- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Kızlar yardım lütfennn bir de emzirme sütyeni alırken kendi her zaman kullandığım olcuye gore mi alayım? Yoksa bir buyugunu mü?Özellikle tecrübeli arkadaşlara ve dahi hepinize soruyorum park yatağın icine alacağımız yatak nasil olsun pamuklu mu visco mu ortopedik mi hic bilmiyorum yabancı kaldimpark yatakta da arkadaşlarım hep en ucuzunu al dediler zaten oda yapiyorsun ne kadar onda yatacak bilinmez dediler ben de öyle yapacağım. Ama yatak konusunda fikirlerinizi bekliyorum ona göre sipariş vereceğim hepsiburadadan
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah.. doktorunun tavsiye ettiği ilacın bi zararı olmaz inşallah bebeğine sıkma canını.. kış dönemi hamile olmak da grip açısından kötü oluyo..
Cok gecmis olsun. daha cok dikkat etmemiz lazim sanirim. bende sabah beri kusuyorum usuttummu birseymi dokundu anlamadim.
Armut cok iyi geliyo kabizligaEki Görüntüle 1916846Loveali canım bu oldu sanırım. Kızlar şişkinlik geçince karnım çok küçülüyor. Bu şişkinliği kabız Liga ne çare buldunuz
Özellikle tecrübeli arkadaşlara ve dahi hepinize soruyorum park yatağın icine alacağımız yatak nasil olsun pamuklu mu visco mu ortopedik mi hic bilmiyorum yabancı kaldimpark yatakta da arkadaşlarım hep en ucuzunu al dediler zaten oda yapiyorsun ne kadar onda yatacak bilinmez dediler ben de öyle yapacağım. Ama yatak konusunda fikirlerinizi bekliyorum ona göre sipariş vereceğim hepsiburadadan
Eki Görüntüle 1916846Loveali canım bu oldu sanırım. Kızlar şişkinlik geçince karnım çok küçülüyor. Bu şişkinliği kabız Liga ne çare buldunuz
Bende gordum o indirimi ama kac numara bez almam konusunda takildim. cunku ilk cocugum iri dogmustu direk 2 numaradan baslamistik. simdi bunda nasil.olur. 1 alirim.elimde patlarmi diye dusundum ama bu gece 12 ye kadara suruyor. aksama incelerim diye hemen karar vermedin
Kızlar yardım lütfennn bir de emzirme sütyeni alırken kendi her zaman kullandığım olcuye gore mi alayım? Yoksa bir buyugunu mü?
pamuk candır diyen doktorda var ama viskoyu kesinlikle hiçbiri önermez genellikle bütçesi uygun ailelere lateks önerilir :) orta sertlikte yatakları tercih edin derim içine gömülmesin bebe.Özellikle tecrübeli arkadaşlara ve dahi hepinize soruyorum park yatağın icine alacağımız yatak nasil olsun pamuklu mu visco mu ortopedik mi hic bilmiyorum yabancı kaldimpark yatakta da arkadaşlarım hep en ucuzunu al dediler zaten oda yapiyorsun ne kadar onda yatacak bilinmez dediler ben de öyle yapacağım. Ama yatak konusunda fikirlerinizi bekliyorum ona göre sipariş vereceğim hepsiburadadan
Geçmiş olsunsağol canım sana da geçmiş olsun valla hastalık çok kötü ya allah korusun uzak olsun bizlere bi haftadır çocugumu düşüncek haliim bile yok o derece oldum varlıgını unuttum nerdeyse bide kilo vermişim sağlık ocagına gıttıgımde söylediler
Çok sağol canim. Resmen iki üç beden büyüyorum . .. armudu çok severim. Hatta babam bulunca bana kasayla alirArmut cok iyi geliyo kabizliga
Senin zatenn hassasiyetin vardı di mi. Ah süt de içelim ben. Bu arada ilk kez hıçkırık ini hissettim Ahmed paşanın gözlerim doldu şu an. Ya bu annelik hiç bitmez ön tane de olsa aynı hissi verir insanamaheen in dediği gibi armut genelde karnımı bozar benim normal süt te öyle yapiyo kayısı fln benim bildiklerim canım
Ben de stoklu almıştım ama bazı bedenler elimde kaldı resmen. Gelişim evreleri değişkenlik gösterebiliyor. Yine de sen dağa iyi bilirsin tabi canim. Ben kuculenleri ufaklı sakladım bakalım kısmet yetisirsek kullanırım artık. Yoksa da başkasına veririm.benim kız şimdilik normal gidiyor, doktor önermişti 1 beden paket almamı, yenidoğan alışverişi için önerilerini sorduğumda. daha önce başka bir kampanyadan yararlanmıştık o zaman 1 paket 1 beden 1 paket 2 beden almıştım 104'lü olan dev paketlerden. o yüzden şimdi alışverişimi 2 beden ve 3 beden yaptım. ne kadar çok şeyi doğumdan önce alır ve ödersem o kadar iyi gibi geliyor, doğum sonrasına az masrafımız olsun istiyorum, nedense öyle değişik bir psikoloji geldi, hazır bu ay pek masrafım yokken fazla fazla alayım dedim.
Kac kilo alsın canım garip kilo alımını hiç önemsemiyor benim doktorumbugun doktora gıttım cok kılo almıssın bebek de ırı dedı cok moralım bozuk sekerden suphelendı kızlar
Aynen canım hassasiyet var bende laktoz a alerjikim sanırım iki gundur demir ilacını başladım ve o da ishal yaptı bugün içeriğinde onun da laktoz var çünküGeçmiş olsun
Çok sağol canim. Resmen iki üç beden büyüyorum . .. armudu çok severim. Hatta babam bulunca bana kasayla alir.
Senin zatenn hassasiyetin vardı di mi. Ah süt de içelim ben. Bu arada ilk kez hıçkırık ini hissettim Ahmed paşanın gözlerim doldu şu an. Ya bu annelik hiç bitmez ön tane de olsa aynı hissi verir insana
Ben de stoklu almıştım ama bazı bedenler elimde kaldı resmen. Gelişim evreleri değişkenlik gösterebiliyor. Yine de sen dağa iyi bilirsin tabi canim. Ben kuculenleri ufaklı sakladım bakalım kısmet yetisirsek kullanırım artık. Yoksa da başkasına veririm.
Armut cok iyi geliyo kabizliga
Eki Görüntüle 1916846Loveali canım bu oldu sanırım. Kızlar şişkinlik geçince karnım çok küçülüyor. Bu şişkinliği kabız Liga ne çare buldunuz
Kaç kilo aldin ki ben 13-14 kilo almis durumdayım suan ve dun bana da bebek az tombik gibi dedi ama kilo almama bisey demedi şeker de normal çıktı cok sukurbugun doktora gıttım cok kılo almıssın bebek de ırı dedı cok moralım bozuk sekerden suphelendı kızlar
12 kılo aldım basından berı ıkı kılom alma hakkım varmıs doğuma kadar oyle dedıKac kilo alsın canım garip kilo alımını hiç önemsemiyor benim doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?