2017 Şubat Anneleri

Canım bende kullanıyorum bana da doktorum 24 saat önceden bırakacaksın dedi normal doğum yapabilirsin dedi ama normal doğum tarihini doktor bilemez ki bende çok sıkıntılıyım bu konu da 4000 mg claxane kullanıyorum artı birde ecopirin kullanıyordum burnum çok kanıyordu ecopirini bırak dedi bıraktım ama aklımda hala soru işaretleri var normal doğum 37. haftadan sonra her an bekleniyor nasıl bileceğiz bırakacağımız zamanı?

Ya normal yapmamin sakincasi var mi dedim yok dedi 35.hafta gibi coraspini keseriz 37 gibi de igneyi keseriz demişti sen de bir sor istersen bana da haber ver olur mu
Aynen ya bisey diycem dr bana 36 desede asprini ben 34 te birakicam igneye devam edicem galiba sorayimda o zaman konusuruz

Benim ilk hamilelikte olmustu ama kacinci ayda oldu hatirlamiyorum. bu sefer olmadi. neden acaba diye merak ediyorum. bir dahaki kontrolde unutmazsam doktora sorucam. ilkindede cikmasa bunye meselesi.dicemde onda.cikip.bunda cikmayinca sasirdim.

Şu konuda kafa karışıklıgını giderebilirim belki diyelimki ilaclari

kesmeden dogumun başladi o zaman dr gidyosun hemen müdahale ediyolar ilaçtarin etkisini hemen kaybedicek bi

ilac veriyolar sana bunda sikınti yok aslinda ignenin etkiside zaten 12 saat

önemli olan asprin bana göre 1 hafta etkisi var cunku usulunce asprini once birakip sonrada igneyi bırakmak istiyorm bende nasil olucak bilmyorm

Ayyy sevindim ya İnsan nedense Sadece Kendi başına geliyor sanıyor korkudan İşte çok Teşekkürler Arkadaşlar valla rahatlattiniz Beni :)

sonbaharss canm aslinda banada normal dogumun sakincasi yok demişti ama bazi dr lar kanama riski falan diyip yine risk almiyolar ya ondan bi son dk golu yemiyim diyormemin olmak istiyorm. Kk da 1 bayanla konusmustum daha once o normal dogum yaptigini söylemisti

Benim ilk hamilelikte olmustu ama kacinci ayda oldu hatirlamiyorum. bu sefer olmadi. neden acaba diye merak ediyorum. bir dahaki kontrolde unutmazsam doktora sorucam. ilkindede cikmasa bunye meselesi.dicemde onda.cikip.bunda cikmayinca sasirdim.
herkeste olmuyomuş diyorlar cnm bide her hamilelik birbirinden farklı olurmuş takılma bence ama yinede sor doktoruna için rahat edecekse benimki biraz tuhaf ya kavisli yamuk yumuk olması düşündürüyo biraz

Ya evet bende normal yapmak istemediklerini okumustum hep ama doktor beni telkin etti bir arkadasim da kullaniyo onun da doktoru normalci bir sakinca yok demiş. Valla ben arada aspirini unutuyorum arada igneyi unutuyorum artik eşim hatirlatiyo. Bende direk baskın gen var hem anneden hem babadan almışım. Ablam da dogum yapti ama hic bilmiyoruz onda var mi yok mu pıhtılaşma. Bir bende çıktı o da eşimde infertilite vardı her tahlili yaptiriyorduk tüp bebeğe rapor cikarmak icin, genetik testi de yaptiralim dedik orda çıktı..

Aynen eklemedim ama bende bunu dicektim Yengem in normal asla yapması yasaktı çünkü kasıktan başlıyordu damar tıkanıklığı o yüzden mecbur sezeryan oldu bence dediğin gibi sana sezeryan demez inş hayırlısı bakalım hangisi sağlıklı olacaksa bebeğimiz ve bizim için o olacak artık yapacak bisey yok Allah ım hepimize yardımcı olsun

İyi akşamlar herkese
Bugün 2. Doz tetanoz oldum uyku yaptı baya.
Eve Doğum belirtileri ile ilgili bilgi verdi. Be zaman topuk kanı alınacak vs anlattı
Sütyen muhabbeti dönmüş benim göğüslerim küçüktü ilk 2 ayda büyüdü ve desteksiz sütyen aldım. Pentinin telsiz olanları çok rahat gece gündüz üstümdeler
@Loveali iyi ki tahlili fark ettin zamanı geçmeden. Sorumsuz insanlar ya!
Kilo meselesine gelince ciddi anlamda moralim bozuldu bütün kontrol edenlerin aynı şeyi demesi. Herhalde diğer hastaları 0 kilo ile devam ediyorlar bilmiyorum. Ama bana böyle dediklerinde sanki bebeğe kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum

Bu akşam english home a nevresim galan bakalım diye gittik ve Bebek reyonu ne haldeydi foto atıyorum bakın. Ne zaman gitsem böyle o avm!! En sonunda gittim kasiyere dedim acaba mağazanızdaki Bebek eşyalarını görme Şeref'ine doğumuma kadar ulaşabilecek miyim diye!

Eklentiler

• IMG_6696.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 93
Eveettttt ikinci acemi yelegim de bitti şimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce

Eklentiler

• IMG_20161125_223607.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20161125_223549.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20161125_223723.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 73
Bende genetik ve pihtilaşma da normal cikti önlem olarak kullanicaksin demisti o zaman dr kullanyorm.dogum yaklaştikca şimdi yine düşünmeye başladim benim dr umda normal dogum taraftari ama işte aklimda deli sorular senin bebiş tup bebekmiydi

Eveettttt ikinci acemi yelegim de bitti şimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce

Hay maşallah sana.. arabaları yanyana dikmiştin ben bunda bi yukarda bi aşada olanı beğendim en alttakini yani.. hepsi de simetrik olmasın bunu değişik dik bence.. güle güle kullansın miniş

Mağaza degil çingene çadırı

herkeste olmuyomuş diyorlar cnm bide her hamilelik birbirinden farklı olurmuş takılma bence ama yinede sor doktoruna için rahat edecekse benimki biraz tuhaf ya kavisli yamuk yumuk olması düşündürüyo biraz
Bende de var canım o bi hormon varmis gebelikte o çok salgilaniyomus ve esmer yada çabuk bronzlasmaya elverişli bi ciltse bu daha da koyu hale geliyomus nette okumuştum benim de ilk aşağı doğruydu şimdi yukarı da çıkı :)

Aynen canım zamanı geçmeden fark edildi ama daha haftaya bi daha kan vercem sonrasında iğne arayışı vs olacak zaman kaybetmem inş büyük sorumsuzluk hem de Allah korusun ya erken doğum yapılsa ?? Bu kadar ucuz işte bizim degerimiz kilo meselesine gelince takılma o kadar gayet iyisin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…