2017 Şubat Anneleri

Kaç kilo aldin ki ben 13-14 kilo almis durumdayım suan ve dun bana da bebek az tombik gibi dedi ama kilo almama bisey demedi şeker de normal çıktı cok sukur
12 kılo bende de seker normal ama seker yuklemesı yapmadım

Hamur ısı tatlı ve beya ekmek yasakmıs artık kızlar sız nasıl beslenıyorsunuz

Hamur ısı tatlı ve beya ekmek yasakmıs artık kızlar sız nasıl beslenıyorsunuz
Hepsini yiyorum tatliyi ve hamurisini haftada ikiser defa yiyorum bide ben tam etçilim et balık tavuk olmadan olmaz beyaz ekmek kısmını hiç sorma gunde iki öğün yaparım ogun başı 1 ekmek yerim ve benim metobolizma çok hizlidir o etkili galiba meyvede günde 4-5 porsiyon

bende hiçbişey elde kalmaz, bu kış kuzenim, seneye sonbaharda kardeşim bebek düşünüyor :))))

Yanı ben senden bi hafta gerideyim ben daha fazla almış durumdayım normaldir inş

kilo herkesin başlangıç kilosuna ve vucut yapısına göre ayrı ayrı değerlendiriliyor, ben de 30. haftada 11,5 kilo aldım bile ama zaten başlangıç kilom 52'ydi, şekerim de normal çıktı, doktor bişey demedi o yüzden. kimseyle karşılaştırmamak lazım.

Ben kimseyi kimseyle karsilastirmadim zaten sadece moralim bozuldu dedi arkadaş bende ins bisey yoktur bende fazla kilo aldım biseyim çıkmadı çok şükür dedim ne alaka karşılaştırmak ?

Sinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden

Canim bu çanta sadece bebek için mi olucak.küçük için nasıl yapacaksın. Ben nereye gitsem ucunu de gotururum sanirim o yüzden kafam karışık çanta konusunda
Canim başlarda daha çok eşyaya egzersiz bizimkiler de yaza denk gelecekler o zamanlarda. Ben de biraz büyük almak istiyorum. Yazın 5. Aylarında olucak lar
Ben de pijama takımı alıcam normal iki doğumda da öyle yaptım. Berrak marka almıştım halen de giyiyorum. Altın lastiği çok rahatti.dikişleri rahatsız etmedi hiç. Bi de önlük giydirdiler bana hastanede dediğin gibi 4 5 saat sonra pijamalarimi giydim zaten.ben de lohusa takımı almayi düşünmüyorum ysni. Sadece baş örtüsü olarak değişik bir fikrin var mı. Yazma takmistim ben ama o da açılıyor iki de bir gıcık bir durum yani.
Mecbur öyle yapcam bebisime sağlıklı anne olabilmek için zorlicam artık :)
Geçmiş olsun canım. Et yiyememen de zor. İnşallah geçer en kisa zamanda. Ispanak marul terede falan da vardı demir bi bak istersen.
normal bir sırt çantası boyutunda ben daha küçük istediğim için 24 lükten aldım zaten benim aldığım çocuklar için sırt çantası
Çok güzelmiş .hayırlı olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralinı yüksek tut. Rahat ve geniş ol. Stres yapma hiçbirşeyi. Ben preeklampsi geçirdim dediklerini aynısını yaşadım doğumdan 4 gün sonra 23 Kilo vermiştim. Hepsi de ödemi nerdeyse bebek şu plesanta hariç. Benim kini sorumsuz dr önemsenmedi 13 14 çıkıyordu tansiyonum takip bile yapmadı düşün artık. Ama çok şükür 39. Haftada doğum yaptım sezeryanla. Ama sen hapını alıyorsun zaten kontrol altındaysa korkma inşallah. Çok dua et dua her kapının açılmasına vesile inşallah. Allah yar yardımcın olsun.
arkadaşlar aranızda doktoru plesenta aşağıda diyen oldumu benim doktorum 20. haftada aşağıda demişti 24.haftada biraz çıkmıs yukarı daha tamamlamamıs dedi bu durumla ilgili bilgisi olan var mı
Geçmiş olsun canım.
Aynen ben de öyleyim. Büyük oğlan anne karate yapıyorsun diyor. Gülüyor sıpam. İştah bende de problem 10 15 gündür kilo almadım nerdeyse.
Bende de var canı. Sanırım normal bu durum

Sagol canim evet et yiyememk kötü bi durum benim için zorla iste köfte yiyorum arada bakalım ıspanağı seviyorum Allah tan :)

Allah Allah bu nasıl sorumsuzluk ya.şikayet et bimere bu çok önemli bi mevzu sonuçta. Üzüldüm

Sagol canim evet et yiyememk kötü bi durum benim için zorla iste köfte yiyorum arada bakalım ıspanağı seviyorum Allah tan :)
Allah yardımcın olsun canım. Ben de ferpleks fil kullanıyorum ama çok zor içiyorum. İlk iki doğumda dikkat etmedim sonrasında bebeğe bakacak halim kalmamıştı. Şimdi aynı şeyleri yaşamamak icin cok düzenli kullanıyorum

Sağol tatlım bende sonrası bebegime daha iyi Bakabilmek için mecbur zorlicam kendimi ilacı mi iccem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…