12 kılo bende de seker normal ama seker yuklemesı yapmadımKaç kilo aldin ki ben 13-14 kilo almis durumdayım suan ve dun bana da bebek az tombik gibi dedi ama kilo almama bisey demedi şeker de normal çıktı cok sukur
Hepsini yiyorum tatliyi ve hamurisini haftada ikiser defa yiyorum bide ben tam etçilim et balık tavuk olmadan olmaz beyaz ekmek kısmını hiç sorma gunde iki öğün yaparım ogun başı 1 ekmek yerim ve benim metobolizma çok hizlidir o etkili galiba meyvede günde 4-5 porsiyonHamur ısı tatlı ve beya ekmek yasakmıs artık kızlar sız nasıl beslenıyorsunuz
Yanı ben senden bi hafta gerideyim ben daha fazla almış durumdayım normaldir inş12 kılo bende de seker normal ama seker yuklemesı yapmadım
Geçmiş olsun
Çok sağol canim. Resmen iki üç beden büyüyorum . .. armudu çok severim. Hatta babam bulunca bana kasayla alir.
Senin zatenn hassasiyetin vardı di mi. Ah süt de içelim ben. Bu arada ilk kez hıçkırık ini hissettim Ahmed paşanın gözlerim doldu şu an. Ya bu annelik hiç bitmez ön tane de olsa aynı hissi verir insana
Ben de stoklu almıştım ama bazı bedenler elimde kaldı resmen. Gelişim evreleri değişkenlik gösterebiliyor. Yine de sen dağa iyi bilirsin tabi canim. Ben kuculenleri ufaklı sakladım bakalım kısmet yetisirsek kullanırım artık. Yoksa da başkasına veririm.
Herşeyi yiyom :) kiii ekmeksiz doymuyomHamur ısı tatlı ve beya ekmek yasakmıs artık kızlar sız nasıl beslenıyorsunuz
Yanı ben senden bi hafta gerideyim ben daha fazla almış durumdayım normaldir inş
Slm cnm ben gaziantepteyim ve Hatem hastanesinde Nazire Hanıma gidiyorum.Gaziantep de olan var mı kızlar varsa hangi doktora gidiyorlar
Ben kimseyi kimseyle karsilastirmadim zaten sadece moralim bozuldu dedi arkadaş bende ins bisey yoktur bende fazla kilo aldım biseyim çıkmadı çok şükür dedim ne alaka karşılaştırmak ?kilo herkesin başlangıç kilosuna ve vucut yapısına göre ayrı ayrı değerlendiriliyor, ben de 30. haftada 11,5 kilo aldım bile ama zaten başlangıç kilom 52'ydi, şekerim de normal çıktı, doktor bişey demedi o yüzden. kimseyle karşılaştırmamak lazım.
Memnun musun canımMr
Slm cnm ben gaziantepteyim ve Hatem hastanesinde Nazire Hanıma gidiyorum.
Canim bu çanta sadece bebek için mi olucak.küçük için nasıl yapacaksın. Ben nereye gitsem ucunu de gotururum sanirim o yüzden kafam karışık çanta konusundasırt çantası olarak ben stylo almıştım ama kendisi zaten ağırdı bir de içini doldurunca sırtımda taş taşıyomuş gibi oldu :)
Decathlondan aldım ben zaten etrafa dikkatli bakarsan herkesin sırtında bundan var artık :)) 14.99 olanlar biraz küçük ben 24,99 olandan aldım çok memnunum
https://www.decathlon.com.tr/C-529835-sirt-cantasi-ve-aksesuari#page2
Hamile yastığı olarak da ben şundan aldım ama biraz yumuşak kaldı emzirirken daha sert olması lazım
http://www.hepsiburada.com/babyjem-sirt-destekli-hamile-ve-emzirme-yastigi-ekru-p-AILEBABYJEM198MV
http://www.emzirmeyastigi.com/emzirme-yastigi-classic.php
Canim başlarda daha çok eşyaya egzersiz bizimkiler de yaza denk gelecekler o zamanlarda. Ben de biraz büyük almak istiyorum. Yazın 5. Aylarında olucak larGünaydın kızlar herkese:)
Bende bu iki modeli begendim ama bi küçük modelleri oluyo bu tür çantalarin dışarda kullanmak icin aliyorm gereksiz büyük gelirmi bunlar bilemedim
Eki Görüntüle 1916350 Eki Görüntüle 1916352
Ben de pijama takımı alıcam normal iki doğumda da öyle yaptım. Berrak marka almıştım halen de giyiyorum. Altın lastiği çok rahatti.dikişleri rahatsız etmedi hiç. Bi de önlük giydirdiler bana hastanede dediğin gibi 4 5 saat sonra pijamalarimi giydim zaten.ben de lohusa takımı almayi düşünmüyorum ysni. Sadece baş örtüsü olarak değişik bir fikrin var mı. Yazma takmistim ben ama o da açılıyor iki de bir gıcık bir durum yani.Tün öğretmenlerin günü kutlu olsunnn
Kızlar yaa ikinci gebeliğim ama şu lohusa pijamalarının mantığını bir türlü anlayabilmiş değilim
Normal doğumda hastanede mi lazım oluyor acaba ??
