sanırım daha kötü olmaması için acaba benim bu bi kaç gundur ki halsizlik ve agrilarim fln ondan mıKanın 10 un altına düşmüş canım.. benimde böyleydi.. kan ilacı kullandığım halde düşük olduğu için seruma katılan bi kan ilacı yazdı 4 hafta haftada bi kez serum olarak alıcam. Kan ilacı içiyor muydun?
Bence gayet normal benim kızım da bugün 27+1 987gr dedi ve çok iyi dedi doktorAllah razı olsun rahatlattın inşallah sağlıklıca hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
Allah razı olsun çok güzel ve açıklayıcı oldu cevabın.Evet ben de doktorlardan çok sıkıldım artık. hepsi bişey diyor.Senin yaşadığında çok ilginç valla.Aynen dediğin gibi artık geçmeyen şu zamanlar gelsede hayırlısıyla sağlıklıca hepimiz yavrularımıza kavuşsak.canim selam bence kilosu az degil zaten makineler cook dogru olcmuyo 150 gr hata payi var takma kafana ... bebekler bazen onde bazen geride 100 /90 ida 3300 3600 arasi doguyor sen yesende yemesende ... bebim oglum olucak genelde erkekler kilolu oliyo yani onden gidiyo hop bi doguyo ayni 3300 3600 ... benim ilk oglumda arter eksikligi var dediler 2 kilodan zayif dogar dediler .. doguma gitmeden sonkez aliyolar ultrasona 4 kilo olmus dedi doktor ben sok .ama doktor 3500 ancak dogar dedi
sonra bi dogdu 3500 kilo oyle yani.hayir arter eksigi neoldu anlamadin bende korkuyla koca 5 kiloluk pekmez yedim belki omu iyi geldi artere bakan gerizekali yanlismi bakti bilmkyorum ... buara butun doktorlardan nefret geldi... takma kafana oylede boylede cikicak... ayyy ben sadece zamana takiliyom hic gecmiyo sanki ... bazi gunler safak sayiyorum resmen
.. pofffffg
İcemiyom canım ama içmek için kendimi zorlamaliyim sanırım daha kötü olmaması için acaba benim bu bi kaç gundur ki halsizlik ve agrilarim fln ondan mı
hmm kötü olmuş canım ya doktor illaki bir öneride bulunur serum,iğne takviyesi falan yükseltmen lazım senin sağlığın açısından .. pekmez de tüketmeye çalış ama mutlakaGyno ferro senol vermişti ama icemiyom
Ebe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mıDoğumda en önemli şeylerden biri kan ama biliyosun. Normal de olsan sezeryan da olsan çok önemli.. hem güçsüz de kalırsın.. sen de benim gibi kırmızı et sevmeyenlerden misin yoksa.
Hap içme özürlüyüm benhmm kötü olmuş canım ya doktor illaki bir öneride bulunur serum,iğne takviyesi falan yükseltmen lazım senin sağlığın açısından .. pekmez de tüketmeye çalış ama mutlaka
Ebe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mıkırmızı et sevmeyen i geç vejeteryan im kendimi zorlaya zorlaya haftada bir köfte yapıp yiyorum sadece napcam ben ya
Evet canim normal dogum yaptim.son haftaya kadar vakit var daha donmesi icinNormal dogummu yaptin canm peki?
Kanin çok düsun canm kizlar söylemiş ama bende yineliyeyim cok onemli bi an once düzeltmeye bak ilac sabah aç karnina alinmali aslinda bende ondan kullanyorm ama sabah alamiyorm bulanti kusma yapti bende o yüzde gece yatmadan önce aliyrm mecburen sorunda yaşamadin kansizliga baglı demir eksikligi anemisi olan biri olarak gebelik öncesinde,şuanda kanim oldukca iyi durumda sende kullan mutlakaEbe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mıkırmızı et sevmeyen i geç vejeteryan im kendimi zorlaya zorlaya haftada bir köfte yapıp yiyorum sadece napcam ben ya
Aslinda kolay icilen bir ilac kapsul olunca kayip gidiyor. ama anliyorum seni icemeyince olmuyor iste. ama icmelisinHap içme özürlüyüm benbide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?