- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Merhaba anneler . iki gündür soğuk algınlığı var sanırım burnum hep tıkalı ..e haliyle nefes alamıyorum . ..nefes olmayınca daralıyorum patlıcak gibiyim sanki...bebis iyice büyüdü hareketleri daha yavaş ama belirli...bide artık sutyenler beni öldürüyor sanki..hiç takmak istiyorum ..sizce büyük beden normal mi almalıyım yoksa artık emzirme sutyemi mj alayım?
Ben sutyen takmiyorum artikboyle daha rahat. Hastaneye giderken falan takiyorum ama buyuk bedende olsa cok cok rahatsiz ediyor
Hamilelikte büyüyen göğüsler daha çabuk sarkar bu nedenle kesinlikle sütyen takılmalı gibi bi yazı okumuştum bi ara.. mevcut olanlar rahatsız ediyorsa bir beden büyüğü takılabilir ama mutlaka takılmalı diyordu..
Günaydın canım.
O acı hissi bende de var.
Özellikle bu haftalarda gerilme hissi ile acı oluyor.Karnımı ovarak geziyorum evin içinde. Tam hamileler gibi oldum diyorum :)))
Geçmiş olsun cnm.. ilk etapta bol su dicem ama artık nefret geldi su içmektenGunaydin guzel anneler.gece hic uyumadim ishal olmusum .yedigimden mi kaynaklandi bilmem.evde ishali kesen yiyeceklerle gidermeye calisicam bakalim.aman siz dikkat edin.
Evet yaaa ben de farkediyorum ne kadar erken uyanıyosunGünaydın arkadaşlar en erkenci benim galiba yeni kalktım bu hortlaklık durumum kalıcı oldu galiba.
Cok tesekkur ederim canim .icmeye calisiyorum zorlansamda.aman yediklerinize dikkat edin.daha hassas oluyor sindirimimiz sanirim.Geçmiş olsun cnm.. ilk etapta bol su dicem ama artık nefret geldi su içmekten
Bende rahatsiz degilim zaten olsamda fayda yok butun gun isteyim ama evde penye sutyen takiyorum.bende bi anormallik var sanırım ne göğüslerim büyüdü nede sütyen rahatsız ediyor normal zamandaki gibi takılıyorum
Aynın durumu pazartesi ve salı ben de yaşadım ivo ama sonrası daha kötü oldu.. pazartesi ve salı hiç uyumadan sabaha kadar hazırlandım sunumum vardı ve o an kendime çok kızdım.. çünkü 2-3 gün sersem gibi gezdim etrafta.. çok şükür sunumlar güzel geçti ama ben perişan oldum.. o yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar rahat edersin.. doğumda kafamız rahat olacak inşallah sadece bebrğimizle ilgilenecezGünaydııınn :)
Erkenden uyanmak koymuyo da, yarın akşama kadar hazırlamam gereken sayfalarca raporu düşünmek içimi sıkıyooturdum kara kara düşünüyom nasıl yetişecek diye
Ama daha da ilginci yapasım da yok, kaçmak için buraya geldim
Allahım benim de sadece bebeğimle ilgilendiğim, şu zımbırtıların son bulduğu günler gelecek mi acebaaağğğ
Çok daraldım yoğunluktann....
Hoşgeldin.. nerelerdydingünaydın kızlar ben de geldım uzun zamandr yoktum
Hoşgeldin.. nerelerdydin
Ben bunu bilmiyordum tesekkurler kizlar :)kızlar doktor bana gece gündüz tak demişti. yoksa sarkarmış.. 2-3 aylıkken benim kaşıntım başladı ve biraz büyüme olduğu için doktor söylemişti. ve o günden beride kremlerimi kullanıyorum. gece yatarken zor olduğu için emzirme sutyeni takıyorum..mbg24 senden doğru duymuşsun canım..
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.. doktorunun tavsiye ettiği ilacın bi zararı olmaz inşallah bebeğine sıkma canını.. kış dönemi hamile olmak da grip açısından kötü oluyo..hoşbulduk canım evdeyim valla öksürük grip mahvoldum hastanelerde gezdim valla ilaç alıyorum şimdi inş bi zararı olmaz hala da çok kötüyüm afedersn bi balgam var kan da gelıyo cok kötü o yuzden geceleri hiç uyuyamıyormkaç demlik ıhlamur içtim bi haftadır haddi hesabı yok
Cok gecmis olsun. daha cok dikkat etmemiz lazim sanirim. bende sabah beri kusuyorum usuttummu birseymi dokundu anlamadim.hoşbulduk canım evdeyim valla öksürük grip mahvoldum hastanelerde gezdim valla ilaç alıyorum şimdi inş bi zararı olmaz hala da çok kötüyüm afedersn bi balgam var kan da gelıyo cok kötü o yuzden geceleri hiç uyuyamıyormkaç demlik ıhlamur içtim bi haftadır haddi hesabı yok
Bende gordum o indirimi ama kac numara bez almam konusunda takildim. cunku ilk cocugum iri dogmustu direk 2 numaradan baslamistik. simdi bunda nasil.olur. 1 alirim.elimde patlarmi diye dusundum ama bu gece 12 ye kadara suruyor. aksama incelerim diye hemen karar vermedinGünaydın arkadaşlar, pek çok sitede black friday indirimi var, ben hepsiburada'dan bebek beZi ve unibaby yenidoğan stokladım, prima ve huggies beZler zaten indirimli sepette ek %20 yapıyor çok uygun, almayı düşünen varsa.
Benim göğüslerim çok küçük 75 i doldurmaz normalde :) ama öncekine gore büyüdüler ve sutyen baya rahatsız ediyo :)bende bi anormallik var sanırım ne göğüslerim büyüdü nede sütyen rahatsız ediyor normal zamandaki gibi takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?