- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Merhaba anneler . iki gündür soğuk algınlığı var sanırım burnum hep tıkalı ..e haliyle nefes alamıyorum . ..nefes olmayınca daralıyorum patlıcak gibiyim sanki...bebis iyice büyüdü hareketleri daha yavaş ama belirli...bide artık sutyenler beni öldürüyor sanki..hiç takmak istiyorum ..sizce büyük beden normal mi almalıyım yoksa artık emzirme sutyemi mj alayım?
Ben sutyen takmiyorum artikboyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor
Evet çalışmayacağım için manuel alıcam şimdilik elektrikliye gerek duymadım. Lansinoh hem iyi hem uygun bencede. Daha uygunları da var ama almışken işe de yarasın.
annişler Günaydın. öğretmenlerimizin öğretmenler gününü Kutlarım. ben de burda bi arkadas göstermişti çanta nasıldır falan diye çok hoşuma gitmişti http://www.hepsiburada.com/nuovo-50...ntasi-mavi-p-HBV000000DI4Y?magaza=Hepsiburada aldım bugün gelecek hem kol hem sırt fiyati da uygun bakalım nasil
Çok teşekkür ederim, iyice içime sindi sayende.Ben henüz sipariş vermedim ayın 15 inden sonra vereceğizben d emecburen netten aiparil vereceğim trabzonda olduğum için ve kargo oarasına çok üzülüyorum ben bi de hemnes divan ve 2 yatak alacağım kargo ücreti 300 lirayı buluyo.. zevkini bilmiyorum ama yakından gördüğüm kadarıyla harika bi ürün beyazın 2 rengi vardı alırken dikkat ettin mi? Biri vernikli diğeri değil.. yakından çejilmiş resimleri var internet sayfalarına.. diğer mobilyalarına uyumlu olacak şekilde alırsın.. çoğu kişi kulplarını değiştiriyo ama ben orjinalini de seviyorum o yüzden değiştirmiycem çok çekmeceli ve gerçekten baya büyük içine herşeyi sığar inşallah sen de beğenirsin..
Ben hemnes divanla takım olsun siye beyaz olandan alacağım.. beyaz vernik olanın yakından resmi var mobilyasında çizgi gibi hatları var sanki.. ben ikisini yakından görüp karşılaşma yapamadım ama düz beyaza karar verdim.. şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanınÇok teşekkür ederim, iyice içime sindi sayende.
Yarın sipariş verecegim, beyaz vernikli masif ağaç olandan verecektim digeri dikkatimi çekmedi.
Hemnes divan harika ileride oda yaparken dusunuyorum onu da.
Ben sutyen takmiyorum artikboyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor
Hamilelikte büyüyen göğüsler daha çabuk sarkar bu nedenle kesinlikle sütyen takılmalı gibi bi yazı okumuştum bi ara.. mevcut olanlar rahatsız ediyorsa bir beden büyüğü takılabilir ama mutlaka takılmalı diyordu..
Zaten gögüsler büyüyo bende 1 beden büyuk takiyorm ya da sıkı yarım atletlerden kullanyorum yoksa sarkar
sanki bebek emerse sarkmıycakmi bide o var (
bende bi anormallik var sanırım ne göğüslerim büyüdü nede sütyen rahatsız ediyor normal zamandaki gibi takılıyorumSutyen evde bende takmiyom dışarı çıkarken takiyom onda da eve gelince hep iz yapmış oluyo bi an önce çıkarmak istiyorum
Merhaba anneler . iki gündür soğuk algınlığı var sanırım burnum hep tıkalı ..e haliyle nefes alamıyorum . ..nefes olmayınca daralıyorum patlıcak gibiyim sanki...bebis iyice büyüdü hareketleri daha yavaş ama belirli...bide artık sutyenler beni öldürüyor sanki..hiç takmak istiyorum ..sizce büyük beden normal mi almalıyım yoksa artık emzirme sutyemi mj alayım?
Hamilelikte büyüyen göğüsler daha çabuk sarkar bu nedenle kesinlikle sütyen takılmalı gibi bi yazı okumuştum bi ara.. mevcut olanlar rahatsız ediyorsa bir beden büyüğü takılabilir ama mutlaka takılmalı diyordu..
geldi canım fotoğraf paylasamiyorum akşam tekrar denerim. büyük bi çanta. ilk görünce okul çantasi gibi dedimaynenn e bebek yorumları acıtmıyor da diyorduu
geldi mi çantan? fotoğrafı var mı? hatırlıyorum bakmıştık ama hiç yorum falan yoktu memnun kalırsın inşallah canım :)
Günaydın kızlar.. ya karnının içi acıyan var mı? Dün akşam biraz acıdı , bu sabah da o kadar değil ama hafif bi acı var.. yarın 30. haftaya giriyoruz miniğimle acaba büyüdükçe olan bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?