Sağol canım can sıkıntısı işteHay maşallah sana.. arabaları yanyana dikmiştin ben bunda bi yukarda bi aşada olanı beğendim en alttakini yani.. hepsi de simetrik olmasın bunu değişik dik bence.. güle güle kullansın miniş
Böyle mi :)Ikisinide yukarı gögüs kısmına diksen nasil olur:))
Efet:)cep daha iyi oluyo aslinda bunuda cep yap yada boyle yap bence:)Böyle mi :)
Evet canım benim tüp bebekBende genetik ve pihtilaşma da normal cikti önlem olarak kullanicaksin demisti o zaman dr kullanyorm.dogum yaklaştikca şimdi yine düşünmeye başladim benim dr umda normal dogum taraftari ama işte aklimda deli sorularsenin bebiş tup bebekmiydi
düz mü peki o çizgi cnm yamuk luk varmıBende de var canım o bi hormon varmis gebelikte o çok salgilaniyomus ve esmer yada çabuk bronzlasmaya elverişli bi ciltse bu daha da koyu hale geliyomus nette okumuştum benim de ilk aşağı doğruydu şimdi yukarı da çıkı :)
Acemiymiş hıh hadi ordan! Bu da çok güzel olmuşEveettttt ikinci acemi yelegim de bittişimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
Mağaza degil çingene çadırı
Tam düz diil :)düz mü peki o çizgi cnm yamuk luk varmı
Aa evet bak cep te olabilir aslında dimi :) iyi fikir olmadı cep yapıp ustune bunları koyiyim :) bu akşam Yoruldum yarın deniyim onu da :)Efet:)cep daha iyi oluyo aslinda bunuda cep yap yada boyle yap bence:)
Acemi tabi kız dantel oya nakış hepsini yaptım da örgü böyle şeyler hiç yapmamistim :) ikinci işim oldu can sıkıntısı oyalaniyom :)Acemiymiş hıh hadi ordan! Bu da çok güzel olmuş
Bence iki oalyaço aynı tarafta olsun
Ortadaki gibi
Hep de Bebek rafının önünde o kutular! Koca avm yani bir depoları Yok mu hayret bir şey
Eline sağlık cnm çok güzel olmuş hiçte acemi işi değil yani bence ikisi de aynı tarafta olsun ortadaki resimdi sanırsamEveettttt ikinci acemi yelegim de bittişimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
normal ozaman yaniTam düz diil :)
Geçmiş olsun öncelikle bilgim yok bu konuda ama nasıl duzeltilicekmis söyledimi doktorKızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Sağol canım kendi capimda oyalanmak işte :) fikir için teşekkürler :) cizgi olayi da evet normal netten de okuyabilirsin tıbbi açıklaması vardıEline sağlık cnm çok güzel olmuş hiçte acemi işi değil yani bence ikisi de aynı tarafta olsun ortadaki resimdi sanırsam
normal ozaman yani
Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ablama da bebeği besleyen damarlardan biri eksik denmişti her doktorun söylediği doğru olmayabiliyor bence Başka bir doktora daha git büzüşme duymadım hiç bilmiyorumKızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ncrde yurdanur hanimin iyi oldugunu duydumSiz kimi önerirsiniz
Alt tarafta benim de cizgi varKızlar göbeğinde çizgi olan varmı acep? Benim ilk aylardan beridir göbek altından başlayıp kasıklara kadar inen çizgim vardı son zamanlarda göbeğimin üstüne çıktı göğüslere kadar nerdeyse ve kavisli li çizgi olmuş yamuk yumuk bu nedir böyle
Eline sağlık ben ikisi aynı tarafta olanı sevdimEveettttt ikinci acemi yelegim de bittişimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?