Sinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
Aynen çok sorumsuzluk hem de hadi benim durumum var son gün olmuş olsa bile bi sekilde özel e bulur buluşturur yaptırirdım ama ya durumu olmayan kişiler ne yapacak günü gecmis olacak vs acayip gerildim neyse ki şikayeti mi ettim bisey çıkmaz biliyorum ama en azından başkalarına yapmasinlar bunu ugrassinlar sikayetlehadi ya ne sorumsuzluk bu böyle valla bilinçli olmayan bir sürü insanın başına neler geliyor kimbilir , neyseki zamanında fark ettinde geç olmadan halletmiş olursun canım sıkma canını
Şu Kara Cuma olayına da gıcık oldum, ne zaman bu ara yabancılaştık kendimize acaba.. illa indirim yapıp müşteri çekmek istiyolarsa adını başka bişey koysunlar iyice saçmaladık.. burası Türkiye değil mi ya? Amerika da mı yaşıyoruz da ben bilmiyorum? Neyse burdan sesimi duyurmam çok zor. Susayım en iyisi..[/QUOTE
Nerde yaziyo o kara cuma mi ??? Bunu yazan site muslumansa gerçekten cuma günü bizim bayramımız olduğundan bilgisi yok demekki aynen nerden nereye ses duyurabilcezki
Cuma neden karadir biliyoz derkenHay ağzına sağlık. Ben de bu isme gicik oldum bakmadım birşeye. Zaten cuma neden karadır biliyoruz da gözümüze de sokmasinlar
27. haftada benim kızımda 760 gramdı dr normal dediKızlar bir şey soracağım dün doktora gittim kızımızı gördük çok mutluyduk herşey yolunda ama doktor normal Doğum olayını riskli buldu artık planlı bir sezeryan Doğum yapacağım artık inş ...27 + 1 haftalık hamileyim kızım 890 gram sizce biraz zayıf degik mi aynı hafta da olan bir arkdasım var mı kaç gram karşılaştırmak için söylemiyorum ama bir fikir elde etmek istiyorum
Müslüman cumasi diyorlar.hatta bir kitapta okumuştum bununla ilgili. 13 rakamı 1453 ten geliyor ya mevzu oraya dayanıyor canım. Alışveriş yapanlar alınmasın belki ben yersiz alınganlık yaptım. Ama hoşuma gitmedi.Cuma neden karadir biliyoz derken
Benimde dikkatimi çekti gıcıgima gittiSabahtan beri susayım dedim duramadım. Hiçbir indirim de umrumda değil şahsen..
Beni de 5 kilo için 2 doktor azarladı sonra 500 gr daha aldım bugün de ebe azarladıbugun doktora gıttım cok kılo almıssın bebek de ırı dedı cok moralım bozuk sekerden suphelendı kızlar
Kızlar bir şey soracağım dün doktora gittim kızımızı gördük çok mutluyduk herşey yolunda ama doktor normal Doğum olayını riskli buldu artık planlı bir sezeryan Doğum yapacağım artık inş ...27 + 1 haftalık hamileyim kızım 890 gram sizce biraz zayıf degik mi aynı hafta da olan bir arkdasım var mı kaç gram karşılaştırmak için söylemiyorum ama bir fikir elde etmek istiyorum
Kizlar o numara bebek bezini ne kadar
almak lazim daha önce soruldu ama
hatirlamyorm ne denmişti 60 li paket var sonrakileri 1 mi alayim??
Kizlar o numara bebek bezini ne kadar
almak lazim daha önce soruldu ama
hatirlamyorm ne denmişti 60 li paket var sonrakileri 1 mi alayim??
Prima premium care 2-5 kg yaziyo kilosu yenidoganben hiç 0 almadım, 1 beden zaten 2-5 kg kilo bebek için, prematüre doğarsa hastaneden çıkarken alırız diye düşündüm, 1 bedeni bile 10 gün kadar ancak kullanıp 2 ye geçer demişti bana doktorum, 10 günde 10ar tane kullansa diye düşünerek 108li 1 beden primalardan alıp sonrası için 2 beden aldım. tabi değişik markalarda 0 beden kaça denk geliyor bilmiyorum 2-5 kgyi 0 beden olarak düzenlemiş bir marka alıyorsanız benim kendi doktorum da yeni anne olduğu için ona danışmıştım, o yüzden dediğini yazdım.
O zaman başka almiyayim başlangic için yeterli olur sonra bebegin kilosuna göre alirim bu aldıgim 2-5 kgBen 0 hiç almadım canım. Bir paket 1 numara aldım o kadar.. bez o kadar sıkıntı değil bence. İlk etap için elinin altında bi paket varsa yeterli, kilolarını bilmiyoruz çünkü nasıl olacak.
5 kilo için neler ettiler sanaBeni de 5 kilo için 2 doktor azarladı sonra 500 gr daha aldım bugün de ebe azarladı
Meyveyi azalt dedi ekmek tatlı hamurişi yokmuşmuşmuş
Çarşamba 27+1dim 987 gr dı kızım
Bunun yeni doğani var 0 numara 2-5 kg sandm ben onu 2buçuk kg ve alti için galibamaheen ilk olarak bununla başlayabilirsin, 1 numara 2-5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?