2017 Şubat Anneleri

Bez konusunda bende bi paket 2-5 kg arasinda almayı dusunuyom 1 No Yenidoğan yaziyo onlarda da hastane için bi paket öyle alsam yeterli olur sanırım zaten doğunca da kilosuna gidişatına gore alırım gerisini :)

Evet bende zor buldum yine. Depolardan da yok diye dönüşler oldu. Neyseki eczanenin birtanesi bir depoda bulduda hemen aldım vurundum. Deponun iğneyi eczaneye getirmesi bile yarım günü buldu.
Valla bugün hem 184 hem bimer e şikayeti mi bildirdim zaten. Beni mağdur eden şuan bekleten hastane o yüzden bi hafta beklicem o hafta da son günler olacak zaten oyle bi durumda tekrar ararim bimer i fln magduriyet giderilsin derim çünkü şuan bosuna bi haftam gidecek zaten

sigortali olmadiğin icin mi ucreti odedin o zaman .. Keyfi birsey değilki bu sonuçta devletin herşekilde karşilamasi gerekiyor diye düşünüyorum ama uygulama öyle değil sanırım
Canım zamanım dar ve tekrar izin alamam diye parayla aldım ben. Eczacılar birliğinden sıra falan almak gerkiyormuş. Prosedürü çok. Uygulamayıda bilmiyordum uğraşmak istemedim açıkçası. Yoksa sgk iğneyi karşılıyor. Belki cüzzi miktar alıyor olabilir.

Ben özel hastanede 100 tl ödedim oda yatış falan da gösterdikleri halde. Kendileri hemen gidip alıp geldiler falan.. 195 neye göre acaba
Ben iğneyi direk ücretli aldığım için 195 tl yi ödedim. Yoksa sgk iğneyi karşılıyormuş ama prosedürü çok. Uğraşmak istemedim.

Diyet değil de su hamur işi ni

TSK ederim Can'ım dediğim gibi kızım biraz az kilosu oğlum hep önden gidiyordu ama sağlıklı ya çok şükür

Canm az falan değil ya öyle deme
Baksana aramızda 100gr var geçenlerde 2 gün arayla ultrasona girmek zorunda kaldım 2 günde 80 gr fark etti.
Hem kilolu da doğsa zayıf da doğsa büyüyecek
Önemli olan sağlıklı doğsun

O kadar para vermek istemiyorum şuan musaitim nasılsa ve devlette halletme imkanim şuan var ama baktım ugrastiriyolar mecbur bende özel yaptircam yapılacak yanı bu mecbur

O kadar para vermek istemiyorum şuan musaitim nasılsa ve devlette halletme imkanim şuan var ama baktım ugrastiriyolar mecbur bende özel yaptircam yapılacak yanı bu mecbur
Sıra önceden alınamıyor mu acaba. Bende bunu bugün eczanede öğrendim ve beklemek istemedim. İZin almak falan sıkıntı bizde. Birde sen özele gitsen bile iğneyi yine sgk ile alacaksan ücret değişir mi? Yani özele de gitsen devlete gitsen iğneyi alma sürecin aynı olacak. İkisinde de eczacılar birliğinden sıra alacaksın. Tabi tahlil olayı başka. Tahlil için devlete para ödemiyorsun sanırım ama özele ödeniyor. Ayy ne karışık işler ya. Zaten Zor olan işleri dahada zorlaştırıyorlar. Ne gereği varsa.

Ben o sütyeni kullanıyorum ve dediğim gibi çok rahat.. Pentinin emzirme sütyenleri de varmış onlara baktın mı? ben bakamadım bi oaraya bi de m&s ve h&m e bakmayı düşünüyorum.. Benim göğüs küçük olduğu için bezler bana göre değil hiç kullanamam..Hafif olsa destekli istiyorum ben..

İste onu bende özel e sormayı unuttum ama sorcam 100 tl fark denildi ama acaba dediğin gibi sadece 100 tl verdiğimde iğne mi olabilecekmiyim yoksa artı gidip yine kendim mi almak zorundayım onu sorcam bende özele önceden sıra alma olayına gelince de testi görmeden iğneyi yapmıyorlar eczacılar odasi da reçete olmadan böyle bisey yapmaz valla sorma acayip gerildim bugün hala da oyleyim bi sekilde olcam mecbur ama şuan gerginligim yetti yani

Kızlar ne kadar çetrefilli anlatıyosunuz ya ben neden kolayca oldum geldim aradaki farkı anlayamıyorum. Özele gittim daha önceden verdiğim kan tahlilimin sonucunu aldım dr a gösterdim.. iğne ile ilgili evraklar yazdı beni hasta yatışa yönlendirdi gittim yatış yapıldı 100 tl ödedim. Odaya çıkıp iğneyi eczaneden getirmelerini bekledim bi 10 dk. Geldi yaptılar çıktım. Bu kadar. Eczacılar odası falan çok uzun anlatıyorsunuz. Ben yatış yapıldığı için oda parası mı ödedim iğne parası mı bilmiyorum ama sonuçta iğneyi bulmak iki dakka sürdü..

Ben de bunları aldım kızlar.. Pompa ve biberonu mamajoo aldım güzel yorumlar yapılmışt ve çok uyguna geldi.. bez ve emzirme yastığı iptal oldu gözüküyo müşteri temsilcisini aradım geri dönüş yapcaklar.. Eşime doğum günü için saat alcaktım 120 lira indirimdeydi normal fiyatından ama bunları seçeceğim derken onun indirimi bitmiş çok üzüldüm.. bunlardan kar edeceğim diye saatten zarar etcem şimdi..

Çetrefilli derken ?? Bugün yasadigimi yazmıştım testim yapılmadı gunum haftaya doluyo Dr un dediği kadarıyla 29 da da yapılıyormuş ve daha bilmiyorum bende nasıl temin ediliyor mavikelime ye de eczanede öyle demişler onu soyluyo sen özel de yaptirmissin bende özelde 100 tl dediler ama kendim mi alırım orda da yoksa senin dediğin gibi mi olur direk ignemi yaparlar mı bilmiyorum diye yazdım sadece niye böyle bisey yazdinki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…