bende kan ilacını aç içemiyordum bir de içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım diye hepten kötü yapıyordu beni kahvaltı yapamamak o yüzden akşam yatarken içiyorum ..benim ilaç biraz daha küçük gibi sanki gynoferon bonibon şekerler gibi sen bi doktoruna danışta ona göre değiştirir belki takviyelerle kısa sürede toparlarsın doğuma var daha nasılsa ..Hap içme özürlüyüm benbide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
Insallah ya hersey yolunda gider normal olur herseyEvet canim normal dogum yaptim.son haftaya kadar vakit var daha donmesi icin
İyyy onu biliyom kan içer gibi Yengem kullanmıştı tam sopaligim ben ilaç alma özürlüyümDoktoruna söyleyip değiştirebilirsin benim kan ilacım minik kaşıklar halinde şurup gibi mesela. Daha kolay içersin. Bende kırmızı et yemiyorum anca kıymalı yemeklerde hamurişlerinde falan yediğim. Öyle olunca da seruma kaldık işte.
İyyy onu biliyom kan içer gibi Yengem kullanmıştı tam sopaligim ben ilaç alma özürlüyümama bi kaç gundur düştü galiba çünkü aşırı üşüyorum 3-4 gundur ev sıcaklığı aynı ama ben isinamiyorum bi turlu galiba ondan
Öyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldıKanin çok düsun canm kizlar söylemiş ama bende yineliyeyim cok onemli bi an once düzeltmeye bak ilac sabah aç karnina alinmali aslinda bende ondan kullanyorm ama sabah alamiyorm bulanti kusma yapti bende o yüzde gece yatmadan önce aliyrm mecburen sorunda yaşamadin kansizliga baglı demir eksikligi anemisi olan biri olarak gebelik öncesinde,şuanda kanim oldukca iyi durumda sende kullan mutlaka
Benim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek(( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide
Benim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar
Hickirtmak icin ozel bisey yaptiramam mi yaa :)
Bunlar
Sıkma canini düzenli kullan bidaki kontrolüne kadar düzelir:)Öyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldı
Aynen gynoferon daha küçük ilaç icemiyom dedikce gidip en kocamanini veriyorlar bana yaaaaabende kan ilacını aç içemiyordum bir de içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım diye hepten kötü yapıyordu beni kahvaltı yapamamak o yüzden akşam yatarken içiyorum ..benim ilaç biraz daha küçük gibi sanki gynoferon bonibon şekerler gibi sen bi doktoruna danışta ona göre değiştirir belki takviyelerle kısa sürede toparlarsın doğuma var daha nasılsa ..
Kizlar kan ilacinin surubu cok kötu degilmi ya bende içtim bi ara ama kan kokuyodu sanki şurup çok kötuydu yah
Hmm Anladım teşekkürler32. haftadan itibaren 16 haftalık doğum iznin var. Ama eğer atıyorum 28. haftada doğum yaptın. 28. haftadan 32. haftaya kadar olan 4 haftalık süre 16 haftaya ekleniyor ve 20 hafta izin yapmış oluyorsun.
Bebisin hiçkirdigini anlayabiliyorum bendeÇok geçmiş olsun..
Gayet iyi çıkmış sonucun.
Yemeye devammm :)))
Valla özel bir şeye gerek var mı bilmiyorum :))
Bazen sade su bile içsem hıçkırık tutabiliyor:)
Kuzum kanın çok düşük. Kızlarda demiş zaten. Doktorunla konuyu görüş. Hiç içemiyorsan serum ile kan bağlıyorlar. Doktorun bilgi verir muhtemelen..
Yorgunluk halsizlik varsa ondan kaynaklıdır..
Çok geçmiş olsun..
Gayet iyi çıkmış sonucun.
Yemeye devammm :)))
Valla özel bir şeye gerek var mı bilmiyorum :))
Bazen sade su bile içsem hıçkırık tutabiliyor:)
Kuzum kanın çok düşük. Kızlarda demiş zaten. Doktorunla konuyu görüş. Hiç içemiyorsan serum ile kan bağlıyorlar. Doktorun bilgi verir muhtemelen..
Yorgunluk halsizlik varsa ondan kaynaklıdır..[/QUOT
Evet şekerin iyi çıkmasına sevinemedim bu ciktinapim icemiyom mecbur artık öyle biseyler yapılacak bakalım yarın hem devlete hem özele gitcem ne derler artık halsizlik bi kaç gundur basladi ve üşümeye başladım normalde kaç gundur yaniyodum demekki bundan mis
İnşSıkma canini düzenli kullan bidaki kontrolüne kadar düzelir:)
Ayy inş.sağol.Bence gayet normal benim kızım da bugün 27+1 987gr dedi ve çok iyi dedi doktor
Ben 2800doğmuşum kızım da iri olmaz
Şubat başı olacak tahminiDoğum ne zaman bnde 32. Haftada izne ayrılacağım çok zorlanıyorum
Benimde 14 Şubat dedi 32 haftada ayrılırsak Nisan başında dönmem gerekiyor okulaŞubat başı olacak tahmini
Ebe de öyle dedi geçen gün doğum sonrası bebeğine bakamaz hale gelirsin dedi ama hap zaten çok büyük ve aç karnına diyo akşam yatarken icsem olmaz mıkırmızı et sevmeyen i geç vejeteryan im kendimi zorlaya zorlaya haftada bir köfte yapıp yiyorum sadece napcam ben ya
geçmiş olsun cnm kızlarında dediği gibi kan ilaçlarını alman lazım benimde değerlerim 10.38 falandı yanlış hatırlamıyosam kan ilacını 2 ye çıkarmıştı doktorum ben unutuyodum bazen içmeyi düzenli kullanmazsan doğumda kan takılır diyince düzenli almaya başladım tabi geçen ay yine tahlil yaptırdım ama hib bir fark yoktu yine düşük çıktıHap içme özürlüyüm benbide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
Sagol canim vuuvvv iki migeçmiş olsun cnm kızlarında dediği gibi kan ilaçlarını alman lazım benimde değerlerim 10.38 falandı yanlış hatırlamıyosam kan ilacını 2 ye çıkarmıştı doktorum ben unutuyodum bazen içmeyi düzenli kullanmazsan doğumda kan takılır diyince düzenli almaya başladım tabi geçen ay yine tahlil yaptırdım ama hib bir fark yoktu yine düşük çıktıve sonuç sabah akşam almaya devam ediyorum. aç karnına bende içemiyorum ilaç dr yemeklerden 2-3 saat sonra alabilirsin demişti sende öyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?