2017 Şubat Anneleri

Gayet guzel cikmis canim bence benim elimde bi kagit var da ona gore yorum yapiyorum. Butun degerlerin istenen aralikta gibi :)
Çok şükür canım şeker evet iyi çıkmış ama kansizlik var gibi diğer değerler de sanki bi gonderiyim de bakın

Bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-23-17-02-09.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2016-11-23-17-01-46.webp
    10 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2016-11-23-17-01-26.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2016-11-23-17-00-28.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Allah razı olsun rahatlattın inşallah sağlıklıca hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.

Sadece açlık baktı yanı ilk aç kan verdim sonra şekerli su dan sonra birer saat arayla tekrar verdim arada bisey yemedim hiç o da iyi çıkmış 83 açlık bi saat sonra 114 iki saat sonrası 102

Evet canım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Hafif çektiklerini hissediyorum. Makinenin baby plus modu var. 40 derecede 2 saat yıkıyor. Normal mi bilemedim.

Ya ben de bilemedim yıkarken onu mu kullansam ilk yoksa 15dkya mı atsam??
O programda mı çektiler?

Teşekkürler canm. Ben sömestrde memlekete gideceğim büyük olasılıkla ve orada doğuracağım.
Tabi o zamana kadar doğmazsa
Belgeyi de oradan alır postalarım artık

Aman inşallah yoktur bir şeyi ahmed de adıyla yaşasın şansı güzel olsun kuzunun

Ay ne iste calisiyorsun. cok ozendim. ben devlet memuruyum 1 saat izin almak icin kirk takla atiyom

Öğretmenim ve çok şükür idarem anlayışlı. Hamile olduğum için tolere ediyorlar
Ben de doktor kontrolüm dahi olsa bitince gidip kalan dersime giriyorum mutlaka

Nasıl Yani kalan haftalar ekleniyor anlamadım ben dört ay Doğum izni haricinde mi bu demek istediğiniz
Hayır toplam 16 hafta
Mesela 35te doğsa da 16 hafta iznin olur 37de doğsa da. Ama 32 erkeni doğarsa 32ye kadar olan süre ilave edilir

Benim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek (( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide
Olsun çok şükür bu güne kadar sağlıkla geldik ve gebelik sonrası şekerin de düzelir inşallah
Bu bir çok kişinin hayat boyu çekmesi gereken bir hastalık, üzme kendini hiç

Benim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar
Çok iyi canm geçmiş olsun

Annene Allah rahmet eylesin
3. Trimester sebebiyle böyle hissediyorsun bence

Hickirtmak icin ozel bisey yaptiramam mi yaa :)

Ay çok güldüm :)))))
Hıçkırıyordur annesi de sen çok net hissetmiyorsundur
Sabırlı ol yakında hissedersin

Kanın 10 un altına düşmüş canım.. benimde böyleydi.. kan ilacı kullandığım halde düşük olduğu için seruma katılan bi kan ilacı yazdı 4 hafta haftada bi kez serum olarak alıcam. Kan ilacı içiyor muydun?

İcemiyom canım ama içmek için kendimi zorlamaliyim sanırım daha kötü olmaması için acaba benim bu bi kaç gundur ki halsizlik ve agrilarim fln ondan mı

Allah razı olsun çok güzel ve açıklayıcı oldu cevabın.Evet ben de doktorlardan çok sıkıldım artık. hepsi bişey diyor.Senin yaşadığında çok ilginç valla.Aynen dediğin gibi artık geçmeyen şu zamanlar gelsede hayırlısıyla sağlıklıca hepimiz yavrularımıza kavuşsak.

İcemiyom canım ama içmek için kendimi zorlamaliyim sanırım daha kötü olmaması için acaba benim bu bi kaç gundur ki halsizlik ve agrilarim fln ondan mı

Doğumda en önemli şeylerden biri kan ama biliyosun. Normal de olsan sezeryan da olsan çok önemli.. hem güçsüz de kalırsın.. sen de benim gibi kırmızı et sevmeyenlerden misin yoksa.

Doğumda en önemli şeylerden biri kan ama biliyosun. Normal de olsan sezeryan da olsan çok önemli.. hem güçsüz de kalırsın.. sen de benim gibi kırmızı et sevmeyenlerden misin yoksa.
Ebe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mı kırmızı et sevmeyen i geç vejeteryan im kendimi zorlaya zorlaya haftada bir köfte yapıp yiyorum sadece napcam ben ya

hmm kötü olmuş canım ya doktor illaki bir öneride bulunur serum,iğne takviyesi falan yükseltmen lazım senin sağlığın açısından .. pekmez de tüketmeye çalış ama mutlaka
Hap içme özürlüyüm ben bide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum

Doktoruna söyleyip değiştirebilirsin benim kan ilacım minik kaşıklar halinde şurup gibi mesela. Daha kolay içersin. Bende kırmızı et yemiyorum anca kıymalı yemeklerde hamurişlerinde falan yediğim. Öyle olunca da seruma kaldık işte.

Kanin çok düsun canm kizlar söylemiş ama bende yineliyeyim cok onemli bi an once düzeltmeye bak ilac sabah aç karnina alinmali aslinda bende ondan kullanyorm ama sabah alamiyorm bulanti kusma yapti bende o yüzde gece yatmadan önce aliyrm mecburen sorunda yaşamadin kansizliga baglı demir eksikligi anemisi olan biri olarak gebelik öncesinde,şuanda kanim oldukca iyi durumda sende kullan mutlaka

Hap içme özürlüyüm ben bide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
Aslinda kolay icilen bir ilac kapsul olunca kayip gidiyor. ama anliyorum seni icemeyince olmuyor iste. ama icmelisin
Doktoruna soyle de belki surup.gibi olanlardan verir. ben ilk hamilelikte onlardan icmistimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…