2017 Şubat Anneleri

Kızlar yardım lütfennn bir de emzirme sütyeni alırken kendi her zaman kullandığım olcuye gore mi alayım? Yoksa bir buyugunu mü?

aynen canım ya cok tşk ederim .. inş olmaz bişi benim bebeğim annesi gibi güçlü :)

Cok gecmis olsun. daha cok dikkat etmemiz lazim sanirim. bende sabah beri kusuyorum usuttummu birseymi dokundu anlamadim.

sağol canım sana da geçmiş olsun valla hastalık çok kötü ya allah korusun uzak olsun bizlere bi haftadır çocugumu düşüncek haliim bile yok o derece oldum varlıgını unuttum nerdeyse bide kilo vermişim sağlık ocagına gıttıgımde söylediler

Aynı soruyu bende soracaktım . Ben park yatağını aldım dediğin gibi çok para da vermedim çünkü oda da yapıcam ve kısa yatıcak öyle 2-3 sene değil.. ama yatacağı yatak önemli. Vücudun şeklini alan visco yatakları hiç önermiyolar. Bebeğin omurgası tam gelişmediği için vücut şeklini almayan sert bir yatakta yatmalı. Sert derken de uyku kalitesini bozmayacak bir sertlik. Mesela sünger yatakların sertlik dereceleri var 31-32 derece olanlarını tavsiye ediyorlar. Tüm bu bilgilere rağmen araştırmaya devam ediyorum. Ama tecrübeli anneler işimizi kolaylaştırabilir. Fikir verirlerse bende sevinirim.

ayy ne black fridaymiş sabahtan beri bi ürün alamadım :)) siteler çöktü herhalde .. indirimler fena değil taç uyku setini aldım hepsiburadan daha doğrusu hala almaya çalışıyorum hata veriyor

benim kız şimdilik normal gidiyor, doktor önermişti 1 beden paket almamı, yenidoğan alışverişi için önerilerini sorduğumda. daha önce başka bir kampanyadan yararlanmıştık o zaman 1 paket 1 beden 1 paket 2 beden almıştım 104'lü olan dev paketlerden. o yüzden şimdi alışverişimi 2 beden ve 3 beden yaptım. ne kadar çok şeyi doğumdan önce alır ve ödersem o kadar iyi gibi geliyor, doğum sonrasına az masrafımız olsun istiyorum, nedense öyle değişik bir psikoloji geldi, hazır bu ay pek masrafım yokken fazla fazla alayım dedim.

pamuk candır diyen doktorda var ama viskoyu kesinlikle hiçbiri önermez genellikle bütçesi uygun ailelere lateks önerilir :) orta sertlikte yatakları tercih edin derim içine gömülmesin bebe.

Geçmiş olsun
Armut cok iyi geliyo kabizliga
Çok sağol canim. Resmen iki üç beden büyüyorum . .. armudu çok severim. Hatta babam bulunca bana kasayla alir.
maheen in dediği gibi armut genelde karnımı bozar benim normal süt te öyle yapiyo kayısı fln benim bildiklerim canım
Senin zatenn hassasiyetin vardı di mi. Ah süt de içelim ben. Bu arada ilk kez hıçkırık ini hissettim Ahmed paşanın gözlerim doldu şu an. Ya bu annelik hiç bitmez ön tane de olsa aynı hissi verir insana
Ben de stoklu almıştım ama bazı bedenler elimde kaldı resmen. Gelişim evreleri değişkenlik gösterebiliyor. Yine de sen dağa iyi bilirsin tabi canim. Ben kuculenleri ufaklı sakladım bakalım kısmet yetisirsek kullanırım artık. Yoksa da başkasına veririm.

bugun doktora gıttım cok kılo almıssın bebek de ırı dedı cok moralım bozuk sekerden suphelendı kızlar

Aynen canım hassasiyet var bende laktoz a alerjikim sanırım iki gundur demir ilacını başladım ve o da ishal yaptı bugün içeriğinde onun da laktoz var çünkü yerim onun hickirigini aynen onun içerde hareketli olması anneliği daha zevkli hale getiriyo

Armut cok iyi geliyo kabizliga
Eki Görüntüle 1916846 Loveali canım bu oldu sanırım. Kızlar şişkinlik geçince karnım çok küçülüyor. Bu şişkinliği kabız Liga ne çare buldunuz

armut, incir ve kayısı.... hatta eşime şöyle bir karışım yaptım. kavonoza incirleri koydum ve üzerine zeytinyağı.. sabah aç karnına 2 tane yeniliyor. metobolizmayı hızlandırıyor ve zayıflatıyorda...

bugun doktora gıttım cok kılo almıssın bebek de ırı dedı cok moralım bozuk sekerden suphelendı kızlar
Kaç kilo aldin ki ben 13-14 kilo almis durumdayım suan ve dun bana da bebek az tombik gibi dedi ama kilo almama bisey demedi şeker de normal çıktı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…