2017 Şubat Anneleri

Ben sutyen takmiyorum artik boyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor

kızlar doktor bana gece gündüz tak demişti. yoksa sarkarmış.. 2-3 aylıkken benim kaşıntım başladı ve biraz büyüme olduğu için doktor söylemişti. ve o günden beride kremlerimi kullanıyorum. gece yatarken zor olduğu için emzirme sutyeni takıyorum.. mbg24 senden doğru duymuşsun canım..

Günaydın canım.
O acı hissi bende de var.
Özellikle bu haftalarda gerilme hissi ile acı oluyor.Karnımı ovarak geziyorum evin içinde. Tam hamileler gibi oldum diyorum :)))

Ay iyi bari akşam endişelendim biraz.. bende iyice paytak paytak yürüyorum artık, gece yatakta döneceğim zaman ay uy demekten fenalık geldi kendi kendime gıcık oluyorum ne o öyle hastalık hastası dikkat çekmeye çalışan yaşlılar gibi diyorum ama elde değil tabi:))

Gunaydin guzel anneler.gece hic uyumadim ishal olmusum .yedigimden mi kaynaklandi bilmem.evde ishali kesen yiyeceklerle gidermeye calisicam bakalim.aman siz dikkat edin.

Günaydın arkadaşlar en erkenci benim galiba yeni kalktım bu hortlaklık durumum kalıcı oldu galiba.
Evet yaaa ben de farkediyorum ne kadar erken uyanıyosun şimdi kötü olsa da bebek olunca avantaj olur senin için ben de şimdi zorla uyandım iş olmasa akşama kadar yatabiliriö galiba

Aynın durumu pazartesi ve salı ben de yaşadım ivo ama sonrası daha kötü oldu.. pazartesi ve salı hiç uyumadan sabaha kadar hazırlandım sunumum vardı ve o an kendime çok kızdım.. çünkü 2-3 gün sersem gibi gezdim etrafta.. çok şükür sunumlar güzel geçti ama ben perişan oldum.. o yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar rahat edersin.. doğumda kafamız rahat olacak inşallah sadece bebrğimizle ilgilenecez

Selam...
Puset ile ilgili tavsiye isteyenler vardı. Bütçeniz eğer 1500-2000 aralığında ise degerlendirebileceginizi düşündüğüm bir kaç model var. Malum bugün black friday bu yüzden vipbebek.com da fiyatları çok cazip.

Mamas Papas Urbo 2 1490 TL
Uppababy Vista 1990 TL

Ben 11 Kasım N11 kampanyasiyla Uppababy Vista yı aynı fiyata almıştım. Normalde fiyatı 3.299 TL. Amerikan malı son derece kaliteli içinden ayrıca portbabe çıkıyor. Amerikada 800_900 dolardan satılıyor. Biraz büyük ama son derece kullanışlı gibi.
Baştan beri Urbo 2 yi istiyorduk ancak bu urundeki indirim fikrimizi değiştirdi.Portbabe ihtiyacım yok diyenler Urbo 2 yi de degerlendirebilir.

Hoşgeldin.. nerelerdydin

hoşbulduk canım evdeyim valla öksürük grip mahvoldum hastanelerde gezdim valla ilaç alıyorum şimdi inş bi zararı olmaz hala da çok kötüyüm afedersn bi balgam var kan da gelıyo cok kötü o yuzden geceleri hiç uyuyamıyorm kaç demlik ıhlamur içtim bi haftadır haddi hesabı yok

Günaydın arkadaşlar, pek çok sitede black friday indirimi var, ben hepsiburada'dan bebek beZi ve unibaby yenidoğan stokladım, prima ve huggies beZler zaten indirimli sepette ek %20 yapıyor çok uygun, almayı düşünen varsa.

Özellikle tecrübeli arkadaşlara ve dahi hepinize soruyorum park yatağın icine alacağımız yatak nasil olsun pamuklu mu visco mu ortopedik mi hic bilmiyorum yabancı kaldim park yatakta da arkadaşlarım hep en ucuzunu al dediler zaten oda yapiyorsun ne kadar onda yatacak bilinmez dediler ben de öyle yapacağım. Ama yatak konusunda fikirlerinizi bekliyorum ona göre sipariş vereceğim hepsiburadadan

Ben bunu bilmiyordum tesekkurler kizlar :) takmamak mantiksiz olur bu bilgiden sonra

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.. doktorunun tavsiye ettiği ilacın bi zararı olmaz inşallah bebeğine sıkma canını.. kış dönemi hamile olmak da grip açısından kötü oluyo..

Cok gecmis olsun. daha cok dikkat etmemiz lazim sanirim. bende sabah beri kusuyorum usuttummu birseymi dokundu anlamadim.

Bende gordum o indirimi ama kac numara bez almam konusunda takildim. cunku ilk cocugum iri dogmustu direk 2 numaradan baslamistik. simdi bunda nasil.olur. 1 alirim.elimde patlarmi diye dusundum ama bu gece 12 ye kadara suruyor. aksama incelerim diye hemen karar vermedin

bende bi anormallik var sanırım ne göğüslerim büyüdü nede sütyen rahatsız ediyor normal zamandaki gibi takılıyorum
Benim göğüslerim çok küçük 75 i doldurmaz normalde :) ama öncekine gore büyüdüler ve sutyen baya rahatsız ediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…