2017 Şubat Anneleri

Prima premium care 2-5 kg yaziyo kilosu yenidogan

Bunun yeni doğani var 0 numara 2-5 kg sandm ben onu 2buçuk kg ve alti için galiba

evet 0 beden olan prematüreler için oluyor ama bebek ilk doğduğunda kilo kaybettiği için kullanabilirsin de bence, zaten çoklu paket değilmiş elinde kalmaz bence üzülme. şu tablodan bakarak almıştım ben de.

sigortali olmadiğin icin mi ucreti odedin o zaman .. Keyfi birsey değilki bu sonuçta devletin herşekilde karşilamasi gerekiyor diye düşünüyorum ama uygulama öyle değil sanırım

sigortali olmadiğin icin mi ucreti odedin o zaman .. Keyfi birsey değilki bu sonuçta devletin herşekilde karşilamasi gerekiyor diye düşünüyorum ama uygulama öyle değil sanırım

Ben özel hastanede 100 tl ödedim oda yatış falan da gösterdikleri halde. Kendileri hemen gidip alıp geldiler falan.. 195 neye göre acaba

İşin devlete dusunce de şekil a benim gibi oluyosun işte hala sinirliyim valla paran olunca sağlığına önem verilen yoksa resmen öl yada sürün denen bi zamandayiz

Dogumla alakali konustunmu dr unla hiç sezeryanmiydi yoksa ilaclari ne zaman kesicek cok mrk ediyorm bende kullanyorm
Yengem de 2. Bebekte kullaniyodu sezeryan oldu kanama riski vs coktu ama onun riski damar tıkanıklığı vardı bacağında o yüzden de riskli bi gebeydi bi gün önce kesmisti sanırım iğne yı ve hastaneye yatış yaptı orda takip edildi doğuma kadar pıhtı riskiine karşı fln

Bende sırf bu ilaclar yüzunden son dk sezeryan der diye korkuyorum ilgisi yok demişti dr önceden kesicez demişti o donem iki dr a gidiydm biri 34 te kescem dedi simdi gittgmde 36 da demişti bende pihtilasma sorunuda yok canim normalde onlem olarak kullaniyorm bu ilaclarin dogumla alakali sorun cikarmasi endiselendiriyo beni yengen risk grubundaymiş ama yengen gibi bi durumum olsa normal dogumu asla düşunmezdim bile

Siz kimi önerirsiniz

Canım tülbent değil de yumuşak şal götürmeyi planlıyorum ben.
En azından boynun sürekli açılmaz..
Ben de düşündüm canım da biraz zahmetli mi olur dedim. Toplu iğne ile tuttur falan. Zor geldi ama yazma tülbent falan da istemiyorum. Bakım bişey seçme gerekecek. Bana da bu is çok zor geliyor

Kizlae ya kafama cok takildi bu ay uc kere ultrasyona girdim ilkde kontril icindi sonra bebegimin erkek oldugunu soyledi ama biz kiz bekliyoduk busefer özele gittik oda anlayamadi bayada bakti kizmi erkekmi benzetemiyorum dedi cinsiyetsizmi dedim bu cocuk kafamiz allak bullak oldu hem ayrintili ultrasyona girmemistim aradan bir hafta sonra doppler 4boyutlu ayrintili ultrasyona girdim allaha sukur bebegimiz saglikli yuzde seksen kiz dedi ama icim icimi yigiyo kizima zararmi verdim rahatsiz ettim aslinda doktora sordum zararlimi diye bi sorun olmuyacagini soyledi. Sizde ust uste girdinizmi

Canm takma kafana öyle olsa sokmazlar usg a sürekli girmeyi istemeyelim diye zararli filan diyolar ama degil kalp atısını dinletmeleri sakincali ısı veriyo cihaz o zaman.gecmis olsun stres yapip bebegine asil o zaman zarar verirsin.göbek kordonuyla karistirmistir dr sorun yok dediyse güven

Kızlar göbeğinde çizgi olan varmı acep? Benim ilk aylardan beridir göbek altından başlayıp kasıklara kadar inen çizgim vardı son zamanlarda göbeğimin üstüne çıktı göğüslere kadar nerdeyse ve kavisli li çizgi olmuş yamuk yumuk bu nedir böyle

Valla icime dert oldu kac gundur dusunuyorum bide cevramdekiler yok bebege zararli surekli girmek flan diyince sanki bile bile zarar vermis gibi hissettim

Dogumla alakali konustunmu dr unla hiç sezeryanmiydi yoksa ilaclari ne zaman kesicek cok mrk ediyorm bende kullanyorm
Ya normal yapmamin sakincasi var mi dedim yok dedi 35.hafta gibi coraspini keseriz 37 gibi de igneyi keseriz demişti sen de bir sor istersen bana da haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…