Bunun yeni doğani var 0 numara 2-5 kg sandm ben onu 2buçuk kg ve alti için galiba
Bebegim 3 kg filan olursa bu bez kücük olur o zamanBunun köşesinde de yenidoğanlar için yazıyo ben 0 ı görmedim galiba hiç, dediğin gibi olabilir, prematüre yenidoğan falandır belki bilemedim şimdi
Bebegim 3 kg filan olursa bu bez kücük olur o zaman
Paketi actim degisemem yeni alirim dahaİnşallah 3,5 olur da elinde kalır:)) yeni aldıysan değiştirebiliyosan değiştir
Canim bu çanta sadece bebek için mi olucak.küçük için nasıl yapacaksın. Ben nereye gitsem ucunu de gotururum sanirim o yüzden kafam karışık çanta konusunda
Canim başlarda daha çok eşyaya egzersiz bizimkiler de yaza denk gelecekler o zamanlarda. Ben de biraz büyük almak istiyorum. Yazın 5. Aylarında olucak lar
Ben de pijama takımı alıcam normal iki doğumda da öyle yaptım. Berrak marka almıştım halen de giyiyorum. Altın lastiği çok rahatti.dikişleri rahatsız etmedi hiç. Bi de önlük giydirdiler bana hastanede dediğin gibi 4 5 saat sonra pijamalarimi giydim zaten.ben de lohusa takımı almayi düşünmüyorum ysni. Sadece baş örtüsü olarak değişik bir fikrin var mı. Yazma takmistim ben ama o da açılıyor iki de bir gıcık bir durum yani.
Geçmiş olsun canım. Et yiyememen de zor. İnşallah geçer en kisa zamanda. Ispanak marul terede falan da vardı demir bi bak istersen.
Çok güzelmiş .hayırlı olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralinı yüksek tut. Rahat ve geniş ol. Stres yapma hiçbirşeyi. Ben preeklampsi geçirdim dediklerini aynısını yaşadım doğumdan 4 gün sonra 23 Kilo vermiştim. Hepsi de ödemi nerdeyse bebek şu plesanta hariç. Benim kini sorumsuz dr önemsenmedi 13 14 çıkıyordu tansiyonum takip bile yapmadı düşün artık. Ama çok şükür 39. Haftada doğum yaptım sezeryanla. Ama sen hapını alıyorsun zaten kontrol altındaysa korkma inşallah. Çok dua et dua her kapının açılmasına vesile inşallah. Allah yar yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım.
Aynen ben de öyleyim. Büyük oğlan anne karate yapıyorsun diyor. Gülüyor sıpam. İştah bende de problem 10 15 gündür kilo almadım nerdeyse.
Bende de var canı. Sanırım normal bu durum
Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum bebeğim sabahtan beri çok ama çok hareketli çok is yaptigim için mi Bu kadar hareketli acaba Niye olabilir karnım resmen dalgalaniyor ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz
Ay inşallah ya elimde değil du kordon dolanmasi diolar ya çok korkutuyor Beni Her seferinde fazla hareketinden ötürü dolanacak zannediyorum endişeleniyorumCanım birincisi hergün aynı olmaz hareketleri bi kaç gün sakin bi kaç gün çok hareketli olabilir.. bir de eğer bugüne kadar ayakları aşağıda başı yukarıdaysa az hissediyorsundur, şimdi başaşağı dönmüş olabilir o yüzden daha rahat hareket eder.. benim mesela sürekli aşırı hareketlidir o dalgalanmalar gün boyu olur, iki gün önce dalgalanmalar kesilince de ben panik oldum doktorumla da görüştüm internette de okuduklarım bu yöndeydi, için rahat olsun sorun yok bence
Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)Canım birincisi hergün aynı olmaz hareketleri bi kaç gün sakin bi kaç gün çok hareketli olabilir.. bir de eğer bugüne kadar ayakları aşağıda başı yukarıdaysa az hissediyorsundur, şimdi başaşağı dönmüş olabilir o yüzden daha rahat hareket eder.. benim mesela sürekli aşırı hareketlidir o dalgalanmalar gün boyu olur, iki gün önce dalgalanmalar kesilince de ben panik oldum doktorumla da görüştüm internette de okuduklarım bu yöndeydi, için rahat olsun sorun yok bence
Bence de korkma hergun aynı olmuyo benim de iki gundur bi duruldu yavaştı bugün yine halay cekiyo sanki içerde şuan karnımı gorsen kıpır kıpır :) ve sabahtan beri boyle :)Ay inşallah ya elimde değil du kordon dolanmasi diolar ya çok korkutuyor Beni Her seferinde fazla hareketinden ötürü dolanacak zannediyorum endişeleniyorumçok Teşekkür ederim rahatladım Biraz
Ay inşallah ya elimde değil du kordon dolanmasi diolar ya çok korkutuyor Beni Her seferinde fazla hareketinden ötürü dolanacak zannediyorum endişeleniyorumçok Teşekkür ederim rahatladım Biraz
Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)
Ben oldum canım iğnemi. Ve dediğim gibi tahlilde yapmadı. Söyledim ama gerek yok dedi. İğne 195 tl imiş. Eczane şöyle birşey söyledi : iğneyi sgknız ile alacaksanız bizden değil eczacılar birliğinden sıra alarak almanız gerekiyor dedi. Ama ben sgk ile almadığım için eczaneden aldım. Vuruldum hayırlısı bakalım.Sinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
Yanı dimi :)İşte ilk gebelik olunca insan herşeyi bi panik yapıyo ama doğal şeyler bunlar.. o da bir birey ve kendi hayatı var hergün koşacak hali yok:)) arada da sakin takılıyolar:)
Ya bide o var bulunmuyor sıra almak gerekiyo fln filan iyice gerildim bak şimdi yaaaBen oldum canım iğnemi. Ve dediğim gibi tahlilde yapmadı. Söyledim ama gerek yok dedi. İğne 195 tl imiş. Eczane şöyle birşey söyledi : iğneyi sgknız ile alacaksanız bizden değil eczacılar birliğinden sıra alarak almanız gerekiyor dedi. Ama ben sgk ile almadığım için eczaneden aldım. Vuruldum hayırlısı bakalım.
Rengi çok sexiKızlar hepsiburada da çılgın cuma indirimi var ona bakıyorum şimdi.. Sizce bu gecelik hastanede giymek için uygun mudur? Lohusa diye geçmiyo ama fiyatı çok uyguna geliyo.. Sepette de ekstra %20 ile beraber 60 tl ye geliyo.. Sizce nasıl?
http://www.hepsiburada.com/sahinler-gecelik-sabahlik-takimi-bordo-mbp21631-1-p-GYRTSMBP21631-1-S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?