Valla bugün hem 184 hem bimer e şikayeti mi bildirdim zaten. Beni mağdur eden şuan bekleten hastane o yüzden bi hafta beklicem o hafta da son günler olacak zaten oyle bi durumda tekrar ararim bimer i fln magduriyet giderilsin derim çünkü şuan bosuna bi haftam gidecek zatenEvet bende zor buldum yine. Depolardan da yok diye dönüşler oldu. Neyseki eczanenin birtanesi bir depoda bulduda hemen aldım vurundum. Deponun iğneyi eczaneye getirmesi bile yarım günü buldu.
Canım zamanım dar ve tekrar izin alamam diye parayla aldım ben. Eczacılar birliğinden sıra falan almak gerkiyormuş. Prosedürü çok. Uygulamayıda bilmiyordum uğraşmak istemedim açıkçası. Yoksa sgk iğneyi karşılıyor. Belki cüzzi miktar alıyor olabilir.sigortali olmadiğin icin mi ucreti odedin o zaman .. Keyfi birsey değilki bu sonuçta devletin herşekilde karşilamasi gerekiyor diye düşünüyorum ama uygulama öyle değil sanırım
Ben iğneyi direk ücretli aldığım için 195 tl yi ödedim. Yoksa sgk iğneyi karşılıyormuş ama prosedürü çok. Uğraşmak istemedim.Ben özel hastanede 100 tl ödedim oda yatış falan da gösterdikleri halde. Kendileri hemen gidip alıp geldiler falan.. 195 neye göre acaba
Diyet değil de su hamur işi ni
TSK ederim Can'ım dediğim gibi kızım biraz az kilosu oğlum hep önden gidiyordu ama sağlıklı ya çok şükür
O kadar para vermek istemiyorum şuan musaitim nasılsa ve devlette halletme imkanim şuan var ama baktım ugrastiriyolar mecbur bende özel yaptircam yapılacak yanı bu mecburCanım zamanım dar ve tekrar izin alamam diye parayla aldım ben. Eczacılar birliğinden sıra falan almak gerkiyormuş. Prosedürü çok. Uygulamayıda bilmiyordum uğraşmak istemedim açıkçası. Yoksa sgk iğneyi karşılıyor. Belki cüzzi miktar alıyor olabilir.
22 liraya aldim kremi canım. Sorma Boxer da ihtiyaçLansinoh u ne kadar a aldın canım bide emzirme atletleri ile sutyeni hee bide baxer i arada kaynatmissin :)
22 liraya aldim kremi canım. Sorma Boxer da ihtiyaçLansinoh u ne kadar a aldın canım bide emzirme atletleri ile sutyeni hee bide baxer i arada kaynatmissin :)
Ya ben de ikilisini alacaktim ama ikilinin belli bi zaman sonra çekim gucu azaliyormus diye emin olamadım arkadaş da geçen yil subatta dogum yapti acele etme yilbasini bekle deyince almadimben deBen de bunları aldım :)
Yalnız pompa cidden çok ucuza geldiEki Görüntüle 1917122
Bende vazgeçtim sonra almaktan düğmeli olsaydı çok beğenmiştim..hastanede emzirmek çok zor olabilir bununla
Hee iyi bende gitti gidiyor dan öyle aldım kargo da ücretsiz di :) boxer tabi ya iyi olmuş kullanışlı oluyo mu barı22 liraya aldim kremi canım. Sorma Boxer da ihtiyaç
Dedim hep bana hep bana mi biraz da adama olsunHee iyi bende gitti gidiyor dan öyle aldım kargo da ücretsiz di :) boxer tabi ya iyi olmuş kullanışlı oluyo mu barı
Sıra önceden alınamıyor mu acaba. Bende bunu bugün eczanede öğrendim ve beklemek istemedim. İZin almak falan sıkıntı bizde. Birde sen özele gitsen bile iğneyi yine sgk ile alacaksan ücret değişir mi? Yani özele de gitsen devlete gitsen iğneyi alma sürecin aynı olacak. İkisinde de eczacılar birliğinden sıra alacaksın. Tabi tahlil olayı başka. Tahlil için devlete para ödemiyorsun sanırım ama özele ödeniyor. Ayy ne karışık işler ya. Zaten Zor olan işleri dahada zorlaştırıyorlar. Ne gereği varsa.O kadar para vermek istemiyorum şuan musaitim nasılsa ve devlette halletme imkanim şuan var ama baktım ugrastiriyolar mecbur bende özel yaptircam yapılacak yanı bu mecbur
Benim üste ince ve yamuk 3 parmak kadar ciktidüz mü peki o çizgi cnm yamuk luk varmı
Ben o sütyeni kullanıyorum ve dediğim gibi çok rahat..İyi akşamlar herkese
Bugün 2. Doz tetanoz oldum uyku yaptı baya.
