- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Çok sıkı kontrol etmek lazım Sen peşinden koşacaksın canım Yoksa malesef Umur etmiyorlarSinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
Evet memnunum cnm ama tek sorun var çok yoğun olduğu için seninle çok uzun süre ilgilenemiyor.sorduğun tüm sorulara cevap veriyor amaMemnun musun canım
tersliğe bak sen. geçmiş olsun canım. et şikayetini. süre kısıtlaması var mıydı?Sinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
bence deEn doğrusu rektal diyorlar ama ben Hem kulak Hem alindan olcenlerden aldım rektal ürkütücü geldi
60 tl cnm.doğum da Hatem de zatenBnde ncr A.hamit soysal A gidiyorum ama doğum için emin degilim muayene kısa sürüyor ücreti ne kadar sizin
Kizlar gogsunden sari sivi akan var mi?
Allah tan günü geçmemiş oluyo haftaya salı vercem tekrar ama ya gunum geçmiş olsaydı son gün olsaydı vs ne kadar ucuz hayatımiz ve ne kadar kolay onlar için yaÇok sıkı kontrol etmek lazım Sen peşinden koşacaksın canım Yoksa malesef Umur etmiyorlar
29 haftada yapılıyormuş Allah tan işte surem musait şuan olmasaydı ya mecbur özele para vercektim durumu olmayan napcakti ??? Ne kadar rahatlartersliğe bak sen. geçmiş olsun canım. et şikayetini. süre kısıtlaması var mıydı?
bence deweewell alıcam kulaktan ölçer galiba gitti gidiyorda buldum biraz daha hesaplı
Ben normalde sikinca seffafimsi bir sey akiyordu ilk defa sari sivi geldi. arastirdum normalmis:))Benama sürekli değil hatta ben aktığını gögüs kenarlarındaki tortudan anlıyorum. her zaman olmuyo çünkü. Birde sıkma dedikleri için hiç sıkıp bakmadım
Ben ilk gebeligimde nazire hanima gittim. acikcasu memnun kalmadim. 7 haftalik bebegin kalp atisini dinlemek icin 1 ay sonrasina gun verdi. ustelik bebek gelismemisti serumla igneyle kanamanin sebebini anlamadan bebegi tutundurmaya calisti. sonra kurtaj olmak zorunda kaldim. siz dr yanindayken icerde en az 2 tane daha hasta olmasi da cabasi....Memnun musun canım
29.haftada yapilan nee....ben bu haftalardan sonra tahlil falan yapilmiyor diye biliyordum yanlis mi biliyormusum29 haftada yapılıyormuş Allah tan işte surem musait şuan olmasaydı ya mecbur özele para vercektim durumu olmayan napcakti ??? Ne kadar rahatlar
Kan uyuşmazlığı var canım bizde onun iğnesi içinde önce testi yapılması gerekiyo iğne zamanı da 28-29 arası29.haftada yapilan nee....ben bu haftalardan sonra tahlil falan yapilmiyor diye biliyordum yanlis mi biliyormusum
Çok üzüldüm cnm geçmiş olsun.ben ilk gittiğimde 6 haftalıktı farklı bi aletle dinletmişti kalp atışını sırf araya tatil giriyo diye sana niye öyle yapmış anlamadım.ama içeri girince bekleyen hastaları görünce bende rahatsız oluyorum açıkçası.sırf onunla başladık diye devam ettim.ama Fethi beyle Nazan hanım var orda.onları da beğeniyorlar.Ben ilk gebeligimde nazire hanima gittim. acikcasu memnun kalmadim. 7 haftalik bebegin kalp atisini dinlemek icin 1 ay sonrasina gun verdi. ustelik bebek gelismemisti serumla igneyle kanamanin sebebini anlamadan bebegi tutundurmaya calisti. sonra kurtaj olmak zorunda kaldim. siz dr yanindayken icerde en az 2 tane daha hasta olmasi da cabasi....
Hay ağzına sağlık. Ben de bu isme gicik oldum bakmadım birşeye. Zaten cuma neden karadır biliyoruz da gözümüze de sokmasinlarŞu Kara Cuma olayına da gıcık oldum, ne zaman bu ara yabancılaştık kendimize acaba.. illa indirim yapıp müşteri çekmek istiyolarsa adını başka bişey koysunlar iyice saçmaladık.. burası Türkiye değil mi ya? Amerika da mı yaşıyoruz da ben bilmiyorum? Neyse burdan sesimi duyurmam çok zor. Susayım en iyisi..
Hay ağzına sağlık. Ben de bu isme gicik oldum bakmadım birşeye. Zaten cuma neden karadır biliyoruz da gözümüze de sokmasinlar
Öyle valla allah tan erken farketmişsinAllah tan günü geçmemiş oluyo haftaya salı vercem tekrar ama ya gunum geçmiş olsaydı son gün olsaydı vs ne kadar ucuz hayatımiz ve ne kadar kolay onlar için ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?