Ben almıştım bir takım.
Sezeryan günü normal kıyafetle bekledim odada.
Sonra önlük giydirildi zaten ve doğuma gittim. Geldikten 5-6 saat sonra gecelik giydim ama göbek için ayrılmış bölüm boş kaldı tabi.
Geceye doğru altlı üstlü takımı giydim ama onda da aynı oldu
Velhasılı kelam hala neden hastane çantasına koyulduğunu anlamış değilim.
Yani zaten doğum sonrası giyilecekse normal bir önü düğmeli (emzirme için)pijama takımı alsak olmuyormu ?
Hem böylece doğum sonrası da giyeriz ne güzel.
Geçmiş olsun canım. Et yiyememen de zor. İnşallah geçer en kisa zamanda. Ispanak marul terede falan da vardı demir bi bak istersen.Mecbur öyle yapcam bebisime sağlıklı anne olabilmek için zorlicam artık :)
Çok güzelmiş .hayırlı olsun canim.normal bir sırt çantası boyutunda ben daha küçük istediğim için 24 lükten aldım zaten benim aldığım çocuklar için sırt çantası
Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralinı yüksek tut. Rahat ve geniş ol. Stres yapma hiçbirşeyi. Ben preeklampsi geçirdim dediklerini aynısını yaşadım doğumdan 4 gün sonra 23 Kilo vermiştim. Hepsi de ödemi nerdeyse bebek şu plesanta hariç. Benim kini sorumsuz dr önemsenmedi 13 14 çıkıyordu tansiyonum takip bile yapmadı düşün artık. Ama çok şükür 39. Haftada doğum yaptım sezeryanla. Ama sen hapını alıyorsun zaten kontrol altındaysa korkma inşallah. Çok dua et dua her kapının açılmasına vesile inşallah. Allah yar yardımcın olsun.selam kislar... doktordan geldim... malesef bedenimde nekan ne demir kalmamis... tansiyon hastasi oldugumu ogrendim ve tansiyon ilacimi gunde 4 kereye cikardilar... kan ve bi suru vitamin ilaci aldim... busabahta kanamam oldu ama enfeksiyondan kaynaklaniyomus.. zaten nefesim cok daraliyodu gozlerim cok agriyodu belliydi bisey oldugu... pernatolojiye sevk ettiler tansiyon yuzunden beni ... ayyy bilmiyom
.. tansiyonum boyle yuksek devam ederse preeklemsi olucagimi hem benim hem bebegimin hayati tehlikesi oldugunu ogrendim... ay yazmiyim moralim bozuluyo... pofffff bian once dogum yapmak istiyorum....
Geçmiş olsun canım.arkadaşlar aranızda doktoru plesenta aşağıda diyen oldumu benim doktorum 20. haftada aşağıda demişti 24.haftada biraz çıkmıs yukarı daha tamamlamamıs dedi bu durumla ilgili bilgisi olan var mı
Aynen ben de öyleyim. Büyük oğlan anne karate yapıyorsun diyor. Gülüyor sıpam. İştah bende de problem 10 15 gündür kilo almadım nerdeyse.Kızlar ben bu aralar baya ağırlaştığımı hissediyorum.Eğilip doğrulmada çok zorlanıyorum. Az önce duşa girdim ama dizlerimden aşağısına zor uzandım valla.
Kışlık bot giymek ise eziyettt.
Göbekte bu hafta atak yaptı yine
Bir de kasılmalarım çok arttı. Ayakta biraz uzun kalsam karnım patlayacak gibi geriliyor ve taş gibi oluyor. Öyle olduğu zamanlar oturamıyorum bile ağrıdan.
Sadece uzanmak rahatlatıyor kalkmamak şartı ile.
Yoğun olarakta akşamları rahatsızlanıyorum.
