Katılıyorum size bide bu tarz şeylerin görüntüsünü sevmiyorum.Ama lazım mıdır bilemiyorumTün öğretmenlerin günü kutlu olsunnn
Kızlar yaa ikinci gebeliğim ama şu lohusa pijamalarının mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim
Normal doğumda hastanede mi lazım oluyor acaba ??
Ben almıştım bir takım.
Sezeryan günü normal kıyafetle bekledim odada.
Sonra önlük giydirildi zaten ve doğuma gittim. Geldikten 5-6 saat sonra gecelik giydim ama göbek için ayrılmış bölüm boş kaldı tabi.
Geceye doğru altlı üstlü takımı giydim ama onda da aynı oldu
Velhasılı kelam hala neden hastane çantasına koyulduğunu anlamış değilim.
Yani zaten doğum sonrası giyilecekse normal bir önü düğmeli (emzirme için)pijama takımı alsak olmuyormu ?
Hem böylece doğum sonrası da giyeriz ne güzel.
Yengelerim doğum yaptı biri 3 biri 2 tane onlarda hiç gormedim boyle bisey :) ama dogurdular işte demekki çokta lazım değil :)Katılıyorum size bide bu tarz şeylerin görüntüsünü sevmiyorum.Ama lazım mıdır bilemiyorum
ayyyy serninle tarihimiz aynıııı :) bebiş kız mı erkek mi. neler aldın anlat bakalım. arada gözden kaçıyor konuşmalar fazla olunca canım.
Kulübe hoş geldin o zaman
Merhaba bazen çok fazla yazışma olunca arada kaynıyor hepsine cevap gelemiyor, daha sık görmek isteriz
Özel de randevum vardı ogluş umu gordumcokkkkkkk datluydu ama yine eli yuzundeydi her gittiğimde öyle yapiyo illa eli yüzünde oluyo kameraları sevmiyo oglus um herseyimiz iyi dedi çok şükür gelişimi benim suyum vs hepsi iyiymis ama kan baya dusuk dedi icmedigim için kızdı 10 un ustune çıkarmamiz lazım dedi veeeeeee bi tane yı icemeyen bana günde 2 iciyosun ve mutlaka iciyosun dedi
Ooo senin baya baya dusuk mus benim 9.7 çıktı dün ama ben ilacımi almamistim bi taneyi icemiyodum iki ye çıkardı bakalım o şekilde kullanmaya caliscam inş ise yarar gecmis olsun sana da inş düzelir canımBenim de kansızlık sorunum var. En son hgb 7.7ydi ve kan takmak zorunda kaldılar. Hap bende işe yaramadı, venofer serum şeklinde alıyorum. Dikkat etmek lazımmış. Yaşayınca gördüm
Ben de aynı dusuncelerdeyim, oglum hiç ayrılmasın benden istiyorum hattabebek arabası başka, sling kanguru başka. ben şahsen bebeği ten temasıyla taşımayı önemsiyorum, göğsümde taşımanın bebek arabası ile taşımaktan daha pratik olduğunu düşünüyorum, bebek arabası ile kaldırımlardan, merdivenlerden in çık yapmak daha zor bence, ellerim de boş kalsın istiyorum. bebek arabasını uzun süre dışarıda vakit geçireceğimiz zamanlarda kullanmak için aldım, bebekle tek çıkacaksam, kısa mesafe yerlere, alışverişe vs. gideceksem ya da sadece şöyle bir yürüyüş yapacaksam bebek arabasıyla uğraşmam kanguru ile çıkarım diye düşünüyorum. sling zaten yenidoğan dönemi için, özellikle kolik bebeklerde, huzursuz bebeklerde sakinleşme amacıyla evin içinde de kullanılıyor zaten, illa dışarı çıkarken kullanıcaz diye bişey yok. ama tabii ki bu bir tercih meselesi. siz arabayla daha rahat edeceğinizi düşünüyorsanız almazsınız, çok elzem şeyler değiller.
Ooo senin baya baya dusuk mus benim 9.7 çıktı dün ama ben ilacımi almamistim bi taneyi icemiyodum iki ye çıkardı bakalım o şekilde kullanmaya caliscam inş ise yarar gecmis olsun sana da inş düzelir canım
Test sonucum çıkmamış canım normalde bi gün sonra diyorlardı netten de baktım çıkmamış gorunuyo şimdi bi daha bakiyim aklıma gelmişkenLoveali kan uyusmazligi ignesini naptın canım?
Talasemi fln mi vardı sende gebelik öncesi de kansızlık varmiydi benim ilk başlarda iyiydi bu ara dustu galibaSağol canım inşallah. Kandan sonra 9'a ancak yükseldi inşallah bi daha kan almama gerek kalmaz.
Hala çıkmamış gorunuyo ya istenmiş yaziyo ama diğerleri onaylanmış yazarken onda sonuç fln yok ins bi daha kan vermek zorunda kalmam yoksa yapmayı mi unuttularLoveali kan uyusmazligi ignesini naptın canım?
Talasemi fln mi vardı sende gebelik öncesi de kansızlık varmiydi benim ilk başlarda iyiydi bu ara dustu galiba
Hala çıkmamış gorunuyo ya istenmiş yaziyo ama diğerleri onaylanmış yazarken onda sonuç fln yok ins bi daha kan vermek zorunda kalmam yoksa yapmayı mi unuttular
Hmm anladım inş bebisle birlikte gider tüm sıkıntılar in :) aynen çok şükür Rabbim e bebis ler iyi olsun da Mevlam yardımcı olur bize de inşHamilelik öncesi de kansızlığım vardı ama bu kadar değildi. Böbrekle ilgili sıkıntılarım var canım kullandığım ilaçlar bebeğe zarar vermiyor ama kan yapımını etkiliyor sanırım. Bu halimize de şükür. Az kaldı az
Yarın gitcem ama öncesinde arasam mi bilemedimUnutmazlar sanmıyorum. Hastaneyi arayıp laboratuvarı bağlatabilirsin, yardımcı olurlar şüpheye düştüysen.
Yarın gitcem ama öncesinde arasam mi bilemedim
Devlet hastanesi ya tlfn da bilgi vermiyolarmis zaten bakalım inş çıkmıştır sonucum da bi daha kan vermek zorunda kalmamYarın görüşeceksen gerek yok o zaman. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Ben henüz sipariş vermedim ayın 15 inden sonra vereceğizAldınız mı acaba şifonyeri? Ben netten sipariş vereceğim 100 tl daha kargo parası istiyorlar 903 tl ye geliyor. Yakından daha güzeldir umarım. Ben de ilk aşamada yalnızca şifonyer düşünüyorum çünkü. Kulplarını da bebek mavisi yapacağım. Çok çekmeceli çok hoş görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?