2017 Şubat Anneleri

Katılıyorum size bide bu tarz şeylerin görüntüsünü sevmiyorum.Ama lazım mıdır bilemiyorum

Benim de kansızlık sorunum var. En son hgb 7.7ydi ve kan takmak zorunda kaldılar. Hap bende işe yaramadı, venofer serum şeklinde alıyorum. Dikkat etmek lazımmış. Yaşayınca gördüm

Benim de kansızlık sorunum var. En son hgb 7.7ydi ve kan takmak zorunda kaldılar. Hap bende işe yaramadı, venofer serum şeklinde alıyorum. Dikkat etmek lazımmış. Yaşayınca gördüm
Ooo senin baya baya dusuk mus benim 9.7 çıktı dün ama ben ilacımi almamistim bi taneyi icemiyodum iki ye çıkardı bakalım o şekilde kullanmaya caliscam inş ise yarar gecmis olsun sana da inş düzelir canım

Ben de aynı dusuncelerdeyim, oglum hiç ayrılmasın benden istiyorum hatta

Ooo senin baya baya dusuk mus benim 9.7 çıktı dün ama ben ilacımi almamistim bi taneyi icemiyodum iki ye çıkardı bakalım o şekilde kullanmaya caliscam inş ise yarar gecmis olsun sana da inş düzelir canım

Sağol canım inşallah. Kandan sonra 9'a ancak yükseldi inşallah bi daha kan almama gerek kalmaz.

Talasemi fln mi vardı sende gebelik öncesi de kansızlık varmiydi benim ilk başlarda iyiydi bu ara dustu galiba

Hamilelik öncesi de kansızlığım vardı ama bu kadar değildi. Böbrekle ilgili sıkıntılarım var canım kullandığım ilaçlar bebeğe zarar vermiyor ama kan yapımını etkiliyor sanırım. Bu halimize de şükür. Az kaldı az

Hala çıkmamış gorunuyo ya istenmiş yaziyo ama diğerleri onaylanmış yazarken onda sonuç fln yok ins bi daha kan vermek zorunda kalmam yoksa yapmayı mi unuttular

Unutmazlar sanmıyorum. Hastaneyi arayıp laboratuvarı bağlatabilirsin, yardımcı olurlar şüpheye düştüysen.

Hmm anladım inş bebisle birlikte gider tüm sıkıntılar in :) aynen çok şükür Rabbim e bebis ler iyi olsun da Mevlam yardımcı olur bize de inş

Merhaba anneler . iki gündür soğuk algınlığı var sanırım burnum hep tıkalı ..e haliyle nefes alamıyorum . ..nefes olmayınca daralıyorum patlıcak gibiyim sanki...bebis iyice büyüdü hareketleri daha yavaş ama belirli...bide artık sutyenler beni öldürüyor sanki..hiç takmak istiyorum ..sizce büyük beden normal mi almalıyım yoksa artık emzirme sutyemi mj alayım?

Ben henüz sipariş vermedim ayın 15 inden sonra vereceğiz ben d emecburen netten aiparil vereceğim trabzonda olduğum için ve kargo oarasına çok üzülüyorum ben bi de hemnes divan ve 2 yatak alacağım kargo ücreti 300 lirayı buluyo.. zevkini bilmiyorum ama yakından gördüğüm kadarıyla harika bi ürün beyazın 2 rengi vardı alırken dikkat ettin mi? Biri vernikli diğeri değil.. yakından çejilmiş resimleri var internet sayfalarına.. diğer mobilyalarına uyumlu olacak şekilde alırsın.. çoğu kişi kulplarını değiştiriyo ama ben orjinalini de seviyorum o yüzden değiştirmiycem çok çekmeceli ve gerçekten baya büyük içine herşeyi sığar inşallah sen de beğenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…