Bu haftalarda iştahım da kesik gibi.Hele akşam yemeklerini hazırlamak ilk haftalarda olduğu gibi eziyet olmaya başladı.
İkinci hamilelik çok zorladı beni yaaa
Bende de var canı. Sanırım normal bu durumGünaydın kızlar.. ya karnının içi acıyan var mı? Dün akşam biraz acıdı , bu sabah da o kadar değil ama hafif bi acı var.. yarın 30. haftaya giriyoruz miniğimle acaba büyüdükçe olan bişey mi?
Sagol canim evet et yiyememk kötü bi durum benim için zorla iste köfte yiyorum arada bakalım ıspanağı seviyorum Allah tan :)Canim bu çanta sadece bebek için mi olucak.küçük için nasıl yapacaksın. Ben nereye gitsem ucunu de gotururum sanirim o yüzden kafam karışık çanta konusunda
Canim başlarda daha çok eşyaya egzersiz bizimkiler de yaza denk gelecekler o zamanlarda. Ben de biraz büyük almak istiyorum. Yazın 5. Aylarında olucak lar
Ben de pijama takımı alıcam normal iki doğumda da öyle yaptım. Berrak marka almıştım halen de giyiyorum. Altın lastiği çok rahatti.dikişleri rahatsız etmedi hiç. Bi de önlük giydirdiler bana hastanede dediğin gibi 4 5 saat sonra pijamalarimi giydim zaten.ben de lohusa takımı almayi düşünmüyorum ysni. Sadece baş örtüsü olarak değişik bir fikrin var mı. Yazma takmistim ben ama o da açılıyor iki de bir gıcık bir durum yani.
Geçmiş olsun canım. Et yiyememen de zor. İnşallah geçer en kisa zamanda. Ispanak marul terede falan da vardı demir bi bak istersen.
Çok güzelmiş .hayırlı olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralinı yüksek tut. Rahat ve geniş ol. Stres yapma hiçbirşeyi. Ben preeklampsi geçirdim dediklerini aynısını yaşadım doğumdan 4 gün sonra 23 Kilo vermiştim. Hepsi de ödemi nerdeyse bebek şu plesanta hariç. Benim kini sorumsuz dr önemsenmedi 13 14 çıkıyordu tansiyonum takip bile yapmadı düşün artık. Ama çok şükür 39. Haftada doğum yaptım sezeryanla. Ama sen hapını alıyorsun zaten kontrol altındaysa korkma inşallah. Çok dua et dua her kapının açılmasına vesile inşallah. Allah yar yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım.
Aynen ben de öyleyim. Büyük oğlan anne karate yapıyorsun diyor. Gülüyor sıpam. İştah bende de problem 10 15 gündür kilo almadım nerdeyse.
Bende de var canı. Sanırım normal bu durum
Allah Allah bu nasıl sorumsuzluk ya.şikayet et bimere bu çok önemli bi mevzu sonuçta. ÜzüldümSinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
Etcem eve gidiyim de aynen ya sorumsuzluğa bak tam olmamış olabilir calisilmamistir vs ama nasıl bilgi verilmez ya acayip gerildimAllah Allah bu nasıl sorumsuzluk ya.şikayet et bimere bu çok önemli bi mevzu sonuçta. Üzüldüm
Bnde ncr A.hamit soysal A gidiyorum ama doğum için emin degilim muayene kısa sürüyor ücreti ne kadar sizinMemnun musun canım
Allah yardımcın olsun canım. Ben de ferpleks fil kullanıyorum ama çok zor içiyorum. İlk iki doğumda dikkat etmedim sonrasında bebeğe bakacak halim kalmamıştı. Şimdi aynı şeyleri yaşamamak icin cok düzenli kullanıyorumSagol canim evet et yiyememk kötü bi durum benim için zorla iste köfte yiyorum arada bakalım ıspanağı seviyorum Allah tan :)
Sağol tatlım bende sonrası bebegime daha iyi Bakabilmek için mecbur zorlicam kendimi ilacı mi iccemAllah yardımcın olsun canım. Ben de ferpleks fil kullanıyorum ama çok zor içiyorum. İlk iki doğumda dikkat etmedim sonrasında bebeğe bakacak halim kalmamıştı. Şimdi aynı şeyleri yaşamamak icin cok düzenli kullanıyorum
En doğrusu rektal diyorlar ama ben Hem kulak Hem alindan olcenlerden aldım rektal ürkütücü geldikızlar ateş ölçer kulaktan olan mı alından olan mı alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?