- 23 Aralık 2012
- 7.911
- 52.973
- 748
kızlar merhaba bişey sorucam son bi kaç gündür sol kasigimda böyle titreşim gibi bişey hissediyorum beş altı saniye sürüyor günde bi kaç kez oluyor böyle bişey yaşayan var mı normal bişey mi doktora gitmeli miyim daha iki haftam var kontrole
ya kaç gündür aklımda deli sorularO titreşim hepimizde oluyor bu aralar :) 5-6 sn sürmüyor ama bende
selam kislar... doktordan geldim... malesef bedenimde nekan ne demir kalmamis... tansiyon hastasi oldugumu ogrendim ve tansiyon ilacimi gunde 4 kereye cikardilar... kan ve bi suru vitamin ilaci aldim... busabahta kanamam oldu ama enfeksiyondan kaynaklaniyomus.. zaten nefesim cok daraliyodu gozlerim cok agriyodu belliydi bisey oldugu... pernatolojiye sevk ettiler tansiyon yuzunden beni ... ayyy bilmiyom
.. tansiyonum boyle yuksek devam ederse preeklemsi olucagimi hem benim hem bebegimin hayati tehlikesi oldugunu ogrendim... ay yazmiyim moralim bozuluyo... pofffff bian once dogum yapmak istiyorum....
sıkma hemen içini ruhunu karartma iyice moralini bozma hem sen hem bebek etkilenir ,kendini huzura bırak tansiyonun yüksek devam etmez inşallah neden etsin dikkat et kafana birşey takma Allah korusun bebeğinede sağğlıkla kavusursun inşallah.geçmiş olsunselam kislar... doktordan geldim... malesef bedenimde nekan ne demir kalmamis... tansiyon hastasi oldugumu ogrendim ve tansiyon ilacimi gunde 4 kereye cikardilar... kan ve bi suru vitamin ilaci aldim... busabahta kanamam oldu ama enfeksiyondan kaynaklaniyomus.. zaten nefesim cok daraliyodu gozlerim cok agriyodu belliydi bisey oldugu... pernatolojiye sevk ettiler tansiyon yuzunden beni ... ayyy bilmiyom
.. tansiyonum boyle yuksek devam ederse preeklemsi olucagimi hem benim hem bebegimin hayati tehlikesi oldugunu ogrendim... ay yazmiyim moralim bozuluyo... pofffff bian once dogum yapmak istiyorum....
bazı dktorlar böyle oluyor malesef. insanı daha fazla sinir edip kendilerinden soğutuyorlarç. sen kafana takma canım bence araştır hangi şehirdeysen 1 tane daha özele git ve ona anlat. senin doktorun ile aynı şeyi söylerse kendi doktoruna devam et. ben öyle yapmıştım yani.Daha öncede yazmıştım kızlar özele gidiyorum en son gittiğimde bebeğin başı aşağıda ve kesenin etrafında iki kanama olmuş dedi ve gösterdi bizede bugünde devlete gittim tedirgin oldum çünkü ama doktor ne kesesi bu haftada kese mi olur diye azarladı ve başka hiç bir şey demedi anlatmama bile izin vermedi
Sağol canım moralim bozuldu iyicebazı dktorlar böyle oluyor malesef. insanı daha fazla sinir edip kendilerinden soğutuyorlarç. sen kafana takma canım bence araştır hangi şehirdeysen 1 tane daha özele git ve ona anlat. senin doktorun ile aynı şeyi söylerse kendi doktoruna devam et. ben öyle yapmıştım yani.
kızlar muhasebeciliğimi ortaya koydum ve n11 in kampanyasını kaçırmadım:))
50-149 tl arasında alışveriş yapana 20 tl çek veriyordular bende alışveriş yaptım o çek duruyor
150-500 tl alışver yapana ise 40 ve 20 tl çek veriyorlar
20 tlyi en az 125 tl alışverişte
40 tlyi ise 275 tlde kullanılıyor
bende ortalama 715 tllik sepet oluşturdum ve 80 tlsini bu şekilde düşerek alacağım:)) toplu alışveriş yapacaklara duyrulur
alacaklarıım şöyle
pijama 110 tl + beşik koruma 67 tl =177 tl yapıyor 20 tl düşüp 157 tl ödüyeceğim burdan 40 ve 20 tl indirim kazanacağım
yataşın yatağı ve banyo küvet filesi alacağım 277 tl tutuyo burdan 40 tl düşeceğim 237 tl ödüyeceğim
dönence alacağım oda fisher price 135 tl 20 tlde burdan düşerim 115 tl
bide kaztüyü yorgan ve yastık beğendim onuda 120 tl diyor ona çek kalmadı tabiki:)
ama görüldüğü gibi karlı bi alışveriş olacak:)) 80 tl daha az ödüyeceğim
ilgilennelere duyrulur
selam kislar... doktordan geldim... malesef bedenimde nekan ne demir kalmamis... tansiyon hastasi oldugumu ogrendim ve tansiyon ilacimi gunde 4 kereye cikardilar... kan ve bi suru vitamin ilaci aldim... busabahta kanamam oldu ama enfeksiyondan kaynaklaniyomus.. zaten nefesim cok daraliyodu gozlerim cok agriyodu belliydi bisey oldugu... pernatolojiye sevk ettiler tansiyon yuzunden beni ... ayyy bilmiyom
Kızlar ben bu aralar baya ağırlaştığımı hissediyorum.Eğilip doğrulmada çok zorlanıyorum. Az önce duşa girdim ama dizlerimden aşağısına zor uzandım valla.
