Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Canm şoyle söyliyim bildigim kadariyla bebegin göbek kordonundan 3 damar gidiyo bebegi besleyen bazi gebeliklerde bu damar 2 tane oluyo ve bebegin gelisimi geriden geliyo ilk aydan itibaren bebek zayif oluyo ama sorun degil bu dogduktan sonra normal gelişiminde büyuyo.seninki bu duruma yakın bisey sanırim ama dr tam olarak şu anda sorun oldugunuda söylememiş bence düzelir şimdi bunu stres yapma kendine daha sık kontrale git şurda zaten 2 bucuk 3 ay kaldi doguma çok sorun yaşayacagini düsünmüyrm suyunuda gunluk 2 lt iç ihmal etme bişey olmaz insallah bidaki kontrolde düzelir
Evet öyle de diyolar bakalım inş gerek kalmaz da gerek kalırsa da alırım artık manüel fln bisey bana yeterli olur gibi öyle bi durumda çünkü dedim ya siz calisiyonuz bebege yetecek kadar günlük süt çıkarmanız lazım o da manüel le zor baya elektrikli çok güzel o konuda
Kızlar bebeğim hep göbeğimin oldu yerden yukarda duyardım hareketlerini bu iki gündür tam idrar yolunun orda oynuyor sanki kasıklarıma doğru.normalmi sizce
Kızlar bebeğim hep göbeğimin oldu yerden yukarda duyardım hareketlerini bu iki gündür tam idrar yolunun orda oynuyor sanki kasıklarıma doğru.normalmi sizce
Sırt ustu yatinca nefesim daraliyo bebegide her yerde hissediyrm ben canm ama en çok sağda.bazen çok aşagida öyle ağırliginı hissediyormki sureklide lavaboya gidiyorm normal bence
Paketi actim degisemem yeni alirim daha Benden 3,5 cıkmaz heralde ama erkek bebeklerde kizlara göre daha büyuk doguyomuş artik hayirlisi olsunda aliriz yine
Kullanırasım canım merak etme. Zaten iki haftaya falan kalmadan bitiyor paket. Ve doğumdan sonra azda olsa kg kaybı oluyor bebişlerde. Şişlikleri iniyor.
Evet bende zor buldum yine. Depolardan da yok diye dönüşler oldu. Neyseki eczanenin birtanesi bir depoda bulduda hemen aldım vurundum. Deponun iğneyi eczaneye getirmesi bile yarım günü buldu.