2017 Şubat Anneleri

Bunun yeni doğani var 0 numara 2-5 kg sandm ben onu 2buçuk kg ve alti için galiba

Bunun köşesinde de yenidoğanlar için yazıyo ben 0 ı görmedim galiba hiç, dediğin gibi olabilir, prematüre yenidoğan falandır belki bilemedim şimdi

Bunun köşesinde de yenidoğanlar için yazıyo ben 0 ı görmedim galiba hiç, dediğin gibi olabilir, prematüre yenidoğan falandır belki bilemedim şimdi
Bebegim 3 kg filan olursa bu bez kücük olur o zaman

İnşallah 3,5 olur da elinde kalır:)) yeni aldıysan değiştirebiliyosan değiştir
Paketi actim degisemem yeni alirim daha
Benden 3,5 cıkmaz heralde ama erkek bebeklerde kizlara göre daha büyuk doguyomuş artik hayirlisi olsunda aliriz yine

Kızlaar benim oğlum 3200 doğdu. 3.cü gün 2900 olmuştu kilosu. 1 numaradan 3 paket rahat kullandık,fazlasını hatırlamıyorum.
Doğumdan sonra şişliğin inmesi filan da oluyor. Stoklamayın ama en azından 1-2 paket olsun derim

Canım tülbent değil de yumuşak şal götürmeyi planlıyorum ben.
En azından boynun sürekli açılmaz..

Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum bebeğim sabahtan beri çok ama çok hareketli çok is yaptigim için mi Bu kadar hareketli acaba Niye olabilir karnım resmen dalgalaniyor ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz

Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum bebeğim sabahtan beri çok ama çok hareketli çok is yaptigim için mi Bu kadar hareketli acaba Niye olabilir karnım resmen dalgalaniyor ve korkuyorum yardımcı olurmusunuz

Canım birincisi hergün aynı olmaz hareketleri bi kaç gün sakin bi kaç gün çok hareketli olabilir.. bir de eğer bugüne kadar ayakları aşağıda başı yukarıdaysa az hissediyorsundur, şimdi başaşağı dönmüş olabilir o yüzden daha rahat hareket eder.. benim mesela sürekli aşırı hareketlidir o dalgalanmalar gün boyu olur, iki gün önce dalgalanmalar kesilince de ben panik oldum doktorumla da görüştüm internette de okuduklarım bu yöndeydi, için rahat olsun sorun yok bence

Ay inşallah ya elimde değil du kordon dolanmasi diolar ya çok korkutuyor Beni Her seferinde fazla hareketinden ötürü dolanacak zannediyorum endişeleniyorum çok Teşekkür ederim rahatladım Biraz

Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)

Ay inşallah ya elimde değil du kordon dolanmasi diolar ya çok korkutuyor Beni Her seferinde fazla hareketinden ötürü dolanacak zannediyorum endişeleniyorum çok Teşekkür ederim rahatladım Biraz
Bence de korkma hergun aynı olmuyo benim de iki gundur bi duruldu yavaştı bugün yine halay cekiyo sanki içerde şuan karnımı gorsen kıpır kıpır :) ve sabahtan beri boyle :)

Bende hep çok hareketli diye kordon olayından korkardım ama o hareketle çok alakalı değilmiş ya.. hatta o kadar aşırı hareketten sonra durulunca ay dedim yoksa kordon falan mı ama değilmiş canım için rahat olsun hatta bol bol video çek tadını çıkar:) benim videolarımdan birini Yen'i Doğum yapmış bi arkadaşım izledi mesela, benim hamileliğim boyunca hiç böyle olmadı dedi çok şaşırdı.. bebiş yer bulunca oynuyor işte ne güzel

Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)

İşte ilk gebelik olunca insan herşeyi bi panik yapıyo ama doğal şeyler bunlar.. o da bir birey ve kendi hayatı var hergün koşacak hali yok:)) arada da sakin takılıyolar:)

Ben oldum canım iğnemi. Ve dediğim gibi tahlilde yapmadı. Söyledim ama gerek yok dedi. İğne 195 tl imiş. Eczane şöyle birşey söyledi : iğneyi sgknız ile alacaksanız bizden değil eczacılar birliğinden sıra alarak almanız gerekiyor dedi. Ama ben sgk ile almadığım için eczaneden aldım. Vuruldum hayırlısı bakalım.

Ya bide o var bulunmuyor sıra almak gerekiyo fln filan iyice gerildim bak şimdi yaaa

Kan sulandirici kullanan varmiydi kizlar??

kızlar ben de Ped ne alacaksınız onu merak ettim. Organik lohusa Pedi diye bişey var 27+kargo. gerek var mı o kadara sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…