2017 Şubat Anneleri

Hap içme özürlüyüm ben bide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
bende kan ilacını aç içemiyordum bir de içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım diye hepten kötü yapıyordu beni kahvaltı yapamamak o yüzden akşam yatarken içiyorum ..benim ilaç biraz daha küçük gibi sanki gynoferon bonibon şekerler gibi sen bi doktoruna danışta ona göre değiştirir belki takviyelerle kısa sürede toparlarsın doğuma var daha nasılsa ..

Evet canim normal dogum yaptim.son haftaya kadar vakit var daha donmesi icin
Insallah ya hersey yolunda gider normal olur herseypeki açilma öncesindemi oluyo bide bebegin pozisyon almasiyla dogum kanalina girmesi ayni anlamamı geliyor?

İyyy onu biliyom kan içer gibi Yengem kullanmıştı tam sopaligim ben ilaç alma özürlüyüm ama bi kaç gundur düştü galiba çünkü aşırı üşüyorum 3-4 gundur ev sıcaklığı aynı ama ben isinamiyorum bi turlu galiba ondan

Kizlar kan ilacinin surubu cok kötu degilmi ya bende içtim bi ara ama kan kokuyodu sanki şurup çok kötuydu yah

O zaman evet sen azıcık sopalıksın:))

Öyle yapcam artık evet gebeliğin bu ayında artık 11 in altına düşmesi anemi sayiliyomus puuffff canım sıkıldı

Benim şeker yüksek çıktı yarın diyetisyen katı bir program verecek (( hergün 4 kere cihazla kan şekerime bakacağım bide

Çok geçmiş olsun..

Benim de şeker sonucum çıkmış netten baktım açlık 83 içtikten sonra bi saat sonrası 114 iki saat sonrası 102 çıkmış atlattım galiba dimi kızlar

Gayet iyi çıkmış sonucun.
Yemeye devammm :)))

Hickirtmak icin ozel bisey yaptiramam mi yaa :)

Valla özel bir şeye gerek var mı bilmiyorum :))
Bazen sade su bile içsem hıçkırık tutabiliyor:)

Kuzum kanın çok düşük. Kızlarda demiş zaten. Doktorunla konuyu görüş. Hiç içemiyorsan serum ile kan bağlıyorlar. Doktorun bilgi verir muhtemelen..
Yorgunluk halsizlik varsa ondan kaynaklıdır..

Aynen gynoferon daha küçük ilaç icemiyom dedikce gidip en kocamanini veriyorlar bana yaaaaa bakalim yarın ne dicek

Kizlar kan ilacinin surubu cok kötu degilmi ya bende içtim bi ara ama kan kokuyodu sanki şurup çok kötuydu yah

Ben nedense çok zorlanmıyorum ya.. ilk bi kaç içişimde hoşlanmayarak içtim ama alıştım sonra. Üzerine suyu içtiğin gibi düzeliyo ağzının tadı zaten..

Bebisin hiçkirdigini anlayabiliyorum bende düzenli araliklarla oluyo tekmeden çok farkkli:)

Hap içme özürlüyüm ben bide aç karnına hiç icemiyom ama dediginiz gibi baya dusmus halsiz bırakacak beni igne versin ona raziyim o derece hap tan nefret ediyorum
geçmiş olsun cnm kızlarında dediği gibi kan ilaçlarını alman lazım benimde değerlerim 10.38 falandı yanlış hatırlamıyosam kan ilacını 2 ye çıkarmıştı doktorum ben unutuyodum bazen içmeyi düzenli kullanmazsan doğumda kan takılır diyince düzenli almaya başladım tabi geçen ay yine tahlil yaptırdım ama hib bir fark yoktu yine düşük çıktı ve sonuç sabah akşam almaya devam ediyorum. aç karnına bende içemiyorum ilaç dr yemeklerden 2-3 saat sonra alabilirsin demişti sende öyle yapabilirsin

Sagol canim vuuvvv iki mi benim senden de dusuk 9.27 o zaman ben napcam çok canım sıkıldı yaaaa hep kendim yüzünden icebilseydim kac haftadır dusmezdi belki bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…