2017 Şubat Anneleri

Ben sutyen takmiyorum artik boyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor

Ben sutyen takmiyorum artik boyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor

Hamilelikte büyüyen göğüsler daha çabuk sarkar bu nedenle kesinlikle sütyen takılmalı gibi bi yazı okumuştum bi ara.. mevcut olanlar rahatsız ediyorsa bir beden büyüğü takılabilir ama mutlaka takılmalı diyordu..

Zaten gögüsler büyüyo bende 1 beden büyuk takiyorm ya da sıkı yarım atletlerden kullanyorum yoksa sarkar
sanki bebek emerse sarkmıycakmi bide o var(

Sutyen evde bende takmiyom dışarı çıkarken takiyom onda da eve gelince hep iz yapmış oluyo bi an önce çıkarmak istiyorum

Bende de çok kaşıntı yapıyor sütyen ya parçalayasım geliyor kaşıntı yüzünden yağ falan sürüyorum Hemen İnşallah yırtmam

Evet çalışmayacağım için manuel alıcam şimdilik elektrikliye gerek duymadım. Lansinoh hem iyi hem uygun bencede. Daha uygunları da var ama almışken işe de yarasın.

aynenn e bebek yorumları acıtmıyor da diyorduu

geldi mi çantan? fotoğrafı var mı? hatırlıyorum bakmıştık ama hiç yorum falan yoktu memnun kalırsın inşallah canım :)

Çok teşekkür ederim, iyice içime sindi sayende.
Yarın sipariş verecegim, beyaz vernikli masif ağaç olandan verecektim digeri dikkatimi çekmedi.
Hemnes divan harika ileride oda yaparken dusunuyorum onu da.

Çok teşekkür ederim, iyice içime sindi sayende.
Yarın sipariş verecegim, beyaz vernikli masif ağaç olandan verecektim digeri dikkatimi çekmedi.
Hemnes divan harika ileride oda yaparken dusunuyorum onu da.
Ben hemnes divanla takım olsun siye beyaz olandan alacağım.. beyaz vernik olanın yakından resmi var mobilyasında çizgi gibi hatları var sanki.. ben ikisini yakından görüp karşılaşma yapamadım ama düz beyaza karar verdim.. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Günaydııınn :)
Erkenden uyanmak koymuyo da, yarın akşama kadar hazırlamam gereken sayfalarca raporu düşünmek içimi sıkıyo oturdum kara kara düşünüyom nasıl yetişecek diye
Ama daha da ilginci yapasım da yok, kaçmak için buraya geldim

Allahım benim de sadece bebeğimle ilgilendiğim, şu zımbırtıların son bulduğu günler gelecek mi acebaaağğğ
Çok daraldım yoğunluktann....

Zaten gögüsler büyüyo bende 1 beden büyuk takiyorm ya da sıkı yarım atletlerden kullanyorum yoksa sarkar
sanki bebek emerse sarkmıycakmi bide o var(

Sutyen evde bende takmiyom dışarı çıkarken takiyom onda da eve gelince hep iz yapmış oluyo bi an önce çıkarmak istiyorum
bende bi anormallik var sanırım ne göğüslerim büyüdü nede sütyen rahatsız ediyor normal zamandaki gibi takılıyorum

Günaydınlar herkese..
Hayırlı cumalar diliyorum..

Burun tıkanıklığına pediatrik sprey ile çözüm buldum. 5 günden fazla kullanılmaması gerekiyor ama çook rahatlatıyor.
Sütyen beni de çok rahatsız ediyor.
Onun yerine 1 beden büyük emzirme sütyeni ve emzirme atleti kullanıyorum. Özellikle atlettem çook çok memnunum.

Goguslerim buyuk degildi hamileliktede 1 beden buyudu sutyeni degistirdim ama sutyensizlige alistim daha rahat

Günaydın kızlar.. ya karnının içi acıyan var mı? Dün akşam biraz acıdı , bu sabah da o kadar değil ama hafif bi acı var.. yarın 30. haftaya giriyoruz miniğimle acaba büyüdükçe olan bişey mi?

aynenn e bebek yorumları acıtmıyor da diyorduu

geldi mi çantan? fotoğrafı var mı? hatırlıyorum bakmıştık ama hiç yorum falan yoktu memnun kalırsın inşallah canım :)
geldi canım fotoğraf paylasamiyorum akşam tekrar denerim. büyük bi çanta. ilk görünce okul çantasi gibi dedimhem sırt hem kol olarak kullanılabiliyor sağda ve Solda toplam 2 gözü var biri açık biri kapalı. içi geniş baya normal cantalardaki gibi fermuarli gözü var. on tarafında büyük cep var cebin kenarlarında da fermuarli gözler var sağda ve solda. alt açma ve biberon koymak için ağzı buzgulu bişey çıktı. ben mavilisini aldım. sırt kısmı ve kol geçirme yerleri süngerli. ben sevdim ama renk olarak keşke pembeyi ya da daha koyu bi renk alsaydim diye düşündüm.

Günaydın canım.
O acı hissi bende de var.
Özellikle bu haftalarda gerilme hissi ile acı oluyor.Karnımı ovarak geziyorum evin içinde. Tam hamileler gibi oldum diyorum :)))

günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar.. english homede black friday indirimi var .. zaten yüzde 50 indirimli olan herşeye %20 daha inidirm yapıolar. tükenmeden bakın. ben bebeğime %90 gıdık kaz tüyü yorgan yastık aldım bide kendime nevresim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…