2017 Şubat Anneleri

Hay maşallah sana.. arabaları yanyana dikmiştin ben bunda bi yukarda bi aşada olanı beğendim en alttakini yani.. hepsi de simetrik olmasın bunu değişik dik bence.. güle güle kullansın miniş
Sağol canım can sıkıntısı işte bende böyle zaman geçirmeye başladım kendi kendime :) bende sanki dediğin gibi beğendim bakalım ne olacak en son :)

düz mü peki o çizgi cnm yamuk luk varmı

Eveettttt ikinci acemi yelegim de bitti şimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
Acemiymiş hıh hadi ordan! Bu da çok güzel olmuş
Bence iki oalyaço aynı tarafta olsun
Ortadaki gibi
Mağaza degil çingene çadırı

Hep de Bebek rafının önünde o kutular! Koca avm yani bir depoları Yok mu hayret bir şey

Efet:)cep daha iyi oluyo aslinda bunuda cep yap yada boyle yap bence:)
Aa evet bak cep te olabilir aslında dimi :) iyi fikir olmadı cep yapıp ustune bunları koyiyim :) bu akşam Yoruldum yarın deniyim onu da :)

Acemiymiş hıh hadi ordan! Bu da çok güzel olmuş
Bence iki oalyaço aynı tarafta olsun
Ortadaki gibi

Hep de Bebek rafının önünde o kutular! Koca avm yani bir depoları Yok mu hayret bir şey
Acemi tabi kız dantel oya nakış hepsini yaptım da örgü böyle şeyler hiç yapmamistim :) ikinci işim oldu can sıkıntısı oyalaniyom :)

Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Geçmiş olsun öncelikle bilgim yok bu konuda ama nasıl duzeltilicekmis söyledimi doktor

Eline sağlık cnm çok güzel olmuş hiçte acemi işi değil yani bence ikisi de aynı tarafta olsun ortadaki resimdi sanırsam

normal ozaman yani
Sağol canım kendi capimda oyalanmak işte :) fikir için teşekkürler :) cizgi olayi da evet normal netten de okuyabilirsin tıbbi açıklaması vardı

Geçmiş olsun, bilgim yok, düzeltilmesi nasıl oluyormuş?

Ablama da bebeği besleyen damarlardan biri eksik denmişti her doktorun söylediği doğru olmayabiliyor bence Başka bir doktora daha git büzüşme duymadım hiç bilmiyorum

Alt tarafta benim de cizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…