2017 Şubat Anneleri

Çok sıkı kontrol etmek lazım Sen peşinden koşacaksın canım Yoksa malesef Umur etmiyorlar

tersliğe bak sen. geçmiş olsun canım. et şikayetini. süre kısıtlaması var mıydı?

En doğrusu rektal diyorlar ama ben Hem kulak Hem alindan olcenlerden aldım rektal ürkütücü geldi
bence de weewell alıcam kulaktan ölçer galiba gitti gidiyorda buldum biraz daha hesaplı

Çok sıkı kontrol etmek lazım Sen peşinden koşacaksın canım Yoksa malesef Umur etmiyorlar
Allah tan günü geçmemiş oluyo haftaya salı vercem tekrar ama ya gunum geçmiş olsaydı son gün olsaydı vs ne kadar ucuz hayatımiz ve ne kadar kolay onlar için ya

tersliğe bak sen. geçmiş olsun canım. et şikayetini. süre kısıtlaması var mıydı?

bence de weewell alıcam kulaktan ölçer galiba gitti gidiyorda buldum biraz daha hesaplı
29 haftada yapılıyormuş Allah tan işte surem musait şuan olmasaydı ya mecbur özele para vercektim durumu olmayan napcakti ??? Ne kadar rahatlar

Ben ama sürekli değil hatta ben aktığını gögüs kenarlarındaki tortudan anlıyorum. her zaman olmuyo çünkü. Birde sıkma dedikleri için hiç sıkıp bakmadım
Ben normalde sikinca seffafimsi bir sey akiyordu ilk defa sari sivi geldi. arastirdum normalmis:))

Memnun musun canım
Ben ilk gebeligimde nazire hanima gittim. acikcasu memnun kalmadim. 7 haftalik bebegin kalp atisini dinlemek icin 1 ay sonrasina gun verdi. ustelik bebek gelismemisti serumla igneyle kanamanin sebebini anlamadan bebegi tutundurmaya calisti. sonra kurtaj olmak zorunda kaldim. siz dr yanindayken icerde en az 2 tane daha hasta olmasi da cabasi....

29 haftada yapılıyormuş Allah tan işte surem musait şuan olmasaydı ya mecbur özele para vercektim durumu olmayan napcakti ??? Ne kadar rahatlar
29.haftada yapilan nee....ben bu haftalardan sonra tahlil falan yapilmiyor diye biliyordum yanlis mi biliyormusum

Kızlar merhaba bebe confort maia bebek arabasını duyan bilen var mi? Benim arkadasım kullanıyor cok memnun bende yakından gordum begendim ama yinede kararsizim..internette 1000 tl normalde black friday oldugu icin bugun hepsi burada da 800tl.fiyatida uyguna geliyor baya.resminide ekliyim

Eklentiler

• image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 60
Çok üzüldüm cnm geçmiş olsun.ben ilk gittiğimde 6 haftalıktı farklı bi aletle dinletmişti kalp atışını sırf araya tatil giriyo diye sana niye öyle yapmış anlamadım.ama içeri girince bekleyen hastaları görünce bende rahatsız oluyorum açıkçası.sırf onunla başladık diye devam ettim.ama Fethi beyle Nazan hanım var orda.onları da beğeniyorlar.

Şu Kara Cuma olayına da gıcık oldum, ne zaman bu ara yabancılaştık kendimize acaba.. illa indirim yapıp müşteri çekmek istiyolarsa adını başka bişey koysunlar iyice saçmaladık.. burası Türkiye değil mi ya? Amerika da mı yaşıyoruz da ben bilmiyorum? Neyse burdan sesimi duyurmam çok zor. Susayım en iyisi..

Kızlar bir şey soracağım dün doktora gittim kızımızı gördük çok mutluyduk herşey yolunda ama doktor normal Doğum olayını riskli buldu artık planlı bir sezeryan Doğum yapacağım artık inş ...27 + 1 haftalık hamileyim kızım 890 gram sizce biraz zayıf degik mi aynı hafta da olan bir arkdasım var mı kaç gram karşılaştırmak için söylemiyorum ama bir fikir elde etmek istiyorum

Hay ağzına sağlık. Ben de bu isme gicik oldum bakmadım birşeye. Zaten cuma neden karadır biliyoruz da gözümüze de sokmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…