Eve Doğum belirtileri ile ilgili bilgi verdi. Be zaman topuk kanı alınacak vs anlattı
Sütyen muhabbeti dönmüş benim göğüslerim küçüktü ilk 2 ayda büyüdü ve desteksiz sütyen aldım. Pentinin telsiz olanları çok rahat gece gündüz üstümdeler
@Loveali iyi ki tahlili fark ettin zamanı geçmeden. Sorumsuz insanlar ya!
Kilo meselesine gelince ciddi anlamda moralim bozuldu bütün kontrol edenlerin aynı şeyi demesi. Herhalde diğer hastaları 0 kilo ile devam ediyorlar bilmiyorum. Ama bana böyle dediklerinde sanki bebeğe kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum
Bu akşam english home a nevresim galan bakalım diye gittik ve Bebek reyonu ne haldeydi foto atıyorum bakın. Ne zaman gitsem böyle o avm!! En sonunda gittim kasiyere dedim acaba mağazanızdaki Bebek eşyalarını görme Şeref'ine doğumuma kadar ulaşabilecek miyim diye!
Ben de eksikleriin çok büyük kısmını tamamladım bu indirimden içim rahatladı.. Sonunda süt sağma makinasını da aldım.. Pijamaları da halledersem süper olur..
İste onu bende özel e sormayı unuttum ama sorcam 100 tl fark denildi ama acaba dediğin gibi sadece 100 tl verdiğimde iğne mi olabilecekmiyim yoksa artı gidip yine kendim mi almak zorundayım onu sorcam bende özele önceden sıra alma olayına gelince de testi görmeden iğneyi yapmıyorlar eczacılar odasi da reçete olmadan böyle bisey yapmaz valla sorma acayip gerildim bugün hala da oyleyim bi sekilde olcam mecbur ama şuan gerginligim yetti yaniSıra önceden alınamıyor mu acaba. Bende bunu bugün eczanede öğrendim ve beklemek istemedim. İZin almak falan sıkıntı bizde. Birde sen özele gitsen bile iğneyi yine sgk ile alacaksan ücret değişir mi? Yani özele de gitsen devlete gitsen iğneyi alma sürecin aynı olacak. İkisinde de eczacılar birliğinden sıra alacaksın. Tabi tahlil olayı başka. Tahlil için devlete para ödemiyorsun sanırım ama özele ödeniyor. Ayy ne karışık işler ya. Zaten Zor olan işleri dahada zorlaştırıyorlar. Ne gereği varsa.
İste onu bende özel e sormayı unuttum ama sorcam 100 tl fark denildi ama acaba dediğin gibi sadece 100 tl verdiğimde iğne mi olabilecekmiyim yoksa artı gidip yine kendim mi almak zorundayım onu sorcam bende özele önceden sıra alma olayına gelince de testi görmeden iğneyi yapmıyorlar eczacılar odasi da reçete olmadan böyle bisey yapmaz valla sorma acayip gerildim bugün hala da oyleyim bi sekilde olcam mecbur ama şuan gerginligim yetti yani
Çetrefilli derken ?? Bugün yasadigimi yazmıştım testim yapılmadı gunum haftaya doluyo Dr un dediği kadarıyla 29 da da yapılıyormuş ve daha bilmiyorum bende nasıl temin ediliyorKızlar ne kadar çetrefilli anlatıyosunuz ya ben neden kolayca oldum geldim aradaki farkı anlayamıyorum. Özele gittim daha önceden verdiğim kan tahlilimin sonucunu aldım dr a gösterdim.. iğne ile ilgili evraklar yazdı beni hasta yatışa yönlendirdi gittim yatış yapıldı 100 tl ödedim. Odaya çıkıp iğneyi eczaneden getirmelerini bekledim bi 10 dk. Geldi yaptılar çıktım. Bu kadar. Eczacılar odası falan çok uzun anlatıyorsunuz. Ben yatış yapıldığı için oda parası mı ödedim iğne parası mı bilmiyorum ama sonuçta iğneyi bulmak iki dakka sürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?