Kışlık bot giymek ise eziyettt.
Göbekte bu hafta atak yaptı yine
Bir de kasılmalarım çok arttı. Ayakta biraz uzun kalsam karnım patlayacak gibi geriliyor ve taş gibi oluyor. Öyle olduğu zamanlar oturamıyorum bile ağrıdan.
Sadece uzanmak rahatlatıyor kalkmamak şartı ile.
Yoğun olarakta akşamları rahatsızlanıyorum.
Bu haftalarda iştahım da kesik gibi.Hele akşam yemeklerini hazırlamak ilk haftalarda olduğu gibi eziyet olmaya başladı.
İkinci hamilelik çok zorladı beni yaaa
Sling kanguru falan konuşulmuş da Ne zaman kullanacaksınız ki onları bebek arabası yetmez mi ki ya
Evet baya açıklayıcı olmuş teşekkür ederimbebek arabası başka, sling kanguru başka. ben şahsen bebeği ten temasıyla taşımayı önemsiyorum, göğsümde taşımanın bebek arabası ile taşımaktan daha pratik olduğunu düşünüyorum, bebek arabası ile kaldırımlardan, merdivenlerden in çık yapmak daha zor bence, ellerim de boş kalsın istiyorum. bebek arabasını uzun süre dışarıda vakit geçireceğimiz zamanlarda kullanmak için aldım, bebekle tek çıkacaksam, kısa mesafe yerlere, alışverişe vs. gideceksem ya da sadece şöyle bir yürüyüş yapacaksam bebek arabasıyla uğraşmam kanguru ile çıkarım diye düşünüyorum. sling zaten yenidoğan dönemi için, özellikle kolik bebeklerde, huzursuz bebeklerde sakinleşme amacıyla evin içinde de kullanılıyor zaten, illa dışarı çıkarken kullanıcaz diye bişey yok. ama tabii ki bu bir tercih meselesi. siz arabayla daha rahat edeceğinizi düşünüyorsanız almazsınız, çok elzem şeyler değiller.
Aldınız mı acaba şifonyeri? Ben netten sipariş vereceğim 100 tl daha kargo parası istiyorlar 903 tl ye geliyor. Yakından daha güzeldir umarım. Ben de ilk aşamada yalnızca şifonyer düşünüyorum çünkü. Kulplarını da bebek mavisi yapacağım. Çok çekmeceli çok hoş görünüyor.Evet canım gördüm yakından çok şık bi ürün.. çekmecelerinin fazla olması da güzel herşey ayrı ayrı koyabiliriz.. bunun boyutu baya büyük ölçülerine dikkat et alırkenyatak odası şifonyeri falan olarak da kullanılıyo.. bebek odası için de tavsiye eden çok var.. hatta o kadar büyük ki boşta çekmece kaldı diyen bile var ıvır zıvır ne varsa koyulabilir..
çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış cnm iyi düşün iyi olsun Allah in izniyle hiçbişey olmaz bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inş.selam kislar... doktordan geldim... malesef bedenimde nekan ne demir kalmamis... tansiyon hastasi oldugumu ogrendim ve tansiyon ilacimi gunde 4 kereye cikardilar... kan ve bi suru vitamin ilaci aldim... busabahta kanamam oldu ama enfeksiyondan kaynaklaniyomus.. zaten nefesim cok daraliyodu gozlerim cok agriyodu belliydi bisey oldugu... pernatolojiye sevk ettiler tansiyon yuzunden beni ... ayyy bilmiyom
Benimde haraketlerim kısıtlandi iyice cnm çorap giyemiyorum bende ayagimi havaya kaldirip kendimi bi yere yaslayarak giymekte buluyorum careyi eğilip kalkması çok zorluyo bi kacgundur eğilip bişey alacak olsam hafif bi ağrıda giriyo karnıma bebisler büyüdü baya maşallah yerleri dar geliyo artık katlanıcaz başka çare yokKızlar ben bu aralar baya ağırlaştığımı hissediyorum.Eğilip doğrulmada çok zorlanıyorum. Az önce duşa girdim ama dizlerimden aşağısına zor uzandım valla.
Kışlık bot giymek ise eziyettt.
Göbekte bu hafta atak yaptı yine
Bir de kasılmalarım çok arttı. Ayakta biraz uzun kalsam karnım patlayacak gibi geriliyor ve taş gibi oluyor. Öyle olduğu zamanlar oturamıyorum bile ağrıdan.
Sadece uzanmak rahatlatıyor kalkmamak şartı ile.
Yoğun olarakta akşamları rahatsızlanıyorum.
Bu haftalarda iştahım da kesik gibi.Hele akşam yemeklerini hazırlamak ilk haftalarda olduğu gibi eziyet olmaya başladı.
İkinci hamilelik çok zorladı beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?